1.si karşılaştırdığın adamlar farklı mevkilerin oyuncuları. Önce burda anlaşalım.
2.si araplar mulekayı istemişse sağ açık değil santrafora ihtiyaçları olduğu için olmuş olabilir?
3.sü çok koşuyo dediğin adamı ben ekseriyetle ilk temasta yere düşüp top kaptırırken görüyorum. Ayrıca hızlı koşmakla santrfor olunsa barış alper denen salatalık muhtemelen euro 2024 ten sonra city’e falan giderdi.
Bir de mulekanın kendini geliştirdiğini falan yazmışsın ona hiç girmiyorum bile. Burda anlatmaya çalıştığım şey saydığım isimlerin beşiktaş standardını aşağı çeken isimler olması. Biz ocaktan beri transfer transfer diye ağlarken, ançnin bıraktığı futbolcu dinozorları temizlemeye çalışırken 5-0 dan sonra bile transfer haberi beklerken sen gelip bana muleka güzellersen ben de senle futbol konuşmam bunu bilesin. Çok beğeniyorsan kur bir tane kendine takım al akşama kadar oynat mulekanı. Değil 1 tane beşiktaş 10 tane beşiktaşım olsa birisinde oynatmam bu adamları.
Bak bu adamlar satılmazsa eğer ilk sakatlıkta kart cezasında yine bunlara kalacak beşiktaş ve yine aynı kanser futbolu izletecekler bize. Ben Seviye atlamaktan şampiyon kadro kurmaktan bahsediyorum sen rashicadan iyi oynar diyosun. Bakış açını bir daha değerlendir bence
Kardeş şimdi beni yanlış anlamışsın ben Muleka süper topçu kesinlikle kalsın her maç 11 de oynasın demedim. Ama senin gömdüğün kadar da kötü bir topçuda değil.
Benim anlamadığım herkes tutturmuş geçen yıl oynayan oyuncular içinde 3 tane günah keçisi ilan etmiş cally,masuaku, muleka.
Benim görüşümse bunlar gömülecek topçular değil tüm takımı değiştirme imkanın yoksa bunlar tutulup önce diğer yabancıların değiştirilmesi lazım ve buna Rasitsa'da dahil.
Şimdi sen madde madde yazmışsın bende madde madde cevap vereyim.
1-) Birinci madde de anlaştık dediğine katılıyorum. Ama zaten acı olan o Rasit'sayı sağ kanatta beğenmediğim için mevkisi olmayan oyuncunun ondan daha iyi oynayacağını düşünüyorum ve senle tartıştığımız konu bu niye Rashica'sa gitsin demiyorsun da Muleka gitsin diyorsun işte ben bunu anlamıyorum onun için tartışıyoruz senle.
Benim demek istediğim Rashica gitsin daha iyi bir sağ kanat alınsın Muleka'da yedek kalsın benim demek istediğim bu?
Haa Muleka gidince daha iyi bir sağ veya sol kanat alınacaksa ona da razıyım ama Muleka giderse bir de forveti yedekleyecek oyuncu almamız lazım çünkü Avrupada'da oynayacağız
Ve Allah göstermesin Immobile sakatlanırsa Semih ve Mustafa ile bence olmaz daha onlar için erken gibi geliyor.
2-) Tabi dünyada hiçbir takımın sağ kanat ihtiyacı yok onun için hiç bir takımın aklına Rashica'ya teklif yapmak gelmemiş. Ya böyle absürt cevap mı var? tabi ki her takımın ihtiyaçları farklıdır biri golcü arar biri kanat ama senin topçun iyiyse mevkisine bakmadan ona diğer kulüplerden transfer teklifi gelir bilmem anlata bildim mi?
3-)Verdiğin örnek tamamen absürt bir tane Salak hocanın denemesi. Ama komik olan kendi ağzınla Muleka'nın ne kadar değerli olduğunun iltirafı gibi olmuş. Hem koşup hem gol atan bak ne kadar değerliymiş demi.

Neyse Barış Alper forvet olarak değil ama mevkisin de Muleka'dan iyi topçu bence bu arada onu da söyleyeyim.
Ama böyle örnekler vereceksen ben sana daha çok bulurum, Mesela Cenk Tosun bize ilk geldiği yıl ben dahil kimse beğenmiyordu hep yedek ti onu Cenk yapan Şenol güneş ve Aboubakar'dır. Cenk'ten çok güzel arka direk golcüsü yaptı Aboubakar alan açtı Cenk attı. Hatta Cenk'i cenk yapan Atiba'dır Sosa'dır.
Yani demek istediğim bir gol takım oyunu ile atılır golcün ne kadar iyi olsa'da takım oynamıyorsa golcün o kadar kötü gözükür bak Immobile'yi takımı niye bıraktı eskisi kadar gol atamı yo diye demi.
Şimdi konu çok dağıl'dı ben biraz toparlamak istiyorum.
Kardeşim benim ben ağız dalasına girmek istemiyorum ama sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın.
Ben Muleka gitmesin demiyorum gitsin yerine daha iyileri gelsin tabiki ama diğerleri dururken onun bu fiyata gitmesine karşıyım.
Her şeyi ilk 11 olarak düşünmeyin yedekte sorun çıkarmayan iyi oyunculara 'da ihtiyacımız var.
Son olarak gelişime inanmadığını söylemişsin o zaman senin örneğinden gidelim Barış Alper 2 sezon sonra ortaya çıkabildi niye ilk geldiğinde bu kadar iyi oynamıyordu?
Ve eğer gelişime inanmıyorsan hemen Semih ve Demir ege 'yi gönderelim çünkü bu halleri ile Beşiktaş'a hazır değiller beklemeyelim o zaman.
Bak ardaya 1 yılda Real Madrid'te kendini ne kadar geliştirdi.