Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 474671 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşlı geçinen eski oyuncuların karın ağrısı ne acaba renkli seviciliğe soyunmuş hepsi birde beşiktaşa sallayıp duruyorlar gökhanı mehmeti çözemedim
Şu tv ler sayesinde sevdiğim oyunculardanda nefret etmeye başladım
Ne biçim beşiktaşlısınız ya
Artık hiç kimseye pirim vermemek lazım milletin beşiktaşlılığı menfaatletinin başladığı yerde bitiyor.

Çevrimiçi Zafer55

Zaynutdinov ve tayfur'dan cabuk vazgectik sanki. Kisitli oyuncular ama bu yerli kitliginda ise yaratlardi. Antalya macinda solbek oynayacak onur, emrecan, emirhan'in hepsinden iyi solbek oynarlardi.
Emirhanı bilmiyorum ama , Zaynutdinov, emrecandan da, onurdan da, necipten de kötü topçu değildi.

Çevrimiçi Necmi

Emirhanı bilmiyorum ama , Zaynutdinov, emrecandan da, onurdan da, necipten de kötü topçu değildi.
zaynitdnov öldümü neden dili geçmiş zaman konuşuyoruz 🤔
Ben neyi kaçırdım

Çevrimiçi annoca

Bu hakemler artık çok sıktı.

Çevrimdışı Talisca1903

sabah sabah aklıma geldi yine sinirim zıpladı bu masuaku ne demeye yok şimdi sakat değil bir şey değil izin almış böyle saçmalık olur mu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

sabah sabah aklıma geldi yine sinirim zıpladı bu masuaku ne demeye yok şimdi sakat değil bir şey değil izin almış böyle saçmalık olur mu?

Eşi doğum yapacakmış.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Doğum yapan hanımı gel diyosa her erkek gider milleti fark etmeksizin  :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

Resmi dairelerde babalara 10 gün doğum izni veriliyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

öyle direk gidemiyorsun doğum izninin bile bir kullanma şekli var işini yap öyle git hem neden bunun ailesi İstanbula gelmemiş aidiyet sıfır adamda bu kadar kopuk işte
bak ciroya maaile geldi adam oynamaya gönlü olan belli ediyor
Bu sene bir de maymun çiçeği felan çıktı ki hiç kahrı çekilmez zerre güven vermiyor

Çevrimdışı Talisca1903

Resmi dairelerde babalara 10 gün doğum izni veriliyor.
memura 5 işçiye 6
10 gün nereden buluyorsun öyle havadan izin mi dağıtıyorlar

Çevrimdışı Savaş

Savunmada Talha neden dusunulmuyor anlamiyorum. Niye Necip? Talha bu kadar mı kötü

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Savunmada Talha neden dusunulmuyor anlamiyorum. Niye Necip? Talha bu kadar mı kötü

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vücut dili hiç iyi izlenim vermedi oynadığı maçlarda sakatlık çok geri götürmüş

Çevrimiçi Samet Demir

memura 5 işçiye 6
10 gün nereden buluyorsun öyle havadan izin mi dağıtıyorlar

Nihayetinde böyle bir izin varmış değil mi. Özel şirkette çalışırken 1 maaş brüt ikramiye veriyordu iş veren. Yani adamın cenazesi olsa ne alaka maça çıksın seviyesine gelmek üzeresiniz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

isterse gitmesin

Çevrimdışı Sefa Kara

vücut dili hiç iyi izlenim vermedi oynadığı maçlarda sakatlık çok geri götürmüş
niye sozlesme uzattik o zaman ? Necip oynayacaksa.

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2024, 15:49:10 Samet Demir ]

Çevrimdışı Talisca1903

Nihayetinde böyle bir izin varmış değil mi. Özel şirkette çalışırken 1 maaş brüt ikramiye veriyordu iş veren. Yani adamın cenazesi olsa ne alaka maça çıksın seviyesine gelmek üzeresiniz.
izinn var yok bana mı anlatıyorsun bilgin yok fikrin var benimle iş kanunu tartışma istersen 15 yıl sendikacılık geçmişim var benim öyle bol keseden sallama

Çevrimdışı Talisca1903

niye sozlesme uzattik o zaman ? Necip oynayacaksa.
daha öncede yazdım amir gibi kiraya vermek gerek bence

Çevrimiçi Samet Demir

izinn var yok bana mı anlatıyorsun bilgin yok fikrin var benimle iş kanunu tartışma istersen 15 yıl sendikacılık geçmişim var benim öyle bol keseden sallama
10 gün babalık izni aldım ben. Bu arada bende memurum. Bence sen sallama. :)

Çevrimiçi Samet Demir

Şaka maka adam maça yetişti  :D
Adama demediğini bırakmayanlar bir zahmet özür dilesin. :)

Çevrimiçi Necmi

Şaka maka adam maça yetişti  :D
bu sene çabalıyor iki maç oynadı iki asist yaptı savunmadada sıkıntı olmadı
Zaten iyi bir masuakunun yerini dolduracak bek bulamayız ama yedeklemek gerekiyor
Millet önyargılı bakıyor

Çevrimiçi Necmi

657 ye tabi olanlar için 10 gün diğerleri beş gün neyi tartışıyorsunuz iletişim çağında yaşıyoruz google amcaya sorun söylesin size

Çevrimiçi Necmi

10 gün babalık izni aldım ben. Bu arada bende memurum. Bence sen sallama. :)
657 sayılı kanuna tabi olanlara 10 gün; özel sektör çalışanlarına ise 5 gün süreyle verilir.
"Copy past yaptım"

Çevrimiçi Samet Demir

657 ye tabi olanlar için 10 gün diğerleri beş gün neyi tartışıyorsunuz iletişim çağında yaşıyoruz google amcaya sorun söylesin size
Mevzu o değil ki abi. Bende buraya gelmesine ön ayak oldum. Eşi hamile olan insan tabikide ailesinin yanında olacak bunu belirtmek istemiştim. Kendimde 10 gün kullandım. Aslında babalara da en az 3 ay izin verilmeli diyerek konuya nokta koyalım 😁😁

Etiketler: