Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365824 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Bende de oluyo. Herkeste öyle sanıyodum :alala:
Bişey yazıp gönderiyoruz, anasayfaya postalıyo :evillol:
:kop: :kop: :kop:
resmen işkence çekiyormuşsunuz :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Burak Akay

şuna bi cevap please
Oda kamera time elapse için günler arasında farklar anlasılsın dıye mesela sabret vıdeosunda ornegı var  :icool:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

Bende de oluyo. Herkeste öyle sanıyodum :alala:
Bişey yazıp gönderiyoruz, anasayfaya postalıyo :evillol:

sanırım önemli bi konu bu...çok zorluk çıkarıyodu bilmeyende çoktur öyle zanneden. :busted_cop:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sanırım önemli bi konu bu...çok zorluk çıkarıyodu bilmeyende çoktur öyle zanneden. :busted_cop:
Necmi abi sağolsun ağrı kesici gibi yetişti :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

:kop: :kop: :kop:
resmen işkence çekiyormuşsunuz :evillol: :evillol: :evillol:

düşünün işte yinede sayfayı takip ediyormuşuz.biz neymişiz be :ebebe:

ysariusta

• Ziyaretçi

Oda kamera time elapse için günler arasında farklar anlasılsın dıye mesela sabret vıdeosunda ornegı var  :icool:
sabret te süzerdeki kameradan da var.  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ramayan

Statta darbe olucak yani o gun...  :bandit:

1 gün uzatalım o zaman 1 mart olsun :) darbelere karşıyız biz beşiktaşlıyız :)

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ozan062

prekastlar dahil 28 subat hayali olur neden dersen zaten son prekastta sayın 25 gun ileri anca o kadar zaman mukavemet kazanacak sonra  ustune takıcaz arası doldurulacak derken mart sonunu gordum bile ben :ok: nisan basında catı için işler hızlanır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

1 gün uzatalım o zaman 1 mart olsun :) darbelere karşıyız biz beşiktaşlıyız :)
teskereyede karşıyızzzz

Çevrimiçi Necmi

Profil ayarlarınızdan aşağıdaki resimde gösterildiği gibi düzenleme yapabilirsiniz :D

Çevrimdışı ramayan

Profil ayarlarınızdan aşağıdaki resimde gösterildiği gibi düzenleme yapabilirsiniz :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :claps: :claps: :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

Mehmet Sahan (Şahan da olabilir) @mesahan twitter dan alıntıdır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mehmet Sahan (Şahan da olabilir) @mesahan twitter dan alıntıdır.
Heyt beeee  :super: :super: :sevinc :sevinc :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Batu K.çetin

teşekkürler...

Çevrimdışı ramayan

prekastlar dahil 28 subat hayali olur neden dersen zaten son prekastta sayın 25 gun ileri anca o kadar zaman mukavemet kazanacak sonra  ustune takıcaz arası doldurulacak derken mart sonunu gordum bile ben :ok: nisan basında catı için işler hızlanır

o konuyu biliyorum az biraz ama benim düşüncem en son takılacak prekastlar yani yeni açık numaralı köşesini beklemeden çatıya başlanır.

Çevrimdışı ramayan

evet

30 ağustos zafer bayramını stadın bitişiyle birlikte kutlayalımda inşaallah amin. gerisi teferruat..

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı ozan062

o konuyu biliyorum az biraz ama benim düşüncem en son takılacak prekastlar yani yeni açık numaralı köşesini beklemeden çatıya başlanır.

oda dogru ikinci katların catıyla bi alakası yok gibi gorunuyor bakalım dediğin gibi olursa on numara olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Ne günmüş be arkadaş... mesai bitmedi gitti.. O saat bi türlü 17:00 olmadı  :bandit: :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...