toyota isteyen arkadaşlar varmış ancak toyota sponsorluğu orijinal merkezden bir sponsorluk değildi. o dönem toyota sabancı birlikteliği bitip alj geçmişti distribütörlüğe ve bir nevi canlandırma kampanyası kapsamında bize sponsor oldular vodafone ise boyutu sebebiyle türk vodafone ile merkezin ortak kararı planı olarak gerçekleştirildi. o yüzden toyota maksimum tribün sponsoru olabilir çünkü kaynakları ve güçleri sınırlı.
wow ve donanımhaber zamanlarından beri yazıyorum sponsor konularında hatırlayan vardır belki bilemiyorum. sponsorluğu beğenmeyenlere tepki göstermiştim hep 145 milyonu beğenmeyip örnekler verdiler fb gs şoyle yapar böyle yapar diye o zaman da söyledim o günler iyi günleriydi şu anki günlerini bile mumla arayacaklar. sponsor bulamıyorlar olanlar kaçıyor bu saatten sonra ya körlemesine gelen birileri ya da kamu destekli sponsor bulabilirler ki onlar da durumun farkındalar son dönemlerde havuz muhabbeti çok geçmeye başladı. havuzdan ayrılan kendi bacağına kurşun sıkar kimse iç sahadaki 17 maçı izlemek için şu ankinden daha fazla para kazandıracak modele para vermez. artık herkesin sıtkı sıyrıldı bu iki kardeşin kavgalarından suni gündemlerinden bitmeyen gerilimden. fener 1 yıldır stat ismine sponsor arıyor daha dişe dokunur teklif bile bulamadılar. o yüzden çizgimizi bozmadan ilerlemeye devam. tribün sponsorlarıyla birlikte iyice artacak gelirlerimiz önümüz açılıyor. sırtımızda birikmiş borç yükü var doğrudur ama zamanla onları da erite erite ilerlicez. fikret orman kalır gider kendi bilir ama bu yönetim mantığı korundukça sorunumuz olmaz.
@bjk_mabet : karar içeriğini bilemiyorum ama stadı bitirmenin manevi tatminiyle maddi tatmin arasındasın gibi geldi. teraziye koymak gerek hangisi ağır basıyorsa onu tercih etmelisin. kimse sana neden gittin diyemez çünkü hepimiz emeğimizin maddi karşılığı için çalışıyoruz bu işte de maddiyat yanında maneviyat vardı senin için. ne olursa olsun ne stat için emeğin yok sayılır ne de değerin. hakkında hayırlısı olur inşallah.