Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 472766 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bende maçı birdaha izledim,  kesinlikle dediklerinin her kelimesi doğru, zaten bu geyse geçen sene iyi takımlara karşı hep rezil oynadı, bu senede birşey değişmeyecek. Makas çok açıldığı için Anadolu takımlarından gene çok puan alacaklar. Derbilerde patlayacaklar. Sadece Kerem Demirbay gözüme battı. Çok düzgün topçu. Toreyra ancak musrati nin ayakkabısının bağcığını bağlar.  Musrati bu maçta paulista sayesinde bir tık daha önde oynadı ve artık en sonunda oyun zekasından faydalanabildik. Bir adam hep mi doğru yerde durur? Maşallah diyorum sadece.. Göremeyen de, bundan sonra ne anlatırsam anlatayım anlayamayacak. İstatistikleri ortada ama onları bile anlayamacaksak zaten anlamak istemiyoruzdur. O nedenle benim açımdan Musrati'nin kapasitesi ve yeri belirlidir. oturup musrati konuşmak anlamsızdır.
anadolu takımlarına oynamasına katılmayacağım maçları hakemler sayesinde yumuşatıyorlardı almakta zorlandıklarında penaltı kırmızı yetişiyordu imdatlarına tff başkanı ekşi olsa dün immobile kırmızı görürdü hakemden yüz bulsalardı kaç oyuncumuz sakatlanırdı hakemler adil olsun gs anadolu deplasmanlarından ağır kayıplarla döner  sırtını federasyona eyüpspor dayasa ligi 100 puanla bitirir bütün oyuncuları dokunulmaz olur rakip korunursa senin oyuncunun gardı düşer gs ye karşı oynayan takımların gardı düşüyordu hakemlerin adil olduğunu görsünler bakalım ortada açılmış bir makas olacakmı o kadar alışmışlarki oynamadan kazanmaya dün ne yapacaklarını şaşırdılar penaltı verildi kırmızı verildi kartlar kolay çıktı bunlar alışık olmadığı şeyler öyle korundularki herkes artık nefret ediyor

Çevrimiçi tolga1903

Bende maçı birdaha izledim,  kesinlikle dediklerinin her kelimesi doğru, zaten bu geyse geçen sene iyi takımlara karşı hep rezil oynadı, bu senede birşey değişmeyecek. Makas çok açıldığı için Anadolu takımlarından gene çok puan alacaklar. Derbilerde patlayacaklar. Sadece Kerem Demirbay gözüme battı. Çok düzgün topçu. Toreyra ancak musrati nin ayakkabısının bağcığını bağlar.  Musrati bu maçta paulista sayesinde bir tık daha önde oynadı ve artık en sonunda oyun zekasından faydalanabildik. Bir adam hep mi doğru yerde durur? Maşallah diyorum sadece.. Göremeyen de, bundan sonra ne anlatırsam anlatayım anlayamayacak. İstatistikleri ortada ama onları bile anlayamacaksak zaten anlamak istemiyoruzdur. O nedenle benim açımdan Musrati'nin kapasitesi ve yeri belirlidir. oturup musrati konuşmak anlamsızdır.

Gs iyi futbolculardan kurulu iyi bir takım, yedeklerden aldığı oyunculara bakınca bile zaten kaliteli takım yani doğruya doğru. Lig yarışında küçümsememek lazım içerde maç kaybetmiyor herifler berabere bile zor kalıyor çünkü çok kaliteli ayakları var anadolu takımlarının gücü yetmiyor hakemi de arkasına alınca. 5 atmamız bir yandan bize büyük bir özgüven getirdi onlara da güzel tokat oldu ama toparlarlarsa yine bu heriflerle çekişiriz biz tabi fb'de iyi ve pahalı bir takım ligde kolay puan kaybedecek gibi değil. O yüzden rehavete kapılmamalı ve şu takviyeleri bir an önce yapmalıyız bu takım kendi seviyesi için elit kanat oyuncularını hak ediyor.

Çevrimdışı mellfred

anadolu takımlarına oynamasına katılmayacağım maçları hakemler sayesinde yumuşatıyorlardı almakta zorlandıklarında penaltı kırmızı yetişiyordu imdatlarına tff başkanı ekşi olsa dün immobile kırmızı görürdü hakemden yüz bulsalardı kaç oyuncumuz sakatlanırdı hakemler adil olsun gs anadolu deplasmanlarından ağır kayıplarla döner  sırtını federasyona eyüpspor dayasa ligi 100 puanla bitirir bütün oyuncuları dokunulmaz olur rakip korunursa senin oyuncunun gardı düşer gs ye karşı oynayan takımların gardı düşüyordu hakemlerin adil olduğunu görsünler bakalım ortada açılmış bir makas olacakmı o kadar alışmışlarki oynamadan kazanmaya dün ne yapacaklarını şaşırdılar penaltı verildi kırmızı verildi kartlar kolay çıktı bunlar alışık olmadığı şeyler öyle korundularki herkes artık nefret ediyor
geçen iki senede  nasıl şampiyon olduklarını çabuk unutuyoruz

https://twitter.com/ozhanilker/status/1820205520029921305?s=46
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2024, 18:06:58 mellfred ]

Çevrimdışı celiker1

Hocanın en çok sevdiğim özelliği ilk maçından itibaren herkesi yerinde oynatıyor.Girecek yedek bile kendi mevkisinin oyuncusu oluyor.Kimseyi bir yere yamamaya çalışmıyor.Ayrıca dakika 60 olmuş ezbere oyuncu değiştireyim demiyor.Hazırlık maçlarından itibaren takım iyiyse en az 70. dakikaya kadar devam ediyor takımla.En sevdiğim iş en ideal 13-14 futbolcu havuzunla devam edeceksin.Birde ilk maçtan itibaren Necip'e şans vermeyen,Tayfur'u kampa bile almayan,Muleka'yı Beşiktaş seviyesinde görmeyen,Hekimoğlu'na cesurca şans veren hoca futboldan gerçekten anlayan hocadır.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2024, 08:07:41 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi sefaköykartali

Hocanın en çok sevdiğim özelliği ilk maçından itibaren herkesi yerinde oynatıyor.Girecek yedek bile kendi mevkisinin oyuncusu oluyor.Kimseyi bir yere yamamaya çalışmıyor.Ayrıca dakika 60 olmuş ezbere oyuncu değiştireyim demiyor.Hazırlık maçlarından itibaren takım iyiyse en az 70. dakikaya kadar devam ediyor takımla.En sevdiğim iş en ideal 13-14 futbolcu havuzunla devam edeceksin.Birde ilk maçtan itibaren Necip'e şans vermeyen,Tayfur'u kampa bile almayan,Muleka'yı Beşiktaş seviyesinde görmeyen,Hekimoğlu'na cesurca şans veren hoca futboldan gerçekten anlayan hocadır.
Onur Bulut’ u sağ kanada aldı. Skor farklı olsa çok bambaşka yorumlar olurdu.

Çevrimdışı Koa_lAA

Mustari ve rafa yı bu takıma alandan allah razı olsun... Dua edesim geldi bak hatırladım da...

Çevrimdışı Ravenman

Necip kazmasını hiç oynatmayan cesur hoca.

Şimdiden sevdik seni.

Çevrimiçi kartalizma190399

Senol Gunes Onur Bulut'u elinde Semih vs varken as sag acik olarak kullandi.
Gio elinde kimse yokken yedek olarak oynatti. Samsunspor macinda sag acikta Rashica yerine Onur'la baslarsa elestiririm ben de.

Çevrimdışı celiker1

Onur'un yeri orası zaten.Maç 2-0 ken ve sahadaki oyuncuşarın dili dışarı çıkmışken o dakikada Rashica yerine girmesi yanlış değildi.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2024, 11:10:03 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Şu an borsa  bist100 endeksi tarihi bir düşüş taşıyor.Beşyüz küsür hisse içinde sadece üç tane hisse artıda.Beşiktaş BJKAS hissesinin %5 BEŞ 5 BEŞ 5 artıda olması tesadüf mü?(!)😂😂😂😂

https://x.com/muratyln1903/status/1820356817295175897?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi blackeagle35

Panathinaikos/Ajax eşleşmesinden kaçabiliriz umarım.

Çevrimiçi Samet Ç

Panathinaikos/Ajax eşleşmesinden kaçabiliriz umarım.
Ben ajax istiyorum

Çevrimiçi kartalizma190399

Ajax aslinda normalde yenebilecek seviye'de, ama Farioli fark yaratabilir. Gecen seneki kadar kotu olmazlar, ama normal bir Ajax da degil su anda.
Panathinaikos onlari elerse de sasirmam bu arada.
Ama Ajax da gelse Pana da gelse eleme turlari icin gereksiz guclu rakipler.
Anderlecht de oyle. Diger iki opsiyonu tercih ederim. Lugano'dan rovansi da alabiliriz boylece.

Çevrimiçi blackeagle35

Partizan/Lugano galibiyle eşleşeceğiz. En iyi kura oldu gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı BlackEagle16

Geç ordan gel lugano bekliyoruz seni
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Güzel kura olmuş gerçekten. Hadi bakalım Kartalım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

İkiside siyah beyaz renklere sahip

Çevrimiçi Samet Ç

Stattaki koltuk dizilimi tek renk olarak değiştirilecekmiş merdivenlerde griye boyanacakmış

Çevrimdışı levitate

Stattaki koltuk dizilimi tek renk olarak değiştirilecekmiş merdivenlerde griye boyanacakmış
merdiven işi iyi olur ama pixelli koltuk dizilimi hoştu bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Herkes geçen seneye bakım yorum yapıyor bence unutun geçen yılı biz içerden ihanete uğradık takım o farkı yiyecek kadar kötü takım değildi takımı kötü hale getirmek için ellerinden geleni yapmışlar bizim şu anda olmazsa olmaz tek yerimiz sol açık mutlaka transfer yapılmalı muleka gittikten sonra bir forvet şart abunun kadroya alınmayacağını farzediyorum semihle mustsfaya güvenip yola çıkılmaz masuakuya güvenmeyip iki çocuğa güvenmek nasıl bir düşünce beşiktaiın önceliği takımı ayağa kaldırmaktır alınacak forvet sağ kanatta oynayabiliyorsa ala olur onana kalırsa bence yeterli salih hacı var oraya ihtiyaç yok colleyide geçen yılla değerlendiriyor herkes ama iki kupa finalini hatasız oynadığını görmüyor kimse
Gerçekten savunmaya ihtiyaç varmı eldeki imkanın tamamını iki kanat oyuncusuna harcasak  zaten bu hücum hattıyla bir yesen üç atarsın yeterki kapanan savunmalara uygun kanat alınsın varsa imkan eyvallah ama sadece maddi imkanla alakalı değil kadro nasıl boşalacak
İki tane kanat alma imkanı varsa ben iki kanata razı olurum yeterki üst kalite olsun bir tane alınabiliyorsa bir sol kanata razı olurum ama çok klas olmalı sol kanat farkını hepimiz kupa maçında gördük rafa geçti iki gol üretti soldan ama orta sahada verim düştü rafa orta sahadayken öyle kanatların varlığını düşünün
Geçen seneki sorun hücum hattıydı bir gol yesek çıkartamayız diyorduk çünkü ilerde bırak gol atmayı topa dokunan oyuncu yoktu takım hiç çalışmadan sezona girdi takımı öyle düşürdülerki iyi olanıda geri çektiler soyunma odasında birlikte soyunmak istemeyen oyuncudan ne hayır bekliyoruzki kupa maçı sonrası paolista immobile rafanın yüzlerine bakın gerçekten muhteşem bir takım geliyor
Bizim korkumuz geçen sene ama bundan sıyrılmak lazım yönetime güvenelim hocaya güvenelim bu güveni hak ettiler

Çevrimiçi tolga1903

https://youtu.be/plGRgUfYC4U?si=4p-2h4NJzTGqQF-r

Çok güzel video olmuş soyunma odasının içi hocanın oyunculara yaklaşımı vs çok sevdim bu hocayı ben. Üyelere özel video, çok cüzi miktara abone olunabilir kulüp gelir elde etsin. İzlemeyenlere tavsiye ederim.

Etiketler: