he diyorsunki geçen seneyi 13.bitiren, küme düşen takımlarla arasında 4 puan olan samsun çok güçlü bir takım. 20 pozisyon, 5’i bireysel beceriksizlikler yüzünden atamadıkları gol pozisyonuna rağmen savunmamız güven vermiş!! %75 pas isabeti yaparak dosta düşmana korku saldık. Yahu adamlar 22 defa ceza sahamızda topla buluşmuş, %58 ile oyuna hakim olmuş. Bitti mi? Bitmedi senin 6 adet yaptığın ortayı adamlar 27kez yapmış. Dünkü maçı kazanmamız bildiğin futbol mucizesi. Ve necmi kalkmış diyorsunki samsun iyi takım, atlattık, yahu koca beşiktaş bu ya.. dün rafa tavşan çıkardı ama ya diğer maçlarda? Şimdi ligdeki rakiplerin bu maçın analizini yapmayacak mı? Musratiyi kitleyip, stoperlerine oyun kurdurtmaya zorlamayacaklar mı? Geçen sene biz bu filmi izledik, amir stoperlerin arasına girip top alıp oyun kurduğu için onu kitleyip stoperlere oyun kurdurtmaya zorladı rakipler sonrası malum.. acil oyun kurucu sol stoper gelmezse aynı filmin 2.cisini izleyeceğiz.
dünkü oyunla üç puanı aldıysak evet atlattık ben samsun süper takım demedim hazır takım dedim transfer tahtası kapalı ama geçen seneyi taşıyabilmiş iki renklidende daha iyi rakiple oynadık deplasmanda oynadık çok kötü zeminde oynadık ve yinede ligdeki en iyi sonucu aldık kaç kez gol pozisyonuna girdiler aman diyebileceğimiz bir tane direkten dönen top birde mertin kurtardığı üstüne gelen şut var yumuçak vuruş vurdukları topların hepsi kalenin beş metre uzağından geçmiş komik olan bizim daha fazla pozisyonumuz var
Şunu söylesen kabul ederim sahada beşiktaşa yakışan oyun yoktu altı oyuncunun ip gibi dizildiğini defalarca gördüm dalga geçtim yeni transferler yapsakda her yeri doldursakta böyle maçlar yaşayacağız
Burda boşamı sol kanat diyorum topu ilerde kanatlar tutar kanat olmazsa işde bütün toplsr döner baskı yersin iki bek bir sol stoper alırsak böyle oyun görmeyecekmiyiz sanıyorsun bunu görmek istemiyorsan iyi bir sekiz ve iki iyi kanat koyacaksın takıma topu üçüncü bölgeye taşıysmayınca immobile bile kendi yarı sahanda oynamak zorunda kalır
Birde yaygara koparmak çok mantıksız kimse transferi kapattık demiyor tersine üç oyuncu alınacak deniyor şu forumda okuduğum şeylerin yüzde sekseni ergen tepkisi
İlk haftanın lideriyiz bunuda deplasman galibiyetiyle elde etmişiz takımın fizik durumu iyi sahada başı kesik tavuk gibi dolaşan oyuncu topluluğu yok bir iki hafta sonrada şu maçı bitiren kadroyu görmeyeceğiz sahada
Rakipler hazır diye kıyamet kopuyordu vasat takımları zar zor yendiler
Geçen sene bize karşı bütün takımlar böyle oynuyordu devam edecekler kapanmalarından iyidir bence ikişer üçer sokar geliriz
Ben neye bakarım biliyormudun maç oynanırken rahatmıyım değilmiyim benim ölçüm o bazen maç üç sıfırken son beş dakika içim hala rahat olmaz samsun maçını çok rahat izledim