Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365784 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abu Ali Imran

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg159929#msg159929 date=1422690108]
Vodafone Arena 31 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(68 Resim)

stat içerisinden
[/quote]

Sagol Musatafa,,, stada nasil girdin  :halay: :photo: :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Sagol Musatafa,,, stada nasil girdin  :halay: :photo: :evillol:

bizimde tanıdığımız epey güzel insan var orada :)

Çevrimdışı pusat altınok

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg159929#msg159929 date=1422690108]
Vodafone Arena 31 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(68 Resim)

stat içerisinden
[/quote]
sağol Yasaklı Link[/member] eline sağlık haftasonuna girerken içeriden fotolar iyi oldu

Çevrimdışı Abu Ali Imran

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg159937#msg159937 date=1422690916]
[/quote]

Ozaman onlarada bizden selam soyle..  :ok: tesekkurler  :claps:

Çevrimdışı Melekcik

[/quote]
Yakışır sana hak ediyorsun en başından beri Yasaklı Link[/member]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

OO Yasaklı Link[/member] içeriye girmiş darısı Samet'in süzere çıkmasına

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa eline sağlık senin detay yakalama özelliğin iyice öne çıktı içeriye girince.

Çevrimdışı Melekcik

OO Yasaklı Link[/member] içeriye girmiş darısı Samet'in süzere çıkmasına
O bir şehir efsanesi olacak azkaldı. İsrail gazzden çıkar samet süzere çıkamaz :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Ankarada maca gitmek isteyen passosu olan varmı arkadaşlar hediye edeyim. Kendi gitmesi süretiyle..

Mustafa'dan Samet'e sübliminal mesaj var. Tabeleya dikkat.

Çevrimdışı Karabay

çatı paylaşılan resimlerdeki gibi olacaksa o zaman onlar gibi sahaya doğru alçalacak mı? 

ysariusta

• Ziyaretçi

Yasaklı Link[/member] ilk fotoğraf çekmeyi planladığım açı.  :claps: :claps: :claps: Çoook güzel. Şöyle bir tavsiyede bulunabilir miyim? Ayağını bir merdiven yukarı koyup tribün eğimine paralel üst boşlukta bir miktar mavilik bırakarak üst kat tribünlerden bir fotoğraf çeker misin? eline sağlık
Düzeltme: 38 ve 43 nolu fotoğraflar söylediğime çok çok yakın olmuş. Çok güzel.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 10:25:58 Yunus ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[/quote] Yasaklı Link[/member] ellerine kollarına sağlık :claps: :claps: Bu
Bu arada gözün aydın içeri girmeyi başarmışsın :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

:claps: :claps: Çoook güzel. Şöyle bir tavsiyede bulunabilir miyim? Ayağını bir merdiven yukarı koyup tribün eğimine paralel üst boşlukta bir miktar mavilik bırakarak üst kat tribünlerden bir fotoğraf çeker misin? eline sağlık

içeri temelli girebilirsem olur :) bakalım uğraşımız var  :)

Eveeeeett , Yasaklı Link[/member] nin fotolara göre , Hem yeni açıkta hemde eski açıkta Son tetere kiriş kalıplarını yatırmak için hazırlık var Gün içinde yatırılacak gibi , Böylece Stadda Kalıbı yatırılmamış testere kiriş kalmayacak :halay: :halay: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eveeeeett , Yasaklı Link[/member] nin fotolara göre , Hem yeni açıkta hemde eski açıkta Son tetere kiriş kalıplarını yatırmak için hazırlık var Gün içinde yatırılacak gibi , Böylece Stadda Kalıbı yatırılmamış testere kiriş kalmayacak :halay: :halay: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc

kaba bitti bununda bana nasip olması mutluluk verici bişeydi gözlerim doldu  :)

bu arada doğum günün kutlu olsun Yunus Hocam seni tanıdığım için mutluyum.  :ok:

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Yasaklı Link[/member] Elien sağlık dostum.

Arkadaşlar bu küfekiler için bir sorum var konusu belki geçmiştir, Bazı iskeleler sökülmüş ve en üst te bi tane eksık görülüyor bunlar üst bilezik sütünlarıyla beraber mi küfeki olacak?

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg159955#msg159955 date=1422692624]
kaba bitti bununda bana nasip olması mutluluk verici bişeydi gözlerim doldu  :)

bu arada doğum günün kutlu olsun Yunus Hocam seni tanıdığım için mutluyum.  :ok:
[/quote] Teşekkür ederim Yasaklı Link[/member] hocam , Bende senin gibi bi insanı tanıdığım için çok mutluyum :ok: İnş Liverpool maçında yuzyuze goruşme şansımız olur , İçeri girebilmene çok sevindim, Bu kadar emek verdin , İçeri girmek en çok senin hakkındı , emeginin karşılığını almaya devam edersin inş :ok: Bu arada senin siteden biliyorum Hasan belenli diye biri var onunlamı girdin içeriye :alala: Ben yaklaşık 2,5 Ay önce @bjk_mabet abimin sayesinde girdim stada ama doyamadım içerisi bambaşka bir Dünya gerçekten
 :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Serkan7738

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus Emre Dökmeci senin doğum günün mü? Mutlu yıllar olsun. Birde aynı burçtan mıyız seninle. Yeter bu kadar benzerlik. Başka benzerlik istemem ona göre.  :olmaz  :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.