Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 493967 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Hüseyin Yücel: "Nicola Zalewski'nin bonservisi elinde olacak. İmza parası isteyecektir. Kulübe yansıtmadan bir şekilde halledeceğiz. Bonservisi elinde olan oyuncularla en uygun şekilde anlaşmaya çalışacağız." (Sözcü TV)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

Baskan adaylarinin canli yayini saat kacta? Hep tarih var ama saat yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Baskan adaylarinin canli yayini saat kacta? Hep tarih var ama saat yok.
20.00 ekol tv
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

Forumda konusunu gormedim; huseyin yucel takimla toplanti yapmis. Yerinde bir hamle.

Çevrimiçi Samet Demir

Forumda konusunu gormedim; huseyin yucel takimla toplanti yapmis. Yerinde bir hamle.
İnsanlar şevki kaçtı kimse biryere birşey yazmak istemiyor

Çevrimdışı savaş altay

İnsanlar şevki kaçtı kimse biryere birşey yazmak istemiyor

Siyah beyazin hatirina buralarda degil miyiz zaten.

Çevrimdışı savaş altay

Ziyaretci arkadaslar da foruma dahil olabilirler. Oyle uzaktan uzaktan izlemeyin :D

Çevrimiçi Samet Ç

sürekli eskiyi konuşuyorlar ileriyi konuşmak yok bu adamlara bel bağlayan var ona üzülüyorum bir an önce şu sezon bitse de gerçek başkanı seçsek

Çevrimiçi Samet Demir

sürekli eskiyi konuşuyorlar ileriyi konuşmak yok bu adamlara bel bağlayan var ona üzülüyorum bir an önce şu sezon bitse de gerçek başkanı seçsek
Başıma ağrılar giriyor ya. Anç ye iyi Beşiktaşlı diyor biride. Ne başımıza geldiyse bunlardan geldi.

Çevrimiçi Samet Ç

kulübe her ne kadar boşa para akıtmış gibi gözükse de maddi yardım yapan adama ve bununda %70'ni hibe eden adama bu kadar saldırılmaz parayı veren adamı küstürmeyeceksin

Çevrimiçi Samet Demir

Şu yayın keşke olmasaymış. Sinirim tepeme çıktı iyice.

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı seçilecek ve öyle böyle patlamayacak yazın bir kenara

Çevrimiçi tolga1903

Ne kadar ayıp şu muhabbetler ya herifler kavga etmeye birbirini çekistirmeye çıkmış vah bize bitmişiz biz

Çevrimiçi Samet Ç

Ne kadar ayıp şu muhabbetler ya herifler kavga etmeye birbirini çekistirmeye çıkmış vah bize bitmişiz biz
bizim başkanlık makamı çökmüş adaylara bak dönen konuşmalara bak direkt mayıs ayına geçmek lazım

Çevrimdışı 38life

Serdal Adalı benim gözümde tamamen bitti bu akşam. Hüseyin Yücel'i desteklemiyorum bu arada. Serdal Adalı'dan umudum vardı. Tamamen bitti. Bu kulübün geleceği yok. Bana sorarsanız önümüzdeki 5-10 yıl için hiçbir umudunuz olmasın. Hayal kırıklığı yaşarsınız. Yapılacak en doğru şey Beşiktaş gündemine dair hiçbir şeyi takip etmemek, oturup her haftasonu maçları beklenti olmadan sadece o siyah beyaz formayla, armayla buluşmak için maçları izlemek.

Çevrimiçi tolga1903

bizim başkanlık makamı çökmüş adaylara bak dönen konuşmalara bak direkt mayıs ayına geçmek lazım

Orda da daha iyisi çıkmayacak ki yine bunlar veya bunlar gibi biri olur aday kulübün önü geleceği resmen kapkaranlık.

Çevrimiçi Samet Demir

Yazıp yazıp siliyorum. Yok böyle bir şey ya. Fikret Orman yetiş.

Çevrimiçi tolga1903

Bu candaş'ın da yapacağı modaretörlük batsın. Niye dövüstürüp duruyorsun herifleri projelerini şunları bunları sorsana yapacaklarından değil de şu rezilliği yaşamazdık. Yahu ne çekilmez derdimiz varmış bizim

Çevrimiçi Samet Demir

Bu candaş'ın da yapacağı modaretörlük batsın. Niye dövüstürüp duruyorsun herifleri projelerini şunları bunları sorsana yapacaklarından değil de şu rezilliği yaşamazdık. Yahu ne çekilmez derdimiz varmış bizim
Bir kaç gün önce yazmıştım, Candaş gelsin diye de. Yok abi. Adamın şuan ki amacı reyting.

Çevrimiçi Samet Demir

Anca hoca konusuna girmeyi akıl edebildi.

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı 1 ayda 3 senelik program hazırlamış  :D

Çevrimiçi tolga1903

Bir kaç gün önce yazmıştım, Candaş gelsin diye de. Yok abi. Adamın şuan ki amacı reyting.

Reyting tamamen dediğin gibi. Seviyeyi yerin dibine indirdiler sayesinde. Ayrıca şu saçmalığı da anlamıyorum hadi serdar topraktepe mayıs'a kadar harikalar yarattı bir anda toparladı takımı ne yüzle bu adamı gönderip sergen getirecekler? Bir de sergen niye geliyor şimdi başka hoca kalmamış gibi arkadaş bu adamın son senesi avrupa'da 0 çekip ligde rezil olmadık mı biz nasıl iki adayın da gözünde sadece sergen olabilir delirmiş bu adamlar

Çevrimiçi Monza

Giden çöplere 11 milyon euro verilmiş. Vay arkadaş ya. Ah ANÇ, ah Ropdöşambır.

Çalmayan çırpmayan bir Anadolu klübü futbol aklı da olsa 11 milyona ilk beşe girecek takım kurabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Moderatör başkan adayına fırça çekiyor başka konu açma sorularımı soramıyorum diyor rezil olduk

Etiketler: