Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 493861 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Hüseyin Yücel: ''Serdal Adalı da şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracaktır ama belki daha düşük bütçeli bir takım kuracaktır, daha sürpriz oyunculara, ya tutarsa anlamında oyunculara gidecektir. Benim öyle 1.5 sene bekleyelim gibi bir düşüncem yok.'' (Tivibu Spor)

1.5 ayda 2 bek 2 kanat alamadın 2 dönemde full kadro mu kuracaksın aynen
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Oyuncak ettiler kulübü. Anç ve sonrasında gelen hasan arat'ın yatacak yerleri yok. Ben serdal abiyi destekliyorum her seçimde aday olup duruyor biz de hep en kötüsünü seçiyoruz bir de serdal adalı olsun nolacak küme düşürmesin yeter.

ben hüseyin yücel'in yaşananlarda diğer kişilere kıyasla düşük olsada payı olduğuna inanıyorum ama parası var diye görmezden geliniyor, kendisi reddetse de transferin başında o vardı sonuç ortada, o yüzden adalı diyorum gelsin o da denesin zaten bir şey çıkmaz şu saatten sonra
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

İşte Divan’a verilen 26’sına kadar değişebilir yeni yönetici adayları
Başkan; Hüseyin Yücel :
Yönetim ;
Aslı Üstünkaya
Mete Vardar
Hicabi Gökdereli
Ahmet Budan
Özkan Arseven
Onur Göçmez
Deniz Güven
Fırat Fidan
🦅
BAŞKAN adayı: Serdal Adalı;
Yönetimi:
Mehmet Özdilek
Mehtap Ferah Mutluşan
Kaan Kasacı
Hakan Daltaban
Selahattin Solmaz
Nafi Gürel
Uğur Fora
Hazar Kalkavan
Fatih Avşar
Numan Akpınar
Aykut Torunoğuları

iki listede tanıdığım adam sayısı üç, illa bu kadar kalabalık mı olması lazım toplam beş kişi iş yapıyor zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

"Şu 5-0'lık maç sonrası ne oldu?"

Okay Karacan: "Yenersek ne yapacağız diye çok düşündük. Başkana gittim 'Bir şeyler hazırladık' dedim, gösterdim. Başkan direkt 'Hayır, hayır, hayır, bunlar olmaz' dedi. O an çok yıkıldım." (Rabona)

Okay Karacan: Galatasaray’ın "Konsantrasyon" diye bir şeyi var. Biz 5-0 sonrası "Konsantrasyon yüzde 5" şeklinde bir paylaşım yapacaktık. Başkan kabul etmedi. (Rabona)

:D

bence sallıyor ya, baktı başkan kötü aradan sıyrılırım diye düşünüyor

muçi'nin transfer duyuru videosu hala aklımda, daha antrenman videolarını kurgulamayı beceremiyorlardı bunları düşünebilecek kapasitede değiller
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

ben hüseyin yücel'in yaşananlarda diğer kişilere kıyasla düşük olsada payı olduğuna inanıyorum ama parası var diye görmezden geliniyor, kendisi reddetse de transferin başında o vardı sonuç ortada, o yüzden adalı diyorum gelsin o da denesin zaten bir şey çıkmaz şu saatten sonra

HY kendisini temize cikarmak isterken hayalini kuramayacagi Fikret Orman basarilarina laf carpar hale geldi. Serdal Adali'ya cevap verecegim derken yaptigi terbiyesizlige bakalim;

Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın gelirini artırmaya ihtiyacı var. Feda, cefa, sefa dönemine değil. Serdal Bey 1,5 sene izin istedi. Niye 2 değil, 3 değil. Önemli olan gelir artırıcı projelere başlamak. Denemek, saldırmak, tırmalamak."

Çevrimiçi Samet Demir

kel olan başka birini daha hatırlattı, son çare olarak mantıklı
Alttaki yorumları mı okudun :) :) :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

bence sallıyor ya, baktı başkan kötü aradan sıyrılırım diye düşünüyor

muçi'nin transfer duyuru videosu hala aklımda, daha antrenman videolarını kurgulamayı beceremiyorlardı bunları düşünebilecek kapasitede değiller
Hüseyin Yücel Candaşa dün ya da bir önceki gün teklifte bulunmuştu umarım gerçekleşir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

HY kendisini temize cikarmak isterken hayalini kuramayacagi Fikret Orman basarilarina laf carpar hale geldi. Serdal Adali'ya cevap verecegim derken yaptigi terbiyesizlige bakalim;

Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın gelirini artırmaya ihtiyacı var. Feda, cefa, sefa dönemine değil. Serdal Bey 1,5 sene izin istedi. Niye 2 değil, 3 değil. Önemli olan gelir artırıcı projelere başlamak. Denemek, saldırmak, tırmalamak."

kendisi fikret orman'ın son yönetimlerinde vardı maaş ödemek yerine aralarında para biriktirip kagawa almışlardı :D kendine sallıyor gibi olmuş

hem 1.5 sene feda demedi ki adam biraz daha ağırdan alırız gibi algıladım ben
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Hüseyin Yücel Candaşa dün ya da bir önceki gün teklifte bulunmuştu umarım gerçekleşir.

Candas FO 'nin listesindedir :D

Çevrimdışı levitate

Alttaki yorumları mı okudun :) :) :)

yok ama şimdi bakınca çalmışız gibi olmuş telif yedik
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kam tu beşiktaş dışı bir şey icat edemedi ya o da abartılıyor

mesela efendi beşiktaş diye bir şey çıkardı sonra bir şey olmadı, son yıllarda gördüğümüz üzere burada efendilik falan işlemiyor garip arabesk kafalar
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

kendisi fikret orman'ın son yönetimlerinde vardı maaş ödemek yerine aralarında para biriktirip kagawa almışlardı :D kendine sallıyor gibi olmuş

hem 1.5 sene feda demedi ki adam biraz daha ağırdan alırız gibi algıladım ben

Paylasmistim, SA bu gece yine hak edene 30 ml euro veririm ama 35 yasindaki oyuncuya degil dedi. Kuculmeyi kast etmiyor. Herkes kendince algi yapiyor. SA da yapti. 50 ml euro faiz odemesi HA ait bir borc degil ama SA 100 ml euro borc diye rakami buyutuyor. Gelsin FO diye bekliyoruz iste.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı levitate

Paylasmistim, SA bu gece yine hak edene 30 ml euro veririm ama 35 yasindaki oyuncuya degil dedi. Kuculmeyi kast etmiyor. Herkes kendince algi yapiyor. SA da yapti. 50 ml euro faiz odemesi HA ait bir borc degil ama SA 100 ml euro borc diye rakami buyutuyor. Gelsin FO diye bekliyoruz iste.

valla nasıl yapıyorsa kime ne kadar ödüyorsa bir şeyler yapsın düzgün adam alsınlar artık

o 100 m euro sanırsam bankalar birliğine faiz dahil olan borç
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Şimdi bu adamı ben de dinledim hüseyin yücel'i. Ne diyor mesela semih'e teklif vardı kabul ettiremedim, kulüpte çok fazla çalışan kişi var çıkaralım dedim kabul ettiremedim, onu yapmak istedim izin vermedi hele bi bekle dedi. Aynı fikret orman yönetimine sallayıp icra kurulunun başındaki anç gibi bu da kendini yaptıramadım ettiremedim ile savunmaya çalışıyor. Yaptıramadın mı verirsin istifanı ne halin varsa gör dersin bu hüseyin yücel yazın istifa etse belki de kulübün ağzına eden 4 5 pahalı transfer gerçekleşmeyecekti. Afedersin de enayi gibi para verip durmuş sadece. İstifa etmekten bile aciz bir adam şimdi çıkmış ben başkan olcam diyo parası pulu onun olsun.

Serdal adalı'da çok çok sevdiğim bir adam değil, bu kulübün yüzünü düşürmüştür avrupa'dan men ettirmiştir arat yonetiminin sahte belge işini elestirirken kendi 2 sene niye alinmadik avrupa'ya açıklasa keşke. Ama geçmiş zamandır üstünden çok sular aktı ve her seçime talip olan tek kişi serdal adalı gelsin bir de o gelsin gönlümden geçen aday o. Bundan daha kötüsü küme düşmemiz zaten hani geçen sene bundan kötüsü yok derken büyük konuşmuşuz ama bu sene öyle değil alt lig falan her şeyi göze aldım ben artık serdal abi gelsin

Çevrimdışı levitate

Şimdi bu adamı ben de dinledim hüseyin yücel'i. Ne diyor mesela semih'e teklif vardı kabul ettiremedim, kulüpte çok fazla çalışan kişi var çıkaralım dedim kabul ettiremedim, onu yapmak istedim izin vermedi hele bi bekle dedi. Aynı fikret orman yönetimine sallayıp icra kurulunun başındaki anç gibi bu da kendini yaptıramadım ettiremedim ile savunmaya çalışıyor. Yaptıramadın mı verirsin istifanı ne halin varsa gör dersin bu hüseyin yücel yazın istifa etse belki de kulübün ağzına eden 4 5 pahalı transfer gerçekleşmeyecekti. Afedersin de enayi gibi para verip durmuş sadece. İstifa etmekten bile aciz bir adam şimdi çıkmış ben başkan olcam diyo parası pulu onun olsun.

Serdal adalı'da çok çok sevdiğim bir adam değil, bu kulübün yüzünü düşürmüştür avrupa'dan men ettirmiştir arat yonetiminin sahte belge işini elestirirken kendi 2 sene niye alinmadik avrupa'ya açıklasa keşke. Ama geçmiş zamandır üstünden çok sular aktı ve her seçime talip olan tek kişi serdal adalı gelsin bir de o gelsin gönlümden geçen aday o. Bundan daha kötüsü küme düşmemiz zaten hani geçen sene bundan kötüsü yok derken büyük konuşmuşuz ama bu sene öyle değil alt lig falan her şeyi göze aldım ben artık serdal abi gelsin

2. başkan olarak bunlar önüne geliyordur bilmiyorum çekmek komik :D bazıları rafa, ciro ve paulista'ya verilen paralardan limit bittiği için transferde elimizin kapandığını iddia ediyor

o sahte evrak işi yd'nin son dönemi olmadı mı? adalı o zaman hapis dava vs. ile uğraşıyordu sanki çocuktum tam hatırlamıyorum

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Hüseyin Yücel HA'tan sonra istifa etmiş olsa sanırım kulübe kayyum atanıyordu. Yetersiz falan diyebilirsin ama istifa etmediği için adamı yargılamak bence fazla insafsızca olmuş. Şahsen ben bazı konularda iyiki istifa etmedi diyorum. Özellikle Hasan Arat istifası sonrasında.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ikisinin de aciklamalarini dinledim, dun S. Adali'nin Vole yayinina baktim.
Huseyin Yucel gercekten olacak gibi degil. Cok temel sacmaliklarin, hatalarin farkinda bile degil.
Bir kismini baskalarina yikiyor, bir kisminin farkinda bile degil, gulunc seviyede.
Hatalarinin farkinda olmayan adamin o ayni hatalari tekrarlama ihtimali yuksek.

Adali yayinda iyi bir intiba birakti. Bence cok mantikli konustu, hatalari cok net sekilde soyledi.
Biri oylesine 5.5 milyon euro'luk teklif yapmanin ne kadar sacma oldugunun farkinda bile degil, digeri bunun nasil komik birsey oldugunu acik acik soyledi.
Adali cozum konusunda isin ehli mi ondan emin degilim. Antrenor konusunda Sergen gibi lakayit vurdumduymaz biriyle 3 sene calisacagiz demek garip.
Bence Sergen her halukarda calisilmamasi gereken biri, ama 3 senelik plan yapacagin biri hele hic degil. Baska antrenor dusuncemiz yok Sergen olmazsa demesi de garip.
Plansizligin hafif isareti sanki. Su an Sergen'e gitmek icin en kolayi, en basit cikis yolu. Ama planli programli mantikli bir cozum degil.

Ikisi arasinda tercih yapsam Adali derim su an ama uzun vadede ikisi de bize ilac olacak gibi durmuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Getirsinler Sergen'i de bir 5 senelik enkazda o bıraksın maksimum 1 yıllık ömrü olan yönetimle 2035'e kadar kulübü kapatalım

Çevrimdışı CemMert

Bülent Uslu Adalı yönetiminde olacak diyenler var şimdide Allahım kapatın şu kulübüde herkes rahatlasın

Çevrimdışı levitate

Bülent Uslu Adalı yönetiminde olacak diyenler var şimdide Allahım kapatın şu kulübüde herkes rahatlasın
yalanladı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

''Fransız futbol kulübü St.Etienne, Beşiktaş'ın hedefindeki teknik direktör Sergen Yalçın'ı transfer etmek için harekete geçti. Yalçın'ın menajeri Hakan Korkmaz ile görüşmeler başlatıldı. St.Etienne, daha önce teknik direktörlük görevine son verdiği Olivier Dall'Oglio'nun yerine Yalçın'ı düşünüyor''.

Yorumsuz...

Çevrimdışı doctore

altı okumadım bir sorumu cevapla öyle okuyayım ilk satır samet neden bizim efsanemi efsaneolacak ne yapmış beşiktaşta oynamış binlerce oyuncudan nasıl bir farkı var

yani bu nasıl bir üstenci tavırdır başkan okusaydın bi zahmet ya... vallahi kusura bakma alıntılayıp zahmete soktuk seni. hadi sorunu cevaplayım da oku o zaman...

Samet neden efsanedir?
 - Samet bu kulüpte 11 sene forma giydi. bu kulüpte 11 sene forma giymiş kaç futbolcu var? bu 11 senenin ( belki yanlışım olabilir ) 7 senesi kaptanlık ile geçti.
 - Adam Seba nın manevi evladı gibiydi. ( hem futbolculuğu döneminde hem de hem de futbolculuğundan sonra ). başkanlığı sonrası rahmetli Seba ya en çok ahde vefa gösteren insanların başında gelmesi de benim gönlümde ayrı bir uhdedir.
 - hepimizin gururla andığı feda sezonunun mimarıydı. olcay şahan - oğuzhan - veli kavlak - holosko - hilbert - ersan gülüm. şu an herkes bu isimleri biliyor ama 2012 de bu adamları kimse tanımıyordu bilmiyordu. bu kadroyu Samet kurdu. olcay 5 yıl, oğuzhan 10, veli 7 yıl, ersan gülüm 6 yıl Beşiktaş ta aktif forma giydi. transfer oldu para kazandırdı. o feda kadrosu ligi 3. bitirdi ligin 30. haftasına kadar şampiyonluk potasında kaldı.

siyasi görüşü kimin umurunda Samet in. kaçınız biliyorsunuz adamın siyasi görüşünü yada kaçımızın umurunda. adam ülkücü kardeşim ne var bunda??? ben de seküler ülkücüyüm kime ne? kimsenin siyasi görüşü de umurumda bile değil. kardeşinin bir medya maymunu olması samet in suçu mu?
hülasa Samet bu kulübün net bir efsanesidir... "ne yapmış bu kulüp için?" diyorsan bir zahmet başa sar tekrar oku zira bir o kadar da yazmadıklarım var.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Etiketler: