2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107842 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Avrupa maçı öncesi iç saha maçlarında ciroyu dinlendirmeliyiz Mustafa yada Semih’i forvet oynasın Rafa ile Mario işi çözer zaten
İyi bir kadromuz var tasarruflu kullanırsak ezip geçeriz
Mustafa’dan çok ümitliyim şöyle kilidi açacak ilk golü attığı an yürüyüp gidecek o ilk gol çok önemli

Çevrimiçi NioHH

Avrupa maçı öncesi iç saha maçlarında ciroyu dinlendirmeliyiz Mustafa yada Semih’i forvet oynasın Rafa ile Mario işi çözer zaten
İyi bir kadromuz var tasarruflu kullanırsak ezip geçeriz
Mustafa’dan çok ümitliyim şöyle kilidi açacak ilk golü attığı an yürüyüp gidecek o ilk gol çok önemli

Bence hem Mustafa hem Semih bir gol atsalar açılacaklar. İkiside o beklenti baskısını yaşıyor. Birer tane atsalar sanki arkası gelecek

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu arada üstteki görseli paylasınca farkettim, cenk ile sozlesme yenilememek nerden baksan kral hareketti, bence bu yonetim haric kim olsa uzatirdi. Hasan arat başta olmak üzere yönetimdekilerin taraftarın sözüne kulak vermeleri çok önemli.
Ayrıca salih ile uzatılması da çok dogruydu. Rotasyon için gayet iyi.
Yönetimin 100 hamlesini  95i dogruysa bunda bizim de payimiz buyuk. Tedavi için önce hastaligin iyi anlasilması lazım, bu noktada biz taraftarlar olarak neler yapilmasi gerektigini cok iyi yansittik diyorum, tabi anç gibi kulaklarini tikayip kendi bildigini yapan bir yonetimde olabilirdi ama tam tersi oldu, hep birlikte basardik. Daha iyi olacak. Güzel günler yakın.

Payimiz buyuk mu?
Sezon basi su ana kadar gayet iyi oynayan Masuaku ve Svensson icin gitsin diyen taraftar mi?
Gedson skor katkisi saglayamiyor, tamamen cop 3'e 5'e satalim diyen taraftar mi?
Yoksa Semih'i satalim o para'yi 36 yasindaki Di Maria, Hummels'e yatiralim diyen taraftar mi?
Gecen sene Semih ve Mustafa oynamali diyen kucuk bir gruba karsi cogunlukla cok tecrubesizler kaybolurlar egoistler vs diye Mustafa ve Semih'in oynamasini agirlikli olarak istemeyen taraftar mi?
Necip'i yere gore sigdiramayan taraftar mi?
Ox ve Rebic gibi transferler gecen sene geldiginde gayet memnun olan taraftar mi?
Senol Gunes diye yeri gogu inleten taraftar mi?
Aboubakar'i bir defa daha gelmesi icin on ayak olup alkislayan taraftar mi?

Çevrimdışı Zafer55

Bence hem Mustafa hem Semih bir gol atsalar açılacaklar. İkiside o beklenti baskısını yaşıyor. Birer tane atsalar sanki arkası gelecek
Çocuk bunlar 😊
İkisinde de bir baskı var ama Semihte daha fazla. Mustafa maç içinde pozisyonda istediği olmadığında  vah! tüh! falan yapıyor..bunu beden diliyle açıkça da belli ediyor. Bu iyi bir şey o anki duyguyu dışa vurarak duygudan çıkabiliyor. Ama bu semihte yok. Daha ketum bir çocuk Semih. Dışa vurmadan içinde yaşıyor duyguyu ve  bu ona zarar veriyor.
 Çok kısa bir süre içinde,  attığı gollerle "Semih" oldu. Takdir gördü. Bunu korumak için yine goller atmak zorunda hissediyor. Hepi topu 8-9 ay içinde çok şey yaşadı çocuk. Milli takım meselesi bile başlı başına bir etken.
  Birinin Semihi karşısına alıp; oğlum milli takımda sana sadece 5-10 dakika süre  verdiler. Gayet iyi oynadın.
 Şu anda da kanat oynuyorsun ..Takım toplam 6 maç yaptı sen beşinde oynadın gayet de iyi oynadın 2 de asist yaptın. Bugün iyi bir kanat da zaten ortalama 2-3 maçta bir asist yapıyor.
 Diğer kanatta oynayan Rashica 6 maçta 3 asist yapmış.
Gol atmadan da iyisin ve daha iyi olacaksın demesi lazım. Gol atmamış semihinde övülmesi lazım.
 Bunların çocuk olduklarını unutmamak lazım. Biri kanunen de  çocuk zaten, öbürü ise ergen :)

Çevrimiçi Necmi

Çocuk bunlar 😊
İkisinde de bir baskı var ama Semihte daha fazla. Mustafa maç içinde pozisyonda istediği olmadığında  vah! tüh! falan yapıyor..bunu beden diliyle açıkça da belli ediyor. Bu iyi bir şey o anki duyguyu dışa vurarak duygudan çıkabiliyor. Ama bu semihte yok. Daha ketum bir çocuk Semih. Dışa vurmadan içinde yaşıyor duyguyu ve  bu ona zarar veriyor.
 Çok kısa bir süre içinde,  attığı gollerle "Semih" oldu. Takdir gördü. Bunu korumak için yine goller atmak zorunda hissediyor. Hepi topu 8-9 ay içinde çok şey yaşadı çocuk. Milli takım meselesi bile başlı başına bir etken.
  Birinin Semihi karşısına alıp; oğlum milli takımda sana sadece 5-10 dakika süre  verdiler. Gayet iyi oynadın.
 Şu anda da kanat oynuyorsun ..Takım toplam 6 maç yaptı sen beşinde oynadın gayet de iyi oynadın 2 de asist yaptın. Bugün iyi bir kanat da zaten ortalama 2-3 maçta bir asist yapıyor.
Gol atmadan da iyisin ve daha iyi olacaksın demesi lazım. Gol atmamış semihinde övülmesi lazım.
 Bunların çocuk olduklarını unutmamak lazım. Biri kanunen de  çocuk zaten, öbürü ise ergen :)
yok ya kaçırdığında semihde tepki veriyor ben sıtres olduklarını sanmıyorum muçide biraz sıkıntı var o gergin çocuk şanssızda iyi vuruyor ama kaleciler panter oluyor

Çevrimiçi Necmi

Çocuk bunlar 😊
çocuklar tabi ama işlenmeleri lazım şimdiki yönetime güvenim tam gerektiği gibi haraket ederler işe duygusal yaklaşmıyorlar taraftar gibi olacak olana emek veriyor olmayacakla vedalaşıyorlar

Çevrimdışı Talisca1903

yok ya kaçırdığında semihde tepki veriyor ben sıtres olduklarını sanmıyorum muçide biraz sıkıntı var o gergin çocuk şanssızda iyi vuruyor ama kaleciler panter oluyor
bence şutları hiç iyi değil çok cılız şöyle çat diye bir yapıştırdığını görmedim Muçinin
Ama Mustafa başka koşarken yer sarsılıyor Benzema olacak o çocuk

Çevrimdışı Savaş

çocuklar tabi ama işlenmeleri lazım şimdiki yönetime güvenim tam gerektiği gibi haraket ederler işe duygusal yaklaşmıyorlar taraftar gibi olacak olana emek veriyor olmayacakla vedalaşıyorlar
Samet Aybaba varken bu konuda içim rahat benim de. Gerekli konuşmaları yapıyordur eminim.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Serdar3444

Transfer dönemi gayet güzel geçti, iyiler kaldı kötüler gitti, bu arada daha iyiler geldi.
Joa mario yu hiç izlemedim çok yetenekli ama pek koşacak birine benzemiyor, epey yorum okudum, izleyene kadar net fikrim yok ama takım oyun gücünün de çok önemli olduğunu hatta bu kadar maç yapacakken en önemli şeyin mücadele gücü olduğunu düşünüyorum.
Lugano maçında bunu anlatan çok güzel şeyler oldu aslında, bu kadar kuvvetli oynanan ilk yarıdan sonra, ikinci yarı aynı güçle hatta daha da güçlü oynayan takımı görmek beni çok umutlandırdı, mutlu etti. Cincon maçında da son dakikalar coştuk, maçta bir 10 dakika daha olsaydı 10-0 felan görürdük, ....
Bu güçlü oyunda Gedson, Svenson, Rashica, ı'mmobil, paulista, emirhan gibi ekstra ciğerli adamlar çok önemli... Ancak yeni gelen son 3 transferde öyle koşacak adamlar değiller. Yetenek seviyemiz belirli bir çitayı  aştı zaten,
Bundan sonra yapılacak transferde daha az  yetenekli de olsa içten patlamalı, koşacak, mücadele edecek, vazgeçmeyecek, yıldıracak adamlar gelmeli...
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2024, 17:30:02 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Necmi

Transfer dönemi gayet güzel geçti, iyiler kaldı kötüler gitti, bu arada daha iyiler geldi.
Joa mario yu hiç izlemedim çok yetenekli ama pek koşacak birine benzemiyor, epey yorum okudum, izleyene kadar net fikrim yok ama takım oyun gücünün de çok önemli olduğunu hatta bu kadar maç yapacakken en önemli şeyin mücadele gücü olduğunu düşünüyorum.
Lugano maçında bunu anlatan çok güzel şeyler oldu aslında, bu kadar kuvvetli oynanan ilk yarıdan sonra, ikinci yarı aynı güçle hatta daha da güçlü oynayan takımı görmek beni çok umutlandırdı, mutlu etti. Cincon maçında da son dakikalar coştuk, maçta bir 10 dakika daha olsaydı 10-0 felan görürdük, ....
Bu güçlü oyunda Gedson, Svenson, Rashica, ı'mmobil, paulista, emirhan gibi ekstra ciğerli adamlar çok önemli... Ancak yeni gelen son 3 transferde öyle koşacak adamlar değiller. Yetenek seviyemiz belirli bir çitayı  aştı zaten,
Bundan sonra yapılacak transferde daha az  yetenekli de olsa içten patlamalı, koşacak, mücadele edecek, vazgeçmeyecek, yıldıracak adamlar gelmeli...
yıldırmak için koşmak yetmiyor aslında yıldırmanın en koşuluda değil pres yapan sana topla oynama izni vermeyen seni yıldırır biz zatem ℅80 85 maçları kapatarak oynayacağız bizim deli dana gibi koşan oyuncuya ihtiyacımız yok kaldıki geri kalan ℅15 20 de koşan takım değilki biz şu anda onlardan daha fazla koşuyoruz zaten takımın yarısı patlayıcı tipte oyuncu bir bek gelseydi iyi olurdu ama gelmemeside eksik bırakmaz

Çevrimiçi sozkul

....
....

Genellemeler o kadar tehlikeli şeylerki, büyüsü insanın kendisini bile inandırır, istediğin kadar yanlış olsun.
2-3 kişinin söylediği şeyi bütün taraftar yapmış gibi göstermek iyi bir demagojik silah haline gelir.
Necip genellemesi bu tanıma bile giremiyor.
Bu ortamda 1-2 kez Necip savunması yapmış biri olarak, burada ya da forum dışı hayatımda çoğunlukla, yüzde 90 oranında diyebilirim ki,  Necip olumsuzlaması, hatta aşağılaması duydum okudum. Bu konuda çoğunluk senin tarafında.
Necip'i sil bence listeden. Taraftar senin gibi doğruyu bulmuş bu konuda.

Çevrimdışı Ravenman

Payimiz buyuk mu?
Sezon basi su ana kadar gayet iyi oynayan Masuaku ve Svensson icin gitsin diyen taraftar mi?
Gedson skor katkisi saglayamiyor, tamamen cop 3'e 5'e satalim diyen taraftar mi?
Yoksa Semih'i satalim o para'yi 36 yasindaki Di Maria, Hummels'e yatiralim diyen taraftar mi?
Gecen sene Semih ve Mustafa oynamali diyen kucuk bir gruba karsi cogunlukla cok tecrubesizler kaybolurlar egoistler vs diye Mustafa ve Semih'in oynamasini agirlikli olarak istemeyen taraftar mi?
Ox ve Rebic gibi transferler gecen sene geldiginde gayet memnun olan taraftar mi?
Senol Gunes diye yeri gogu inleten taraftar mi?
Aboubakar'i bir defa daha gelmesi icin on ayak olup alkislayan taraftar mi?

+1903

Burada Semih'ı oynatmayan Şenol Güneş için bile "yok tecrübesiz, hocanın bildiği var, Beşiktaş yetiştirme yurdu değil" diyenler çoktu.

Şenolcular şu an Trabzonsporu tutuyor ve Van Bronckhorst 2 maç üst üste kaybetse gelecekler tekrar bu hocayı eleştirmeye.

Çevrimiçi Serdar3444

yıldırmak için koşmak yetmiyor aslında yıldırmanın en koşuluda değil pres yapan sana topla oynama izni vermeyen seni yıldırır biz zatem ℅80 85 maçları kapatarak oynayacağız bizim deli dana gibi koşan oyuncuya ihtiyacımız yok kaldıki geri kalan ℅15 20 de koşan takım değilki biz şu anda onlardan daha fazla koşuyoruz zaten takımın yarısı patlayıcı tipte oyuncu bir bek gelseydi iyi olurdu ama gelmemeside eksik bırakmaz
Genel olarak transferler iyi ama 1. Lugano maçında başımıza gelenlerden ders almalıyız. Bence çok önemli bir dersti bu maç.
Söylemeye çalıştığım şey, güçlü ve üstün olduğumuz şey oyun kalitesi ile birlikte, pres, hücum gücü. Kaybettiğimiz topu istediğimiz anda basıp alıyoruz. Ama bu bazı oyuncularla oluyor, "udokhai, ndour, musratı, joa mario, rafa, muçi hatta semih"le bu dediğim olmaz, olamaz.Top sadece bizdeyken oynarız.
Ya hiç ya da çok az Pres yapan bu oyuncu grubunun artmaması lazım, limitlere geldik. Geçen sene yaşadığımız ana sıkıntı bu tip oyuncu gurubuydu. Gidenler  ayrıca gamsızdı o ayrı mesele. Ama bu bahsettiğim tayfadan aynı anda 5'i sahada olursa vasat üstü takımlara karşı bile sıkıntı yaşayabiliriz. Ha çokta atarız ama terste de yakalanabiliriz. Bu sene puan kaybı lüksümüz yok. Gelene tokat gidene sümsüğü  çakmalıyız. Zaten hakemler 3 maçta neler yapacaklarının sinyalini gayet net verdiler. Beşiktaş'tan zerre korkuları yok, Toroğlu bile isyan etti. Bizim yönetimin bir şeyler yapacağından eminim ama şu anda hakemler Beşiktaş'tan gelecek hiç bir tepkiden çekinmiyorlar. Yolumuz dikenli riskleri azaltmalıyız...
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2024, 20:01:28 Serdar3444 ]

Çevrimdışı abdusta

Buyur, taze taze 9.8.2023  marionun sol açık-rafanın santrofor oynadıgı Porto macı

https://www.transfermarkt.com.tr/spielbericht/index/spielbericht/4109912  burada takım dizilişi ve kadrolar var

https://youtu.be/ikBsflsHJQ0?si=F0AccsonHkYS6nhS
Burada full maç..ben zevkle izledim paslaşmalarını

saygılar

Çevrimiçi Serdar3444

Bu arada bu Şenol'cu muhabbeti yormaya  başladı.
Tepkilisiniz ama ben dahil %80 miz Şenol'u seviyor. Şenol'u sevmek bizi Şenol'cu yapmaz, önce Beşiktaş ama Şenol tekrar gelse ben üzülmem. Bütün ipi ona vermezsin olur biter. Siz öfkeli olabilirsiniz, haklı sebepleriniz de vardır ama bu sadece sizi ilgilendirir. Her lafı oraya bağlamanın anlamı yok. Çebi'den bile böyle nefret edeni ben burada görmedim. Ben Şenol'u sevmeye devam edeceğim.
Ayrıca,  Necip'in günahı nedir onu da anlayamıyorum, nedir bu Necip düşmanlığı, Necip benim en sevdiğim, heykeli dikilmesi gerektiğini düşündüğüm 5 oyuncudan biridir, biliyorum ki, çoğu kişide benim gibi düşünüyor.
Ama genellemeler ile  öfke ile yazan bir grup var ve bazı değerlerimizi sürekli küçümsüyor. Çok yüksek sesli konuşunca haklı olamayız.
Eminim hepinizde taş gibi Beşiktaşlısınız ama bizde öyleyiz.

Çevrimiçi Serdar3444

Buyur, taze taze 9.8.2023  marionun sol açık-rafanın santrofor oynadıgı Porto macı

https://www.transfermarkt.com.tr/spielbericht/index/spielbericht/4109912  burada takım dizilişi ve kadrolar var

https://youtu.be/ikBsflsHJQ0?si=F0AccsonHkYS6nhS
Burada full maç..ben zevkle izledim paslaşmalarını

saygılar
Selamlar, izliyorum hemen

Çevrimiçi gokhans

Tepkilisiniz ama ben dahil %80 miz Şenol'u seviyor. Şenol'u sevmek bizi Şenol'cu yapmaz, önce Beşiktaş ama Şenol tekrar gelse ben üzülmem. Bütün ipi ona vermezsin olur biter. Siz öfkeli olabilirsiniz, haklı sebepleriniz de vardır ama bu sadece sizi ilgilendirir. Her lafı oraya bağlamanın anlamı yok. Çebi'den bile böyle nefret edeni ben burada görmedim. Ben Şenol'u sevmeye devam edeceğim.
Ayrıca,  Necip'in günahı nedir onu da anlayamıyorum, nedir bu Necip düşmanlığı, Necip benim en sevdiğim, heykeli dikilmesi gerektiğini düşündüğüm 5 oyuncudan biridir, biliyorum ki, çoğu kişide benim gibi düşünüyor.
Ama genellemeler ile  öfke ile yazan bir grup var ve bazı değerlerimizi sürekli küçümsüyor. Çok yüksek sesli konuşunca haklı olamayız.
%80?? Matematik bu değil :)) %5’lik bir şenoltapar kesim var. (...) Dipnot hiç kimse necip’e nefret duymuyor aksine seviyor ve saygı duyuyor ama yetersiz olduğu biline biline 10 yıldır necip’in oynamasına tepki gösteriyor taraftar necip’in şahsına değil. 10 yıl önce liverpool deplasmanınada necip çıkarken 10 yıl sonra hala stoperde necip’i izlemeye tepki gösteriyor taraftar.. (...)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

neyle ölçtün %80 i  beşiktaşı seven birinin şenolu sevmesi tuhaf bir durum ya şenolu tanımıyorsunuz yada kör olmuşsunuz bir insan bir kulübü sevmediğini daha nasıl belli edebilir çıkıp küfürmü etmesi lazım bazı şeyleri görmeniz için gerçekten çok ilginç ve evet sosyal medyada şenolu beşiktaşın önüne koyan bir şenolcu tayfa var bunu sevsende sevmesende var

Çevrimdışı celiker1

Milli takım bir kaç kez tökezlediği an Geovanni Van Bronckhorst-Milli takım seslerini yükseltmeye başlayacaklar  milli takım için malum kanallardaki ve sosyal medyadaki tetikçiler.Aslında dertleri milli takımdan ziyade bizim motivasyonumuzu bozmak olacak.Bu söylentiler çıktığı an başkan Hasan Arat nezdinde çok sert ve kesin dille yalanlanıp,kesin ifadelerle hocamız ile uzun vadeli çalışacağımız anlatılıp tekrarlanmaması adına yine çok sert uyarılmalıdır malum tetikçiler.Bunun olacağına adım gibi eminim milli takım bir kaç kötü skor alırsa.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Serdar3444

%80?? Matematik bu değil :)) %5’lik bir şenoltapar kesim var. (...) Dipnot hiç kimse necip’e nefret duymuyor aksine seviyor ve saygı duyuyor ama yetersiz olduğu biline biline 10 yıldır necip’in oynamasına tepki gösteriyor taraftar necip’in şahsına değil. 10 yıl önce liverpool deplasmanınada necip çıkarken 10 yıl sonra hala stoperde necip’i izlemeye tepki gösteriyor taraftar.. (...)
(...)
Necip 50 mevkide oynadı gık demedi, yetersiz felan da değil, yedek için de gayet gayet yeterli birisi, görev adamı, nerede bulacaksın öyle sorunsuz adamı... O kadar adam varken neden Necip'e laf söyleniyor, Necip'e mı kaldı söylenecek laflar, sen seviyorsundur ama bir kamyon hadsiz laf ediliyor adama... Burada da kendini gene merkeze koyup konuşuyorsun. Ben Beşiktaş dışında hiçbir takımın maçını Beşiktaş'la ilgili değilse izlemem buna derbiler dahil... Trabzonspor'u da şahı gelse izlemem... (...)

Çevrimdışı levitate

talisca ya kalp krizimi geçirteceksin hoca istememiş deyip şenol olsa kesin taliska gelirdi

nickini Rafa1903 yapcak rahat ol abi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Serdar3444

neyle ölçtün %80 i  beşiktaşı seven birinin şenolu sevmesi tuhaf bir durum ya şenolu tanımıyorsunuz yada kör olmuşsunuz bir insan bir kulübü sevmediğini daha nasıl belli edebilir çıkıp küfürmü etmesi lazım bazı şeyleri görmeniz için gerçekten çok ilginç ve evet sosyal medyada şenolu beşiktaşın önüne koyan bir şenolcu tayfa var bunu sevsende sevmesende var

Hiç tuhaf değil, mesele körlük meselesi değil, herkes kadar bizde görüyorduk ki, ,sorun Çebi'nin yetersizliği idi Şenol'un hatalarınıda hepimiz biliyorduk.
Bu arada seni-@Necmi ayırıyorum çünkü ilk günden çebi'nin Beşiktaş'ı batırmaya geldiğini söyledin, tavrını koydun. Millet daha bu yaz anladı seni. Ama Şenol'la ilgili senden farklı düşünüyorum. Sadece milli takım mevzuunda sıkıntı var ama kimden kaynaklandı bilemiyoruz.. Ondan mı, Demirören'den mı,
Şenol belliydi;
 "
-Takımı çalıştırmaz,  takımının kondisyonu düşer,
-transfere karışmaz, karışsa da hatalı seçim yapar..
-Elindeki kadrodan iyi faydalanır, serbest oynatır, motive eder,
-maç analizi hazırlığı iyidir.
."
Bunu anlayamayan ya da bildiği halde çözüm üretmeyen Çebi ve ekibiydi...
Sen Şenol'dan faydalanmak istersen, Şenol takımı oynatır, bizde de imkan varken neler neler yaptı.
O günleri kaç kere yaşadık, bize kim yaşatabildi?
Hiçbir şey yapmamış olsa anlayacağım bu öfkeyi

Etiketler: