2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1111538 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

https://twitter.com/Transferhaber6/status/1831587278293958884
Osimhen rüyasından uyanmaya başlamışlar 😁😁😁

Topu Osimhen kapıp, ortayı Osimhen yaparsa ve kafayı da Osimhen vurursa sıkıntı yok aslında.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/Transferhaber6/status/1831587278293958884
Osimhen rüyasından uyanmaya başlamışlar 😁😁😁
Barış Alper 50 milyonluk topçu yapsın 20 gol 25 asist kurtarsın Osimhen'de 50 gol atar 100 milyonluk topçu ne de olsa :D

Çevrimiçi tolga1903

sezon yarısında avrupa listelerini tekrar güncelleyebiliyorsun.

Gönderelim şunları da gelsin o zaman iki beki de yedekler iyi olur

Çevrimdışı Savaş

Barış Alper 50 milyonluk topçu yapsın 20 gol 25 asist kurtarsın Osimhen'de 50 gol atar 100 milyonluk topçu ne de olsa :D
Baris Alper önce orta yapmayı öğrensin. Her topu adama vuruyor

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kartal Ç

Sadece ligde oynamayı kabul edecek mi trippier dediğin adam hala ingiltere milli takımı oyuncusu bence gelmez daha

3 ay ligde oynayıp takıma alışsın bişey olmaz. Zaten ocakta avrupa kadrosuna yazacağız. ligdeki ihtiyacımız daha çok bence avurpada yorulmasın ligin ilk yarısında  :D

[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2024, 11:59:27 Kartal Ç ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Trippier gelebiliyorsa gelsin, Avrupa'da idare ederiz onsuz, ligde oynar, en azindan beklerden biri dinlenir, her turlu uyar.
Ama hala kanatlarda eksiklik var. Rashica ve biraz Semih disinda dripling yapacak adam yok. Bence ocak'ta her turlu driplingci bir sol/sag kanada gitmeliyiz.
Kabak gibi ortada eksiklik. Ve yedek santrfor. Bir sekilde Avrupa'da kendimizi ilk 8, olmadi ilk 16'ya atarsak ve ligde yaristan en fazla 3-5 puan geride olacak sekilde kopmazsak devre arasinda eksik bolgeleri tamamlariz.

Çevrimdışı 38life

Aboubakar - Hatay işi %99 diyor muhabirler. Ben inanmıyorum. Görelim bakalım neler olacak...

Demedim mi? Bu işler böyle. Muhabirlerin %99'ları hiçbir zaman %99 değildir. Aboubakar gibi bir karaktersizden bahsediyoruz. Çıkıp %100 bitti, %99 bitti bu iş diyorlar. Yav he he bitti. Aynen.

https://x.com/BlackEagleMedya/status/1831620145661288477

Çevrimiçi annoca

Demedim mi? Bu işler böyle. Muhabirlerin %99'ları hiçbir zaman %99 değildir. Aboubakar gibi bir karaktersizden bahsediyoruz. Çıkıp %100 bitti, %99 bitti bu iş diyorlar. Yav he he bitti. Aynen.

https://twitter.com/BlackEagleMedya/status/1831620145661288477
delirmemek elde değil. Bir insan daha fazla para teklif edilmesine rağmen neden gitmez. Gitme diye bunlara birilerinin para vermesi gerek başka yolu yok bence.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bizim disimizda biri bunlari fislediyse sorun cikartsinlar diye gram sasirmam. Bu kadar zorluk normal degil. Adamlar herhangi bir maddi zarara bile ugramiyor.
Bunlara seyirciden herhangi bir tepki de gelmedi, kotu bir muameleye falan da ugramadilar. Bunda bir is var.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Yönetim milli maç arasında acil bir hazırlık maçı ayarlasın mabette, taraftara açık ve ücretsiz olarak. Yedek oyuncuları ve bu gitmemekte direnen adamları harmanlayıp bir kadro çıkaralım, bu soysuzları da 90 dk oynatalım taraftar önünde bakalım ne olacak. 

Çevrimdışı CemMert

Önümüzdeki ay ahmet nur çebinin son dönem ibra oylaması olacakmış.

İbra edilmezse ne oluyor? Yargı yolu açılıyor mu üyelik düşüyor mu ne gibi şeyler olabilir?

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kartalist trippier lig için gelebilir tarzı bir şey yazmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Önümüzdeki ay ahmet nur çebinin son dönem ibra oylaması olacakmış.

İbra edilmezse ne oluyor? Yargı yolu açılıyor mu üyelik düşüyor mu ne gibi şeyler olabilir?

Kulüp tüzüğün 27/g maddesinde ''Genel Kurulca idari ve mali yönden ibra edilmeme durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu toplantıya çağırır '' hükmü var.  Yapılacak oylama 2023 yılı faaliyetlerine ilişkin. Mevcut yönetim 2023 Aralık'ta geldi. Kısa da olsa 2023 de faaliyeti var. Oylamada eski yönetim faaliyetleri ayrı yeni yönetim faaliyetleri ayrı mı oylanacak buna ilişkin bir hüküm bulamadım. Tüzük 7405 sayılı Spor Kulüpleri Yasasına atıf yapıyor ama orda da bir hüküm yok. Beraber oylanacaksa mevcut yönetim de ibra edilmemiş olacak ve seçime gidilmesi gerekecek.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Kulüp tüzüğün 27/g maddesinde ''Genel Kurulca idari ve mali yönden ibra edilmeme durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu toplantıya çağırır '' hükmü var.  Yapılacak oylama 2023 yılı faaliyetlerine ilişkin. Mevcut yönetim 2023 Aralık'ta geldi. Kısa da olsa 2023 de faaliyeti var. Oylamada eski yönetim faaliyetleri ayrı yeni yönetim faaliyetleri ayrı mı oylanacak buna ilişkin bir hüküm bulamadım. Tüzük 7405 sayılı Spor Kulüpleri Yasasına atıf yapıyor ama orda da bir hüküm yok. Beraber oylanacaksa mevcut yönetim de ibra edilmemiş olacak ve seçime gidilmesi gerekecek.

2 Aralık 2023'te yapılan GK'da Çebi dönemi 31 Mayıs 2023'e kadar ibra edilmişti. Önümüzdeki aylarda yapılacak GK'da Çebi'nin Son dönemi  ve Arat'ın ilk döneminin ayrı ayrı oylanacağı, dolayısıyla Çebi'nin ibra edilmemesi halinde yukarıda bahsettiğim seçim sürecine girilmesine gerek olmadığı yönünde bilgi aldım. İbra edilmeme halinde ibra edilmeyen yöneticilerin bu kararın iptali için dava açma hakkı bulunuyor. Bu davada ibra edilmeyen döneme ilişkin faaliyetler inceleniyor ve bilirkişi raporu alınıyor. Mahkeme yöneticileri haklı  görürse ibra edilmeme kararı iptal ediliyor, başka bir deyişle ibrayı mahkeme kanalıyla sağlıyor. Bunun yanında ibra edilmeyen yönetim aleyhine dava açılıp açılmayacağına da yine GK tarafından karar veriliyor. 

Çevrimdışı Gökhan Kurt

kartalist trippier lig için gelebilir tarzı bir şey yazmış

Karar versin oda. Girişim var mı yok mu? 😊

Çevrimiçi yaço58

Karar versin oda. Girişim var mı yok mu? 😊
başağa yakın dedi yağız hadş bakalım umarım biz alırız

Çevrimdışı levitate

Karar versin oda. Girişim var mı yok mu?

3 hafta önce hüseyin yücel bitirmiş ama sonra vazgeçilmiş başka adamlara yönelmişler vs.

maaşının %70'ini newcastle karşılayacakmış hatta

hoca karar verecek galiba
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2024, 17:41:09 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı CemMert

90+ Goal
@90PlusGoal
·
47m
Beşiktaş’ta daha önce forma giymiş bir futbolcunun menajeri, geçmişten kalan alacakları için Beşiktaş’a transfer yasağı koydurmak istedi.

(via:
@BlackEagleMedya
)

Birileri bizimle fena uğraşmaya çalışıyor. Yönetimden tek isteğim kim ne pislik bunları kim yaptırıyor az çok ortadadır. Hedef göstersin.
Yönetimin bugüne kadar yaptığı herşeye minnettarım ama inanılmaz sakiniz. Bunlarla uğraşmak gerekiyor. Fikret Orman zamanında çok güzel had bildiriyordu. Bunlarla anlayacağı dilden konuşmak lazım. Tek kıvılcıma bakıyo camia zaten kenetlendi. Açık bi şekilde anlatsın herşeyi.

Çevrimdışı abdusta

Chamberline kafasında futbolu bitirmiş,kısaca futbolu bırakmış..Oynayacagım formdayım söylemlerine kanmadan ,mobbingde yapmadan en kısa zamanda en ucuz yoldan vedalaşmak gerek..saygılar

Çevrimiçi Monza

https://twitter.com/SafakMalatya_/status/1831416079199170630

Videoyu seyrettim. Burada anlatılanların yarısı bile doğruysa skandal. Böyle sözleşme mi olur yahu. Ox'un başka bir talibi mi vardıda böyle ballı kaymaklı sözleşme yaptılar. Hiç zannetmiyorum başka bir talibi olduğunu. Zaten kronik sakat. Birde bu futbolcu geçen sene imzaya geldiğinde 4-5 gün sürdü imza süreci, o arada ne filmler döndü acaba. Hatta unutmuştuk oyuncunun İstanbula geldiğini.

Yazıklar olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Bir de tiyatro yapıyorlardı, ''elimizde değil son bi pazarlık yapmadan duramıyoruz'', diye. Klübün kuruşuna sahip çıkıyoruz algıları.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2024, 18:19:06 Monza ]

Çevrimiçi Samet Demir

Chamberline kafasında futbolu bitirmiş,kısaca futbolu bırakmış..Oynayacagım formdayım söylemlerine kanmadan ,mobbingde yapmadan en kısa zamanda en ucuz yoldan vedalaşmak gerek..saygılar
Saygılar ağabey Hoşgeldin. Şeref getirdin
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Etiketler: