Hiç tuhaf değil, mesele körlük meselesi değil, herkes kadar bizde görüyorduk ki, ,sorun Çebi'nin yetersizliği idi Şenol'un hatalarınıda hepimiz biliyorduk.
Bu arada seni-@Necmi ayırıyorum çünkü ilk günden çebi'nin Beşiktaş'ı batırmaya geldiğini söyledin, tavrını koydun. Millet daha bu yaz anladı seni. Ama Şenol'la ilgili senden farklı düşünüyorum. Sadece milli takım mevzuunda sıkıntı var ama kimden kaynaklandı bilemiyoruz.. Ondan mı, Demirören'den mı,
Şenol belliydi;
"
-Takımı çalıştırmaz, takımının kondisyonu düşer,
-transfere karışmaz, karışsa da hatalı seçim yapar..
-Elindeki kadrodan iyi faydalanır, serbest oynatır, motive eder,
-maç analizi hazırlığı iyidir.
."
Bunu anlayamayan ya da bildiği halde çözüm üretmeyen Çebi ve ekibiydi...
Sen Şenol'dan faydalanmak istersen, Şenol takımı oynatır, bizde de imkan varken neler neler yaptı.
O günleri kaç kere yaşadık, bize kim yaşatabildi?
Hiçbir şey yapmamış olsa anlayacağım bu öfkeyi
ben şampiyon yaptığı gün kovulmalı dedim hocalığından ayrı olarak
Ama takımı çalıştırmaz kondüsyonu düşer kelimesi bile beşiktaştan uzak durması i.in yeterli değilmi
Bütün suçu çebiye atıp şenolu aklıyorsunuzda o zaman şampiyonluktada bütün ödülü neden şenola veriyorsunuz o zamanda fikret orman almalı ödülü avcı geldinde bu takım hiç çalışmamış dedi ikinci gidişinde ilk yapılan şey takımın kondisyonunu yükseltmek için kondisyoner getirmek oldu
Ve asla bir şeyi kabul etmem diyenide beşiktaşlı olarak görmem şenol bizi şampiyon yapmadı biz şenolu şampiyon hoca yaptık burda şenolu beşiktaşın üzerine koyuyorsunuz işde burda şenol olmasa beşiktaş şamyonluk göremez diyenler vardı taki sergen gelip şampiyon yapana kadar bir hak vereceksen sergene ver o yetersiz kadroyla üç kupa aldığı için
Ve yarım dönem milli takımı çalıştırıp caneri çağırmayan ama fenere imza attığı gün milli takıma çağıran şenolun iyi niyetini anlat bana ben netim aynısını dünya kupasındada yaptı beşiktaş oyuncularına evet beşiktaşa yapılan kötülüğün bir parçasıda şenoldur bu rezil takımı taraftar görüyor tepki veriyordu şenolda siz istediniz biz aldık diye taraftarla dalga ge.iyordu yönetime perde oluyordu şimdi kalkıp o masum diyemezsin çebi suçlu o masummuş transferide geçtim takımın hazırlanmamasıdamı çebinin suçu bu sene kamp boyu hiçmi basını oyuncuları dinlemedin çebiyle birlikte beşiktaşın altını oydular iyi oyuncuları veto edip nerde sakat ile yaramaz var onaylamasını tesadüf olarakmı görüyorsun şenol sinsi bir beşiktaş düşmanıdır bunuda ara ara kusar beşiktaş onun için adını bile hatırlamayacak kadar değerlidir