Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375463 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

yenı acık arkadan otaparktan dısarı arac cıkısı varmıydı yaa sonradanmı eklendı son rampayı kapalı yandan stat dısına kadar yapıyolar
Var hocam proje konumuzda mabet in paylaştığı rampa kesiti var baya zaman oldu

Çevrimdışı keremfrat1

Şuan eski acik ve yenu acikta 2 testere kiris kalibi yatiriliyor yanlis görmuyorsam @keremfrat1 aksam ustu foto cekersen sevinirim :eyes
tamam abi :)

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Turkmen Twitter : 4.cu ve son rampamıza başladık :halay: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALBATROS

yeni açığın arkasındaki yolun duvarına duvarbahçe yapılması için ibbye başvurmuştum cevap gelmiş.

Alıntı
Müdürlüğümüze iletmiş olduğunuz başvurunuzla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası Park Bahçeler Müdürlüğü ile görüşülmüştür. Görüşme neticesinde tarafımıza verilen bilgi aşağıdaki gibidir:

" 2015 yılı çalışma programında, bütçe imkanları dahilinde talebiniz değerlendirilecektir. "

Çevrimdışı Melekcik

günaydın arkadaşlar bitti bitiyor stat az kaldı :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın arkadaşlar.Hava muhalefetindenmidir nedir canlı kamera yayınında  sıkıntı var .İzmirden çok zor ulaşılabiliyor.İstanbulda yağış yok sanırım.Çokaz gördüm ama.Prekast montajını gördüm sanki.Yayın gitti  akabinde.

günaydın arkadaşlar bitti bitiyor stat az kaldı :money: :money:
stad bitiyorda , Bizde bittik , Telef olacaz böyle giderse :money: :money:

Çevrimdışı aHmEt-eReN

:hosgeldin abi @drkorayc
Butun ziyaretçi arkadaşları Foruma uye olmaya davet ediyorum , Merak etmeyin arkadaşlar foruma uye olanların kimlik bilgilerini almıyoruz Passolig gibi :icool: Üye olmak  1 Dakikanızı bile almıyor , Gelin sizde foruma uye olun fikirlerinizi onerileriniz bizle paylaşın , Merak ettiğiniz soruların cevabını bulun :ok:

merhaba arkadaşlar...
madem çok ısrar ediyorsunuz. Aha da üye oldum  :)
İKİ BÜYÜK DEĞİL TEK BÜYÜK...

Çevrimdışı Fatih

@bjk_mabet Abi Hakkında Hayırlı ne ise O Olsun.. verdiğin emekler unutulmaz
Obitaşçılar rusyaya mı götürecek seni yoksa orada Svetlana lara resim mi atacan
ama Süzere çıkmadan gitmek yok   :bandit:
Eger boyle birsey varsa abi beni de al lutfen... Asgari ucretle calismaya raziyim...  :D :lol: :bandit: @bjk_mabet
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı aHmEt-eReN

hiç İstanbul da maçımıza gitmedim inönüye hiç girmedim ama stad inşaatını hergün her an takip ediyorum. bundan sonra da gitme imkanım yok denecek kadar az.
sizi anladım da ben neden her gün takip ediyorum anlamadım. Beşiktaş sevdası mı acaba ..
İKİ BÜYÜK DEĞİL TEK BÜYÜK...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

merhaba arkadaşlar...
madem çok ısrar ediyorsunuz. Aha da üye oldum  :)

:hosgeldin ziyaretçiler güzel niklerle gelmeye başladı  :icool:

Çevrimdışı Melekcik

stad bitiyorda , Bizde bittik , Telef olacaz böyle giderse :money: :money:
canı sağolsun beşiktaşımın  yapacak bir şey yok bekleyeceğiz güzel günler için :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı levent

konu dışı:Arkadaşlar 26 şubat ta liverpool maçına geleceğim maçta poslig gerekiyormu bilgisi olan varsa yardımcı olur mu?

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Var hocam proje konumuzda mabet in paylaştığı rampa kesiti var baya zaman oldu

Yeni aciktan cikis degil, giris olacak. Eski acik ta cikis olacak

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hiç İstanbul da maçımıza gitmedim inönüye hiç girmedim ama stad inşaatını hergün her an takip ediyorum. bundan sonra da gitme imkanım yok denecek kadar az.
sizi anladım da ben neden her gün takip ediyorum anlamadım. Beşiktaş sevdası mı acaba ..
Neden olmasın belki bir gün görürsün dostum :) Umudunu yitirme. Hoşgeldin bu arada aramıza :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Melekcik

konu dışı:Arkadaşlar 26 şubat ta liverpool maçına geleceğim maçta poslig gerekiyormu bilgisi olan varsa yardımcı olur mu?
hayır kağıt bilette basılır uefa da geçerli değil  :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hayır passolig gerekmiyor. Tek maçlık elektronik bilet dağıtılacaktır.
Korku akıl katilidir.

Gerek yok. Sadece sıperlig maçlarında passo zorunlu.

Çevrimdışı yldrmaydn

toyota isteyen arkadaşlar varmış ancak toyota sponsorluğu orijinal merkezden bir sponsorluk değildi. o dönem toyota sabancı birlikteliği bitip alj geçmişti distribütörlüğe ve bir nevi canlandırma kampanyası kapsamında bize sponsor oldular vodafone ise boyutu sebebiyle türk vodafone ile merkezin ortak kararı planı olarak gerçekleştirildi. o yüzden toyota maksimum tribün sponsoru olabilir çünkü kaynakları ve güçleri sınırlı.
wow ve donanımhaber zamanlarından beri yazıyorum sponsor konularında hatırlayan vardır belki bilemiyorum. sponsorluğu beğenmeyenlere tepki göstermiştim hep 145 milyonu beğenmeyip örnekler verdiler fb gs şoyle yapar böyle yapar diye o zaman da söyledim o günler iyi günleriydi şu anki günlerini bile mumla arayacaklar. sponsor bulamıyorlar olanlar kaçıyor bu saatten sonra ya körlemesine gelen birileri ya da kamu destekli sponsor bulabilirler ki onlar da durumun farkındalar son dönemlerde havuz muhabbeti çok geçmeye başladı. havuzdan ayrılan kendi bacağına kurşun sıkar kimse iç sahadaki 17 maçı izlemek için şu ankinden daha fazla para kazandıracak modele para vermez. artık herkesin sıtkı sıyrıldı bu iki kardeşin kavgalarından suni gündemlerinden bitmeyen gerilimden. fener 1 yıldır stat ismine sponsor arıyor daha dişe dokunur teklif bile bulamadılar. o yüzden çizgimizi bozmadan ilerlemeye devam. tribün sponsorlarıyla birlikte iyice artacak gelirlerimiz önümüz açılıyor. sırtımızda birikmiş borç yükü var doğrudur ama zamanla onları da erite erite ilerlicez. fikret orman kalır gider kendi bilir ama bu yönetim mantığı korundukça sorunumuz olmaz.

@bjk_mabet : karar içeriğini bilemiyorum ama stadı bitirmenin manevi tatminiyle maddi tatmin arasındasın gibi geldi. teraziye koymak gerek hangisi ağır basıyorsa onu tercih etmelisin. kimse sana neden gittin diyemez çünkü hepimiz emeğimizin maddi karşılığı için çalışıyoruz bu işte de maddiyat yanında maneviyat vardı senin için. ne olursa olsun ne stat için emeğin yok sayılır ne de değerin. hakkında hayırlısı olur inşallah.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı levent

Hayır passolig gerekmiyor. Tek maçlık elektronik bilet dağıtılacaktır.
bilgi verdiğini için teşekkürler

Çevrimdışı ZEKI

Gökhan Turkmen Twitter : 4.cu ve son rampamıza başladık :halay: :ishock:
Gokhan arkadasimiz son rampa demis ama bir rampa daha var. Goz var nizam var. Su anda yapilan rampanin uzerine bir rampa daha gelecek

bu arada sevgili dostum @bjk_mabet hep soyledigim gibi mantigini dinle hayat senin hayatin karar senin kararin. Bu ikilemleri cok yasadim geriye donup baktigimda hep iyiki bu karari vermisim dedim. Cunku obur karari secsem ne olacagini bilmiyorum. Su anki durumumda olmazdim daha mi iyimi olurdu onu da bilmiyorum. Sonucta  Hayatin bize nasip ettiklerini yasiyoruz. Ayrilik yok isin ucunda Nasilsa hep birlikteyiz.

hayır , Avrupa ve Türkiye kupası maçlarında Passolig zorunlu değil :ok: Kağıt bilette çıkıyor :ok: