Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 494079 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Bu serdal adalı'nın üslubu çok rahatsız edici ya. Hüseyin yücel hiç bozmuyor efendiliğini serdal adalı'nın yaptığı terbiyesizlik artık utanmasa al paranı ....git dicek herif. Ayıp ya

Çevrimdışı 38life

Hiç konuşmadan seçime gitse rahat başkan seçilecek adam ağzını açtıkça gözlerdeki itibarı yok oluyor. Başkan seçildikten sonra nasıl oalcak peki? Kendisini seçenleri pişman edecek bir başkan olma ihtimali çok yüksek. Biz tünelin ucunda hiç ışık göremeyecek miyiz?

Satılsın kulüp en hayırlısı o olur.bitmisiz okeye dönüyoruz

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

satmayı düşündüğü adamı ederi bu değil diye kötülüyor muazzam başkan :D

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman Atınç'ı falan sattı 5 milyona Leipzig'e gidip biraz ders alın

Çevrimdışı 38life

Serdal Adalı'nın ocak ayındaki ilk transfer hedefi santraformuş.  :D :D :D

Çevrimiçi Samet Ç

:D

Çevrimdışı 38life

Hüseyin Yücel de "Kanatlara" alıcaz dedi. Hangisini destekleyelim şimdi?

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen ile yapılanma... Sergene bu durumu soralım o bile abi bu işe beni bulaştırmayın siz adamı alın ben bir şekilde oynatırım der. O bile kendine danışmaz. Biz 3.5 senemizi heba edicez.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Tünelin ucu bombol!!! Malesef hiç umudum kalmadı, şu pogramı izlerken utandım, bunlar konuşurken utanmadı..fikret orman gibi bir başkana birilerinin ipiyle paralar nerde diye tribünlerden bağırırsan, işte böyle layıkını bulursun.. Hakettiğimizi yaşıyoruz..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

birbirlerine o kadar laf soktuktan sonra cansın başkanım deyip yayını kapatmışlar valla onlar oynuyo biz izliyoz
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Fikret orman gibi bir başkan görecekmi bu gözler birdaha bakalım

Çevrimiçi Samet Demir

İkisininde adam gibi bir projesi yok. Maddi konuyu düşünürsen bence Hüseyin Yücel bir adım önde. Serdal Adalı'nın da tek güvencesi Serhan Ç'nın projesi. İkisiyle de işimiz zor. Hakkımızda hayırlısı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Normal şartlarda Yücelin bu başarısız bir seneden dolayı ne kadar masum tarafıda olsa Adalınin seçilmesini istiyordum Adalı çok şansını denedi bu seferde kaybederse şevki kırılır muhtemelen denenecekse tam zamanı. Keşke Adalı aday olmayıp Mayıs'a kadar yuceli görme şansımız olsaydı programdan sonra Adalınin Demirören gibi olacağını düşünmeye başladım Yüceldede bir Fikret orman havası gördüm kararlılığı kendinden emin olması açık sözlülügü bı adım önde olduğunu düşünüyorum.

Adalınin hitabı yücele göre zayıf ama karakter ağırlık liderlik fedakarlık gibi konularda önde olduğunu düşünüyorum Hasan aratta güzel konuşuyordu meğerse sadece konuşuyormuş futbol anlamında ikisindende umutlu değilim Sergenle falan yapılanma olmaz gs nin okana yaptığı gibi eline güzel malzeme verirsen iş görür ama yapılanma oyuncu bulma gibi konularda iş görmez. Beşiktaş'ımiz için hayırlısı olan neyse o olsun umarim özlemini çektiğimiz başarılı yillarimiza döneriz
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı savaş altay

Her iki aday'a da tam olarak guvenemiyorum.

Çevrimdışı Akil Emre

Her iki aday'a da tam olarak guvenemiyorum.
Hüseyin Yüceli Hasan arat ile beraber gördüğümüz için artık ne olursa olsun Serdal Adalının kazanmasını istiyorum. Hitabet eksikliği sebebiyle Serdal Adalının düşünülmemesi bana çok saçma geliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen seçimde herkes net olarak tarafını belli etmişti, şimdi durum öyle değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Çare İbrahim Altınsay... Aklıma başka pratik bir yöntem gelmiyor.

Çevrimiçi gokhans

Çare İbrahim Altınsay... Aklıma başka pratik bir yöntem gelmiyor.
priemier lig'e çok hakimdi bir dönem. Şu an hala o kadar bilgili ve bağlantıları varmıdır onu bilemiyorum ama.. (bu arada anç'ın ilk döneminde alınan weghorst, redmond, saiss, masuaku transferlerinde anç yönetimine danışmanlık yapmış)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

priemier lig'e çok hakimdi bir dönem. Şu an hala o kadar bilgili ve bağlantıları varmıdır onu bilemiyorum ama.. (bu arada anç'ın ilk döneminde alınan weghorst, redmond, saiss, masuaku transferlerinde anç yönetimine danışmanlık yapmış)

İbrahim Altınsay gibi biri olursa Sergene 6 ay sabır gösterebilirim :) Sergene Tek başına 1 hafta tahammül edebilirim.

Çevrimdışı onurturan

Ne oldu şimdi?
Çıkan sonuç:
Sergen kesin gerisi şüpheli 🤣

Çevrimiçi Samet Demir

Ne oldu şimdi?
Çıkan sonuç:
Madem öyle Sergen seçimden hemen sonra gelsin, yok gelmiyorsa tut ki Serdar hocada 2.yarıyı çok iyi geçirdi ona git mi denilecek? Devre arası alınacak futbolcular neye göre Sergene sorulacak? Koskaca kulüp başkan adaylarının seçim vaadi Sergen mi olmalıydı.

Bir başkan adayı da demedi ki ben önce sportif direktör getireceğim ona nasıl oyun görmek istediğimiz izah edeceğim oda eldeki kadroya göre bir hoca önerecek bana bu şekilde çalışacağız..

Dünkü yayında o diyor şu kadar param var, o diyor madem öyle vereyim paranı git. Rezillik ya. Renkliler bize nereleri ile güleceklerini şaşırdılar.

Çevrimdışı CemMert

Ne oldu şimdi?
Çıkan sonuç:

Sunucu işler kötü giderse Sergen Hoca için seneye anlaşırsanız Serdar hoca 3-4 maç kötü sonuç alırsa ne olur diye soruyor, Ben serdar hocaya güveniyorum diyo.
Allaha emanetiz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ya ben yayindan cok rahatsiz oldum yahu, tadim feci kacti.
Yayinin buyuk bolumu dedikodu, karsilikli seviyesiz atisma ve para muhabbeti uzerinden gitti. 50 miiyon euro'yu buldun mu, 10 milyon euro'mu nasil alacagim vs cok cok cirkin laflar.
Konusulanlarin 90%'i ekonomik ve gecmise donuk. Bizim ihtiyacimiz sportif yapilanma ve gelecege donuk planlar.
Adaylarin da bu konuda Sergen Yalcin disinda birsey diyememesi cok cok garip.

Huseyin Yucel hayal aleminde yasiyor. Is adamlarini toplayacagim herkes adam basi 10 milyon dolar verecek vs komik. 45 kisi 2 milyon euro verecek BB borcunu kapatacagim vs garip yahu. Herkes 1 lira varsa zengin oluruz kafasini ilkokulda biraktim ben ama onlar birakamamis. Birakmam seni kampanyasinda bile toplam 150 milyon tl zar zor toplanmisken kotu idare edilen ve komisyon/sahte imza iddialarinin dolastigi ve kendisinin 2. baskan oldugu yonetime kimse 5 kurus vermez.

Ben acaba Iskandinavya, Bati Avrupa kulupleri seviyesinde sportif yapilanma beklerken, hayalini kurarken biraz normal bir yonetimden (ust duzeyi gectim) bile bu kadar uzak olmamiz moralimi cok bozdu.
Birkac hafta evvel kulup satilsin mi vs diye cok tartismistik burada. Iste tam da bu sekilde yonetilmesin diye acilen satilmali.....

Adamlar daha sportif direktor-teknik direktor rollerini ve siralamasini bilmiyor. Ellerinde oyuncu gelistirip/yetistirip satma gibi bir model varken hala sacma sapan gayrimenkul projeleriyle falan gelir arttiracaklarini saniyorlar. Zaten birisi ne zaman Besiktas kuculmeye gitmez buyuyup gelirleri arttiracagz falan derse bilin ki futboldan anlamiyor bos bos konusuyor. Allah sonumuzu hayir etsin de cok zor gozukuyor.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2024, 18:24:10 kartalizma190399 ]

Etiketler: