2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1084939 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı qp 383

Bu ligde şampiyonluktan geçen yol orta saha ve hücum hattıdır. Kalede Tolga Zengin, defansta Tosic, İ. Köybaşı, Alexis, Serdar Kurtuluş gibi vasat ve vasat altı futbolcuların oynadığı dönemde hücum hattımızın kalitesi ile 2 yıl üst üste şampiyon olduk.

Sağ Açık-Sol Açık : İki kanata da adam lazım ancak Rashica ve Can Keleş sağ açık rotasyonu için yeterli olarak düşünülüyorsa Babel gibi çift haneli gol ve asist yapacak bir sol kanat mutlaka almamız lazım. Ara sıra Rafa Silva sol açık, Muci forvet arkası da düşünülebilir. Allah korusun Rafa Silva sakatlansa orta sahada skor üretir diyebileceğimiz, ayağına top yakışan biri yok. Semih'in yeri sol açık değil, hem ona hem bize yazık oluyor orada oynadığında.

Forvet :  İmmobile-Semih-Mustafa rotasyonu forvet için yeterli.

Orta Saha : Sosa tarzı pasör bir 8 numara isterdim açıkçası.

Sol Bek : Masuaku ilk 11'de yer alır ancak geçen seneleri baz alırsak Masuaku'ya uzun periyotta güven olmaz, potansiyelli bir sol bek yedeği elzem.

Sağ Bek : Svenson-Onur ikilisi yetersiz de olsa Gs maçından sonra teknik ekibin görüşü değişmiş midir bilmiyorum, transfer istemeyebilirler.

Stoper: Paulista'nın yanına bir sol stoper şart.

Kale : Mert-Ersin yeterli.

Aşağıdaki ideal kadro için 5 tane nokta atışı transfer gerekli ancak maddi dengeleri de göz önünde bulundurursak kaçını alabileceğimizi zaman gösterecek.

Mert
Sağ Bek Paulista Sol Stoper Masuaku
            Musrati     8 numara
                Rafa Silva
Sağ Açık                         Sol Açık
                 İmmobile
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu hafta da transfer komitesinden bir 5 lik şov bekliyorum artık.

Kadrodaki 17 yabancıdan Amartey-Montero-Ox-Muleka vedası ve açılan yere Stoper indirmece :bandit:

Bugün bu 4 lüden birinin üzerini çizdik gibi. İnsallah muleka inat etmez. Darısı diğer 3 ünün başına hadi bakalım.

Çevrimdışı celiker1

Bugün bu 4 lüden birinin üzerini çizdik gibi. İnsallah muleka inat etmez. Darısı diğer 3 ünün başına hadi bakalım.
+Colley-Masuaku-Onana-Amir gönderip üst düzey sağ bek-sol bek-orta saha-sağ ön

Olması gereken kadro mühendisliği yukarıdaki gibi ama görünüşe göre sağ bek ve orta saha transferi yapıp kapatmazlar transferi umarım.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2024, 20:52:33 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi kartalizma190399

Rakiplerin 90puan toplamisken bir sezon oncesinde, ve ustune koyarken sadece hucumum iyi olsun, arka idare etsin dersen sampiyon olamazsin. Su an bizim hucum hatti 8/10, orta saha 7/10, defans 5/10.  0-0'i oynamakla 1-0 i geriye cevirmek o 8 macda cok farkli senaryolar.

Hucumda biri sakatlansa veya cezali duruma dusse yine 7/10 hucum kadrosu cikartabiliyorsun ama savunmada biri sakatlandigi an anadolu takiminden hallice defans hattimiz. Massaku sakatlandi diyelim, yedegi yok su an. Paulista cezali duruma dustu Talha (Necip)-Colleye geri donuyoruz. Uefaya devam edersek 50-60 maclik bir kadro kurmamiz lazim. Su an hem nitelik hem nicelik eksikligi olan bolge defans hatti, ilk olarak oraya transferin yapilmasi kesin lazim.

Sen sonsuz butce oldugunu varsayarak konusuyorsun. Ben de diyorum ki kisitli butce var ve bek transferine harcayacagin butce hucumdaki transferi negatif etkileyecek. Ya daha riskli adama gideceksin ya da daha kalitesiz oyuncu’ya gideceksin.
Besiktas taraftarinin kafasindaki bekleri almaya kalksak 20 milyon euro zaten. Masuaku kadar hucum yapabilen, dinamik, istikrarli, savunmasi da siritmayacak adam zaten 10 milyon euro. 1-2 milyona anca Rebocho, Ramon Motta falan bulursun. Adriano 10 yilda bir denk gelecek transferdi, su an da piyasa’da oyle bir adam yok zaten. Sagbek desen rakiplerden ornek verdin; Osayi’yi 10 milyon’dan asagisina alabilirmisin? Boey kac para’ya gitti gorduk. GS yeni sagbekine 9 milyon euro odedi. Svensson’un 3 gomlek ustu adam 10 milyon euro.
Sampiyon olmus takimlari ornek veriyorsun da. GS sampiyon olurken solbekinde berbat Angelino, Kazimcan, Berkan, Adekugbe falan vardi. Gecen sene gelen Kohn de Masuaku’dan iyi degil. Gecen sene yarim sezon Kaan Ayhan oynadi, Svensson’dan mesela hucum olarak cok mu daha iyi Kaan Ayhan? Demek ki sampiyon olmak icin ucan kacan 2 bek gerekmiyor.

Hucumda 7/10’a nasil vardin bilmiyorum. Semih ilk 11 icin ideal sol acik degil, olsa bile yedegi yok. Bildigin yok yani, oraya Rafa’yi Muci’yi falan cekip takimi bozacaksin. Sagda desen yedek oyuncu Can Keles. Bekler icin seviye Anadolu takimi diyorsun, sag acik yedegi Can Keles’i yeterli goruyorsun. Kasimpasa’da bile ahim sahim performansi olmayan Can Keles. GS macinda Rafa’yi sol atmak 3’lu orta saha’ya gecmek isimize yaradi oyun kontrolunu elimizde tutmak istedigimiz icin, ama Samsunspor’a karsi 70. dakika’ya 0-0 girersen bu degisiklik ise yaramaz. Kenardan da sokabilecegin oyunculara Muci ve Muleka. Birisi 10 numara birisi forvet, ikisi de kanat degil. Veya Kasimpasa’da fark yaratamayan Can Keles.

Bu ligde şampiyonluktan geçen yol orta saha ve hücum hattıdır. Kalede Tolga Zengin, defansta Tosic, İ. Köybaşı, Alexis, Serdar Kurtuluş gibi vasat ve vasat altı futbolcuların oynadığı dönemde hücum hattımızın kalitesi ile 2 yıl üst üste şampiyon olduk.

Sağ Açık-Sol Açık : İki kanata da adam lazım ancak Rashica ve Can Keleş sağ açık rotasyonu için yeterli olarak düşünülüyorsa Babel gibi çift haneli gol ve asist yapacak bir sol kanat mutlaka almamız lazım. Ara sıra Rafa Silva sol açık, Muci forvet arkası da düşünülebilir. Allah korusun Rafa Silva sakatlansa orta sahada skor üretir diyebileceğimiz, ayağına top yakışan biri yok. Semih'in yeri sol açık değil, hem ona hem bize yazık oluyor orada oynadığında.

Forvet :  İmmobile-Semih-Mustafa rotasyonu forvet için yeterli.

Orta Saha : Sosa tarzı pasör bir 8 numara isterdim açıkçası.

Sol Bek : Masuaku ilk 11'de yer alır ancak geçen seneleri baz alırsak Masuaku'ya uzun periyotta güven olmaz, potansiyelli bir sol bek yedeği elzem.

Sağ Bek : Svenson-Onur ikilisi yetersiz de olsa Gs maçından sonra teknik ekibin görüşü değişmiş midir bilmiyorum, transfer istemeyebilirler.

Stoper: Paulista'nın yanına bir sol stoper şart.

Kale : Mert-Ersin yeterli.

Aşağıdaki ideal kadro için 5 tane nokta atışı transfer gerekli ancak maddi dengeleri de göz önünde bulundurursak kaçını alabileceğimizi zaman gösterecek.

Mert
Sağ Bek Paulista Sol Stoper Masuaku
            Musrati     8 numara
                Rafa Silva
Sağ Açık                         Sol Açık
                 İmmobile

Ben olsam solbek hic almam.
Sagbek almam, Rashica’yi orada degerlendirmeyi denerim.
Orta saha’da Amir ve Onana hazir ve kullanilabilir seviye’deyse onlarla devam ederim.
Tamamen sol ayakli lider stoper, sol acik ve sag aciga giderim. Kontenjan ve butce kalirsa devre arasi icin saklarim.
Devre arasinda ihtiyaclar daha net gozukecektir zaten.

Çevrimiçi annoca

hiç haber düşmüyor. Umarım diğer transferler gibi uçaktayken çekilen foto sayesinde haberimiz olur.

https://www.transfermarkt.com.tr/armand-lauriente/profil/spieler/579930  şu eleman baya söyleniyordu iyi falan da deniyordu bir anda ismi düştü.

Çevrimdışı Mehmet57

Iyi oyuncu, ama bence sag kanat degil. Isteyeni cok var X tayfa icinde, ama aradigimiz oyuncu degil.

https://x.com/timeaglee/status/1820537345692877220?s=46

Çevrimiçi mayguntr

Sen sonsuz butce oldugunu varsayarak konusuyorsun. Ben de diyorum ki kisitli butce var ve bek transferine harcayacagin butce hucumdaki transferi negatif etkileyecek. Ya daha riskli adama gideceksin ya da daha kalitesiz oyuncu’ya gideceksin.
Besiktas taraftarinin kafasindaki bekleri almaya kalksak 20 milyon euro zaten. Masuaku kadar hucum yapabilen, dinamik, istikrarli, savunmasi da siritmayacak adam zaten 10 milyon euro. 1-2 milyona anca Rebocho, Ramon Motta falan bulursun. Adriano 10 yilda bir denk gelecek transferdi, su an da piyasa’da oyle bir adam yok zaten. Sagbek desen rakiplerden ornek verdin; Osayi’yi 10 milyon’dan asagisina alabilirmisin? Boey kac para’ya gitti gorduk. GS yeni sagbekine 9 milyon euro odedi. Svensson’un 3 gomlek ustu adam 10 milyon euro.
Sampiyon olmus takimlari ornek veriyorsun da. GS sampiyon olurken solbekinde berbat Angelino, Kazimcan, Berkan, Adekugbe falan vardi. Gecen sene gelen Kohn de Masuaku’dan iyi degil. Gecen sene yarim sezon Kaan Ayhan oynadi, Svensson’dan mesela hucum olarak cok mu daha iyi Kaan Ayhan? Demek ki sampiyon olmak icin ucan kacan 2 bek gerekmiyor.

Hucumda 7/10’a nasil vardin bilmiyorum. Semih ilk 11 icin ideal sol acik degil, olsa bile yedegi yok. Bildigin yok yani, oraya Rafa’yi Muci’yi falan cekip takimi bozacaksin. Sagda desen yedek oyuncu Can Keles. Bekler icin seviye Anadolu takimi diyorsun, sag acik yedegi Can Keles’i yeterli goruyorsun. Kasimpasa’da bile ahim sahim performansi olmayan Can Keles. GS macinda Rafa’yi sol atmak 3’lu orta saha’ya gecmek isimize yaradi oyun kontrolunu elimizde tutmak istedigimiz icin, ama Samsunspor’a karsi 70. dakika’ya 0-0 girersen bu degisiklik ise yaramaz. Kenardan da sokabilecegin oyunculara Muci ve Muleka. Birisi 10 numara birisi forvet, ikisi de kanat degil. Veya Kasimpasa’da fark yaratamayan Can Keles.

Sinirsiz butce olsa her yere adam alirim, butceyi bilmedigim icin siralama yapiyorum. Nitelikten once nicelik sorunu olan bolge sol bek, su an sol bek yedegimiz yok. Illa Masuaku’dan iyi birini almamiza da gerek yok, onu tamamlayacak bir yedek alabiliriz. Belki onun kadar kabiliyetli degil ama daha guven araligi olan, ne verecegi belli olan bir yedege cok para gommemize gerek yok. Nitelik olarak da stoper bolgesinde sorunumuz var en fazla, onun icin oraya para harcamaliyiz diyorum.

Savunma ne kadar iyi olursa, orta saha o kadar ileriye cikar, kafasi arkada kalmaz, sana atak surekliligi saglar, orta saha rahat rahat topu getirirse hucum oyunculari da isinin geregini kolaylikla yapar.

Sanki savunma ve hucumda 5 kisi ayri ayri oynuyor gibi bir mantelite var bazi insanlarda, iyi defans oyuncusu senin hucum gucunu de arttirir.

Sol Bek, Stoper aldiktan sonra da hocanin tercihine gore Sag Bek veya Acik oyuncusu alinir.

Çevrimiçi levitate

ligimizden bir kulüp kostic ile görüşüyormuş

sol tarafa adam bakan biz ve gs varız hmmm
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ligimizden bir kulüp kostic ile görüşüyormuş

sol tarafa adam bakan biz ve gs varız hmmm
bizim sakatlığı olan oyuncuyla ilgileneceğimizi düşünmüyorum  basit sakatlıkta değil o yaştan sonra dönemeyebilir bile

Çevrimiçi Necmi

Sinirsiz butce olsa her yere adam alirim, butceyi bilmedigim icin siralama yapiyorum. Nitelikten once nicelik sorunu olan bolge sol bek, su an sol bek yedegimiz yok. Illa Masuaku’dan iyi birini almamiza da gerek yok, onu tamamlayacak bir yedek alabiliriz. Belki onun kadar kabiliyetli degil ama daha guven araligi olan, ne verecegi belli olan bir yedege cok para gommemize gerek yok. Nitelik olarak da stoper bolgesinde sorunumuz var en fazla, onun icin oraya para harcamaliyiz diyorum.

Savunma ne kadar iyi olursa, orta saha o kadar ileriye cikar, kafasi arkada kalmaz, sana atak surekliligi saglar, orta saha rahat rahat topu getirirse hucum oyunculari da isinin geregini kolaylikla yapar.

Sanki savunma ve hucumda 5 kisi ayri ayri oynuyor gibi bir mantelite var bazi insanlarda, iyi defans oyuncusu senin hucum gucunu de arttirir.

Sol Bek, Stoper aldiktan sonra da hocanin tercihine gore Sag Bek veya Acik oyuncusu alinir.
çok teknik oyuncuları olan himmetçilere karşı bile savunmayı orta sahada kurduk bir savunma daha ne kadar iyi olabilir orta saha daha ne kadar ilerde oynayabilir 8 numaran penaltı aldı  orta sahayı geçemediler maç boyu boşa çıkan oyuncuları olmadı tam saha pres yediler maçın başıyla sonu arasında hiç fark yoktu şu anda bizim sorunumuz kalite değil bence tek bir kaliteli sol açık bu takıma tekrar leval atlatır esas sorunumuz artık kulübede bizim savunmamız şu an ligin en iyisi rafanın yaptığı gibi bekini kovalayan sol açık bulalım masuakunun arkasına iyi derecede bir sol bek bulalım muleka giderse weghorst çekelim yada forvette oynayabilen sağ açık olabilir sonrada sırtımızı dayayıp maçları izleyelim

Çevrimdışı celiker1

Çok basit matematik ile 10+ gol atabilecek bir sağ ön alabildiğimiz taktirde şampiyonluğun en büyük adayı oluyoruz.Neden mi? Semih Kılıçsoy'un 10+ gol yapacağından şüphe eden var mı? İmmobile-Rafa'ya da 30+ yazarsak sağ ön oyuncusu 10+ yaptığı an şampiyonluğun en büyük adayı oluyoruz.Rashica'ya maalesef 10+ gol yazamıyorum.Sağ öne doğru oyuncuyu aldığımız an bayrakları sandıktan çıkarın! Bu arada Semih Kılıçsoy ayağına gelen topları olumlu kullanamadığı şu maçta bile sürekli ceza sahasında olarak çok faydalı olduğunu gördüm maçın tekrarını izlediğimde.Hemde solda değil ön direkte bile bulunmuş çoğu kez.Bu İmmobille ve Rafa'yı da çok rahatlatıp hücum hattımızı tutulmaz hale getiriyor.Şu Rashica'nın ortaları ve pasları isabetlli,bilerek,görerek olsa sağ ön oyuncusuda istemeyeceğimde maalesef yapamıyor.Oyun içinde defansıda beşleyip sağ bek gibi oluyor.Bu görevini iyi yapamasa hiç çekilmeyecek.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2024, 07:43:19 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bu hafta Angel Correa'yı alayım sonrada bir stoper bekleri bekleriz sıkıntı yok

Çevrimdışı Ravenman

Solbekte Masuaku ve Emrecan Terzi yeterli değil mi?

Yani oraya bi ton para harcayarak yeni bir solbek almak nekadar mantıklı? Terzi ve Masuaki idare eder orayı.

En büyük problemimiz SOL ÖN. Semih orada yapamaz. Klas bir sol açık lazım, yedeğinide Yakup Arda Kılıç yaparsın idaretten.

Çevrimiçi Samet Ç

Solbekte Masuaku ve Emrecan Terzi yeterli değil mi?

Yani oraya bi ton para harcayarak yeni bir solbek almak nekadar mantıklı? Terzi ve Masuaki idare eder orayı.

En büyük problemimiz SOL ÖN. Semih orada yapamaz. Klas bir sol açık lazım, yedeğinide Yakup Arda Kılıç yaparsın idaretten.
Masuaku ve Emrecan yeterli değil Semih'te bu sene sol tarafta 15+ gol ve asist katkısı yapar klasik sol ön falan lazım değil

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Masuaku ve Emrecan yeterli değil Semih'te bu sene sol tarafta 15+ gol ve asist katkısı yapar klasik sol ön falan lazım değil

Emrecan aslan bu seviyede rotasyon oyuncusu bile olamaz, son maçta yerine giren poyraz daha derli toplu daha tempolu daha oyunu bilen bir yapısı var gibi geldi bana ama oraya Berkay yılmaz ı alsak daha iyi olur.

Masuaku ve Emrecan neye gore yeterli degil? Son 2 sene sampiyon olmus GS'de kimler solbek oynamis bir bakin.
Berkan Kutlu, Kazimcan, Agekugbe falan yettiyse Masuaku ve Emrecan da yeter. Ideal degil ama Onur Bulut'u da orada idareten kullanabilirsin.
Top seviyedeki takimlar bile bekte idareten yedek oyuncu kullaniyor. Tomiyasu, Camavinga falan, daha sayarim.

Semih 15+ gol atar belki de, oraya Immobile ve Rafa Silva'ye pozisyon da yaratacak bir oyuncu lazim olacak.
Iyi kapanan takimlara karsi uretmekten bu kadar uzak oyuncularla zorlaniriz. Semih'te forvet kafasi var, direkt kaleyi dusunuyor, asist sayisi 5'i asla gecmez, 5 bile iyi rakam olur.
Ki Semih sakatlansa yedegi kafadan yok zaten. Solbekte en Emrecan, Onur falan oynar bir sekilde.

Anadolu takimlarina karsi solacik performansi solbekten cok daha onemli olacak.

Çevrimdışı CemMert

Beşiktaş, Al-Kholood kulübü ile anlaşma sağladı ancak Muleka, Al-Kholood'a sıcak bakmadı. (Sabah)

Mulekayı bile gönderemiyoruz.

Çevrimiçi blackeagle35

Beşiktaş, Al-Kholood kulübü ile anlaşma sağladı ancak Muleka, Al-Kholood'a sıcak bakmadı. (Sabah)

Mulekayı bile gönderemiyoruz.
Lig onayı gerekiyor yazmış Yağız. O gelince sağlık kontrolü için gidecekmiş Muleka.

Çevrimdışı umutow

Masuaku ve Emrecan neye gore yeterli degil? Son 2 sene sampiyon olmus GS'de kimler solbek oynamis bir bakin.
Berkan Kutlu, Kazimcan, Agekugbe falan yettiyse Masuaku ve Emrecan da yeter. Ideal degil ama Onur Bulut'u da orada idareten kullanabilirsin.
Top seviyedeki takimlar bile bekte idareten yedek oyuncu kullaniyor. Tomiyasu, Camavinga falan, daha sayarim.

Semih 15+ gol atar belki de, oraya Immobile ve Rafa Silva'ye pozisyon da yaratacak bir oyuncu lazim olacak.
Iyi kapanan takimlara karsi uretmekten bu kadar uzak oyuncularla zorlaniriz. Semih'te forvet kafasi var, direkt kaleyi dusunuyor, asist sayisi 5'i asla gecmez, 5 bile iyi rakam olur.
Ki Semih sakatlansa yedegi kafadan yok zaten. Solbekte en Emrecan, Onur falan oynar bir sekilde.

Anadolu takimlarina karsi solacik performansi solbekten cok daha onemli olacak.
Semih geçen sene 4 asist yapmış zaten nasıl 5 i asla geçemiyor ? Bu çocuk daha 19 yaşında ve bence sol açık oynar rahatlıkla. Sağ açığa ghezzal tarzı bir adam alırsak rahat 15 gol civarında da gol atar bence. 

Çevrimdışı LORDBJK

1.si karşılaştırdığın adamlar farklı mevkilerin oyuncuları. Önce burda anlaşalım.
2.si araplar mulekayı istemişse sağ açık değil santrafora ihtiyaçları olduğu için olmuş olabilir?
3.sü çok koşuyo dediğin adamı ben ekseriyetle ilk temasta yere düşüp top kaptırırken görüyorum. Ayrıca hızlı koşmakla santrfor olunsa barış alper denen salatalık muhtemelen euro 2024 ten sonra city’e falan giderdi.

Bir de mulekanın kendini geliştirdiğini falan yazmışsın ona hiç girmiyorum bile. Burda anlatmaya çalıştığım şey saydığım isimlerin beşiktaş standardını aşağı çeken isimler olması. Biz ocaktan beri transfer transfer diye ağlarken, ançnin bıraktığı futbolcu dinozorları temizlemeye çalışırken 5-0 dan sonra bile transfer haberi beklerken sen gelip bana muleka güzellersen ben de senle futbol konuşmam bunu bilesin. Çok beğeniyorsan kur bir tane kendine takım al akşama kadar oynat mulekanı. Değil 1 tane beşiktaş 10 tane beşiktaşım olsa birisinde oynatmam bu adamları.

Bak bu adamlar satılmazsa eğer ilk sakatlıkta kart cezasında yine bunlara kalacak beşiktaş ve yine aynı kanser futbolu izletecekler bize. Ben Seviye atlamaktan şampiyon kadro kurmaktan bahsediyorum sen rashicadan iyi oynar diyosun. Bakış açını bir daha değerlendir bence

Kardeş şimdi beni yanlış anlamışsın ben Muleka süper topçu kesinlikle kalsın her maç 11 de oynasın demedim. Ama senin gömdüğün kadar da kötü bir topçuda değil.
Benim anlamadığım herkes tutturmuş geçen yıl oynayan oyuncular içinde 3 tane günah keçisi ilan etmiş cally,masuaku, muleka.
Benim görüşümse bunlar gömülecek topçular değil tüm takımı değiştirme imkanın yoksa bunlar tutulup önce diğer yabancıların değiştirilmesi lazım ve buna Rasitsa'da dahil.
Şimdi sen madde madde yazmışsın bende madde madde cevap vereyim.

1-) Birinci madde de anlaştık dediğine katılıyorum. Ama zaten acı olan o Rasit'sayı sağ kanatta beğenmediğim için mevkisi olmayan oyuncunun ondan daha iyi oynayacağını düşünüyorum ve senle tartıştığımız konu bu niye Rashica'sa gitsin demiyorsun da Muleka gitsin diyorsun işte ben bunu anlamıyorum onun için tartışıyoruz senle.
Benim demek istediğim  Rashica gitsin daha iyi bir sağ kanat alınsın Muleka'da yedek kalsın benim demek istediğim bu?
Haa Muleka gidince daha iyi bir sağ veya sol kanat alınacaksa ona da razıyım ama Muleka giderse bir de forveti yedekleyecek oyuncu almamız lazım çünkü Avrupada'da oynayacağız
Ve Allah göstermesin Immobile sakatlanırsa Semih ve Mustafa ile bence olmaz daha onlar için erken gibi geliyor.

2-) Tabi dünyada hiçbir takımın sağ kanat ihtiyacı yok onun için hiç bir takımın aklına Rashica'ya teklif yapmak gelmemiş. Ya böyle absürt cevap mı var? tabi ki her takımın ihtiyaçları farklıdır biri golcü arar biri kanat ama senin topçun iyiyse mevkisine bakmadan ona diğer kulüplerden transfer teklifi gelir bilmem anlata bildim mi?

3-)Verdiğin örnek tamamen absürt bir tane Salak hocanın denemesi. Ama komik olan kendi ağzınla Muleka'nın ne kadar değerli olduğunun iltirafı gibi olmuş. Hem koşup hem gol atan bak ne kadar değerliymiş demi.:)  Neyse Barış Alper forvet olarak değil ama mevkisin de Muleka'dan iyi topçu bence bu arada onu da söyleyeyim.
Ama böyle örnekler vereceksen ben sana daha çok bulurum, Mesela Cenk Tosun bize ilk geldiği yıl ben dahil kimse beğenmiyordu hep yedek ti onu Cenk yapan Şenol güneş ve Aboubakar'dır. Cenk'ten çok güzel arka direk golcüsü yaptı Aboubakar alan açtı Cenk attı. Hatta Cenk'i cenk yapan Atiba'dır Sosa'dır.
Yani demek istediğim bir gol takım oyunu ile atılır golcün ne kadar iyi olsa'da takım oynamıyorsa golcün o kadar kötü gözükür bak Immobile'yi takımı niye bıraktı eskisi kadar gol atamı yo diye demi.

Şimdi konu çok dağıl'dı ben biraz toparlamak istiyorum.
Kardeşim benim ben ağız dalasına girmek istemiyorum ama sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın.
Ben Muleka gitmesin demiyorum gitsin yerine daha iyileri gelsin tabiki ama diğerleri dururken onun bu fiyata gitmesine karşıyım.
Her şeyi ilk 11 olarak düşünmeyin yedekte sorun çıkarmayan iyi oyunculara 'da ihtiyacımız var.

Son olarak gelişime inanmadığını söylemişsin o zaman senin örneğinden gidelim Barış Alper 2 sezon sonra ortaya çıkabildi niye ilk geldiğinde bu kadar iyi oynamıyordu?
Ve eğer gelişime inanmıyorsan hemen Semih ve Demir ege 'yi gönderelim çünkü bu halleri ile Beşiktaş'a hazır değiller beklemeyelim o zaman.
Bak ardaya 1 yılda Real Madrid'te kendini ne kadar geliştirdi.

Çevrimdışı Mehmet57

Correa iyi oyuncu ama klasik sag kanattan cok uzakta. Orta acamaz bir kere. 3-4-3'de ileri uclunun saginda oynar, ama 4-2-3-1 topcusu degil sag kanat icin. Insanlarin bekledigi o oyun kuran kanat oyuncu profiliyle uzaktan yakindan alakasi yok. Benim aslinda cok begendigim bir oyuncu. Muthis bitiriciligi var, suratli, sutor, dribbling yetenegine sahip ama bizim aradigimiz oyun kuran profilde degil.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2024, 15:20:33 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Correa iyi oyuncu ama klasik sag kanattan cok uzakta. Orta acamaz bir kere. 3-4-3'de ileri uclunun saginda oynar, ama 4-2-3-1 topcusu degil sag kanat icin. Insanlarin bekledigi o oyun kuran kanat oyuncu profiliyle uzaktan yakindan alakasi yok. Benim aslinda cok begendigim bir oyuncu. Muthis bitiriciligi var, suratli, sutor, dribbling yetenegine sahip ama bizim aradigimiz oyun kuran profilde degil.
Biz taraftar olarak oyun kuran bir sağ kenar oyuncusu istiyoruz ama belki hocanın talebi Angel C. gibi bir oyuncu..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: