2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089159 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

⚫️⚪️ Beşiktaş, Angel Di Maria ile anlaştı.

💰 Yıllık Ücret: 5 M €
✍🏻 İmza Parası: 2.5 M €

👀 Di Maria'nın ailesi ikna edildikten sonra transferin açıklanması bekleniyor.

(Fanatik)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hüseyin Yücel: "Copa America’dan sonra Di Maria’yı almaya inşallah gideceğiz. Teklifimizi yaptık. Cevabını bekliyoruz. Yapabileceğimiz her şeyi yaptık." (Gündem Beşiktaş)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hüseyin Yücel: “Mitrovic’in olma ihtimali yüzde sıfır. Geçen sezon 50 milyon Euro bonservis, 20 milyon Euro maaş ile transfer oldu. Hayal ürünü. İtibar etmesinler.”

Çevrimiçi Samet Ç

Di Maria gelirse kontratı 1 senelik olacakmış

Çevrimiçi Samet Ç

şu 15-20 günde kaç  defa aldık bunu 😂
Tatilini uzatıyor akıllı herif 7-8 temmuzda belli olur

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, forvet transferi listesine Arkadiusz Milik'i aldı.

Polonyalı oyuncunun menajeriyle temasa geçildi. (Kartal Yiğit)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, forvet transferi listesine Arkadiusz Milik'i aldı.

Polonyalı oyuncunun menajeriyle temasa geçildi. (Kartal Yiğit)
Gelmesin yav, sağlık konusunda risk almayalım..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çok para yav
huniyi biz takacakken yönetim taktı kafada huni olmadan bir yıla o maaş verilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Yine sermaye arttırımı yapıldı

Çevrimiçi Necmi

Ben korkmaya başladım sağ açığa on m maaş veren forvete ne verir 🤔
Mert sakatlanırsa bu kadro ersinin ellerine kalır çok gülerim tabi sinirden

Çevrimiçi Samet Demir

huniyi biz takacakken yönetim taktı kafada huni olmadan bir yıla o maaş verilmez
Defansa da Hummels yerine Hermoso çeksinler 3-4 sene kafamız rahat etsin :)

Çevrimiçi Necmi

Yine sermaye arttırımı yapıldı
sermaaye arttırımı falan kurtarmaz bu durumu

Çevrimiçi Necmi

Defansa da Hummels yerine Hermoso çeksinler 3-4 sene kafamız rahat etsin :)
sol ayak kontratı dolmuş tam bizlik olgunluğa ulaşmış

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1806786624027770881
yine diye birşey yok keyfi yapılan birşey değil en son ne zaman yapmıştık fo dönemiydi sanırım

Çevrimiçi Samet Ç

yine diye birşey yok keyfi yapılan birşey değil en son ne zaman yapmıştık fo dönemiydi sanırım
Bu yönetim bir arttırım daha yaptı transfer sezonu açılmadan önce bu ikinci

Çevrimiçi Necmi

yok aynı o zaman arttırım için spk dan onay çıkmıştı şimdide arttırıma gidilmiş spk onayı olmadan arttırıma gidemezsin özellikle bedelli arttırım zor diye biliyorum yanlışda biliyor olabilirim

Çevrimdışı Alparslan

hadi diyelim gerçek değerine sattılar oda 10 m olur bir beke o kadar para verilirmi bekinin fiyatı o olursa forvetinde mitroviç olur bazı mevkilerde makul olmak lazım bizde şu an kritik yer sekiz ve forvet para buralara dökülmeli
Eğer ileride 2-3 katına satabileceksen verilir. Bek diyipde geçme adam geçen sene 12 asist yapmış. Bu tarz bekler acaip değerli ve az bulunuyor. Ama dediğinde haklısın. Öncelik forvet. Ama şöyle bir durumda var. Yeni hocamızın oyununda bek oyuncuları 8 numaradan bile daha fazla öneme sahip. Sürekli bekleri kullanmış geçmişinde hep hücumda. Bu nedenle bu tarz adamları istiyor. Gerekirse paraya kıyıp alınır ama önce forveti halletmek lazım. Bu arada Hüseyin Yücel'de Mitrovic için % 0 dedi gelme ihtimali. 20m. Maaşı var üstelik bir de bonservisi var.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2024, 00:36:17 Alparslan ]

Çevrimdışı Alparslan

Ben korkmaya başladım sağ açığa on m maaş veren forvete ne verir 🤔
Mert sakatlanırsa bu kadro ersinin ellerine kalır çok gülerim tabi sinirden
Biz Emre Bilgin'i Karagümrük'e yeniden kiraladık galiba. Her türlü Ersin'den iyi kaleci bence. Neden geri almadık anlamadım.

Çevrimdışı Alparslan

İkinci değil sanırım. Biz o zaman başvurmuştuk. Onayı şimdi geldi. O zaman sadece başvuru yapmıştık. Onaylanması sanırım uzun sürdü biraz.

Etiketler: