Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

kartalizma190399 ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 478738 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi sEuL

Devre arası Dario Osorio parasını verip alacaksın El Hadji Malick Diouf parasını verip alacaksın yaşlı oyuncu kontenjanı doldu bu tip oyuncular alacaksın bu sene şampiyonluk hayal bir dahaki senenin 11'nini devre arası kurup yaza rotasyon oyuncularını birakacaksın yaparlar mı hiç sanmıyorum ama yinede bir umut

Bu transferler sezon oncesi yapilacakti, devre arasina kadar buyuk ihtimalle hem lige hemde Avrupa'ya havlu atmis olacagiz.
N'doer ve Mario gibi yedek klubesine yapilan transferler cok gereksizdi, elimizi kolumuzu bagladi maalesef.

Çevrimdışı Talisca1903

anaşıldıki bizde yedek felan yok (asılda yok ya kanatlada) ndour salih emirhanda ve mariodan başkasını atmayacaksın oyuna sonra ortaya rezil bir şey çıkıyor.Bu isimleride tek tek atacaksın 2 kişi değiştirsen saçma sapa bir şey izliyoruz.

Çevrimdışı Talisca1903

masukuyuda delik deşik ettiler bugün ne zaman bir büyük maç olsa eblek bir hal alıyor böyleyken hiç çekilmior

Çevrimiçi Samet Demir

masukuyuda delik deşik ettiler bugün ne zaman bir büyük maç olsa eblek bir hal alıyor böyleyken hiç çekilmior
Ona yardım eden Gedson olmadığı zaman o kanat çöküyor hep. Hocanın bu işe çözüm bulması gerekiyor. Rafa solda olmuyor, Gedson ilerde olmuyor. Ne yapıyorsa bu 2 oyuncunun yerini değiştirmeden yapsın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Ona yardım eden Gedson olmadığı zaman o kanat çöküyor hep. Hocanın bu işe çözüm bulması gerekiyor. Rafa solda olmuyor, Gedson ilerde olmuyor. Ne yapıyorsa bu 2 oyuncunun yerini değiştirmeden yapsın.
semih oynayacak mecbur o olmayınca sola edson geçecek or,taya ndour saçma sapan işler kanat yok oynatacak

Çevrimdışı levitate

anaşıldıki bizde yedek felan yok (asılda yok ya kanatlada) ndour salih emirhanda ve mariodan başkasını atmayacaksın oyuna sonra ortaya rezil bir şey çıkıyor.Bu isimleride tek tek atacaksın 2 kişi değiştirsen saçma sapa bir şey izliyoruz.

dedik bunları abi özellikle yerli rotasyonu sıfır, oğuz aydın falan iş yapardı bizde mesela, yusuf yazıcı abartılmış boş topçu ama iyi kötü forvet kanat denerdin, muçiyi satıp pırpır genç bir kanat çekebilirdin vs.
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

dedik bunları abi özellikle yerli rotasyonu sıfır, oğuz aydın falan iş yapardı bizde mesela, yusuf yazıcı abartılmış boş topçu ama iyi kötü forvet kanat denerdin, muçiyi satıp pırpır genç bir kanat çekebilirdin vs.
oyuncu mu satabiliyorlar muçi felan satamazlar

Çevrimdışı levitate

oyuncu mu satabiliyorlar muçi felan satamazlar

bence de bir tarafımıza kaçtı o, hüseyin yücel sağolsun immobile rafa çözdü ama pazarlıktan transferden anladığını sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Şu maç keşke Ağustos ayında oynansaydı. O zaman belki hem yönetimin hem taraftarın ayağı biraz yere basardı. Ama noldu? Biz gs'yi 5-0 yendik, herkesin ayakları yerden kesildi. En iyi kadro bizde, en iyi hoca bizde, en iyi oyunu biz oynuyoruz havasına girdiler. Vizyonu yeten bunun böyle olmadığını o zaman gördü, vizyonu yetmeyen şimdi anca anlıyor.

Çevrimdışı Talisca1903

kanat rotasyonumuz  şu şekilde çalım atamayan adam geçemeyen sağ kanat çalım atabilen adam geçenilen oyunu bilmeyen doğaçlama oynayarak ekseriyat fazla çalıma girip top kaptıran sol kanat ve bunlara yedekte yok

Çevrimdışı 38life

Bugün Felix de sınıfta kaldı. Ligde çok iyi gözükürken karşıya Ajax geçince defolar ortaya çıktı. Güya Paulista yardımcı stoperdi, asıl onun yanına alınan stoper üst düzey olacaktı. Ama gs'yi 5-0 yenince birden bire tersine döndü bu planlama.  :)

Çevrimdışı 38life

Gio bugüne kadar Ajax'a karşı teknik direktör olarak 13 maça çıkmış.

9 Mağlubiyet
2 Beraberlik
2 Galibiyet

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ajax mağlubiyeti mental açıdan bayağı yaralayıcı oldu. Kayseri maçında iyi oyun değil ama mutlaka 3 puan lazım.

Önümüzdeki hafta pazartesi-perşembe-pazar oynayacağız. Sonra milli maç arası var. Dar rotasyon epey bir başımızı ağrıtacak... Salih, Muçi, Joao, Emirhan, Ndour hatta Can Keleş, iyileştiyse Oxlade artık biraz sorumluluk almalılar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mellfred

elimizde rafa var yanlış yerde oynatıyoruz
ortasahada salih joa var onana oynatıyoruz
yaldır yaldır gelen rakibe 9 faul yapmışız

Çevrimdışı murat baltacı

Bugün Felix de sınıfta kaldı. Ligde çok iyi gözükürken karşıya Ajax geçince defolar ortaya çıktı. Güya Paulista yardımcı stoperdi, asıl onun yanına alınan stoper üst düzey olacaktı. Ama gs'yi 5-0 yenince birden bire tersine döndü bu planlama.  :)
Benim için felix geldiğinden beri soru işareti maçlardada yazdım Emirhandan fazlası nedir Salihin hiç şans bulamaması nedir Mario gelir gelmez Semihin kesilme olayı nedir hocanin yabancı yerli konusunda adaletli davrandığını düşünmüyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Şu maçı transfer dönemi bitmeden oynasaydik keşke tüm defolarimizi ortaya çıkardı. Beklere kanatlara alternatif alınmaması forvette hekimoğluna güvenip ciro Semih den farklı atletik fizik gücü olan hızlı ceza sahasının karıştıran rafaya alan açacak bir yedek santrafor lazımdı. Ghezal muadili kanat lazımdı orta sahada onanadan çıkıp ndour yerine musratiyi yedekleyecek atiba muadili oyuncu lazımdı. Swenson masuaku seviye biraz yükselince ne hale  geldiler bunları görmek zor değil oyuncularda transfer dönemi kapanınca saldılar yazıklar olsun
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi yaço58

Yönetim maalesef hatayı devre arası transferlerinde yaptı hem 22 m hemde 2 kontenjan doldu yaza da bu 2 kontenjan ve eksi 22 ile başlamak bize olumsuz yansıdı muarati her maç bişe oynar mı diye bekliyoruz yok o kadar ağır ki baskı da anın da top kaybediyor bu gözler atiba josef gibi adamlar gördü 0 m bonservis ile alınan adamlarda 12 milyona alıyorsan  ne vereceği belli oyuncu alacaksın 10 milyon veriyorsun muçi diye kimsenin tanımadığı adamı Polonya liginden getiriyorsun madem getireceksin mucinin ederi 3 dür en fazla o 10 milyona rafays eşlik edecek adam alsaydık kaliteli çok rahat yazın bunu yapabilirdik muşi ne oynuyor Trabzon maçında girdi çok kötüydü ardından Eyüp maçı kadroya yapılmadı muçi musrsti ikilisi 10 üzerinden 1 belki 0 lık iki treabfer gelelim müsrwtiye 12 m verdik almasaydıkda yazın ndouru da almayıp 12 milyona bir orta saha bir bek kaliteli gerçekten alınabilirdi maalesef düğmenin ilki yanlış iliklendi musrati ve muçi koca bir hayal kırıklığı oldu rafa immobile paulista biraz hayal ettiriyor ama onlarda nereye kadar onlar bile transfer başarısı değil 6 m verdiğimiz toplular pepe 3.5 falan alıyordu paulusga 3 e geldi maalesef herkes destek oldu ancak gerçekler bunlar mario çok iyi bir 8 numara kanat olmaz kanat diye getirdiler ndour diye bir oyuncu kiralayıp Salih mario onana olan yere onu getirdik onun yerine bek kiralanabilirdi bugün kü skor ise hiç yakışmadı ajax en kötü ajaxşardaj biri şu skor kabul edilemez hocaya yazar maalesef 1 0 yenil 2 1 yenil 4 tane yiyip üzerine mertin iyi maç çıkarması olmadı insan üzülüyor yani takıma nasıl destek oluruzun Beşiktaşımız nasıl iyi olurun derdindeyiz birde Kongre üyeliği sürecimi de başlattım çok cüzi bir rakamı var yılbaşına kadar 5500 tl gibi gerçek beşiktaşlıların kulübe üye olması lazım imkanı plan varsa fiyatlar makulken olsun ben şahsım adıma 20 küsür veremezdim ala 5500 güzel rakam

Çevrimdışı Talisca1903

Rotasyon yapmak istiyorsan yap Rafanın yerine mario koy ortaya cironun yerine Semih bak o zaman bir mantığı var
Onanayı kimseye anlatamazsın Mustafa’nın sıfır kondisyon olması kabul edilemez bunları ilk 15 dk da taraftar gördü hocada görecek
Öyle boş boş izleyip 4 yemenin manası yok
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2024, 07:43:02 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Akil Emre

Rotasyon yapmak istiyorsan yap Rafanın yerine mario koy ortaya cironun yerine Semih bak o zaman bir mantığı var
Onanayı kimseye anlatamazsın Mustafa’nın sıfır kondisyon olması kabul edilemez bunları ilk 15 dk da taraftar gördü hocada görecek
Öyle boş boş izleyip 4 yemenin manası yok
Kesinlikle aynı fikirdeyim, işleyen düzeni bozmayacaksın ayrıca sol tarafı otoban yaptılar gerekirse emirhanı alıp sertliği arttırması lazımdı. Bu maç çok bariz hocaya yazar, işallah onanayı bir daha kadroda görmeyiz adam yürüyerek maç bitiriyor.

Çevrimiçi gokhans

Yönetim maalesef hatayı devre arası transferlerinde yaptı hem 22 m hemde 2 kontenjan doldu yaza da bu 2 kontenjan ve eksi 22 ile başlamak bize olumsuz yansıdı muarati her maç bişe oynar mı diye bekliyoruz yok o kadar ağır ki baskı da anın da top kaybediyor bu gözler atiba josef gibi adamlar gördü 0 m bonservis ile alınan adamlarda 12 milyona alıyorsan  ne vereceği belli oyuncu alacaksın 10 milyon veriyorsun muçi diye kimsenin tanımadığı adamı Polonya liginden getiriyorsun madem getireceksin mucinin ederi 3 dür en fazla o 10 milyona rafays eşlik edecek adam alsaydık kaliteli çok rahat yazın bunu yapabilirdik muşi ne oynuyor Trabzon maçında girdi çok kötüydü ardından Eyüp maçı kadroya yapılmadı muçi musrsti ikilisi 10 üzerinden 1 belki 0 lık iki treabfer gelelim müsrwtiye 12 m verdik almasaydıkda yazın ndouru da almayıp 12 milyona bir orta saha bir bek kaliteli gerçekten alınabilirdi maalesef düğmenin ilki yanlış iliklendi musrati ve muçi koca bir hayal kırıklığı oldu rafa immobile paulista biraz hayal ettiriyor ama onlarda nereye kadar onlar bile transfer başarısı değil 6 m verdiğimiz toplular pepe 3.5 falan alıyordu paulusga 3 e geldi maalesef herkes destek oldu ancak gerçekler bunlar mario çok iyi bir 8 numara kanat olmaz kanat diye getirdiler ndour diye bir oyuncu kiralayıp Salih mario onana olan yere onu getirdik onun yerine bek kiralanabilirdi bugün kü skor ise hiç yakışmadı ajax en kötü ajaxşardaj biri şu skor kabul edilemez hocaya yazar maalesef 1 0 yenil 2 1 yenil 4 tane yiyip üzerine mertin iyi maç çıkarması olmadı insan üzülüyor yani takıma nasıl destek oluruzun Beşiktaşımız nasıl iyi olurun derdindeyiz birde Kongre üyeliği sürecimi de başlattım çok cüzi bir rakamı var yılbaşına kadar 5500 tl gibi gerçek beşiktaşlıların kulübe üye olması lazım imkanı plan varsa fiyatlar makulken olsun ben şahsım adıma 20 küsür veremezdim ala 5500 güzel rakam
Senin atiba-josef dediğin adamlar bek kademesine giriyordu, orta sahada alan kapatıp oyunu daraltıyordu, hücumda ceza sahasında gol arayıp gol atıyordu, stoperlerin arasına giriyor yeri geliyor kontratakda santraforla yanyana koşuyordu, önde baskıda sert ve amansızca pres yapıyorlardı.. Onlar klasik 6, musrati farklı bir 6 numara. Ben hala bu takımın klasik bir 6ya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Rakibin dominant olduğu oyunlarda, önde bastığı oyunlarda kevgire döneriz böyle çünkü rakip elini kolunu sallayarak ceza sahasına girebiliyor 32 kere ceza sahası içinde pas yapmışlar böyle olmaz, torreira,ismail gibi atiba,josef gibi klasik 6 ihtiyacımız var, hem takıma ruh hem hırs katıcak...
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yaço58

Senin atiba-josef dediğin adamlar bek kademesine giriyordu, orta sahada alan kapatıp oyunu daraltıyordu, hücumda ceza sahasında gol arayıp gol atıyordu, stoperlerin arasına giriyor yeri geliyor kontratakda santraforla yanyana koşuyordu, önde baskıda sert ve amansızca pres yapıyorlardı.. Onlar klasik 6, musrati farklı bir 6 numara. Ben hala bu takımın klasik bir 6ya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Rakibin dominant olduğu oyunlarda, önde bastığı oyunlarda kevgire döneriz böyle çünkü rakip elini kolunu sallayarak ceza sahasına girebiliyor 32 kere ceza sahası içinde pas yapmışlar böyle olmaz, torreira,ismail gibi atiba,josef gibi klasik 6 ihtiyacımız var, hem takıma ruh hem hırs katıcak...
Bende tamamen buna katılıyorum musrati ayağı temiz ama o kadar ağır ki ikili mücadelelerde falan sanki ağır çekime alınmış gibi oynuyor topu ayağından çıkarırken de öyle zaten geçen sene yaptığı hatandan 1 yada 2 gol yemiştik

20 milyon euro üzerinde havaya giden para var kimse kusura bakmasın.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi yaço58

20 milyon euro üzerinde havaya giden para var kimse kusura bakmasın.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 milyon verilen oyuncumuz sahada yok musrati zaten allaha emanet

Çevrimiçi Serdar3444

Şampiyon olalım da Meselemiz muçinin musrati'nin satışı olsun. Satılırlar, mesele değil, asıl sorun bence teknik kadro'da, sezon başı oyunculardan maksimum verim alan, herkesi yerli yerinde oynatan da aynı teknik kadro. Doğru yapınca zaten sorun yok ama ne yazık ki sorun var. Kadro kurulurken, kadrodaki eksik ve yanlışları görüp, düşeceğimiz durumları görüp, konuştum, yanılmadım, keşke yanılsaydım. Daha iyi olalım istiyoruz taraftar olarak, derdimiz bu. 4 yemiş olabiliriz ama kadro kötü olduğu için değil, kötü dizilimden, koordinasyonsuzluktan, uyumsuzluktan en önemlisi de teknik kadronun oyunu oturtmadan fantezi safâsında raks etmesinden kaynaklandı. Sol kanat hariç kadro iyi ama sol kanat aksayınca gol yiyoruz. Rafa yerinde oynayınca bir efsaneyken, yeri değişince aksıyor, masauka gece çok kötüydü evet herkes masauka'ya laf söylüyor haklı olarak ama rafa sola geçince sol, sağa geçince sağ aksıyor. Sol kanat çalışmayınca ı'mmobile sola gelip top istiyor, forvet aksıyor, orta alan solla paslaşamıyor. Sol da performans verecek tek oyuncu var oda Gedson.Gedson, hem defansı hem orta sahayı destekler, hem de kendi kanadını kapatır, kimse geçemez, yanındaki arkasındaki önünde ki herkesi yükseltir hem de topu kolayca içeri taşır varsın orta yapmasın, gerek yok. Orta sahada bolluk var ama hepsi ağır ve cansız, Mario'nun hızı 8 numara için gayet yeterli, topu al ver işini çok iyi yapıyor, adam takip etmesede bölgesini iyi kapatıyor. Olmadı Salih var, koy işte oraya. Semih'i soldan kurtarırsak, Semih'te yerine yani forvete geçer ve Mustafa'yı üzmeye gerek kalmaz.  Mustafa'nın pişmesine daha var. Bazen tek dokunuş herşeyi değiştirir, düzeltir ama biz daha sahada bazı doğruları oturtmadan arka arkaya dokunuyoruz...
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2024, 14:20:14 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kanat için devre arası Rasmussen ve Godts u yoklayalim
İkisi de hem genç hem potansiyelli 

Etiketler: