2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107874 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Hadi bakalım

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1831723386944282684
Geride kalan 5 ayda gayri resmi bir fesih süreci mi vardı yani. Bu asalaklarda durmadan salliyor birseyler, bildikleri hiçbir şey yok.

Çevrimiçi tolga1903

Geride kalan 5 ayda gayri resmi bir fesih süreci mi vardı yani. Bu asalaklarda durmadan salliyor birseyler, bildikleri hiçbir şey yok.

Bu evren menajer tanıyor. Mario'nun haberini koca ülkede ilk bu adam verdi mesela

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

14+2 kabul edilecek gibi duruyor. Şuan beklemek en iyisi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

kartalist'in dediğine göre görüşüp ama alamadığımız adamlar

javi galan - oyuncu ikna olmamış

danilo - juve salmak istememiş

wilfred singo - hocası bırakmamış, olsa 15 milyon opsiyonu olacakmış

gronbaek - gedson gitse direkt geliyormuş

salih özcan - dortmund son güne kadar diğer teklifleri bekleyeceğini söylemiş wolfsburg teklif yapmasa direkt geliyormuş, kiralık + opsiyon

hem talisca hem rafa bitirmişler hocaya birini seç demişler rafa'yı seçmiş

cengiz ünder düşüncesi olmuş fb direkt para istemiş olmamış

andre silva düşünülmüş 2. forvet olarak vazgeçmişler
bipbipbupbup

Çevrimdışı Zafer55

14+2 kabul edilecek gibi duruyor. Şuan beklemek en iyisi.
Uefa ya liste vermeye 3 gün falan kala gündeme geliyor,transfer sezonunun bitimine 3 gün kala falan uygularlar.
 Bir kural koyup uygulamaya alıyorsun takımlar buna göre planlama yapıyor. Sonra değiştiriyorsun.
Atıyorum :emirhan ile can almayıp colley ve mulekayı tutabilirdik.
Doğru bulmuyorum bunu ama bize fayda sağlar. En azından gitmem diyenlere karşı elimizi güçlendirir.

Çevrimdışı Zafer55

salih özcan - dortmund son güne kadar diğer teklifleri bekleyeceğini söylemiş wolfsburg teklif yapmasa direkt geliyormuş, kiralık + opsiyon

Fenerin gerekçesi mantıklıymış...
Abu ile takas falan teklif ettik herhalde 😀

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Necmi

talisca ya kalp krizimi geçirteceksin hoca istememiş deyip şenol olsa kesin taliska gelirdi

Çevrimdışı Talisca1903

talisca ya kalp krizimi geçirteceksin hoca istememiş deyip şenol olsa kesin taliska gelirdi
talisca bile istemem bu kadroya silva getirdilerde talisca mı istedik.Vitaminsiz delle ali Ox getirirsen talisca isteriz tabi
silva şu ana kadar gelen en dominant adam skor yapan orta saha böylesi hiç gelmedi

Çevrimiçi Necmi

talisca bile istemem bu kadroya silva getirdilerde talisca mı istedik.Vitaminsiz delle ali Ox getirirsen talisca isteriz tabi
silva şu ana kadar gelen en dominant adam skor yapan orta saha böylesi hiç gelmedi
helal olsun

Çevrimdışı Talisca1903

mario öyle işlevsel bir adam ki sanki 3 futbolcu almış gibi olduk sağ -sol kanat 8 numara her yere koy oynasın Rafa ve Ciro bayram etmişlerdir geldi diye.Cironun perormansıda artar

Çevrimiçi Necmi

mario öyle işlevsel bir adam ki sanki 3 futbolcu almış gibi olduk sağ -sol kanat 8 numara her yere koy oynasın Rafa ve Ciro bayram etmişlerdir geldi diye.Cironun perormansıda artar
öne koyduğun her iyi adam savunmana olan tehditi bir tık daha uzaklaştırıyor
Bizimle oynayan takımlar beklerini çıkartamaz stoperlerini çıkartamaz altı numaralarını stoperlerin arasına sokar sekizi altı gibi oynatır kanatlarını beklere yanaştırır bizim stoperlerimiz rakip sahanın ortasında oynuyor avrupada oynayacağımız iyi takımlar içinde büyük tehdit oluruz gerçekten çok iyi takım olduk
Umarım bu performansı bütün seneye yayabiliriz zorlanacağımız zamanlar olacak elbette daha takım tam değil belki kendi içimizde tamamlayabiliriz ama yinede çok uzun zamandır hiç tamama bu kadar yakın olmamıştık bu bir adım belkide ilk adım bundan sonra takımı daha güçlü hale nasıl getiririzi düşüneceğiz

Çevrimiçi Necmi

Youtube de bir video izledim ciro için yaşlandı performansı eskisi gibi değil diyor sürekli algı yönetimi var  ben immobilenin savunma yaptığını gördüm lugano maçında savunmada kaptığı topu driplinkle götürüp rafaya golü attıran ciroydu ben bu güne kadar bunu yapan santrafor görmedim hoca çıkartıyor oyundan en ufak ego yok çıkarken mustafaya taktik veriyor
Poalista tam bir lider
Biz bu güne kadar hep bu tip insan kaliteleri yüksek oyuncularla başarılı olduk

Çevrimiçi Samet Demir

Youtube de bir video izledim ciro için yaşlandı performansı eskisi gibi değil diyor sürekli algı yönetimi var  ben immobilenin savunma yaptığını gördüm lugano maçında savunmada kaptığı topu driplinkle götürüp rafaya golü attıran ciroydu ben bu güne kadar bunu yapan santrafor görmedim hoca çıkartıyor oyundan en ufak ego yok çıkarken mustafaya taktik veriyor
Poalista tam bir lider
Biz bu güne kadar hep bu tip insan kaliteleri yüksek oyuncularla başarılı olduk
Ne diyecekler abi Beşiktaş çok iyi deseler tv ye çıkamazlar daha. Sosyal medyadaki ler de etkileşim alamaz. :) Mecbur kötülüyorlar. Misal gs nin rotasyonu bizde olsa yerin dibine sokarlar. Ne hoca kalır ne yönetim.

Uğur karakullukçunun yayınıı denk geldi. Adam mario falan derken bizim transferleri epey övdü yani.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İzmitlibjk

Geçen seneki fb maçı kadromuz böyleymiş... Nerden nereye...
Şimdiki kadro bunları 7-0 felan yenerdi herhalde

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bu arada üstteki görseli paylasınca farkettim, cenk ile sozlesme yenilememek nerden baksan kral hareketti, bence bu yonetim haric kim olsa uzatirdi. Hasan arat başta olmak üzere yönetimdekilerin taraftarın sözüne kulak vermeleri çok önemli.
Ayrıca salih ile uzatılması da çok dogruydu. Rotasyon için gayet iyi.
Yönetimin 100 hamlesini  95i dogruysa bunda bizim de payimiz buyuk. Tedavi için önce hastaligin iyi anlasilması lazım, bu noktada biz taraftarlar olarak neler yapilmasi gerektigini cok iyi yansittik diyorum, tabi anç gibi kulaklarini tikayip kendi bildigini yapan bir yonetimde olabilirdi ama tam tersi oldu, hep birlikte basardik. Daha iyi olacak. Güzel günler yakın.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

En başta Rafa'nın işi çok kolaylaştı. İkisi aynı anda sahada iken Rafa Silva artık savunmaya eskisi kadar inip oyunu kurmaya çalışmayacak. Sorumlukların özellikle savunma ile alakalı sorumlukların bir kısmını Mario'ya devredecek. Hücum yönünde de yer alarak en başta Rafa sonra Immobile'nin eskiye oranla daha rahat hareket edip daha fazla gol, asist bulmalarına yardımcı olacak. Rafa yokken de yerine koyacağın isim Mario olacak. Bronchorst'un kafasındaki planda rakiplerin kafalarını sürekli karıştıracak biçimde hamleler yapmak var ve bu planı uygulamak için uygun bir isim Mario.
Benim kafamdaki asıl soru işareti sol bek. Hareketli kanat oyuncusu, ekstra bir santrafor ya da kaleci diyen de çıkabilir ama Masuaku ile sezon bitmez.

Çevrimdışı Talisca1903

En başta Rafa'nın işi çok kolaylaştı. İkisi aynı anda sahada iken Rafa Silva artık savunmaya eskisi kadar inip oyunu kurmaya çalışmayacak. Sorumlukların özellikle savunma ile alakalı sorumlukların bir kısmını Mario'ya devredecek. Hücum yönünde de yer alarak en başta Rafa sonra Immobile'nin eskiye oranla daha rahat hareket edip daha fazla gol, asist bulmalarına yardımcı olacak. Rafa yokken de yerine koyacağın isim Mario olacak. Bronchorst'un kafasındaki planda rakiplerin kafalarını sürekli karıştıracak biçimde hamleler yapmak var ve bu planı uygulamak için uygun bir isim Mario.
Benim kafamdaki asıl soru işareti sol bek. Hareketli kanat oyuncusu, ekstra bir santrafor ya da kaleci diyen de çıkabilir ama Masuaku ile sezon bitmez.
Trippier yada o ayarda birini mutlaka almalıyız ligde oynasın Avrupa’da masuaku oynar maç çok maraton uzun
Hakemlere ayrı dikkat etmek lazım dayak yediğimiz maçlarda bile 3-4 sarı kart yiyoruz
İmmobile Gedson gibi kritik adamları eksik bırakmak için elinden geleni yapıyorlar
Derbilerde Ciro kesin olmalı fark orada ortaya çıkacak renkliler Anadolu takımlarına puan bırakmasın diye hakemler elinden geleni yapıyor bıraktırmıyorlarda

Çevrimiçi NioHH

https://twitter.com/Quaresm00972305/status/1831657179360665639

https://twitter.com/Quaresm00972305/status/1831737474810368100

Sabah sabah uyanınca aklıma nedense João Felix olmaz mı bize dedim…

Hasan Başkanın Chelsea Başkanıyla kanka olması

Felix ve Rafa nın beraber bir Benfica geçmişi var. Mario da aynı dönemde Benfica da oynadımı hatırlamıyorum.

Felix sol ön oyuncusu

Çevrimdışı İzmitlibjk

Sabah sabah uyanınca aklıma nedense João Felix olmaz mı bize dedim…

Hasan Başkanın Chelsea Başkanıyla kanka olması

Felix ve Rafa nın beraber bir Benfica geçmişi var. Mario da aynı dönemde Benfica da oynadımı hatırlamıyorum.

Felix sol ön oyuncusu

Felixi kullanacaklar sanırım, elden çıkartacaklarını düşünmüyorum

Çevrimdışı Zafer55

Geçen seneki fb maçı kadromuz böyleymiş... Nerden nereye...
Şimdiki kadro bunları 7-0 felan yenerdi herhalde

Bekler kanatlar ve santrafor bölgesinde  çok fikir verici bir  örnek kadro değil bu. Çünkü bu maçta bu bölgede oynayanların neredeyse hepsi o dönemin yedek olarak adlandırlan oyuncuları.Bugün de ya aynıları ya da muadilleri kadroda mevcut.
Yanlış anlaşılmayayım yapılan iş kurulan kadrodan çok memnunum . Sadece bu örneğin çok uygun olmadığını düşünüyorum 😊
Bir tane bek bir tane kanat transferi ile bu örnek de gayet uygun hale gelir orası ayrı 😁
Yedek santraforun cenk değil semih olur
Yedek bekin onur yada umut yerine masuaku yada svenson olur.
Yedek kanatın muleka yerine rashica olur.
Yanlış anlaşılmasın bundan daha başarılı bir transfer dönemide gelmiyor aklıma . 👏

Çevrimiçi yaço58

Trippier yada o ayarda birini mutlaka almalıyız ligde oynasın Avrupa’da masuaku oynar maç çok maraton uzun
Hakemlere ayrı dikkat etmek lazım dayak yediğimiz maçlarda bile 3-4 sarı kart yiyoruz
İmmobile Gedson gibi kritik adamları eksik bırakmak için elinden geleni yapıyorlar
Derbilerde Ciro kesin olmalı fark orada ortaya çıkacak renkliler Anadolu takımlarına puan bırakmasın diye hakemler elinden geleni yapıyor bıraktırmıyorlarda
ayrıca avrupa dönüşü 8 maçın hepsi deplasmanda tesadüfen

Çevrimdışı Talisca1903

ayrıca avrupa dönüşü 8 maçın hepsi deplasmanda tesadüfen
tamamen tesadüf🤦

Etiketler: