2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096567 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

lille deme bana şu maxsime midir nedir ne egoist oyuncu bu kadar egoist olmasa maçı alırlardı pas vetme yetine topu rakibin içinden geçirmeye uğraştı durdu
Aman abi uyandırma😁 ligde esip gürleyecek maxim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

ben colleyin kötü stoper olduğunu düşünmüyorum özellikle bu eleştirileri hak ettiğini düşünmüyorum daha iyisimi olsun bencede olsun ama açabileceğim kontenjanı stopere harcamam basbayağı idare eder herkes takmış oyun kurucuya her oyuncu oyun kurucumu olacak gs maçında hiç yan pas yapmadık her top dikine oynandı bir stoper oyunu nasıl kurar önünde zaten en iyi oyun kurucu altılsrdan biri var solunda oyun kuran bir bek var asli görevi topu kaleden uzaklaştırmaktır onu iyi yapsın yeter ts maçında o golde en az hatası olan colleydi tamam geçildi necip kolayca ama neden takip etmedi colley kendi alanını bırakıp geldi peki sağ bek nerdeydi orda kesmesi gereken sağ bek değilmiydi mert çıkmasa yine gol olmazdı senin stoperin adaöla birlikte çıkıyor neden açılıyorsun kalede kalsa atamazdı o golü
O kadar çok suçlu varki ararsan
Abi farklı düşünüyoruz colley bizim seviyemizde değil futbol elbette hatalar oyunu ama oyuncununda bir kalitesi var weniltonda izledi bu gözler oda yeterli değildi sonuç kayboldu gitti colleyde.bizden gidince alt sıralardaki kapalı savunma yapan takımlarda oynar necip hatayı orta sahada yaptı colleyin aksiyon alıp hamle yapması için hem zaman hem alan vardı tek pozisyon içinde oyuncuyu yargılamamak lazım iyi bir stoperde hız çabukluk rakibe yakın oynama rahatsız etme bozma açık alanda alanı savunma kaleciden top alma kısa yada uzun isabetli pasla takımı öne itme işleri olmalı colleyde varmı bu işler marceloda pepede vardı yine o kalitede birini alırsak yanında paulistada oynasa emirhanda oynasa taş gibi savunma hattımız olur her maç gs maçı gibi olmayacak heleki Avrupa'da zayıf noktan ne kadar az olursa o kadar ileri gidiyorsun
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Abi farklı düşünüyoruz colley bizim seviyemizde değil futbol elbette hatalar oyunu ama oyuncununda bir kalitesi var weniltonda izledi bu gözler oda yeterli değildi sonuç kayboldu gitti colleyde.bizden gidince alt sıralardaki kapalı savunma yapan takımlarda oynar necip hatayı orta sahada yaptı colleyin aksiyon alıp hamle yapması için hem zaman hem alan vardı tek pozisyon içinde oyuncuyu yargılamamak lazım iyi bir stoperde hız çabukluk rakibe yakın oynama rahatsız etme bozma açık alanda alanı savunma kaleciden top alma kısa yada uzun isabetli pasla takımı öne itme işleri olmalı colleyde varmı bu işler marceloda pepede vardı yine o kalitede birini alırsak yanında paulistada oynasa emirhanda oynasa taş gibi savunma hattımız olur her maç gs maçı gibi olmayacak heleki Avrupa'da zayıf noktan ne kadar az olursa o kadar ileri gidiyorsun
tamam işde zayıf nokta bırakmamak için önce ölü noktaları canlandırmak gerekiyor ben almayalım demşyorum iyi oyuncuyu herkes ister ama önceliğimiz omu diyorum solda hiç oyuncu yok sol bekimiz yarım arkaya bir oyuncu şart hiç olmayan yerleti doldurmadan önce stopeti nasıl öncelikli görürsünüz önce kanat ve sol bek işi hallolur sonra imkan varsa stoper için bastırılır ben göğe çıkartmıyorum sadece önceliğimiz değil diyorum stoper işini bir şekilde hallederizde kanat işini halledemeyiz masuaku sakatlansa bek yok ne stoperinden bahsediyoruz şu anda parasını verip göndereceğimiz üç oyuncu var gidince yabancı sayısı 14 oluyor hadi mulekayı sattık diyelim bir kontenjan açılır bunu stopere harcarsan ne olacak dedim ya colleyden ayrılırsan stoper alırsın ayrılmadıkları sürece stoper işi imkansız bence alınırsada yanlış olur benim önceliğim sol açık sonra sol bek stoper üçüncü sırada

Çevrimdışı murat baltacı

Amiride gönderip üç konteyjan açalım stoper ve sol açığa kaliteli yabancı sola beke yasin Özcan orta sahaya Salih Özcan çekelim sağ bek ve sağ açık durumunada devre arası gelince bakarız.

Yada kalan bir konteyjana potansiyel yada kiralık biri denk gelirse alınır olmadı sol beke yabancı alınır stopere Merih düşünülebilir

Hele üç kişilik bir konteyjan açalımda herşey düşünülür daha takımlarında fazlalık olan kaliteli oyuncular olur onlarda kovalanır
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

https://x.com/AlkolukBaskan/status/1820718456586575882?t=Ccne4UBY14P8uYUJ6GcaXQ&s=19

Boşverin transferi eğlenin biraz kritik olan maçı aldık zaten daha transferin bitmesine bir ay var ve en çok zamanı olan takımda biziz
Bir rakibi kaos içine gömdük diğerinin şl tehlikede biz göbeğimizi kaşıyoruz transfer yapmadan samsunu antalyayı yenemeyeceksek zaten konuşmanın anlamı yok

Çevrimiçi gokhans

50 metre eşlik etmedi onaçhu soldan necipi ekarte edip iletlemeye başladığında colley orta sahadan koşmaya başladı hiç koşmasa colleye kimse laf edemezdi
Bak gs ye mustafanın attığı golde rakip aslında mustafayı iyi kapattı iyi vurmasını engellemeye çalıştı muslerada erken çıkmadı ama mustafa o kadar soğukkanlı ve ustaca vurduki engellenemezdi bazen böyle pozisyonlar olur futbolun doğası bu tabiki o pozisyonu tereyağdan kıl çeker gibi olacak stoperi herkes ister ama gerek varmı şu kontenjan sıkıntısı içinde stopermi sol açıkmı stoperde colley görmek istemeyenler sol açığı semihe bırakmakta terettüd etmiyor kaldıki oraya geçen senenin en iyi yerli stoperi alındı zaten orası her halukarda idare eder ama sol açımta oyuncu sayımız sıfır o mevki boş ve şu anda büyük fedakarlık yaparak sadece bir kontenjan açabiliriz colleyin kendisi satılmadıkça oraya oyuncu alınmaz alınamaz alınırda solu boş bırakırsak işde o zaman seneyi kaybederiz semihin bu takımda fotma giyme ihtimali yok zorlanırsa tribünde ıslıklanır başka oyuncu kadar çabuk olmaz ama olur eninde sonunda hem srmihe yazık etmemek için hem sezonun içine etmemek i.in sol açık alınmalı hemde tartışmasız bir oyuncu olmak zorunda şu an tek aksayan yer orası
ya necmi nasıl eşlik etmedi, nasıl koşmasa bir şey denmez? Şu fotodaki pozisyonu yediren stoperi sen beşiktaş’a layık görüyorsan eyvallah.   semih farklı bir mevzu, ilk transfer bencede o bölgeye gelmelimevzum o değil, colley’in hatasız bir stoper olma konusu. Bu adamın hem ayağı yok hem pozisyon bilgisi çok zayıf. Başakşehir maçında da emirhan’a kafa golü yediren colley değilmiydi? Sivas maçında kaptırdığı topdan yemedikmi golü? Ben yanlış colley i mi hatırlıyorum?
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2024, 03:04:24 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

ya necmi nasıl eşlik etmedi, nasıl koşmasa bir şey denmez? Şu fotodaki pozisyonu yediren stoperi sen beşiktaş’a layık görüyorsan eyvallah.   semih farklı bir mevzu, ilk transfer bencede o bölgeye gelmelimevzum o değil, colley’in hatasız bir stoper olma konusu. Bu adamın hem ayağı yok hem pozisyon bilgisi çok zayıf. Başakşehir maçında da emirhan’a kafa golü yediren colley değilmiydi? Sivas maçında kaptırdığı topdan yemedikmi golü? Ben yanlış colley i mi hatırlıyorum?
benim için mevzu o baştan beri dediğim önceliğimiz sol açık olmalı colley olmaz topçu olur ne zaman stoper düşünürüz sol açığı alırız alternatif sol bek alırız bu takıma birde sol stoper alalım deriz onuda anca colley gönderirsek alırız onana gönderip stoper alamayız o zaman öncelik merkez orta saha olur o kadar çok beşiktaşa yakışmayan oyuncu varki o kadar çok zayıf bölge varki stoper düşünceme girmiyor topçu alınmış üstelik iyi olmakla idare eder olma arasında fark var iş beşiktaşa yakışansa 7 8 oyuncu tutar gerisini gönderirim ama o noktada değilizki çok büyük ihanete uğradık hainlerin açtığı yara bir senede kapanmıyor bence yönetim beklediğimin üzerinde müdahale etti bu kadar üst seviye oyuncular alacaklarını bu maaşları vereceklerini beklemiyordum insan olunca daha fazlasını bekliyor ama beklentiyide gerçekci tutmak laxım yoksa iki üst seviye bek iki üst seviye kanat bir sol stoper ve iyi bir sekiz hatta iyi bir kaleci isterim istemenin sınırı yokki bazı mevkilerden kurtulmak için gelecek seneyi beklemek gerekiyor bizim kulübeyede transfer yapmamız gerekiyor
Anlatmak istediğim stoper alabilirsek ala olur ama alamazsakta eksik olmayız ama sol açık alamazsak eksik oluruz iyi bir yerli sol bek alamazsak yine eksik oluruz biz sol stoperde topçuyu alarak yarayı iyikeştirmedik ama tımar ettik can yakan takım olmak için sol açık şart olmazsa hücum hattı çok yıpranır telafisi olmayan bir yer ikinci forvet bile sol stoperden değerli şu an bizim için weghorstu alsınlar ben stoperde colleye razıyım sıkışan oyuna weghorst atmak takımı turboya almak olur stoperin öyle etkisi olurmu

Çevrimiçi Necmi

Herkes transferler gelmedi süperkupada şöyle olacak böyle olacak diye yaygara kopardı
Demekki hiçte yaygara koparacak durum yokmuş bu takım himmetciyi ezdi geçti eksiklerimiz var tabi ama artık zamanımızda var ha eksikler tr için değil avrupa için var üç kaliteli takviyeyle avrupada eser bu takım
Daha bir ay önce makasdan bahsediliyordu ne oldu o makas renkliyi kaosa soktuk bu sene tff desteğindende yoksun olacakları ortada feneri şu anda bizim santos dönemi gibi görüyorum şsmpiyon transferle olmuyor olsa fener her sene şampiyon olur önce takım olmak gerekiyor sonrada adil bir ligde oynamak gerekiyor şu anda en rahat takım biz olmalıyız şu anda bile takım olmuşuz bu tff de ümit veriyor ekşi olsaydı ne o penaltı olurdu nede kırmızı olurdu tam tersi immobile kesin atılırdı ve şu an basın tarafından linçleniyor olurdu tabi bizim tarafımızdanda
Tff iyi başladı gerisini birlikte göreceğiz
Şimdilik bizim için herşey yoluna girdi gerisi yönetimin dahafazla ne kadar özveride bulunacağına bağlı

Çevrimiçi Samet Ç

Taraftardaki rahatlama rahatsız etmeye başladı beni umarım yönetimde bu kafada değildir takımın hala ilk 11'de kalite yükseltmesi lazım stopere, en azından beklerin birine ve sağ kanata as oyuncu lazım Colley'e falan razı duruma gelmemeli taraftar yoksa bu senede çöp olur

Çevrimiçi annoca

Hoca iyi çalışmış bu maça ama her maça bu kadar konsantrasyon ve çalışma olmayacaktır ezberden oynamak gerecek bazen hatta ligde bir çok kez. Velhasıl transfer lazım.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bence oyunculara karsi cok ekstem bakiyoruz ve GS macini haddinden fazla olcu olarak aliyoruz.
GS'yle FB'yle senede 4 mac yapacagiz, hadi TS'yi de ekle olsun 6 mac. Ligin 90%'inda tamamen gomulen takimlari acmak icin oynayacagiz.
GS macinda bol bol top sisirdik, GS orta sahasiyla bastigi icin pek sikinti olmadi ama Samsunspor'a karsi topu sisirince ilk golde attigimiz durum olmayacak.
Immobile oyle 1'e 1 kalmayacak, geride 4 cakili defans+2 onlibero'ya karsi duracak, top kaybi garanti. Samsunspor'a karsi oynarken defans oyun kuramadigi icin Musrati'nin gomulup top almasi bize cok buyuk dezavantaj olacak. GS macina bakarak sonuca varmamak lazim.

Colley gomuldugu kadar cop stoper degil, ama defansa lazim olan lider ayagi duzgun stoper de degil. Partneri oyun kuran lider stoper olsa Colley yaninda idare eder, belki yedek stoper olur, ama Paulista ve Emirhan'la o pozisyonlar dolduruldu zaten. Su an Colley bence gereksiz konuma dustu. Paulista yerine Nino'yu alsaydik belki Colley-Nino olurdu, ama bence Colley-Paulista ideal olmaz. Haaa, Emirhan ilk 11 oynayacak dersek bilemem. Emirhan ayagi duzgun, Paulista'yla daha iyi partner olabilecek bir oyuncu, ama kalite anlaminda doyuyur mu bilemem.

Colley-Paulista'yla sampiyon kesin olamazsin demiyorum o biraz iddiali olur, ama cok cok buyuk zorluk cekeriz. Bence beklerin kalitesinden cok daha onemli bu problem.
Paulista da Colley kadar tahtabacak degil, ama Saiss seviyesinde de oyun kuramiyor. Bizim icin kistas Saiss olmali. Bu arada durumu ne bilmiyorum, ama cikip Saiss'i getirseler gayet mantikli olur bence.

Çevrimdışı Ravenman

Hollanda medyasına göre Roma'nın Hollandalı sağbeki Rick Karsdorp Beşiktaşla prensipte anlaşmış ve uçağa binecek.

Roma bonservis istemiyor.

Çevrimdışı Ravenman

-----------------------Mert-----------------------
Karsdorp-------Paulista---McKenna----Masuaku
----------------------Musrati----Gedson------------------
--------------------------Rafa Silva---------------------------
El Haddadi---------------------------------Bencharki
--------------------------Immobile-----------------------

Yedekler:

Semih
Muçi
Emirhan Topçu
Amir
Emrecan Terzi
Tayyıp Talha
Mustafa Hekimoğlu
Ersin
Salih

Çevrimdışı Akil Emre

Hollanda medyasına göre Roma'nın Hollandalı sağbeki Rick Karsdorp Beşiktaşla prensipte anlaşmış ve uçağa binecek.

Roma bonservis istemiyor.
Svensonda yedek olarak kalsın, ben beğeniyorum kendisini. Hatta stoper yedeği olarak colleyde kalmalı bu sayede necip tarzı adamları hiç bir mevkide görmeyeceğiz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Karsdrop Svensson'dan daha iyi oyuncu, ama o da oyle ofansif ucan kacan dinamik bir oyuncu degil. Svensson'un 1-2 gomlek ustu. Bunun icin kontenjan ve para harcamak bana mantikli gelmiyor. 14 yabanci hakkinin 2 tanesini ofansif katkisi dusuk vasat sagbek icin harcamak baya plansizlik bence.

Çevrimiçi Serdar3444

Olaya bütçe çerçevesinde matematik problemi gibi bakıyorum, öncelik sıralaması yapılmalı, kendim sıralama yapsaydım,
Benim öncelik sıralamam;
1.öncelik: Sol açık- hiç yok ve kimsenin umurunda değil, alınmazsa şampiyonluk bence pek mümkün değil.
2.öncelik: Kaleci yedeği- Mert çok sakatlanan bir kaleci. Sakatlansa, Ersin'le bu lig biter mi? Benim uykularımı kaçırıyor!
3.öncelik: Sol açık yedeği- Buraya potansiyelli scout transferi de olur. Ama illa ki bir transfer olmalı...
4.öncelik: Lider sol stoper-  Mevcutlar ile de bu sene geçilebilir. Emirhan da geldi. Bir şekilde idare edilir...

Bu transferler yapılır ve bütçe kalırsa gerisine bakılır... Sol bek sağ bek, sağ açık bence bu sene için bu lig için gayet idare eder...

Colley Başakşehir için felan kötü topçu değil ama beni çok korkutuyor. 2.01 boyundaki bir adamdan, Onachu'nun ayağından 50 metre koşup top alamamayı kimse bana anlatamaz. Onachu feyk çekiyor, bizim ki bakıyor, koşuyor. 50 metre müdahale etmedin tamamda bir tane de feyk çek, adamı zorla be kardeşim. Adamı azıcık yavaşlat, koşu yolunu zorlar gibi yap. Öyle alık alık bakmak nedir.Onachu'nun o hantallıkla her çektiği feykte rotasını şaşırttığı, feyk çekip geçtiği adamı ben anlamam, anlayamam. Bence bu kabul edilemez. Beşiktaş'ın anca yedeği olur. Necip'e suç buluyorsunuz ama Necip'in yediği çalım gayet yenebilir bir çalımdı ki, birde orta sahada yedi bu çalımı, nereden bilsin ki böyle saçma bir koşu yapılıp, önünün kesilmeyeceğini.
 Ama yiğidi öldürüp hakkını yemekte olmaz, adam çöp değil, çok kötü de değil sadece Beşiktaş için olmaz diyorum. Bu seneyi götürür. Seneye Avrupa'da artık sıklet atlamamız şart olacak...

[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2024, 15:32:10 Serdar3444 ]

Çevrimdışı mellfred

hacı osmanoğlu iki takımı 100 puana taşıyıp diğerlerini figüran yerine koyamazsınız gibi bir şey demiş
bu açıklama çok kıymetli

Çevrimiçi Serdar3444

hacı osmanoğlu iki takımı 100 puana taşıyıp diğerlerini figüran yerine koyamazsınız gibi bir şey demiş
bu açıklama çok kıymetli
Bu adamdan bende çok ümitliyim. Sadece Adalet bizim için yeterlidir.

Çevrimiçi gokhans

Kerem aktürkoğlu ile gs birbirine girmiş.. kulüp arıomuş, sol taraf için 2-3milyona çöksek güzel olur ama karakteri huyuda bi garip bu herifin bizdede çıkrıntılık yaparmıki?

Çevrimiçi Samet Ç

Kerem aktürkoğlu ile gs birbirine girmiş.. kulüp arıomuş, sol taraf için 2-3milyona çöksek güzel olur ama karakteri huyuda bi garip bu herifin bizdede çıkrıntılık yaparmıki?
Spartak Moskova'ya gidiyor Köhn ile beraber 20 milyona

Çevrimiçi Samet Ç

Bizimkiler oyunculardan çıkma işinde çok yavaş Montero falan göndereceğiz hala

Çevrimiçi gokhans

Spartak Moskova'ya gidiyor Köhn ile beraber 20 milyona
limit operasyonudur..

Çevrimiçi Samet Ç

limit operasyonudur..
büyük ihtimal öyle kerem gitmek istemiyormuş bunlar basına sızdırmış taraftar baskı yapsında gitsin diye bizide amartey montero falan oyalıyor işte

Çevrimiçi Monza

2.öncelik: Kaleci yedeği- Mert çok sakatlanan bir kaleci. Sakatlansa, Ersin'le bu lig biter mi? Benim uykularımı kaçırıyor!

Ben de aynı düşüncedeyim. Çok seferde yazdım bunu ama forumdaki arkadaşlarımızın tamamına yakını bu durumu problem olarak görmüyor.

Mert sakatlansa ismi önemli değil hangi takımın hocası olursa olsun, 'kalede Ersin var gördüğün yerden şut çek' diye taktik vereceğine yemin edebilirim, ispatlayamam. Bu durumda sol stoper olsa ne olur sol açık olsa ne olur.

Bu arada bence de birinci ihtiyaç sol açık ama düzgün bir yedek kaleci ile beraber.

Etiketler: