altı okumadım bir sorumu cevapla öyle okuyayım ilk satır samet neden bizim efsanemi efsaneolacak ne yapmış beşiktaşta oynamış binlerce oyuncudan nasıl bir farkı var
yani bu nasıl bir üstenci tavırdır başkan okusaydın bi zahmet ya... vallahi kusura bakma alıntılayıp zahmete soktuk seni. hadi sorunu cevaplayım da oku o zaman...
Samet neden efsanedir?
- Samet bu kulüpte 11 sene forma giydi. bu kulüpte 11 sene forma giymiş kaç futbolcu var? bu 11 senenin ( belki yanlışım olabilir ) 7 senesi kaptanlık ile geçti.
- Adam Seba nın manevi evladı gibiydi. ( hem futbolculuğu döneminde hem de hem de futbolculuğundan sonra ). başkanlığı sonrası rahmetli Seba ya en çok ahde vefa gösteren insanların başında gelmesi de benim gönlümde ayrı bir uhdedir.
- hepimizin gururla andığı feda sezonunun mimarıydı. olcay şahan - oğuzhan - veli kavlak - holosko - hilbert - ersan gülüm. şu an herkes bu isimleri biliyor ama 2012 de bu adamları kimse tanımıyordu bilmiyordu. bu kadroyu Samet kurdu. olcay 5 yıl, oğuzhan 10, veli 7 yıl, ersan gülüm 6 yıl Beşiktaş ta aktif forma giydi. transfer oldu para kazandırdı. o feda kadrosu ligi 3. bitirdi ligin 30. haftasına kadar şampiyonluk potasında kaldı.
siyasi görüşü kimin umurunda Samet in. kaçınız biliyorsunuz adamın siyasi görüşünü yada kaçımızın umurunda. adam ülkücü kardeşim ne var bunda??? ben de seküler ülkücüyüm kime ne? kimsenin siyasi görüşü de umurumda bile değil. kardeşinin bir medya maymunu olması samet in suçu mu?
hülasa Samet bu kulübün net bir efsanesidir... "ne yapmış bu kulüp için?" diyorsan bir zahmet başa sar tekrar oku zira bir o kadar da yazmadıklarım var.