Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373316 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eyüp Emir

:aman: Tüm dostlar zor bir kararın eşğindeyim bu yüzden yazamıyorum çok fazla ya her şeyi geride bırakıp gidicem ya kalıcam bu güne kadar asla yalan yada yanlış bilgi vermedim sizlere ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum...vericem karar bir tarafımı alıcak belki ama stad taki görevimden ayrılabilirim ...umarım vericem karar herkes için güzel ve hayırlı olur ..
açık büfe adresi bilen varsa yazarsa sevinirim bizim burada ki kapandıda :serefe:
Seni şahsen tanımasam da vereceğin kararın yanlış olacağını tahmin etmiyorum ALLAH hakkında hayırlısını nasip etsin

Çevrimdışı drkorayc

Herkese günaydın.1,5 yılı aşkın süredir takip ettiğim ve sabırsızlıkla bitmesini beklediğim stadımız hakkında bilgi aldığım değerli forum üylerine teşekkür edetmek için üye oldum.Sessiz olsam da herzaman sizinleydim ziyaretçi görünümünde... yaptığınız paylaşımlar ve değerli bilgileriniz için teşşekür ediyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@bjk_mabet  Senin için herşey en güzeli olsun güzel abim...

ama nereye gidiyosun be abi surda az bi şey kaldı vallaha sabah sabah canım sıkıldı.

Çevrimdışı SDemirsoy

@bjk_mabet Abi Hakkında Hayırlı ne ise O Olsun.. verdiğin emekler unutulmaz
Obitaşçılar rusyaya mı götürecek seni yoksa orada Svetlana lara resim mi atacan
ama Süzere çıkmadan gitmek yok   :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 09:28:37
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Herkese günaydın.1,5 yılı aşkın süredir takip ettiğim ve sabırsızlıkla bitmesini beklediğim stadımız hakkında bilgi aldığım değerli forum üylerine teşekkür edetmek için üye oldum.Sessiz olsam da herzaman sizinleydim ziyaretçi görünümünde... yaptığınız paylaşımlar ve değerli bilgileriniz için teşşekür ediyorum.
hoşgeldin elindeki nedir :naughty:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin abi @drkorayc
Butun ziyaretçi arkadaşları Foruma uye olmaya davet ediyorum , Merak etmeyin arkadaşlar foruma uye olanların kimlik bilgilerini almıyoruz Passolig gibi :icool: Üye olmak  1 Dakikanızı bile almıyor , Gelin sizde foruma uye olun fikirlerinizi onerileriniz bizle paylaşın , Merak ettiğiniz soruların cevabını bulun :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı YunusEmre

Günaydın arkadaşlar. 1 yıllık takipten sonra sonunda üye olabildik. Forumda emeği geçen herkese teşekkür ederek başlayalım biz de...

:aman: Tüm dostlar zor bir kararın eşğindeyim bu yüzden yazamıyorum çok fazla ya her şeyi geride bırakıp gidicem ya kalıcam bu güne kadar asla yalan yada yanlış bilgi vermedim sizlere ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum...vericem karar bir tarafımı alıcak belki ama stad taki görevimden ayrılabilirim ...umarım vericem karar herkes için güzel ve hayırlı olur ..
açık büfe adresi bilen varsa yazarsa sevinirim bizim burada ki kapandıda :serefe:

Senden yaşça çok büyük değil lakin haddim olmayarak fikrim, senin yazdıgın ve üstüne yorumların ivedilikle silinmesi yönündedir. Manevi sıkıntın var gibi bu hissediliyor ama bu şekilde dallanıp budaklandıkça istemediğin noktalara çekilip seni üstlerine karşı yanlış iletişime sokabilir. Şahsına ve karakterine darbe vurmayacak konularda sıkıntı yaşadınsa emin ol dağıldıgı gibi toplarlanır. 

Çevrimdışı demir_kArtAl

Haydaaaaaa, iş ve kariyer ile ilgili bi kararsa yapacak bişey yok tabi, hakkında hayırlısı, her zaman yanındayız. Dünyanın öbür ucuna da gitsen o açılış maçına geleceksin o ayrı.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı erzurum1903

bu foruma en fazla takılan, ancak en az yazanlardan biriyim. erzurum da görevli olduğum içinde toplantılarınıza katılamadım ve hiç birinizi tanımıyorum, lakin muhtemelen seninle aşağı yukarı aynı yaşlardayızdır. nacizane tavsiyem şudur ki mutlu olduğun yerde ol. bu stat biter onbinlerce kartal omuz omuza bu stada yine yürür ama sen mutsuz olursan anlamı kalmaz. mutlu olacaksan ayrıl ve hakkını helal et. mutluysan kal ve yoluna devam et.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 09:56:27 erzurum1903 ]

Çevrimdışı keremfrat1

Abicim Hakkında Hayırlisi neyse o olsun iyiki varsin abicim @bjk_mabet

Çevrimdışı happy_

Merhaba @bjk_mabet

Bir yılı biraz aşkın bir süre önce wow'da attığın ilk mesajdan beri uzaktaki bir akrabayı takip eder gibi takip ediyoruz seni. Senin stadyumda çalışıyor olman, senin stadyumda çalışırken forum forum gezip bizlere bilgi aktarıyor olman bizleri sadece stadyum hakkında bilgilendirmekle kalmadı, kendimizi bir parça özel hissettirdi. Diğer hiçbir takım taraftarının sahip olmadığı bir ayrıcalık sağladın bizlere. Diğerleri gibi özensiz gazete haberleriyle değil, stadın ve inşaatın tam kalbinden aldığımız bilgilerle takip ettik mabedimizin yükselişini. sayende inşaat bizim için ruh kazandı. Hamile eşimin rutin doktor kontrollerini, ultrason görüntülerini, bebeğin kalp atışlarını duyar, el hareketlerini izler gibi umutla heyecanla takip ettim. kendin için en doğru kararı vereceğine eminim. bizlere yaşattıkların, hissettirdiklerin için teşekkür ederim.

yolun açık olsun...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 29 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(101 Resim)

Çevrimdışı serti67

ne karar verırsen ver senın ıcın hayırlılsı olsun ama kalıp mucadele etmek yakısır kartala nerde olursan ol bızle olcaksın sonuctaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

biz seni jelibonla bonibonla tavuklu pilavla sevdik

torunlarına anlatacağın bir tecrübe biriktirdin

karar senin

insanı hayatında şans bir kere çıkarla , başladığın işi bitir fikirlerinin arasında kalmanın ne demek olduğunu yaşıyorsun.

Herşey gönlünce olsun.

Bana kalırsa 6 ay daha sık dişini zaten işler bitince seni hava da kaparlar

Saygılar
 @bjk_mabet

Günaydın arkadaşlar. 1 yıllık takipten sonra sonunda üye olabildik. Forumda emeği geçen herkese teşekkür ederek başlayalım biz de...
:hosgeldin , Nickin çok guzel :icool:

Çevrimdışı halvetifarazi

@bjk_mabet hayırlısı olsun.
Tahmin ettiğim kadarıyla aile kurma ile ilgili şehir değişikliği olabilir. Yolun açık olsun.

Çevrimdışı Burak Akay

@bjk_mabet Yanlış bir karar vereceğini düşünmüyorum yüreğinin sesini dinle sadece Ankara'ya gelirsen kesin görüşmek isterim.Bi sofra kurarız oturur demleniriz.
İyi Günde Kötü Günde

Arkadaşlar belkı konusu geçmiştir ben atlamıştırım, Bu sutunların arasını özellikle yola yakın olan sutunların nasıl kapatılacak?  Yeni acık ve kapalı tarafı özellikle?

Eski inönudekı kaçak girişleri hatırlayınca aklıma takılmadı degil

Çevrimdışı serti67

yenı acık arkadan otaparktan dısarı arac cıkısı varmıydı yaa sonradanmı eklendı son rampayı kapalı yandan stat dısına kadar yapıyolar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Şuan eski acik ve yenu acikta 2 testere kiris kalibi yatiriliyor yanlis görmuyorsam @keremfrat1 aksam ustu foto cekersen sevinirim :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK