hata anlık olur. 40 saniye boyunca kendinden daha ağır ve yavaş bir adama basmayıp eşlik ederek gol attırmak bilgisizliktir. Durum ortada adam savunma yapmayı bilmiyor. 2ye tek gelirsin basmaz anlarım arkayıda kolluyor dersinde, teke teksin yahu, çiğnemesi, yemesi lazım onu. Nelson dediğin adamda klasik gs’li şişirmesiki, daha önceki maçlarda da abou tren gibi geçip atmıştı. Hava hakimiyeti colley’in güçlü yanı ama ben sivok, ronaldo, zago, marcelo, egemen falan izledim savunmalarda yani onlarda takır takır gol atıp, geçitte vermiyordu rakibe. Ki iyi oyun kuran teknik bir stoper gelecek o bölgeye muhtemelen, colley in ayağı zayıf istenilen oyun anlayışınada uygun değil. Bu arada Paulista’dan bir şey anlamadıysan, dahada sana bir şey söylemiyorum, küfür etsen daha az zoruma giderdi.
Arkadaşım sen hayatında hiç top oynamamışsın benim söylediklerimi çarpıtıyorsun, Hayatında hiç topla hızlı gelen bir insanı durdurdun mu? Adam 1.90 boyunda hızlanmış geliyor onla aynı hıza çıkmak için aynı anda depara başlaman lazım bu arada bir hamle hakkın var eğer müdahale edeyim derken adamı düşürürsen, adam senden önce hızlanmışken topu deperse ve sen müdahale yapamazsan direk kırmızı kart. Eğer Colley o anda kırmızı kart görse sen ne o maçı alabilirdin ne bu 5 sıfırlık Galatasaray galibiyeti olurdu. Adamın yanında durup onu bozmaya çalışması doğru çünkü adamın bacakları uzun ve hızlı geliyor. Ayrıca o gol aynı zamanda Merte ve Necipe de yazar.
Bide senin gibilerin futbol bilgisi ne düzeyde biliyor musun O golü Beşiktaşlı bir forvet atsaydı yere göre sığdıramazdın adam ne yetenekli nasıl geçti nasıl vurdu topa diye bir yıl konuşurdun.
Ama golü yiyen Beşiktaş olduğu için adamın becerisini es geçip defans yüzünden yedik hepsini gönderin oluyor.
Paulista konusunu da anlamamışsın bir tarafta sövdüğün bir adam var bir tarafta iyi dediğin bir adam ama ben şahsen maçı izlerken ikisini de iyi buldum.
Ama siz isim konusunda takıntılı olduğunuz için birini gömüp birini yüceltiyorsunuz Mesala herkes diyor ki Colley in ayağı kötü Paulistanın ayağı çok iyi.
Şahsen ben bunu Galatasaray ve Gençler maçında göremedim.... Paulistanın uzun paslarını Diagonal paslarını.... genelde Colley veya Svensson'a verdi şahsen ben oyun kurma kısmında daha çok beklentim olduğu için şimdilik benim beklentilerimin altında kaldı ama takıma yeni ısınıyor ve karar vermek için erken hele bir Avrupa maçları başlasın benim için
futbolcunun ismi değil sahada ne verdiği önemli ona göre yorum yaparım.
Birde hep dediğimi bir daha diyorum eğer bu takım gömü bulmadıysa defanstan önce Sağ ve Sol ön oyuncuya ve futbolun iki yönünü oynayan Fred tarzı bir orta saha bulmalıyız.
Ondan sonra defansı konuşa biliriz.