Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 474487 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Semih kanat oynayamıyor immobileyle dönüşümlü forvet oynamak zorunda sol kanat şart
Sağ kanat da şart neymiş Rashica iyi defans yapıyormuş ( oda olmuyor da neyse) büyük takın kanadı rakibe defans yaptırır kendisi defans yapmaz bu işte bir tezatlık var
Yok kanatsız oynayacağız yok hoca maçta Emirhan’ı aldı 3 lüye döndü alakası yokkkk
Hoca bildiğin 4231 oynatıyor emirhanıda aldı 5 li defans yaptı iyi nir oyun kurgusu var iyi oyuncuları yok adamın bu oyunu oynayacak
Yönetim hocaya adam gibi 2 kanat bek ve santrafor almak zorunda şu defanstan pasla çıkma ayağı düzgün stoperle oyun kurma sevdası felan öldürecek beni
Emirhan’a ilk maç baktım şöyle ilk maçın ürkekliğine vereceğim ama bence Colley varken 11 göremez
Welintona yapılan muamele aynen Colleye uygulanıyor bu maç net hatasız oynadı 2 tanede gollük şutu engelledi yararlı adamları gömmede üzerimize yok
Bu arada ileri hatta takviye yapıldıktan sonra imkan varsa stoperde al ama bizim ileride rafa cirodan başka adam yok biz defansta fantezi arıyoruz🤦

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/BaIkolik/status/1822745431589191697
Elin gs li si oyuncumuzu övüyor bizde sürekli yerme peşindeyiz. Daha iyisi tabikide alınsın ama çocuğu yerin dibine sokmanın da bir anlamı yok.

(Geçen sene olsa şurada pas vermek yerine çalım düşünürdü, yavaş yavaş tercihleri değişiyor.) şuan elimizde sol kanat yok bu genç çocuğu da alaşağı etmenin bir anlamı yok. Aynı durum Rachica içinde geçerli. 2 iyi kanat alınır Rachica ve Semih de rotasyona geçer. Sürekli olumsuz yorumlar okuyorum. Biraz sakinleşin. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Şampiyonluk isteniyorsa ya orta saha ya da stoper bölgesine takviye şart. Bu orta saha ve bu tandem ile şampiyon olamayız malesef. El musratinin yapması gereken basma, pres top kapmaları komple gedson yapıyor ama oyun kuramıyor, oyun kurabilen tek adam el musrati ama rakipler bunu bildiği için direk kitleyip oyun kurdurtmuyorlar ve top stoperlerimize geliyor. Stoperlere yapılan presle uzun top atmak zorunda kalıyoruz ve rakipler orta sahada topları topluyorlar. Geçen senede aynısını amir’e yaptılar top almaya geliyordu bir kitlyorlardı takımda kitleniyordu pas yapacak 2.ci bir oyuncu yok. Dün %75 pas isabetiyle oynamışız. Takım savunmasını beğenen arkadaşlar varmış, rakibe 20şut attırmışız bunların en az 5i tehlikeli gol pozisyonu. Takım pas yapamıyor. Belki iyi oyun kurucu bir sol stoper sorunu köktende çözebilir ama mutlaka bir dokunuş şart. Atiba’da josef’de gedson-musrati 2lisinin yaptığını tek başına yapabildiği için şampiyon olduk biz. Kanatlarımızda malum arkalarını bile döndürmediler presten zaten beşiktaş kalitesinden uzaklar. kontra ile ancak pozisyon yaratabildik. Bu çok kaygı verici. Necip’i beğenenler var şaka gibi adam aynı pozisyonda 2 kere topu rakibe verdi ve pozisyon oldu.. colley falan beğenenler var her mücadelede şut attırdı, her pozisyonda rakip kaçırdı neyini beğendiniz acaba boyunu, fiziğini falan mı? karşımızdaki takım transfer tahtası kapalı samsun yahu. Dişli rakip gelince ne yapacak bu takım?
bir takımın transfer tahtasının kapalı olması onu kötü takım yapmaz kadrosunu koruduysa hazır bir takımla oynarsın mesela adana koruyamadı kadrosunu durumu kritik oynatacak oyuncu bulamıyor ama samsun öyle değil
Samsun zor deplasman ve sezon başı oynamamız şansızlıktı kazasız belasız atlattık bence

Çevrimiçi gokhans

bir takımın transfer tahtasının kapalı olması onu kötü takım yapmaz kadrosunu koruduysa hazır bir takımla oynarsın mesela adana koruyamadı kadrosunu durumu kritik oynatacak oyuncu bulamıyor ama samsun öyle değil
Samsun zor deplasman ve sezon başı oynamamız şansızlıktı kazasız belasız atlattık bence
he diyorsunki geçen seneyi 13.bitiren, küme düşen takımlarla arasında 4 puan olan samsun çok güçlü bir takım. 20 pozisyon, 5’i bireysel beceriksizlikler yüzünden atamadıkları gol pozisyonuna rağmen savunmamız güven vermiş!! %75 pas isabeti yaparak dosta düşmana korku saldık. Yahu adamlar 22 defa ceza sahamızda topla buluşmuş, %58 ile oyuna hakim olmuş. Bitti mi? Bitmedi senin 6 adet yaptığın ortayı adamlar 27kez yapmış. Dünkü maçı kazanmamız bildiğin futbol mucizesi. Ve necmi kalkmış diyorsunki samsun iyi takım, atlattık, yahu koca beşiktaş bu ya.. dün rafa tavşan çıkardı ama ya diğer maçlarda? Şimdi ligdeki rakiplerin bu maçın analizini yapmayacak mı? Musratiyi kitleyip, stoperlerine oyun kurdurtmaya zorlamayacaklar mı? Geçen sene biz bu filmi izledik, amir stoperlerin arasına girip top alıp oyun kurduğu için onu kitleyip stoperlere oyun kurdurtmaya zorladı rakipler sonrası malum.. acil oyun kurucu sol stoper gelmezse aynı filmin 2.cisini izleyeceğiz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

he diyorsunki geçen seneyi 13.bitiren, küme düşen takımlarla arasında 4 puan olan samsun çok güçlü bir takım. 20 pozisyon, 5’i bireysel beceriksizlikler yüzünden atamadıkları gol pozisyonuna rağmen savunmamız güven vermiş!! %75 pas isabeti yaparak dosta düşmana korku saldık. Yahu adamlar 22 defa ceza sahamızda topla buluşmuş, %58 ile oyuna hakim olmuş. Bitti mi? Bitmedi senin 6 adet yaptığın ortayı adamlar 27kez yapmış. Dünkü maçı kazanmamız bildiğin futbol mucizesi. Ve necmi kalkmış diyorsunki samsun iyi takım, atlattık, yahu koca beşiktaş bu ya.. dün rafa tavşan çıkardı ama ya diğer maçlarda? Şimdi ligdeki rakiplerin bu maçın analizini yapmayacak mı? Musratiyi kitleyip, stoperlerine oyun kurdurtmaya zorlamayacaklar mı? Geçen sene biz bu filmi izledik, amir stoperlerin arasına girip top alıp oyun kurduğu için onu kitleyip stoperlere oyun kurdurtmaya zorladı rakipler sonrası malum.. acil oyun kurucu sol stoper gelmezse aynı filmin 2.cisini izleyeceğiz.
dünkü oyunla üç puanı aldıysak evet atlattık ben samsun süper takım demedim hazır takım dedim transfer tahtası kapalı ama geçen seneyi taşıyabilmiş iki renklidende daha iyi rakiple oynadık deplasmanda oynadık çok kötü zeminde oynadık ve yinede ligdeki en iyi sonucu aldık kaç kez gol pozisyonuna girdiler aman diyebileceğimiz bir tane direkten dönen top birde mertin kurtardığı üstüne gelen şut var yumuçak vuruş  vurdukları topların hepsi kalenin beş metre uzağından geçmiş komik olan bizim daha fazla pozisyonumuz var
Şunu söylesen kabul ederim sahada beşiktaşa yakışan oyun yoktu altı oyuncunun ip gibi dizildiğini defalarca gördüm dalga geçtim  yeni transferler yapsakda her yeri doldursakta böyle maçlar yaşayacağız
Burda boşamı sol kanat diyorum topu ilerde kanatlar tutar kanat olmazsa işde bütün toplsr döner baskı yersin iki bek bir sol stoper alırsak böyle oyun görmeyecekmiyiz sanıyorsun  bunu görmek istemiyorsan iyi bir sekiz ve iki iyi kanat koyacaksın takıma topu üçüncü bölgeye taşıysmayınca immobile bile kendi yarı sahanda oynamak zorunda kalır
Birde yaygara koparmak çok mantıksız kimse transferi kapattık demiyor tersine üç oyuncu alınacak deniyor  şu forumda okuduğum şeylerin yüzde sekseni ergen tepkisi
İlk haftanın lideriyiz bunuda deplasman galibiyetiyle elde etmişiz takımın fizik durumu iyi sahada başı kesik tavuk gibi dolaşan oyuncu topluluğu yok bir iki hafta sonrada şu maçı bitiren kadroyu görmeyeceğiz sahada
Rakipler hazır diye kıyamet kopuyordu vasat takımları zar zor yendiler
Geçen sene bize karşı bütün takımlar böyle oynuyordu devam edecekler kapanmalarından iyidir bence ikişer üçer sokar geliriz
Ben neye bakarım biliyormudun maç oynanırken rahatmıyım değilmiyim benim ölçüm o bazen maç üç sıfırken son beş dakika içim hala rahat olmaz samsun maçını çok rahat izledim

Çevrimiçi gokhans

dünkü oyunla üç puanı aldıysak evet atlattık ben samsun süper takım demedim hazır takım dedim transfer tahtası kapalı ama geçen seneyi taşıyabilmiş iki renklidende daha iyi rakiple oynadık deplasmanda oynadık çok kötü zeminde oynadık ve yinede ligdeki en iyi sonucu aldık kaç kez gol pozisyonuna girdiler aman diyebileceğimiz bir tane direkten dönen top birde mertin kurtardığı üstüne gelen şut var yumuçak vuruş  vurdukları topların hepsi kalenin beş metre uzağından geçmiş komik olan bizim daha fazla pozisyonumuz var
Şunu söylesen kabul ederim sahada beşiktaşa yakışan oyun yoktu altı oyuncunun ip gibi dizildiğini defalarca gördüm dalga geçtim  yeni transferler yapsakda her yeri doldursakta böyle maçlar yaşayacağız
Burda boşamı sol kanat diyorum topu ilerde kanatlar tutar kanat olmazsa işde bütün toplsr döner baskı yersin iki bek bir sol stoper alırsak böyle oyun görmeyecekmiyiz sanıyorsun  bunu görmek istemiyorsan iyi bir sekiz ve iki iyi kanat koyacaksın takıma topu üçüncü bölgeye taşıysmayınca immobile bile kendi yarı sahanda oynamak zorunda kalır
Birde yaygara koparmak çok mantıksız kimse transferi kapattık demiyor tersine üç oyuncu alınacak deniyor  şu forumda okuduğum şeylerin yüzde sekseni ergen tepkisi
İlk haftanın lideriyiz bunuda deplasman galibiyetiyle elde etmişiz takımın fizik durumu iyi sahada başı kesik tavuk gibi dolaşan oyuncu topluluğu yok bir iki hafta sonrada şu maçı bitiren kadroyu görmeyeceğiz sahada
Rakipler hazır diye kıyamet kopuyordu vasat takımları zar zor yendiler
Geçen sene bize karşı bütün takımlar böyle oynuyordu devam edecekler kapanmalarından iyidir bence ikişer üçer sokar geliriz
Ben neye bakarım biliyormudun maç oynanırken rahatmıyım değilmiyim benim ölçüm o bazen maç üç sıfırken son beş dakika içim hala rahat olmaz samsun maçını çok rahat izledim
1 adımla ofsayttan iptal edilen golleri ve colley’in kalenin dibinden vurdurduğu 2 pozisyon var dağa taşa attılar. Bu kadar ezilmemeli beşiktaş. 8i 6’sı değil orta saha sekansı bozuk. Musrati istatistikleri var opta’da %73 pas isabeti var rakip sahada 57 ki olabilir bak çünkü presle kitliyorlar adamı oynatmıyor döndürmüyorlar, olabilir. Ama koca maçta 2 kez ikili mücadeleye girmiş 1i ni kazanmış. Bir tane hava topuna çıkmış onuda kaybetmiş. Bu adam ön libero yahu. 6 numara dediğin ısırır, mücadele eder. Biz josef, atiba izledik. Teknik bir sol stoper sadece savunmaya değil orta sahaya güç katacak. Musrati geriye gelmek zorunda kalmayacak masuaku, hermoso, paulista dünkü gibi yoğun presten aldırış etmeden çıkıp ön tarafta daha müsait olan musratiye pas attıklarında işte ozaman musrati yeteneklerini gösterip farkını yaratcak belkide. Gedson’u saymıyorum musratinin tüm eksikliklerini o kapatıyor koşuyor basıyor ama oda pas ve son hamlede verimdiz oluyor. Kanat dersen kanatda alınmalı evet  bekte keza..

Çevrimdışı BlackEagle16

Bilet devre yapmayindusunen varsa iki adet kale arkası bilet ariyorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

1 adımla ofsayttan iptal edilen golleri ve colley’in kalenin dibinden vurdurduğu 2 pozisyon var dağa taşa attılar. Bu kadar ezilmemeli beşiktaş. 8i 6’sı değil orta saha sekansı bozuk. Musrati istatistikleri var opta’da %73 pas isabeti var rakip sahada 57 ki olabilir bak çünkü presle kitliyorlar adamı oynatmıyor döndürmüyorlar, olabilir. Ama koca maçta 2 kez ikili mücadeleye girmiş 1i ni kazanmış. Bir tane hava topuna çıkmış onuda kaybetmiş. Bu adam ön libero yahu. 6 numara dediğin ısırır, mücadele eder. Biz josef, atiba izledik. Teknik bir sol stoper sadece savunmaya değil orta sahaya güç katacak. Musrati geriye gelmek zorunda kalmayacak masuaku, hermoso, paulista dünkü gibi yoğun presten aldırış etmeden çıkıp ön tarafta daha müsait olan musratiye pas attıklarında işte ozaman musrati yeteneklerini gösterip farkını yaratcak belkide. Gedson’u saymıyorum musratinin tüm eksikliklerini o kapatıyor koşuyor basıyor ama oda pas ve son hamlede verimdiz oluyor. Kanat dersen kanatda alınmalı evet  bekte keza..
biz atiba jjosefle bu duruma düşmedikki sağlam kanatlarla oynadılar pas opsiyonları hep oldu şimdi bumerang gibi giden top geri dönüyor hermosa isterim ama ileride top tutacak adam olmayınca değişen birşey olmaz immobile iyi forvet ama top tutma yeteneği yok tek vuruşçu immobile rafanın yanına iyi kanatlar koymazsak onlardanda tam faydalanamayız stoper ne kadar iyi olursa olsun takıma leval atlatmaz bizim öncelik leval atlatacak oyuncuya ihtiyacımız var ha atiba diyorsunda geldiği sene atibaya söylenenleride bir oku istersen
16 yabancımız var 2 yabancı göndersek yerine oyuncu alamıyoruz üç göndersek 1 kontenjan açılıyor ve samsun maçında gördük gedson dışında top taşıyan yvar
Kanat alsınlar ben ondan sonra sizden fazla stoper isterim
Merkez orta saha isteme şansı bile bırakmadılar kocaman soru işareti olan bir oyuncu aldılar madem kontenjan yiyorsun net bir isme kullan bizim psg oyuncusunu parlatma lüksümüzmü var

Çevrimdışı o2bucak

Elimizde düzgün bir kanat oyuncusu yokken niye 4231 ve 433 gibi taktiklere gidiyoruz?

4-1-2-1-2 yada 4-3-1-2 gibi taktikler daha uygun olmaz mı?

Mert
Svenson/Raschisa - Gabriel - Emirhan -Masuaku
Musrati-Gedson-Muçi
Rafa
Semih-İmmobile gibi.

Eldeki kadroya göre yazdım.

Çevrimiçi Zafer55

Tayyip'in sakatlığı falan mı vardı...samsun maçının kadrosunda yoktu. Yine Necip gördük.

Çevrimdışı murat baltacı

Semih kanat oynayamıyor immobileyle dönüşümlü forvet oynamak zorunda sol kanat şart
Sağ kanat da şart neymiş Rashica iyi defans yapıyormuş ( oda olmuyor da neyse) büyük takın kanadı rakibe defans yaptırır kendisi defans yapmaz bu işte bir tezatlık var
Yok kanatsız oynayacağız yok hoca maçta Emirhan’ı aldı 3 lüye döndü alakası yokkkk
Hoca bildiğin 4231 oynatıyor emirhanıda aldı 5 li defans yaptı iyi nir oyun kurgusu var iyi oyuncuları yok adamın bu oyunu oynayacak
Yönetim hocaya adam gibi 2 kanat bek ve santrafor almak zorunda şu defanstan pasla çıkma ayağı düzgün stoperle oyun kurma sevdası felan öldürecek beni
Emirhan’a ilk maç baktım şöyle ilk maçın ürkekliğine vereceğim ama bence Colley varken 11 göremez
Welintona yapılan muamele aynen Colleye uygulanıyor bu maç net hatasız oynadı 2 tanede gollük şutu engelledi yararlı adamları gömmede üzerimize yok
Bu arada ileri hatta takviye yapıldıktan sonra imkan varsa stoperde al ama bizim ileride rafa cirodan başka adam yok biz defansta fantezi arıyoruz🤦
Colley kötü oyuncu olmayabilir bize uygun değil büyük takım stoperi değil açık alanda kötü colley varsa defansı önde kuramiyorsun defanstan pasla cikamiyorsun sıkı savunma yaptığın oyunda rakibine yakın oynama bozma vücut teması yok gs yi beşledigimiz maçta barış Alper soldan ceza sahasına girdi paulista omuzu koydu dengesini bozdu korner tarafına yöneltti geri çıkarmak zorunda kaldı ben geldiğinden beri colleyden böyle bir müdahale böyle bir fiziki mücadele görmedim
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi kartalizma190399

Pirlo kotu 6 numara mi yani veya Modric?

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Paulista oynayamayacak galiba Antalyaspor maçı defans hattımız Svensson Necip colley masuaku geçen seneyle ne kadar farklı maalesef yavaş gidiyoruz

Çevrimiçi gokhans

Paulista oynayamayacak galiba Antalyaspor maçı defans hattımız Svensson Necip colley masuaku geçen seneyle ne kadar farklı maalesef yavaş gidiyoruz
talha emirhan oynasa bari. 2 tane saatli bombayla oynamaktan iyidir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

haftaya play-off maçı var ufak bir sakatlığı bile varsa riske atmaya gerek yok bence
bize esas lugano maçında lazım olacak

Çevrimiçi Samet Ç

Paulista antrenmana çıktı oynar Masuaku izin almış ailevi sebeplerden o olmaz herhalde

Çevrimiçi Zafer55

Rabbim yıllardır Neciple sınıyor bizi. Neyse ki 33 yaşına geldi. Çoğu gitti azı kaldı

Çevrimiçi Necmi

Rabbim yıllardır Neciple sınıyor bizi. Neyse ki 33 yaşına geldi. Çoğu gitti azı kaldı
yalnız o pepe atiba famılyasından

Talha'yi hicbir hoca tutmadi, illa ki vardir birsey, ama sorun ne merak ediyorum.
Bence gecen sene oynadigi birkac macta kesinlikle kotu degildi, oyle fiziksel olarak hazir degil gibi bir goruntusu de yoktu.
Bence her halukarda Necip'ten daha stoper gibi stoper. Necip Antalya macinda girdi yine hatalari siraladi. Pozisyonunu bol bol kaybetti, sacma sapan pas hatalari yapti.
Hatta bir pozisyonda 30 saniye icerisinde topu 2 defa kaybedip tehlikeli pozisyon verdik. Talha varken Necip'in oynamasini anlamiyorum.
Gecen seneki berbat performansimizda Necip'in bu kadar fazla forma sansi bulmasinin da buyuk etkisi var bence.

Birde su Emirhan'i o kadar ovdunuz, istatistikleri siraladiniz. Colley'i kesemeyecekse bence net balon transferdir, kimse kusura bakmasin.
Oyuncularin fiziksel durumunu antrenman performansini bilmiyoruz, ama pazar gunu Colley-Necip yerine Emirhan-Talha gorsem ben sevinirim.

Zaynutdinov ve tayfur'dan cabuk vazgectik sanki. Kisitli oyuncular ama bu yerli kitliginda ise yaratlardi. Antalya macinda solbek oynayacak onur, emrecan, emirhan'in hepsinden iyi solbek oynarlardi.

Çevrimdışı celiker1

BEŞİKTAŞ YOUTUBE kanalında canlı yayında saat 16:00 da başlayan Beşiktaş-Antalyaspor u19 maçı var.Başta kaleci Emir Yaşar ,sol bek Poyraz,orta sahada Fahri Kerem Ay olmak üzere göze batan gençlerimizi izleyebilirsiniz.Yayın biraz rüzgarlı yalnız😀
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2024, 17:44:32 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: