Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373163 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

:aman: Tüm dostlar zor bir kararın eşğindeyim bu yüzden yazamıyorum çok fazla ya her şeyi geride bırakıp gidicem ya kalıcam bu güne kadar asla yalan yada yanlış bilgi vermedim sizlere ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum...vericem karar bir tarafımı alıcak belki ama stad taki görevimden ayrılabilirim ...umarım vericem karar herkes için güzel ve hayırlı olur ..
açık büfe adresi bilen varsa yazarsa sevinirim bizim burada ki kapandıda :serefe:
abi hakkında hayırlısı olsun  :iblush:

dip not : kesin obitaş çeldi mabetin aklını rusya'ya götürmek istiyorlar yakıcam bu obitaşçıları  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Sabaha forum yerine pavyon bulmak istiyorsan alayim anahtarı  :kop: :kop:
haoydaaaaaaaaaaaaaaaaa  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet hayat senin karar senin.
Şimdiye kadar yaptıklarının karşılığı ödenmez.
Sadece stadla ilgili konuşmuyorum,
İnsan olarak pırlanta gibi adamsın,
İşin özü ADAMSIN.
Kararın ne olursa olsun sen mutlu ol bu bize yeter
İnsan önüne bakmalı.Eğer daha iyi bir fırsat varsa kaçırma.
Geleceğini düşün hangi karar senin geleceğini daha iyiye götürecekse onu uygula
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Gülcan

@bjk_mabet Canım ağabeyim.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Sen her zaman bizimlesin.
Vereceğin karar seni mutlu etsin başkalarını değil.
Ben yine de #sabret diyorum.
Eserini tamamla diyorum ağabey.
Allah yardımcın olsun.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Geovani

@bjk_mabet tanıdığım en güzel BEŞİKTAŞlılardan, büyük başkanın sözü var ya iyi insan olmadan iyi BEŞİKTAŞlı olunmaz o sözün can bulmuş hali....
Hayat hep kararlar aşamaları ne karar verirsen hakkında hep hayırlısı olsun inş..
Ama bana sorarsan şampiyon yap öle git  :D :D mabetim görevinden ayrılsanda kalsanda tribünde hep omuz omuzayız
ALLAH vereceğin kararlarında utandırmasın  :ok:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı onrbrk

Gazetecinin biri,emekli Devlet Büyüğümüze soruyor (Konuya Siyaset bulaşmasın diye isim vermiyorum)
-Geçmişe dair pişman olduğunuz birşeyler var mı?
-Hayır
-Gazeteci,neden diye sorunca
-O günlerin şartlarıyla,bugünün şartları aynı değil,o günün şartlarında ne yapılması gerekiyorsa onu yaptım,o yüzden hiçbirşeyden pişman değilim...
Benimde hayata bakışım herzaman böyle olmuştur,@bjk_mabet kardeş,bu projede kalırsan da,gidersen de,hiçbir zaman verdiğin karardan dolayı pişmanlık duyma,iyice düşün taşın,aklına hangisi yatarsa ona göre kararını ver,Allah utandırmasın...
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 03:20:03 onrbrk ]

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı beşiktaşk

benden duymuş olmayın ama bu saatte bile beton atılıyor :)  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı TØLGA

benden duymuş olmayın ama bu saatte bile beton atılıyor :)  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
büyük ihtimal numaralı arkadaki perdelere atılıyor beton  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese gunaydin ,
Seni tanimak , tribunde olmak , stad yapiminda ayni heyecani paylasmak v.b. Gibi durumlar paha bicilmezdi fakat bazen gitmek , bazen kalmak hangisi iyi bilinmez . O nedenle kararin hakkinda hayirli olsun . @bjk_mabet

Çevrimdışı Yakup

Herkese gunaydinlar. @bjk_mabet kardeşim alacağın her kararın hakkında hayirli olması dileğiyle. sabah sabah karsiya geçerken stadyumdan ilk fotoyu atalim. Birinci köprüyü kullanacaklar kullanmayın kaza var. İkinci akici.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

büyük ihtimal numaralı arkadaki perdelere atılıyor beton  :ok:
Fışkırtıcıının koluna bakılırsa , numaralı basın tribünü çıkış kapısına atılıyor sanki :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı If Else

:aman: Tüm dostlar zor bir kararın eşğindeyim bu yüzden yazamıyorum çok fazla ya her şeyi geride bırakıp gidicem ya kalıcam bu güne kadar asla yalan yada yanlış bilgi vermedim sizlere ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum...vericem karar bir tarafımı alıcak belki ama stad taki görevimden ayrılabilirim ...umarım vericem karar herkes için güzel ve hayırlı olur ..
açık büfe adresi bilen varsa yazarsa sevinirim bizim burada ki kapandıda :serefe:
@bjk_mabet hayatımda gördüğüm en sıcakkanlı ve iyi insanlardan birisin. Çok az bir süre görülebilsekte senin kadar renkli ve neşeli bir insan tanımadım. Gerçek anlamda tam bir "Beşiktaş"lısın.

Umarım senin için en iyi olacak kararı verirsin. Eminim kalbin kal diyordur ama bazen zor kararlar insanı daha iyi yerlere ulaştırır. Iyi düşün dostum. Biz her zaman senin yanındayız.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

@bjk_mabet yerinde duramayan bir adamsın ne diyelim. Arkadaşlar zaten her şeyi söylemiş. Hakkında hayırlısı. Sen detaylı düşünen bir adamsın. Tüm şartları da en iyi sen biliyorsun. Çok uzağa gitme maçlarda seni tutmak için yanımızda ol.

@bjk_mabet abim , Hakkında hangi kararın hayırlı olacaksa ona karar vermeni isterim , Biliyorum duygusallık on plana ama İş hayatında duygusallıga yer olmamalı :tabe: Sonuçta yine tribünde omuz omuza olacağız ,  Hangi karar senin için iyi olacaksa O olsun inş , Biz herzaman senin arkandayız, alacagın karar bunu değiştirmez Sen her zman @bjk_mabet olarak kalacaksın bizim için.....

@bjk_mabet hayatımda gördüğüm en sıcakkanlı ve iyi insanlardan birisin. Çok az bir süre görülebilsekte senin kadar renkli ve neşeli bir insan tanımadım. Gerçek anlamda tam bir "Beşiktaş"lısın.

Umarım senin için en iyi olacak kararı verirsin. Eminim kalbin kal diyordur ama bazen zor kararlar insanı daha iyi yerlere ulaştırır. Iyi düşün dostum. Biz her zaman senin yanındayız.
@If Else abi , Sende uzun zamandır gorunmuyorson abi , umarım herşey yolundadır :ok: Giflerini özledik vallaha :tabe:

Çevrimdışı Fatih

@bjk_mabet hic birseye degisilmez, senin sevgin bu dunya daaaa...

Abi, verecegin karar hayatinda vermis olabilecegin en guzel kararlardan bir tanesi olmasini dilerim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı metin06carsi

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın kaba inşaat için son 22 gün #sabret @bjk_mabet  :bawling:

Çevrimdışı drmmm

@bjk_mabet   hakkında hayırlısı olsun..hakkında hayırlısı olsun..
@bjk_mabet  beko bile senin için reklam yapmış.. :halay:

https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422411861&x-yt-cl=84924572&v=PAWlMiJUANc

Demba ba nın yeni Kramponları , Filistine yazıyor :claps: :claps: :claps:
Bu Adam bir Başka......

ben statla alakalı yazıyorum onuda obitaşı savunuyorum diye sitem ediyolar demi @aktar_ismail  :bandit: :bandit:
Onlar Obitaş'ı hiçbir zaman kabullenemediler @Oktay abi. Tüm masumlar gibi her zaman ikinci planda kaldık. Bu devirde masumların yanında yer almak, onları savunmak prim yapmıyor.   :D

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın

@bjk_mabet kendin için en iyi olduğunu düşündüğü seçenek hangisiyse onu seç ve asla pişman olma umarım kararın hayat boyu mutluluk verir sana

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.