Olaya bütçe çerçevesinde matematik problemi gibi bakıyorum, öncelik sıralaması yapılmalı, kendim sıralama yapsaydım,
Benim öncelik sıralamam;
1.öncelik: Sol açık- hiç yok ve kimsenin umurunda değil, alınmazsa şampiyonluk bence pek mümkün değil.
2.öncelik: Kaleci yedeği- Mert çok sakatlanan bir kaleci. Sakatlansa, Ersin'le bu lig biter mi? Benim uykularımı kaçırıyor!
3.öncelik: Sol açık yedeği- Buraya potansiyelli scout transferi de olur. Ama illa ki bir transfer olmalı...
4.öncelik: Lider sol stoper- Mevcutlar ile de bu sene geçilebilir. Emirhan da geldi. Bir şekilde idare edilir...
Bu transferler yapılır ve bütçe kalırsa gerisine bakılır... Sol bek sağ bek, sağ açık bence bu sene için bu lig için gayet idare eder...
Colley Başakşehir için felan kötü topçu değil ama beni çok korkutuyor. 2.01 boyundaki bir adamdan, Onachu'nun ayağından 50 metre koşup top alamamayı kimse bana anlatamaz. Onachu feyk çekiyor, bizim ki bakıyor, koşuyor. 50 metre müdahale etmedin tamamda bir tane de feyk çek, adamı zorla be kardeşim. Adamı azıcık yavaşlat, koşu yolunu zorlar gibi yap. Öyle alık alık bakmak nedir.Onachu'nun o hantallıkla her çektiği feykte rotasını şaşırttığı, feyk çekip geçtiği adamı ben anlamam, anlayamam. Bence bu kabul edilemez. Beşiktaş'ın anca yedeği olur. Necip'e suç buluyorsunuz ama Necip'in yediği çalım gayet yenebilir bir çalımdı ki, birde orta sahada yedi bu çalımı, nereden bilsin ki böyle saçma bir koşu yapılıp, önünün kesilmeyeceğini.
Ama yiğidi öldürüp hakkını yemekte olmaz, adam çöp değil, çok kötü de değil sadece Beşiktaş için olmaz diyorum. Bu seneyi götürür. Seneye Avrupa'da artık sıklet atlamamız şart olacak...