2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1084991 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Gosens iyi oyuncu da biraz fazla duz sol acik pozisyonu icin. Daha ziyade 3-5-2'nin sol kanat beki veya 4-3-1-2'nin sol ic oyuncusu.
Bir ara adi gecen  Kostic cok iyi olur aslinda. Hem sol acikta yardirir, hem gerektiginde Masuaku'nun yerine bek oynatirsin onune Semih'i koyabilirsin.

Çevrimdışı Talisca1903

takıldık bir stopere ne yapacağız stoperi oyun kuracakmış orta saha kanatlar ne işe yarıyor.Takımda kanat hiç yok santrofor yedeği yok biz stoper ist,yoruz.Emirhanı aldık işte yeter.Acilen ileri hatta transfer lazım

Çevrimiçi annoca

Ya ultra süper sol bek alıcaz semihin kanat organizasyonunu ona yıkıp kutuda çiftlicez ya da iyi bi sol kanat lazım.

Çevrimiçi annoca

takıldık bir stopere ne yapacağız stoperi oyun kuracakmış orta saha kanatlar ne işe yarıyor.Takımda kanat hiç yok santrofor yedeği yok biz stoper ist,yoruz.Emirhanı aldık işte yeter.Acilen ileri hatta transfer lazım
bende aynı düşüncedeyim emirhan rizedeki istatistiği yapsa bize hayli hayli yeter.

Çevrimiçi tolga1903

kutlayan taraftar herhalde transferi taraftar yapmayacak takım lig maçına haxırlanıyor hüseyin yücel italyada ne yapmamız gerekiyor senin gibi panikle hoplamakmı lazım 3 oyuncuyu gitti say zaten şu an antrenmana bile alınmıyorlar yeni gitsede bizim için birşey ifade etmiyor gelecek oyuncu kampamı yetişecek eğer şu kadroyla samsun ve antalyayı yenemeyeceksek oyuncu almayada gerek yok iki hafta sonra bay oluyoruz yani oyuncular aıınacaksada ne zaman alınacağının bir önemi yok paniğe gerek yok
Bu arada gelecek oyuncular sistemin içine girecek mevcut sistem zaafa uğramayacak iskelet hazır beklemek hiç bir kayıp yaşatan durum oluşturmuyor hatta beklemek avantaj bile sağlıyor

Yönetim artık yabancı göndermeden yabancı oyuncu transfer etmeyecek bu belli oldu. Sol bek yedeği muhtemelen yerli oyuncu olacak, sağ bek svensson'dan sanki memnun gibi hoca ama yedeği onur bulut iken o bölge her daim soru işareti. Stoperde çok fazla ne vereceği belli olmayan oyuncumuz var ve henüz montero bile gitmedi yabancıyı unutalım oraya şu aşamada. Bence önemli olan şu muleka abou'dan falan çıkıp bir net kanat bir de kanat forvet almamız elzem kere elzem. Rashica semih sakat cezali olduğu an muleka ve can'a kalıyoruz otomatikmen rafa muci falan oynar kanatta diyen olacaktır rafa'yı asla yerinden kımıldatmam muci'de kanat olmaktan ziyade merkez orta sahada kullanılacak oyuncu bence gedson falan yoksa. Bize kanat oyuncusu lazım nereden bakarsak bakalım.

Çevrimdışı Talisca1903

hüseyin Başkan İtalyadan chiesa ile iniyormuş üfff  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimiçi levitate

hüseyin Başkan İtalyadan chiesa ile iniyormuş üfff  :sevinc :sevinc :sevinc
düz tatile gitmiş diyolar abi...
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

düz tatile gitmiş diyolar abi...
ne tatili yahu sırasımı şimdi kanat yok takımda

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi annoca

sanmam tatile gitmemiştir
abi sanki kulağına bir şeyler gelmiş gibi.

Çevrimiçi yaço58

Arkadaşlar muçi ne olacak  sizce kendinden beklenen gelişimi gösteremedi gibi duruyor güzel de bir bonservis verdik umarım karşılığını verir

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar muçi ne olacak  sizce kendinden beklenen gelişimi gösteremedi gibi duruyor güzel de bir bonservis verdik umarım karşılığını verir
3 4 aydamı gösterecekti gelişimi 😀

Çevrimiçi yaço58

Abi top oynamadı ya hiç sorun orada

Çevrimiçi yaço58

Kimse 11 ine yazmıyor biz bu adama güzel bonservis ödedik kendini daha çok vermesi lazım

Çevrimiçi tolga1903

Bilmiyorum ne olacak ama ne talibi var ne de hocanın düzenli oynatacağına dair emare var. Avrupa sampiyonasında 5 dakika falan oynadı umudum oraydi kendini gösterir diye olmadı, gs maçında oyuna girmedi. Cocuğun en iyi özelliği şutlarıydı onu da yapmaz oldu şimdilik ölü yatırım gibi duruyor umarım düzelir

Çevrimiçi Necmi

Kimse 11 ine yazmıyor biz bu adama güzel bonservis ödedik kendini daha çok vermesi lazım
onu 11 e yazmama sebepleri semihe yer açma çabası yoksa semihden çok daha iyi oynar orda bunu hepimiz biliyoruz rafayla değişerekte oynarlar kaldıki sol açık almazsak formayı alacak semih bu kafada giderse

Çevrimiçi yaço58

Bilmiyorum ne olacak ama ne talibi var ne de hocanın düzenli oynatacağına dair emare var. Avrupa sampiyonasında 5 dakika falan oynadı umudum oraydi kendini gösterir diye olmadı, gs maçında oyuna girmedi. Cocuğun en iyi özelliği şutlarıydı onu da yapmaz oldu şimdilik ölü yatırım gibi duruyor umarım düzelir
10 milyona çok daha net adam almalıydık sanki şimdi hucum da bambaşka şeyler konuşuyorduk

Çevrimiçi annoca

o kadar para verdik yedek olmaz diye bir çok kez yazdım ama oyunu değiştirebilecek şapkadan tavşan çıkarabilecek yedek de lazım. sadece kart cezalısı, sakat yerine veya Türkiye kupası için değil kötü sonucu lehimize çevirebilecek topçularda lazım.

muci- mustafa - kanat geleceğini düşünüyorum  o yüzden rashica - ilk 11 için değil ama yedek için salih iyi oyuna girip ekstrem şeyler  yapabilirler.

Çevrimdışı Sefa Kara

Ben kadronun 3 asagi 5 yukari boyle olacagini dusunuyorum artik sol bekin yedegi yerli biri gelirse gelir gelmezse bahtiyar backuplar 1 de 2 kanatta oynayabilen adam alirlar.Fazlaliklar gonderilir hepsi bu.

Mert
                           Ersin

Svensonn        Paulista      Emirhan         Masuaku 
Onur               Tayyip        Omar            Yerli Bek(Bahtiyar)
                      Necip

Al Musrati    Gedson
                     Onana         Salih
                                       Demir Ege

Rasitsa                      Rafa Silva               (Yeni Kanat)
Can Keles                    Muci                        Semih

Immobile
                                Mustafa

Çevrimiçi Samet Demir

Dedikodulara göre hoca Can'ı 2 kg fazlası olduğu için oynamamış, umarım Mucide de böyle bir durum yoktur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Bu chesanin kadro dışı kalma olayı nedir bilen varmı gelse buralar karışmazmi birde borna sosa vardı ajaxta kadro dışı kalan ikisinide alsak sol kanat olayını kökten çözsek süper olur.

Muciyi hoca bir şekilde bu oyunun içine katacaktır ben on beş yirmi verilmiyorsa kalsın derim yaşı genç yeteneği var yedektende girer soldada oynar rafa ile dönüşümlüde oynar çok maç çözer bize çöp muamelesi yapmayalım szymanskiyi falan peşinde koşturuyordu fener maçında hazır olunca hoca mutlaka faydalanır
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2024, 00:12:14 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: