2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107792 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Olanları gordükçe aklıma gelen şey
Biz geçen sene iyi küme düşmemişiz ya
Bütün suçlü anc ve ceyhundur bana göre.
tarihimizin en kötü iki sezonunu yaşattılar daha ne olacaktı güçleri yetse kümede düşürtürlerdi bir kaç işini yapan ahlaklı onurlu oyuncu sayesinde dibi görmedik ama onlarada neler söylendi yaz boyu

Çevrimiçi hasankale

Gerçekten Hatay'a gidiyorsa bizim maçta oynayamaz maddesi koysunlar.Hem maaşını bize ödetip bir de gol falan atıp onun sevincini izlemeyelim.2.bir eneramo vakasına hiç gerek yok.

Çevrimdışı Zafer55

trippier hazırda bekliyormuş deniyor
Hadi inşallah. Şu young boystaki herif gelmesin de

Çevrimiçi yaço58

Aboubakar out trippier in nasıl hamle

Çevrimiçi Necmi

Hadi inşallah. Şu young boystaki herif gelmesin de
he valla adam saatli bomba

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/SafakMalatya_/status/1831406880909856966?t=2FHM-kFfxws-bs9CjLuqIg&s=19

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

ben eski yönetimin yakın olduğu menajerler ve çeşitli kişilerin böyle şeylere sebep olduğunu düşünüyorum

ilk geldiklerinde de vida'nın alacakları patlamıştı bi anda
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1831409977980055706

olası yeni topçuların uefa listesinde olmayacak olması bir tık tat kaçırıcı ama yapacak bir şey yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Mesajın burada gözükmeyen  devamında "Türkiye'den bir kulüp bulduk" diyor.Ben bugün için anladım bunu

https://x.com/kartalanalizcom/status/1831407595489231023?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

İçerden sabote ediliyoruz gibi duruyor

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sahne arkasında çok ciddi bir mücadele var ama futbolcularla değil onları yönlendirenlerle. Yıllardır kulübün kanını emenler tam olarak defedilmeden önce Beşiktaşımıza olabildiğince zarar vermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Umarım yakın bir gelecekte bu garip transfer döneminde yaşananlar ortaya dökülür.  :akuma:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Kartal Ç

küfür yazıp şu forumu kirletmeye bile değmez, kahrolsun bağzı şeyler.

ama yine de küfürsüzlük çok zor ...  :bandit:  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı mellfred

İçerden sabote ediliyoruz gibi duruyor
bence de oyun dönüyor
 özellikle amaerteyin tavrı akıl alır değil

Çevrimdışı levitate

bunlar 10 güne bir şekilde gidecekler de olan bizim uefa listesine oldu
bipbipbupbup

Çevrimdışı İzmitlibjk

Demekki beşiktaşımın temize çıkması için son 1 sene!
Bu gelişmelerin olumsuz taraftarları olabilir ama en azından kimin ne oldugunu ogreniyoruz, arka planda kimler ne iş çeviriyor, beşiktaslı maskesi takıp kimler kulube zarar veriyor goruyoruz. Artık bu kadar kotulugun bu kadar zararın üzerine bu sene sampiyon olursak imkansizi  otesinde bir mucizeye imza atmis olacagiz bana göre. Sizin bilmem arkadaşlar ama benim için bu saatten sonra ligi 2. Bitirmekte cok buyuk basari. Çünkü bana göre temizligi bitirmek için 1 sene daha lazım, temizlik diyince sadece oyuncu olarak dusunmeyin. Artık onumuzde yaz dönemi ile birlikte yeni besiktas jk hayirli olsun. Besiktaslilarin yonettigi besiktaş.... Tertemiz besiktaşa 1 senemiz daha var.

Çevrimdışı Liquidator

Çevrimdışı Liquidator

Çevrimiçi Samet Ç

hepsi ocakta giderim demiş ne tesadüf ocakta da temmuz gideriz derler abuya da birazdan talimat gider o da vazgeçer

Çevrimdışı Zafer55

Bunların sözleşmelerinde lisans çıkartma zorunluluğu varmış ama lig için lisans çıkartmadan  uefa listesine yazınca bu şart sağlanmış olmuyormuydu?
Şimdi uefa listesine yazılmayacakları söyleniyor.
Kaan Şakul 13 eylüle kadar 14 yabancıya düşmemiz lazım demiş.
Kafam çorba oldu.

Çevrimdışı levitate

Bunların sözleşmelerinde lisans çıkartma zorunluluğu varmış ama lig için lisans çıkartmadan  uefa listesine yazınca bu şart sağlanmış olmuyormuydu?
Şimdi uefa listesine yazılmayacakları söyleniyor.
Kaan Şakul 13 eylüle kadar 14 yabancıya düşmemiz lazım demiş.
Kafam çorba oldu.

o işi saldılar zorbalayarak yollayacaklar herhalde
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2024, 22:44:50 levitate ]
bipbipbupbup

Etiketler: