Transfer dönemi gayet güzel geçti, iyiler kaldı kötüler gitti, bu arada daha iyiler geldi.
Joa mario yu hiç izlemedim çok yetenekli ama pek koşacak birine benzemiyor, epey yorum okudum, izleyene kadar net fikrim yok ama takım oyun gücünün de çok önemli olduğunu hatta bu kadar maç yapacakken en önemli şeyin mücadele gücü olduğunu düşünüyorum.
Lugano maçında bunu anlatan çok güzel şeyler oldu aslında, bu kadar kuvvetli oynanan ilk yarıdan sonra, ikinci yarı aynı güçle hatta daha da güçlü oynayan takımı görmek beni çok umutlandırdı, mutlu etti. Cincon maçında da son dakikalar coştuk, maçta bir 10 dakika daha olsaydı 10-0 felan görürdük, ....
Bu güçlü oyunda Gedson, Svenson, Rashica, ı'mmobil, paulista, emirhan gibi ekstra ciğerli adamlar çok önemli... Ancak yeni gelen son 3 transferde öyle koşacak adamlar değiller. Yetenek seviyemiz belirli bir çitayı aştı zaten,
Bundan sonra yapılacak transferde daha az yetenekli de olsa içten patlamalı, koşacak, mücadele edecek, vazgeçmeyecek, yıldıracak adamlar gelmeli...