Şampiyon olalım da Meselemiz muçinin musrati'nin satışı olsun. Satılırlar, mesele değil, asıl sorun bence teknik kadro'da, sezon başı oyunculardan maksimum verim alan, herkesi yerli yerinde oynatan da aynı teknik kadro. Doğru yapınca zaten sorun yok ama ne yazık ki sorun var. Kadro kurulurken, kadrodaki eksik ve yanlışları görüp, düşeceğimiz durumları görüp, konuştum, yanılmadım, keşke yanılsaydım. Daha iyi olalım istiyoruz taraftar olarak, derdimiz bu. 4 yemiş olabiliriz ama kadro kötü olduğu için değil, kötü dizilimden, koordinasyonsuzluktan, uyumsuzluktan en önemlisi de teknik kadronun oyunu oturtmadan fantezi safâsında raks etmesinden kaynaklandı. Sol kanat hariç kadro iyi ama sol kanat aksayınca gol yiyoruz. Rafa yerinde oynayınca bir efsaneyken, yeri değişince aksıyor, masauka gece çok kötüydü evet herkes masauka'ya laf söylüyor haklı olarak ama rafa sola geçince sol, sağa geçince sağ aksıyor. Sol kanat çalışmayınca ı'mmobile sola gelip top istiyor, forvet aksıyor, orta alan solla paslaşamıyor. Sol da performans verecek tek oyuncu var oda Gedson.Gedson, hem defansı hem orta sahayı destekler, hem de kendi kanadını kapatır, kimse geçemez, yanındaki arkasındaki önünde ki herkesi yükseltir hem de topu kolayca içeri taşır varsın orta yapmasın, gerek yok. Orta sahada bolluk var ama hepsi ağır ve cansız, Mario'nun hızı 8 numara için gayet yeterli, topu al ver işini çok iyi yapıyor, adam takip etmesede bölgesini iyi kapatıyor. Olmadı Salih var, koy işte oraya. Semih'i soldan kurtarırsak, Semih'te yerine yani forvete geçer ve Mustafa'yı üzmeye gerek kalmaz. Mustafa'nın pişmesine daha var. Bazen tek dokunuş herşeyi değiştirir, düzeltir ama biz daha sahada bazı doğruları oturtmadan arka arkaya dokunuyoruz...