2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1085306 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KartalınGücü

Kadir çok iyi Bekri hücumu yoktu pek ama sol kandı tek başına kapatırdı sağ kanatta 3 oyuncuyla bindirirdik.mğnch bencede en iyiisiydi yada en verimlisiydi.
. Rodrigo Tello da bek olarak gelmişti sonradan her iki kanat ve forvet arkası kullanmıştık ayağı çok düzgün adamdı.

Çevrimiçi Necmi

Kadir çok iyi Bekri hücumu yoktu pek ama sol kandı tek başına kapatırdı sağ kanatta 3 oyuncuyla bindirirdik.mğnch bencede en iyiisiydi yada en verimlisiydi.
munch bir bekin nasıl olması gerektiğinin tanımıdır
Ben kadirin hücuma çıktığını hatırlamıyorum hücumu geçtim orta sahayı geçtiğini hatırlamıyorum 😂

Çevrimdışı KartalPencesi

Su Masuaku isinden feci pisman olacagiz. Senin tum tarihinde Masuaku'dan sadece 1 iyi bek varken gidip kolayca 3-5 kurusa bir Adriano daha bulacagini zannetmen komik.
Digne, Cuyper falan gelse eyvallah da onlar da 3-5 kurusa alacagin bek degil. Ferdi 35 milyona gidiyor, Boey 30 milyona gitti. Tartisilmayacak kalitede bek piyasasi belli.
Gidip 3 milyona o seviye'de bek bulacagini zannetmek hayalperestlik. Masuaku'yu 3'e satip 3 milyona onun kadar top teknigi olan, hucumda etkili, ama ayni zamanda defansif zaaflari olmayan ve istikrarli olan birini mi bulacaksin? Bekle bulursun. Degisik profilde birini alirsin tabii, o da Masuaku'nin GS macinda 4. ve 5. golde attigi topu atamaz, Samsunspor macinda 2. golde yaptigi asist yapamaz. 5 hafta sonra baslariz keske Masuaku kalsaydi ne guzel toplar kesiyordu demeye.
Ayrica Masuaku'yu daha defansif olarak saglam bir oyuncu'ya degistirebiliriz. Sagda da Svensson'un hucum katkisini begenmiyoruz, halbuki savunmada iyi, istikrarli ve disiplinli. Orada da ofansif oyuncu isteniyor. Hadi sagbek ve solbek aldik taraftarin istedigi profilde, ne degisecek? Sagbek ve solbekin profilini degistirmis oldun o kadar. Sacmalik.

Bek'e bu kadar zaman ve butce harcayana kadar gidelim takimin gercekten eksik olan bolgelerine oyuncu alalim. Zaten sol stoper ve sol acik gelince Masuaku'nun da verimi kendiliginden artacak.

Deli ibo var ya masuaku kim

Çevrimiçi kartalizma190399

Deli ibonun disiplinine azmine saygim var ama kalite olarak masuaku'nun ceyregi etmez. Masuaku'nun son macta asist olan ortayi ibo yaptiginda 1 sene konusuluyordu.

Trabzon macini izliyorum, bazi oyunculara yazik oluyor. Keske okay'i biz cekseydik, trabzon'da telef oluyor. Visca, trezeguet de her turlu genis kadro'da faydali olurdu.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Deli ibonun disiplinine azmine saygim var ama kalite olarak masuaku'nun ceyregi etmez. Masuaku'nun son macta asist olan ortayi ibo yaptiginda 1 sene konusuluyordu.

Trabzon macini izliyorum, bazi oyunculara yazik oluyor. Keske okay'i biz cekseydik, trabzon'da telef oluyor. Visca, trezeguet de her turlu genis kadro'da faydali olurdu.
Farklı maçı izliyoruz sanırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sinan23

Munch te orta dışında birsey yoktu. Alman olmasına rağmen git geli ve hızı çok yoktu. Şutu vs de yoktu. Ama ortaları çok iyiydi. Bir şansı da Nouma ile oynamasi. Stattan izlediğim bir maçta Nouma 2 gelen ortaya penalti noktasında asılı durarak 2 kafa attı. 2 asist yazdırdı.

Cok kotu bir takimda iyi performans sergileyememeleri kotu futbolcu olduklari anlamina gelmiyor.

Çevrimdışı levitate

dario osorio diye bir arkadaşı yazmışlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Cok kotu bir takimda iyi performans sergileyememeleri kotu futbolcu olduklari anlamina gelmiyor.
Bizde anca yedek olabilecek birisini fazla büyütmeye gerek yok.

Çevrimdışı levitate

angelo adlı kardeşimizi kiralamak istiyormuşuz ama chelsea satmak istiyormuş bbc haberi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

dario osorio diye bir arkadaşı yazmışlar
şilili futbolcu alayım

Çevrimiçi Necmi

ts nin içinden geçtiler trabxona dönüncede taraftar avcının içinden geçer herhalde zaten altını kazıyorlarda benim merakım kimin kazıdığı 🤔

Çevrimiçi Necmi

kadro dışı bırakmak ytmez direk kovun gitsin biz alacağız diye söylemiyorum çok tapon futbolcu  :evillol: :evillol:
sağlam tekme vursunlar şöyle boğaza kadar uçsun biz insanlık namına boğazdan çıkarır stadda kuruturuz artık 🤪

Çevrimiçi gokhans

visca hariç de😂😂
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Genis kadro'da faydali olur cumlesinin neresini anlamadin? Buyutmek mi oluyor bu?

Çevrimiçi Samet Demir

Genis kadro'da faydali olur cumlesinin neresini anlamadin? Buyutmek mi oluyor bu?
6 ve 8 numarayı daha ne kadar genişleteceğiz? Sen bunun neresini düşünemiyorsun asıl? Kanat ve Bek hatta stoper desen anlayacağım. Şuan takımın en ihtiyacı olmayan bölgesi.

Çevrimiçi Samet Demir

visca hariç de😂😂
Orsic de var Avcı oynatmıyor form tutmasını bekliyormuş. Değişik kafa yapısı.

6 ve 8 numarayı daha ne kadar genişleteceğiz? Sen bunun neresini düşünemiyorsun asıl? Kanat ve Bek hatta stoper desen anlayacağım. Şuan takımın en ihtiyacı olmayan bölgesi.

Ndour yerine alsaydin okay'i 1 yabanci kontenjani kullanmazdin. Visca ve trezeguet de toplam 1 kanat oyuncusu olan takimda genis kadro'da ise yarardi.

Çevrimiçi gokhans

Ndour yerine alsaydin okay'i 1 yabanci kontenjani kullanmazdin. Visca ve trezeguet de toplam 1 kanat oyuncusu olan takimda genis kadro'da ise yarardi.
visca bende isterim ama trezeguet son 2 sezondur kötü değil  inanılmaz kötü.

Çevrimdışı KartalınGücü

Ndour ile Okay'dan sahada beklentimiz aynı ise zaten vah halimize. Ndour sayısal eksiklik sebebiyle mi alındı, öyle olsa Amiri göndermezdik, orada daha Onana var, Demir Ege var. Bizde yedek kulübesine almam.

Çevrimiçi Necmi

Ndour ile Okay'dan sahada beklentimiz aynı ise zaten vah halimize. Ndour sayısal eksiklik sebebiyle mi alındı, öyle olsa Amiri göndermezdik, orada daha Onana var, Demir Ege var. Bizde yedek kulübesine almam.
bence bazı maçlar rafa sola geçecek orta saha musrati gedson ndour olacak

Çevrimiçi Serdar3444

Avcı resmen maçı kaybetmek için oynadı, tüm kozlarını ancak kaybettiği kesinleşince oynamaya cesaret edebildi, bizdeki kanserojen tavrı birebir aynı, büyük takımda bu futbol aklı ile olmaz.
Okay'ın sakarlığından, pas isabeti, karar almada geç kalması ve yavaşlığından dolayı bize gelmesini hiç istememiştim yoksa güçlü ve mobil oyuncu ve doğru zamanda doğru yerde, artıları da yok değildi. Ama dün beni şaşırttı, çok mesafe kat etmiş, ben dünkü oyununu beğendim.
Ama beni asıl mest eden rapidin basit, güçlü ve etkili oyunu oldu. Dümdüz adamlar ama sonuca odaklı, çalışılmış kondisyonlu kadro...
Masauka ile sadece Adriano'yu mukayese ederim, Münch'le kadir'le felan mukayese etmek çok gerçekçi değil ama dün rapid'de bir sürü münch ve Kadir vardı ve kazandılar.

Çevrimiçi gokhans

Avcı resmen maçı kaybetmek için oynadı, tüm kozlarını ancak kaybettiği kesinleşince oynamaya cesaret edebildi, bizdeki kanserojen tavrı birebir aynı, büyük takımda bu futbol aklı ile olmaz.
Okay'ın sakarlığından, pas isabeti, karar almada geç kalması ve yavaşlığından dolayı bize gelmesini hiç istememiştim yoksa güçlü ve mobil oyuncu ve doğru zamanda doğru yerde, artıları da yok değildi. Ama dün beni şaşırttı, çok mesafe kat etmiş, ben dünkü oyununu beğendim.
Ama beni asıl mest eden rapidin basit, güçlü ve etkili oyunu oldu. Dümdüz adamlar ama sonuca odaklı, çalışılmış kondisyonlu kadro...
Masauka ile sadece Adriano'yu mukayese ederim, Münch'le kadir'le felan mukayese etmek çok gerçekçi değil ama dün rapid'de bir sürü münch ve Kadir vardı ve kazandılar.
sen munch'ü doğru hatırladığına eminmisin? beck'le falan karıştırıyorsun sanırım :)) Masuaku evet münch ile kıyaslanamaz çünkü münch'ü ancak adriano ile kıyaslayabilirsin ki ben 2 si arasında münch tercih ederim. Adam komple kusursuz bir kenar oyuncusuydu. Bu arada dünki maçta bir pozisyon sosyal medyada gündem oldu zaten. Trabzon kotratak yapıyor orta sahayı geçtiler pozisyona gidiyorlar, pep avcı, geri oynasana diye işaret ediyor, trabzonlu oyuncular ceza sahasına doğru yönelirken saçlarını falan çekip kendini yerden yere attı sinirden :)) çok komikti ya gerçekten bu adam futboldan nasıl ekmek yiyiyor anlayamıyorum..
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2024, 11:45:21 gokhans ]

Etiketler: