Ya ben yayindan cok rahatsiz oldum yahu, tadim feci kacti.
Yayinin buyuk bolumu dedikodu, karsilikli seviyesiz atisma ve para muhabbeti uzerinden gitti. 50 miiyon euro'yu buldun mu, 10 milyon euro'mu nasil alacagim vs cok cok cirkin laflar.
Konusulanlarin 90%'i ekonomik ve gecmise donuk. Bizim ihtiyacimiz sportif yapilanma ve gelecege donuk planlar.
Adaylarin da bu konuda Sergen Yalcin disinda birsey diyememesi cok cok garip.
Huseyin Yucel hayal aleminde yasiyor. Is adamlarini toplayacagim herkes adam basi 10 milyon dolar verecek vs komik. 45 kisi 2 milyon euro verecek BB borcunu kapatacagim vs garip yahu. Herkes 1 lira varsa zengin oluruz kafasini ilkokulda biraktim ben ama onlar birakamamis. Birakmam seni kampanyasinda bile toplam 150 milyon tl zar zor toplanmisken kotu idare edilen ve komisyon/sahte imza iddialarinin dolastigi ve kendisinin 2. baskan oldugu yonetime kimse 5 kurus vermez.
Ben acaba Iskandinavya, Bati Avrupa kulupleri seviyesinde sportif yapilanma beklerken, hayalini kurarken biraz normal bir yonetimden (ust duzeyi gectim) bile bu kadar uzak olmamiz moralimi cok bozdu.
Birkac hafta evvel kulup satilsin mi vs diye cok tartismistik burada. Iste tam da bu sekilde yonetilmesin diye acilen satilmali.....
Adamlar daha sportif direktor-teknik direktor rollerini ve siralamasini bilmiyor. Ellerinde oyuncu gelistirip/yetistirip satma gibi bir model varken hala sacma sapan gayrimenkul projeleriyle falan gelir arttiracaklarini saniyorlar. Zaten birisi ne zaman Besiktas kuculmeye gitmez buyuyup gelirleri arttiracagz falan derse bilin ki futboldan anlamiyor bos bos konusuyor. Allah sonumuzu hayir etsin de cok zor gozukuyor.