Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 494132 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

yani bu nasıl bir üstenci tavırdır başkan okusaydın bi zahmet ya... vallahi kusura bakma alıntılayıp zahmete soktuk seni. hadi sorunu cevaplayım da oku o zaman...

Samet neden efsanedir?
 - Samet bu kulüpte 11 sene forma giydi. bu kulüpte 11 sene forma giymiş kaç futbolcu var? bu 11 senenin ( belki yanlışım olabilir ) 7 senesi kaptanlık ile geçti.
 - Adam Seba nın manevi evladı gibiydi. ( hem futbolculuğu döneminde hem de hem de futbolculuğundan sonra ). başkanlığı sonrası rahmetli Seba ya en çok ahde vefa gösteren insanların başında gelmesi de benim gönlümde ayrı bir uhdedir.
 - hepimizin gururla andığı feda sezonunun mimarıydı. olcay şahan - oğuzhan - veli kavlak - holosko - hilbert - ersan gülüm. şu an herkes bu isimleri biliyor ama 2012 de bu adamları kimse tanımıyordu bilmiyordu. bu kadroyu Samet kurdu. olcay 5 yıl, oğuzhan 10, veli 7 yıl, ersan gülüm 6 yıl Beşiktaş ta aktif forma giydi. transfer oldu para kazandırdı. o feda kadrosu ligi 3. bitirdi ligin 30. haftasına kadar şampiyonluk potasında kaldı.

siyasi görüşü kimin umurunda Samet in. kaçınız biliyorsunuz adamın siyasi görüşünü yada kaçımızın umurunda. adam ülkücü kardeşim ne var bunda??? ben de seküler ülkücüyüm kime ne? kimsenin siyasi görüşü de umurumda bile değil. kardeşinin bir medya maymunu olması samet in suçu mu?
hülasa Samet bu kulübün net bir efsanesidir... "ne yapmış bu kulüp için?" diyorsan bir zahmet başa sar tekrar oku zira bir o kadar da yazmadıklarım var.
Oğuzhan, Altınsay tarafından, Ersan ise Adalı'nın devreye girmesi ile kazandırıldı. Veli’yi Tayfur Hoca getirdi.. Samet hocanın emeği olan transfer Olcay Şahan'dı ve harika bir transferdi. Bu arada feda sezonunda melemen muhabbetleri eşliğinde bilic'e sağlam ve geleceği parlak bir altyapı bıraktı ve bu emekleride yadsınamaz elbette. Bilic'de onun üzerine katarak güçlü bir yapı oluşturdu, en son şenol güneş gelip kaymağını yedi..
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2024, 18:11:22 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı savaş altay

Rafa Silva'ya bile agir elestiri var, nedenini anlamiyorum. Her mac 40 metre top surup, gol mu atmasi gerekiyor. Oyun icindeki etkisi gormezden geliniyor. Takima temizlik gerekiyor ama kalacak oyuncular da var diye dusunuyorum.

Çevrimdışı doctore

Oğuzhan, Altınsay tarafından, Ersan ise Adalı'nın devreye girmesi ile kazandırıldı. Olcay'ı Tayfur Hoca getirdi.. Samet hocanın emeği olan transfer Olcay Şahan'dı ve harika bir transferdi. Bu arada feda sezonunda melemen muhabbetleri eşliğinde bilic'e sağlam ve geleceği parlak bir altyapı bıraktı ve bu emekleride yadsınamaz elbette. Bilic'de onun üzerine katarak güçlü bir yapı oluşturdu, en son şenol güneş gelip kaymağını yedi..

ben orada oyuncuları kimin getirdiğinden çok kadro mimarisi ve kurulumu kastetmiştim. düzeltme gibi olmuş. teşekkür ederim katkı için.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Samet Demir

Rafa Silva'ya bile agir elestiri var, nedenini anlamiyorum. Her mac 40 metre top surup, gol mu atmasi gerekiyor. Oyun icindeki etkisi gormezden geliniyor. Takima temizlik gerekiyor ama kalacak oyuncular da var diye dusunuyorum.
Bu tabiri sevmem ama şımarık bir hal aldık. Rafa olmasa diye düşünmek dahi istemiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı : Önümüzdeki senenin kadrosunu Sergen Yalçın kursun istiyorum.

(Bir tur da bunu deneyelim inşallah biz yanılırız.)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı : Önümüzdeki senenin kadrosunu Sergen Yalçın kursun istiyorum.

(Bir tur da bunu deneyelim inşallah biz yanılırız.)
menajerin önüne attığı oyunculardan en isimlisi kimse onu seçer geçer kafa yormaz umarım seçeceği adamlar oynatacağı oyuna uygun olur yoksa Pjanic'le Alex ile falan tam saha pres yapıp 15 oyuncuyu sakatladığı gibi bir sezon izleriz

Çevrimiçi kartalizma190399

''Fransız futbol kulübü St.Etienne, Beşiktaş'ın hedefindeki teknik direktör Sergen Yalçın'ı transfer etmek için harekete geçti. Yalçın'ın menajeri Hakan Korkmaz ile görüşmeler başlatıldı. St.Etienne, daha önce teknik direktörlük görevine son verdiği Olivier Dall'Oglio'nun yerine Yalçın'ı düşünüyor''.

Yorumsuz...

Medya pompalamasi oldugu o kadar belli ki bu haberin.....

Çevrimiçi Samet Demir

menajerin önüne attığı oyunculardan en isimlisi kimse onu seçer geçer kafa yormaz umarım seçeceği adamlar oynatacağı oyuna uygun olur yoksa Pjanic'le Alex ile falan tam saha pres yapıp 15 oyuncuyu sakatladığı gibi bir sezon izleriz
Beşiktaşı üzdüler hemde çok. Ben anlamıyorum artık bu yapılanları, bu verilen taahhütleri. Anlayamıyorum.

Çevrimdışı levitate

''Fransız futbol kulübü St.Etienne, Beşiktaş'ın hedefindeki teknik direktör Sergen Yalçın'ı transfer etmek için harekete geçti. Yalçın'ın menajeri Hakan Korkmaz ile görüşmeler başlatıldı. St.Etienne, daha önce teknik direktörlük görevine son verdiği Olivier Dall'Oglio'nun yerine Yalçın'ı düşünüyor''.

Yorumsuz...

evrenin en rezil medyası yemin ederim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Fırat Günayer: "Hüseyin Yücel, 'eleştiriye açık olmasam, Hasan Arat gibi kaçardım' dedi."

Serdal Adalı: "Nereye kaçacaktı? Bu camia bırakır mı bir yere kimseyi? Hasan Bey'e kimse ulaşmıyor, Londra'da. Hüseyin Bey de Amerika'ya kaçmayı düşünmüş. Demek ki bunlar düşünmüşler yani. Spontane ağızdan çıkan şeyler değil."
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hüseyin yücel'in açıklamalar çok kötü ya anç gibi hiçbir şeyden haberim yoka getirmiş konuyu, ben adalı ile değil hasan arat ile mücadele ediyorum falan demiş ne alaka

joao mario alındı ve sana sormadılar yani inanmam ben buna

adalı'dan çok bir şey beklemiyorum ama sonunda başkan olacak gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Oğuzhan, Altınsay tarafından, Ersan ise Adalı'nın devreye girmesi ile kazandırıldı. Veli’yi Tayfur Hoca getirdi.. Samet hocanın emeği olan transfer Olcay Şahan'dı ve harika bir transferdi. Bu arada feda sezonunda melemen muhabbetleri eşliğinde bilic'e sağlam ve geleceği parlak bir altyapı bıraktı ve bu emekleride yadsınamaz elbette. Bilic'de onun üzerine katarak güçlü bir yapı oluşturdu, en son şenol güneş gelip kaymağını yedi..
Size cevap degil de ufak bi maziyi yad etme: https://www.transfermarkt.com/besiktas-istanbul/transfers/verein/114/saison_id/2012

icim daraldi listeye bakarken, alt yapidan oraya buraya kiralanan buyuk topcu olacak diye lans edilen oyuncularin 3.4.lige dusmeleri de ayri bi trajikomik

Çevrimiçi Samet Ç

Aybaba'nın feda zamanı transfer edipte tek tutan oyuncu Olcay gerisi facia gereksiz övmelere doyamıyoruz :D

Çevrimdışı levitate

Size cevap degil de ufak bi maziyi yad etme: https://www.transfermarkt.com/besiktas-istanbul/transfers/verein/114/saison_id/2012

icim daraldi listeye bakarken, alt yapidan oraya buraya kiralanan buyuk topcu olacak diye lans edilen oyuncularin 3.4.lige dusmeleri de ayri bi trajikomik

toplam 2.5 transfer tutmuş :D harbi o sene 3. olmak büyük iş

feda diyen takımın ertesi yaz 13.5 milyon harcaması da ayrı ilginç, bir de o dönem stadı yıkıyorduk inşaat başlamıştı nereden çıktı o para hiç hatırlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Hüseyin Yücel HA'tan sonra istifa etmiş olsa sanırım kulübe kayyum atanıyordu. Yetersiz falan diyebilirsin ama istifa etmediği için adamı yargılamak bence fazla insafsızca olmuş. Şahsen ben bazı konularda iyiki istifa etmedi diyorum. Özellikle Hasan Arat istifası sonrasında.

Hasan arat istifası sonrasından bahsetmiyorum ki Samet, ne dediysem engelledi hasan arat beni diyor hüseyin yücel, e niye durdun o zaman bu adamın yanında? Hasan arat resmen inek gibi sağmış bu adamı icraat da yaptırmamış doğru düzgün hep bi bekletmiş ötelemiş. Kendi de farkına varacak ki kafa yeni dank etti hoşçakalın başkanım twitini falan yeni sildiriyor. Bu adam yazın istifa etse hasan arat para kasası olmadan transfer sezonunu tamamlayamaz istifa edip kaçardı muhtemelen ve seçime şu ankinden kat kat güçlü girerdi.

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan arat istifası sonrasından bahsetmiyorum ki Samet, ne dediysem engelledi hasan arat beni diyor hüseyin yücel, e niye durdun o zaman bu adamın yanında? Hasan arat resmen inek gibi sağmış bu adamı icraat da yaptırmamış doğru düzgün hep bi bekletmiş ötelemiş. Kendi de farkına varacak ki kafa yeni dank etti hoşçakalın başkanım twitini falan yeni sildiriyor. Bu adam yazın istifa etse hasan arat para kasası olmadan transfer sezonunu tamamlayamaz istifa edip kaçardı muhtemelen ve seçime şu ankinden kat kat güçlü girerdi.
Gençken parası nedeniyle arkadaş olunan zengin çocuklar vardır ya Hüseyin Yücel tam olarak o rol nedeniyle Hasan Aratın listesine girmiş. Ben Hüseyin Yücel’e üzüldüğüm için üstteki yorumumu yazdım. Ayrıca O kadar kişi tv başına çıktı herkes birine suç attı, Hüseyin Yücel’e birşey denmedi sanırım.

Nihayetinde 2 başkan ile de düzlüğe çıkacağımızı inanmıyorum ben. Serdal Adalı bir adım önde ama. Proje yapacağız ve başında Sergen hoca olacak tezi kafamda oturmuyor bir türlü.

Çevrimiçi Samet Demir

"Al-Musrati için 20 milyon euroluk teklif olduğu söyleniyor..."

Sergen Yalçın: "Söyleniyordur bence. Çok güzel teklif. Onay verdim ben, hayırlı olsun."

Çevrimiçi gokhans

benim yorumumda başka bir mesaja cevaptı. Olcay transferi harika bir transferdi f/p olarak ama tanıdık menajer ile çalıştığı için çok çer çöpde aldırdı.(örn. Gökhan süzen) Diğer oyuncularının samet aldırmadığını zaten ben söyledim. Öyle böyle feda’da emeği vardır saolsun ama mümkünse bir daha bu kulüpte teknik bir görev almasın..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

"Al-Musrati için 20 milyon euroluk teklif olduğu söyleniyor..."

Sergen Yalçın: "Söyleniyordur bence. Çok güzel teklif. Onay verdim ben, hayırlı olsun."

gayet iyi para bu arada muçi'yi de alınan fiyatın az üstüne satabilsek iyi olurdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Anis Hadj Moussa ile 4 milyona anlaşmış Yücel dediğine göre birde Tzolis ile anlaşmış Şakul veto etmiş oyuncuları şu olay doğruysa Şakul'u bir daha kulübün önünden geçirmesinler

Çevrimiçi Samet Ç

Adam Belçika 2.ligden benimde takip ettiğim adamı sudan ucuza bitiriyormuş bankacı veto etmiş aynı şekilde Tzolis'i de kafayı yersin :D

Çevrimiçi Samet Ç

Kanat için Borja Sainz, Sondre Orjasaeter, Oscar Perea, Bazoumana Touré

Sol bek için Clement Bischoff, Lucas Esquivel, El Hadji Malick Diouf

Muçi satış yerine Aleksey Batrakov
Sondre Orjasaeter ile Celtic ve Salzburg ilgileniyor bu da gitti geçmiş olsun

Çevrimiçi Samet Demir

Sondre Orjasaeter ile Celtic ve Salzburg ilgileniyor bu da gitti geçmiş olsun
Bu yazdıklarını Sergen kabul eder mi sence?

Çevrimiçi Samet Ç

Bu yazdıklarını Sergen kabul eder mi sence?
izlemeye üşenmezse kabul eder tam onun oyuncular aslında ama adam gamsız skills videosuna bile bakmaz :D

Etiketler: