2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1084938 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Biz taraftar olarak oyun kuran bir sağ kenar oyuncusu istiyoruz ama belki hocanın talebi Angel C. gibi bir oyuncu..
x de öyle yazmıştı ara ara tutturan bir duyumcu. Oyun kurmaktan ziyade top taşıyan istiyormuş hoca.

Çevrimiçi Samet Demir

x de öyle yazmıştı ara ara tutturan bir duyumcu. Oyun kurmaktan ziyade top taşıyan istiyormuş hoca.
Asensio da senin dediğin tipte bir oyuncu sanırım. İkiside çok farklı profil o nedenle yazdım acaba hoca ne tarz oyuncu istiyor diye.

Bence hoca Rachica'yı sağ tarafta kullanıp sola bir oyuncu isteyecek.

Şuan takımda sol kanat en elzem olanı. Masuaku, Colley, Svenson hatta gedson giderse yerlerine 11 için oyuncu bakılır diye düşünüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

çok teknik oyuncuları olan himmetçilere karşı bile savunmayı orta sahada kurduk bir savunma daha ne kadar iyi olabilir orta saha daha ne kadar ilerde oynayabilir 8 numaran penaltı aldı  orta sahayı geçemediler maç boyu boşa çıkan oyuncuları olmadı tam saha pres yediler maçın başıyla sonu arasında hiç fark yoktu şu anda bizim sorunumuz kalite değil bence tek bir kaliteli sol açık bu takıma tekrar leval atlatır esas sorunumuz artık kulübede bizim savunmamız şu an ligin en iyisi rafanın yaptığı gibi bekini kovalayan sol açık bulalım masuakunun arkasına iyi derecede bir sol bek bulalım muleka giderse weghorst çekelim yada forvette oynayabilen sağ açık olabilir sonrada sırtımızı dayayıp maçları izleyelim

Cok teknik falan degildi kardosu himmetcilerin kadrosu, orta sahada torrerira berkan oynadi, normalde berkanin yerinde 8 oynayacak bir adam aldilar, defansda da hekaza ayagi daha duzgun olan Sanchez var, hatali oynayan danirmarkali stoperi tercih etti okan. Sag beke gittiler 8 milyona adam aldilar daha yeni. Oyun icinde cok olmayan Kerem'i oynatti Zaha'nin yerine. Yani savunmak istemiyorum onlari ama oyle sadece biz mukemmel oynadik diye kazanmadik, karsi tarafta zilyon tane hata yapti cikardiklari kadrodan, degisikliklere kadar.  savunmamiz nasil ligin en iyisi abi onu merak ettim :D su an fb'nin geri 4'lusunden hangisi gelse bize kimse sesini cikarmaz direkt 11'e yazar.

Çevrimiçi kartalizma190399

Correa bildigim kadariyla dripling yapan, aralara kosu yapan pozisyona girmesini seven kanat.
Bildigim kadariyla top teknigiyle, yaraticilikla alakasi yok, yoksa ben mi yaniliyorum?

Çevrimiçi Samet Ç

Gesenin aldığı adam 8 değil umarım Mertens'i İcardi'nin arkasında kullanmaya devam edip Sara'yı da sürekli 8 de oynatırlar ayrıca Jelert'i çizgide falan kullanmaya kalkarsa ki öyle kullanacak teneke bağlarlar Jelert bizim aradığımız sağ bekti ama pahalı.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2024, 16:40:49 Samet Ç ]

Çevrimiçi levitate

Gesenin aldığı adam 8 değil umarım Mertens'i İcardi'nin arkasında kullanmaya devam edip Sara'yı da sürekli 8 de oynatırlar ayrıca Jelert'i çizgide falan kullanmaya kalkarsa ki öyle kullanacak teneke bağlarlar Jelert bizim aradığımız sağ bekti ama pahalı.

herifler yıllardır saçma sapan bücür adamlara milyonlar döküyorlar fb bu kadar salak olmasa şampiyon falan olamazlardı

jelert hoşuma gitmedi benim bizde tutmazdı gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

herifler yıllardır saçma sapan bücür adamlara milyonlar döküyorlar fb bu kadar salak olmasa şampiyon falan olamazlardı

jelert hoşuma gitmedi benim bizde tutmazdı gibi
Orta sahayı boşaltan 8 numaranın yerini dolduran bek o çocuk oyun kurma işinde iyi bunlar Boey gibi kullanmak için aldılar onu bizde olurdu

Çevrimdışı Mehmet57

Umarim oyle bir hataya duserler, ki dustuler gibi. Sara iyi bir oyuncu, ama bir Turk takiminin championship'den bir oyuncuya 20 mil verecek bir luksu yok. Ve o cocuk kesinlikl onlara lazim olan 8 degil, Torreira ile cok yumusak kalirlar, fizik kaybederler.

Biz Ndour'i aldik aliyormusuz X'e gore. Ndour, Musrati, Gedson, Salih ve arkalarinda Demir Ege 6/8'i idare ederler.

Çevrimiçi Necmi

Çok basit matematik ile 10+ gol atabilecek bir sağ ön alabildiğimiz taktirde şampiyonluğun en büyük adayı oluyoruz.Neden mi? Semih Kılıçsoy'un 10+ gol yapacağından şüphe eden var mı? İmmobile-Rafa'ya da 30+ yazarsak sağ ön oyuncusu 10+ yaptığı an şampiyonluğun en büyük adayı oluyoruz.Rashica'ya maalesef 10+ gol yazamıyorum.Sağ öne doğru oyuncuyu aldığımız an bayrakları sandıktan çıkarın! Bu arada Semih Kılıçsoy ayağına gelen topları olumlu kullanamadığı şu maçta bile sürekli ceza sahasında olarak çok faydalı olduğunu gördüm maçın tekrarını izlediğimde.Hemde solda değil ön direkte bile bulunmuş çoğu kez.Bu İmmobille ve Rafa'yı da çok rahatlatıp hücum hattımızı tutulmaz hale getiriyor.Şu Rashica'nın ortaları ve pasları isabetlli,bilerek,görerek olsa sağ ön oyuncusuda istemeyeceğimde maalesef yapamıyor.Oyun içinde defansıda beşleyip sağ bek gibi oluyor.Bu görevini iyi yapamasa hiç çekilmeyecek.

ben semihin solda 10 gol atmayı bırak on gole katkı vereceği konusunda bile şüpheliyim kaldıki gol atmak işin yarısı değil bir pozisyon var rafa solda hücuma kalkan bekini 70 metre takip etti pozisyonunu önledi sen semihin bekini takip edeceğine inanıyormusun  raşitsayı beğenmiyorsun ama solda onun gölgesi olamayacak seöihle sezona gireceksin girerizde kanatsız oynarız masuakununda verimi düşer bizim en hayati transferimiz sol açık oraya iyi bir oyuncu transfer edersek işi yarı yarıya bitirmiş oluruz
Tamamen ön yargıyla haraket ediyorsunuz sahaya değil kafanızdaki ön yargılara bakıp konuşuyorsunuz bence şu an futbolu bilen yorumlayan herkes semih bu takımda forma göremez diyor semihin yeri forvet ama ordada ışık vermiyor yapması gerekeni kısmen yapıyor forvet lambadan cin çıkartmalı muleka kalsın semih dördüncü forvet olur zaten hoca tavrını net gösterdi forvet olarak mustafayı oynatıyor doğru olanıda bu
Futbol takıntılı olmayı kabul etmez semihin maçta ayağına top değmiyor sahada geziniyor ve bu uzun zamandır böyle mustafayı bir sene daha u21 de oynatabilirlerdi neden a takıma alıp semihin önüne koydular semih hata yaptı ve yapmaya devam ediyor önce futbolun bir takım oyunu olduğunu öğrenmesi gerekiyor
En başta yönetim bu işe baş koymuş hoca kendini ispatlama peşinde alınan oyuncular farklı sebeplerden takımlarında düşüş yaşamış yeniden ispat peşinde içerdeki oyuncular zaten geçen seneden sonra topun ağzındalar sence sahada semihin gözünün yaşına bakarlarmı
Alacaksın öne iyi oyuncu semih biraz kulübede oturup insanlar nasıl oynuyor izlesin yoksa oynarsa bu sene üst klas bir takımda son senesi olur emin ol önce taraftar yer onu mustafa geldi bir koltuğa iki karpuz sığmaz geçen seneki kötü takımda ışık oldu ama bu seneki takımda kara delik olur iyi düşünün bence onun geleceği için en sağlıklı olan şey yedek kalması olur a takımla antrenman yapmak bile onun için artı değerdir

Çevrimdışı murat baltacı

Solbekte Masuaku ve Emrecan Terzi yeterli değil mi?

Yani oraya bi ton para harcayarak yeni bir solbek almak nekadar mantıklı? Terzi ve Masuaki idare eder orayı.

En büyük problemimiz SOL ÖN. Semih orada yapamaz. Klas bir sol açık lazım, yedeğinide Yakup Arda Kılıç yaparsın idaretten.
Ben terzinin kiralık yollanip oraya masuyu zorlayacak kaçırdığı yada motivasyonu düştüğü zamanlarda formayı alıp geri vermeyecek oyuncu istiyorum yabancı schout transferi olur yerlide Yasin Özcan çok takip etmedim ama Emirhan gibi oda sıçrama yapabilir deniyorsa özellikle terziden öndeyse hemen alalım masuya güvenip yola çıkılmaz rosie ye ghezala güvenemedik
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Sağ kanat düşünülüyorda solda kimse yok muhtemelen hoca bir kanadı oyun kurulumu diğer kanadı çizgiyi kullanan birebirde etkili oyuncu istiyor elimizde tek kanat racisha hadi onu iki kanat rotasyonunda düşünüyoruz can keleste yedekten falan katkı verecek o zaman bizim bir kanata tadic bir kanata Babel tarzı oyuncu almamız lazım Semihi forvet rotasyonunda düşünmeliyiz 18 yaşında çocuğun üzerine fazla yük yüklüyoruz en azından forvet rotasyonunda idareli kullanılır çift forvet gibi oynar sonradan girer sakat cezalı yada formsuz olursa yerine Hekimoğlu oynar.

Ben şimdilik bir kanat alınır sonlara doğruda kiralık falan bir kanat daha indiririz diye düşünüyorum aynı şeyi orta saha içinde düşünüyorum atiba tarzı bir adamın kenarda olması maçına göre rakibe göre ya gedson yada musrati yerine yada ikisinden birinin yanında oynamalı diye düşünüyorum amir bu denklem için hazır değil muhtemelen salihle demiregede sekize yakın oyuncular
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Umarim oyle bir hataya duserler, ki dustuler gibi. Sara iyi bir oyuncu, ama bir Turk takiminin championship'den bir oyuncuya 20 mil verecek bir luksu yok. Ve o cocuk kesinlikl onlara lazim olan 8 degil, Torreira ile cok yumusak kalirlar, fizik kaybederler.

Biz Ndour'i aldik aliyormusuz X'e gore. Ndour, Musrati, Gedson, Salih ve arkalarinda Demir Ege 6/8'i idare ederler.
Orta sahada çift pivot oynayacak avrupa maçlarında bence hoca o yüzden Ndour'u istiyor olabilir ligdede 60/30 Musrati - Ndour kullanır
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2024, 17:51:14 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/TimEaglee/status/1820765826351579475

https://twitter.com/TimEaglee/status/1820805272371187808

sallıyo gibi ama olsun
Cuyper'e 15'den açarlar kapıyı o iş zor Yasin'e 7 milyon istiyorlar Amartey'i kabul etseler üstüne 3-4 isteyip Amartey'in maaşının bir kısmını da bize kitlemek isterler bence de sallıyor

Çevrimdışı murat baltacı

Herkes geçen seneye bakım yorum yapıyor bence unutun geçen yılı biz içerden ihanete uğradık takım o farkı yiyecek kadar kötü takım değildi takımı kötü hale getirmek için ellerinden geleni yapmışlar bizim şu anda olmazsa olmaz tek yerimiz sol açık mutlaka transfer yapılmalı muleka gittikten sonra bir forvet şart abunun kadroya alınmayacağını farzediyorum semihle mustsfaya güvenip yola çıkılmaz masuakuya güvenmeyip iki çocuğa güvenmek nasıl bir düşünce beşiktaiın önceliği takımı ayağa kaldırmaktır alınacak forvet sağ kanatta oynayabiliyorsa ala olur onana kalırsa bence yeterli salih hacı var oraya ihtiyaç yok colleyide geçen yılla değerlendiriyor herkes ama iki kupa finalini hatasız oynadığını görmüyor kimse
Gerçekten savunmaya ihtiyaç varmı eldeki imkanın tamamını iki kanat oyuncusuna harcasak  zaten bu hücum hattıyla bir yesen üç atarsın yeterki kapanan savunmalara uygun kanat alınsın varsa imkan eyvallah ama sadece maddi imkanla alakalı değil kadro nasıl boşalacak
İki tane kanat alma imkanı varsa ben iki kanata razı olurum yeterki üst kalite olsun bir tane alınabiliyorsa bir sol kanata razı olurum ama çok klas olmalı sol kanat farkını hepimiz kupa maçında gördük rafa geçti iki gol üretti soldan ama orta sahada verim düştü rafa orta sahadayken öyle kanatların varlığını düşünün
Geçen seneki sorun hücum hattıydı bir gol yesek çıkartamayız diyorduk çünkü ilerde bırak gol atmayı topa dokunan oyuncu yoktu takım hiç çalışmadan sezona girdi takımı öyle düşürdülerki iyi olanıda geri çektiler soyunma odasında birlikte soyunmak istemeyen oyuncudan ne hayır bekliyoruzki kupa maçı sonrası paolista immobile rafanın yüzlerine bakın gerçekten muhteşem bir takım geliyor
Bizim korkumuz geçen sene ama bundan sıyrılmak lazım yönetime güvenelim hocaya güvenelim bu güveni hak ettiler
Abi colleyle olmaz iki kupa finali demişsin Trabzon maçında bizi yakan neciple colleydi musrati atmasa uzatmalarda sıkıntı yaşardık. Bu ligde yediğinden fazlasını atarsın olayı pek tutmuyor en son fener jesus varken diyordu nal topladılar hakem ittirmeleri ekstra penaltılara rağmen o yüzden iyi stoper şart kanatta şart forvete gerek yok bence rafa muci falanda sıkışınca oynuyor orda alınacak kanat oyuncusunun iyi olması lazım ah tadici kacirmayacaktik şimdi arkamıza yaslanır izlerdik maçları.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Abi colleyle olmaz iki kupa finali demişsin Trabzon maçında bizi yakan neciple colleydi musrati atmasa uzatmalarda sıkıntı yaşardık. Bu ligde yediğinden fazlasını atarsın olayı pek tutmuyor en son fener jesus varken diyordu nal topladılar hakem ittirmeleri ekstra penaltılara rağmen o yüzden iyi stoper şart kanatta şart forvete gerek yok bence rafa muci falanda sıkışınca oynuyor orda alınacak kanat oyuncusunun iyi olması lazım ah tadici kacirmayacaktik şimdi arkamıza yaslanır izlerdik maçları.
işde cevap cümlende yatıyor colley necip dedin orda herkes colleye yüklendi ama asıl hatalı olan necipdi hem yerini kaybetti hem alakasız yerde kolayca diskslifiye oldu ve colley onun arkasını kapatmsya çalıştı şimdi poalista colley var ve hiç sırıtmıyor unutuyoruz emirhan topçuyu aldık oraya herkes sanki yokmuş gibi davranıyor sol kanadında tek oyuncu yokkrn ve kontenjan sıkıntısı çekiyorken açabileceğin ilk kontenjana sol kanat eklersin onu bile açabileceğimiz şüpheli kadroya giremeyen üç yabancı gönderdik yabancı sayısı 14 oluyor hadi muleka gitti şu anda görünen başka gidecek yok muleka yerinede sol açık alınır
Hayal kurmak güzelde birde gerçekler var 5 tane oyuncu istiyorlar hadi muleka gitti diyelim tamam abudanda kurtulduk diyelim iki kontenjan açılıyor başka kimi göndereceğiz

Çevrimiçi gokhans

işde cevap cümlende yatıyor colley necip dedin orda herkes colleye yüklendi ama asıl hatalı olan necipdi hem yerini kaybetti hem alakasız yerde kolayca diskslifiye oldu ve colley onun arkasını kapatmsya çalıştı şimdi poalista colley var ve hiç sırıtmıyor unutuyoruz emirhan topçuyu aldık oraya herkes sanki yokmuş gibi davranıyor sol kanadında tek oyuncu yokkrn ve kontenjan sıkıntısı çekiyorken açabileceğin ilk kontenjana sol kanat eklersin onu bile açabileceğimiz şüpheli kadroya giremeyen üç yabancı gönderdik yabancı sayısı 14 oluyor hadi muleka gitti şu anda görünen başka gidecek yok muleka yerinede sol açık alınır
Hayal kurmak güzelde birde gerçekler var 5 tane oyuncu istiyorlar hadi muleka gitti diyelim tamam abudanda kurtulduk diyelim iki kontenjan açılıyor başka kimi göndereceğiz
necip başlı başına hatalıda, colley’in de ondan altta kalır yanı yok. Colley hamle stoperi, kendisinden daha yavaş ve hantal bir oyuncuya eşlik etmek yerine basıp alacaksın, arkasında rakip yok, gelme ihtimalide yokki arkasını nie kapasın. Paulista olsaydı ilk hamlede basar ya alır ya bozardı bu kadar. 50 metre eşlik edip, adama hayatında bir kez atabileceği o saçma golü attırdılar neciple beraber.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı murat

tdic iyi oyuncuydu ama artık geçti o günler.colleyi de geçen seneki kötü sezonda ve yanında necip ile değerlendirmek lazım.

Çevrimiçi gokhans

tdic iyi oyuncuydu ama artık geçti o günler.colleyi de geçen seneki kötü sezonda ve yanında necip ile değerlendirmek lazım.
bu mantıkla necip’i de colley ile değerlendirmek lazım :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Colley'i hiçbir şekilde değerlendirmemek lazım

Çevrimiçi mayguntr

Kontratli Yabancilarimiz:
Svenson, Paulista, Colley, Amartey, Masuaku, Gedson, Musrati, Amir, Onana, Ox, Muci, Rafa, Immo, Abubakar, Rashica, Muleka, Abu
17 kisi.
Abu, Amartey, Ox fesh ediliecek buyuk ihtimal gitmeseler de. Kaldi 14.
Muleka giderse 1 Onana giderse 2 yabanci transfer hakkimiz olacak.

Birine kesin stoper alacaklar gibi, digerini nereyi dusunuyorlar acaba? Can da Emirhan da bence cok sans bulamayacak, kaliteli yerli yedek sorunumuz hala devam ediyor.

Etiketler: