2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107033 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ravenman

%80?? Matematik bu değil :)) %5’lik bir şenoltapar kesim var. (...) Dipnot hiç kimse necip’e nefret duymuyor aksine seviyor ve saygı duyuyor ama yetersiz olduğu biline biline 10 yıldır necip’in oynamasına tepki gösteriyor taraftar necip’in şahsına değil. 10 yıl önce liverpool deplasmanınada necip çıkarken 10 yıl sonra hala stoperde necip’i izlemeye tepki gösteriyor taraftar.. (...)

+1903

Yüzde 80 Şenolu sever ne demek yahu? Allah yazdıysa bozsun. Trabzon'un yüzde 80'i bile Şenol'u sevmez.

Çevrimiçi Necmi

Hiç tuhaf değil, mesele körlük meselesi değil, herkes kadar bizde görüyorduk ki, ,sorun Çebi'nin yetersizliği idi Şenol'un hatalarınıda hepimiz biliyorduk.
Bu arada seni-@Necmi ayırıyorum çünkü ilk günden çebi'nin Beşiktaş'ı batırmaya geldiğini söyledin, tavrını koydun. Millet daha bu yaz anladı seni. Ama Şenol'la ilgili senden farklı düşünüyorum. Sadece milli takım mevzuunda sıkıntı var ama kimden kaynaklandı bilemiyoruz.. Ondan mı, Demirören'den mı,
Şenol belliydi;
 "
-Takımı çalıştırmaz,  takımının kondisyonu düşer,
-transfere karışmaz, karışsa da hatalı seçim yapar..
-Elindeki kadrodan iyi faydalanır, serbest oynatır, motive eder,
-maç analizi hazırlığı iyidir.
."
Bunu anlayamayan ya da bildiği halde çözüm üretmeyen Çebi ve ekibiydi...
Sen Şenol'dan faydalanmak istersen, Şenol takımı oynatır, bizde de imkan varken neler neler yaptı.
O günleri kaç kere yaşadık, bize kim yaşatabildi?
Hiçbir şey yapmamış olsa anlayacağım bu öfkeyi
ben şampiyon yaptığı gün kovulmalı dedim hocalığından ayrı olarak
Ama takımı çalıştırmaz kondüsyonu düşer kelimesi bile beşiktaştan uzak durması i.in yeterli değilmi
Bütün suçu çebiye atıp şenolu aklıyorsunuzda o zaman şampiyonluktada bütün ödülü neden şenola veriyorsunuz o zamanda fikret orman almalı ödülü  avcı geldinde bu takım hiç çalışmamış dedi ikinci gidişinde ilk yapılan şey takımın kondisyonunu yükseltmek için kondisyoner getirmek oldu
Ve asla bir şeyi kabul etmem diyenide beşiktaşlı olarak görmem şenol bizi şampiyon yapmadı biz şenolu şampiyon hoca yaptık burda şenolu beşiktaşın üzerine koyuyorsunuz işde burda şenol olmasa beşiktaş şamyonluk göremez diyenler vardı taki sergen gelip şampiyon yapana kadar bir hak vereceksen sergene ver o yetersiz kadroyla üç kupa aldığı için
Ve yarım dönem milli takımı çalıştırıp caneri çağırmayan ama fenere imza attığı gün milli takıma çağıran şenolun iyi niyetini anlat bana ben netim aynısını dünya kupasındada yaptı beşiktaş oyuncularına  evet beşiktaşa yapılan kötülüğün bir parçasıda şenoldur bu rezil takımı taraftar görüyor tepki veriyordu şenolda siz istediniz biz aldık diye taraftarla dalga ge.iyordu yönetime perde oluyordu şimdi kalkıp o masum diyemezsin çebi suçlu o masummuş transferide geçtim takımın hazırlanmamasıdamı çebinin suçu bu sene kamp boyu hiçmi basını oyuncuları dinlemedin çebiyle birlikte beşiktaşın altını oydular iyi oyuncuları veto edip nerde sakat ile yaramaz var onaylamasını tesadüf olarakmı görüyorsun şenol sinsi bir beşiktaş düşmanıdır bunuda ara ara kusar beşiktaş onun için adını bile hatırlamayacak kadar değerlidir

Çevrimdışı Ravenman

(...)
Necip 50 mevkide oynadı gık demedi, yetersiz felan da değil, yedek için de gayet gayet yeterli birisi, görev adamı, nerede bulacaksın öyle sorunsuz adamı... O kadar adam varken neden Necip'e laf söyleniyor, Necip'e mı kaldı söylenecek laflar, sen seviyorsundur ama bir kamyon hadsiz laf ediliyor adama... Burada da kendini gene merkeze koyup konuşuyorsun. Ben Beşiktaş dışında hiçbir takımın maçını Beşiktaş'la ilgili değilse izlemem buna derbiler dahil... Trabzonspor'u da şahı gelse izlemem... (...)

Necip hangi maçta oynadıysa hatalarıyla, pozisyon almamasıyla, rakibe verdiği asistleriyle bize puan kaybı yaşatmıştır. Ṣampiyonluktan bile etmiştir hatalarıyla.

Hiç bir yeteneği olmayan, Sabri Sarıoğlu gibi sadece koşan dümdüz torpilli adam. Yüzyılın kazığıdır Necip.

Ömrümde hiçbir kulüpten teklik almamış, amatörkulüpler dahil.

Beşiktaşa layik futbolcu değil, bitti.

Çevrimiçi Necmi

Hiç tuhaf değil, mesele körlük meselesi değil, herkes kadar bizde görüyorduk ki, ,sorun Çebi'nin yetersizliği idi Şenol'un hatalarınıda hepimiz biliyorduk.
Bu arada seni-@Necmi ayırıyorum çünkü ilk günden çebi'nin Beşiktaş'ı batırmaya geldiğini söyledin, tavrını koydun. Millet daha bu yaz anladı seni. Ama Şenol'la ilgili senden farklı düşünüyorum. Sadece milli takım mevzuunda sıkıntı var ama kimden kaynaklandı bilemiyoruz.. Ondan mı, Demirören'den mı,
Şenol belliydi;
 "
-Takımı çalıştırmaz,  takımının kondisyonu düşer,
-transfere karışmaz, karışsa da hatalı seçim yapar..
-Elindeki kadrodan iyi faydalanır, serbest oynatır, motive eder,
-maç analizi hazırlığı iyidir.
."
Bunu anlayamayan ya da bildiği halde çözüm üretmeyen Çebi ve ekibiydi...
Sen Şenol'dan faydalanmak istersen, Şenol takımı oynatır, bizde de imkan varken neler neler yaptı.
O günleri kaç kere yaşadık, bize kim yaşatabildi?
Hiçbir şey yapmamış olsa anlayacağım bu öfkeyi
ben ne çebiyle alakalı nede hocayla alakalı ezbere konuşmuyorum sadece ispatlayamayacağım şeyleri forumda söylemiyorum taa fo döneminde çebinin takımı sabote etmek için neler yaptığını duyardık şenolu ilk getirende çebiydi fo hiç istemedi fo da şenolu hiç transfer işine sokmadı zaten biraz girse o şampiyonlukları göremezdik geliyordu kulağımıza oyunculara sürekli küfür ediyormuş hatta gittiğinde burakda bunu ima etti sen düşünebiliyormusun bir takım soyunma odasına bile girmeyen oyunculardan kurulu ve bu şenolun eseri takımın hocası disipline edecek o ama balık baştan kommuştu çebisi şenolu yok hepsi beşiktaşı batırmak için haince davrandılar ve batırdılar beşiktaşın forması şampiyonluğa oynar ve bir kaç dominant oyuncun olursa şampiyon okur bu takımı bana före hoca bile olmayan sergen şampiyon yaptı o yüzden şenola fazla şey yüklemeyin biz iki şampiyonluğuda oyun gücüne değil yıldızlara borçluyuz onun marifetide fo dur ve bütünleşmiş camia ikinci gelişinde gidetken koşamayan mental olarak bitik bir takım bırakacak dediğimde ezbere söylemedim olacağını adım gibi biliyordum ve oldu ve hala topladıkları ve korkunç sözleşmeler yaptıkları karaktersizleri göndermeye uğraşıyoruz tabiki en büyük suçlu beşiktaş düşmanı olan çebide kendiside ts li ama hiç düşündünmü beşiktaşa bu kadar kötülük yapan tek iyi şey yapmayan çebi şenolu neden getirir sen bunda iyi niyet okuyabiliyormusun
Ve mesajlarında kişiselleşme %80 deyince insanlara söz hakkı verdin cevaplar şahsdına kişisel olmadığı halde sen kişiselleşiyorsun şık olmuyor şenol gibi hak etmeyen bir ts li için beşiktaşlı kardeşlerini üzme değmez buna

Çevrimiçi Necmi

Necip hangi maçta oynadıysa hatalarıyla, pozisyon almamasıyla, rakibe verdiği asistleriyle bize puan kaybı yaşatmıştır. Ṣampiyonluktan bile etmiştir hatalarıyla.

Hiç bir yeteneği olmayan, Sabri Sarıoğlu gibi sadece koşan dümdüz torpilli adam. Yüzyılın kazığıdır Necip.

Ömrümde hiçbir kulüpten teklik almamış, amatörkulüpler dahil.

Beşiktaşa layik futbolcu değil, bitti.
beşiktaş oyuncularını renklilerle mukayese exemezsin
Sende beşiktaşa layık taraftar değildin ama bak hala beşiktaş forumunda yazabiliyorsun
Beğenmeyebilirsin senmi karar veriyorsun beşiktaşa layık olup olmadığına
Dil uzattığın oyuncu beşiktaş kaptanı bütün gelen hocaların muntazam oynattığı oyuncu necip ama sen tabi hepsinden iyi biliyorsun

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer dönemi gayet güzel geçti, iyiler kaldı kötüler gitti, bu arada daha iyiler geldi.
Joa mario yu hiç izlemedim çok yetenekli ama pek koşacak birine benzemiyor, epey yorum okudum, izleyene kadar net fikrim yok ama takım oyun gücünün de çok önemli olduğunu hatta bu kadar maç yapacakken en önemli şeyin mücadele gücü olduğunu düşünüyorum.
Lugano maçında bunu anlatan çok güzel şeyler oldu aslında, bu kadar kuvvetli oynanan ilk yarıdan sonra, ikinci yarı aynı güçle hatta daha da güçlü oynayan takımı görmek beni çok umutlandırdı, mutlu etti. Cincon maçında da son dakikalar coştuk, maçta bir 10 dakika daha olsaydı 10-0 felan görürdük, ....
Bu güçlü oyunda Gedson, Svenson, Rashica, ı'mmobil, paulista, emirhan gibi ekstra ciğerli adamlar çok önemli... Ancak yeni gelen son 3 transferde öyle koşacak adamlar değiller. Yetenek seviyemiz belirli bir çitayı  aştı zaten,
Bundan sonra yapılacak transferde daha az  yetenekli de olsa içten patlamalı, koşacak, mücadele edecek, vazgeçmeyecek, yıldıracak adamlar gelmeli...
Joao Mario geçen sene Portekiz liginde hücum oyuncuları arasında karşı presle en çok top kazanan birinci oyuncu ve rakip sahada en çok top kazanan üçüncü oyuncu koşması pek önemli değil rakip sahada yapılacak prese katkı sağlayabilecek bir oyuncu artı olarak takımı ligde çoğu maçta sete yerleştirecek oyuncu böyle olunca orta sahanın ve Rafa'nın da yükü azalacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Bir temenni de ben yazayım kadro dışı kalmış osimhen gibi bir mucize olur rafael leao. Fonseca'ya cephe almış durumdalar theo ile ikisi ve yönetimleri fonseca yerine bu ikisini yiyecek gibi. 1 yıllık muazzam iş olurdu

Yalnız kadro dışı kaldığını yalnızca bizim türk x hesapları uydurmuş olabilir kesin bir şey yok neyse sadece hayaldi:)
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2024, 16:42:24 tolga1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bir temenni de ben yazayım kadro dışı kalmış osimhen gibi bir mucize olur rafael leao. Fonseca'ya cephe almış durumdalar theo ile ikisi ve yönetimleri fonseca yerine bu ikisini yiyecek gibi. 1 yıllık muazzam iş olurdu

Yalnız kadro dışı kaldığını yalnızca bizim türk x hesapları uydurmuş olabilir kesin bir şey yok neyse sadece hayaldi:)
hocayı yerler theo ile birlikte

Çevrimiçi tolga1903

hocayı yerler theo ile birlikte

Tabi ihtimal dahilinde. Ama ikisi de milan'ın şu an bulunduğu konumdan yukarıyı hak eden muazzam oyuncular tutamaz milan bu ikisini. Kadro dışı haberleri yalan bu arada bizimkiler gaza gelmiş sadece.

Çevrimiçi Samet Demir

Yanlız bizde Leao'yu kiralasak gslileri düşünemiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Yanlız bizde Leao'yu kiralasak gslileri düşünemiyorum.

nerden cikti boyle bir sey asli astari var mi ?

Çevrimdışı levitate

nerden cikti boyle bir sey asli astari var mi ?
kendince hayal kurmuş abi rahat ol :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

taraftarlarla beraber yerler fonseca'yı milan uzun süredir kaynıyor

maldini kulübe dönmeye çalışıyormuş zaten o olursa kesin yerler
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Bir deli kuyuya tas ariyor herkes inaniyor. International medya'da oyle bir haber yok, kadro disi falan degil. Problemleri oldugu belli o ayri. Biri iskembeden sallamis iste. Osimhen cok fazla sartlarin bir araya gelmesiyle olmus siradisi bir transfer, her kulubuyle sikinti yasayan superstar hemen kadro disi kalacak kiralik gelecek diye birsey yok. Twitter'dan ergen takipci kasmak icin uydurulmus iste.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir deli kuyuya tas ariyor herkes inaniyor. International medya'da oyle bir haber yok, kadro disi falan degil. Problemleri oldugu belli o ayri. Biri iskembeden sallamis iste. Osimhen cok fazla sartlarin bir araya gelmesiyle olmus siradisi bir transfer, her kulubuyle sikinti yasayan superstar hemen kadro disi kalacak kiralik gelecek diye birsey yok. Twitter'dan ergen takipci kasmak icin uydurulmus iste.
Bizi aydınlattığın için sağol. Sayende gerçekleri öğrenmiş olduk.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Leao'yu sırf gs nin havasını indirmek için isterim, birde bize gelse uyum sorunu yaşamaz. Ama bu bir hayal ürünü. Kadro dışınıda yazan sadece Türk basını. :) Ama ihtimal olsa gelsin isterdim. (Hoca onay verirse)

Çevrimiçi tolga1903

Eyvallah çok sağol

Çevrimdışı celiker1

Saat 19:00 da başlayacak Kamerun-Namibya maçında ilk onbirdeymiş.Sakatlanmasa bari🙏🏻
Zemin çok çok çok kötü.Toprak ile çim saha arası bir şey.Kazasız belasız biter şu maç umarım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Aboubakar çok güzel 1 gol attı.maç 1-0 devam ediyor
parlamışken yedek kadrodamı tutsak?
Saygılat

Çevrimiçi Samet Demir

Aboubakar çok güzel 1 gol attı.maç 1-0 devam ediyor
parlamışken yedek kadrodamı tutsak?
Saygılat
Aman abi Allah korusun. Takımın kimyasını bozmaya gerek yok.

Etiketler: