2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1085318 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Para harcamasanda kulüplerin hali içler acısı hadi onu geçtim bu ülkede büyük denilen takımların hiçbiri batmaz batırmazlar sebebini az çok herkes biliyor o yüzden keyif almaya bakmak lazım muhasebeci gibi hesap kitap yapmaya gerek yok

Orasi oyle ama TFF yarin oburgun sana limitlere uymadin diye okkali bir ceza verirsen bizi etkiliyor.
Seneye CL'ye giremezsen ve maaslari odeyemezsen kaliteli stoperin sezon ortasinda kacip gidince seni sportif olarak etkiliyor.
Alacagin yabancilar eldeki yabancilarin ucuk maasini ornek gosterip onlar da absurt paralar isteyince seni etkiliyor.
Odenene paralari sadece kulup batmazsa sorun yok sekilde degerlendirmemek lazim. Cok seye etki ediyor.
Herseyi gectim enkaz birakiyorsun iste. Chamberlain, Rebic'in maaslari icin de hesap kitap yapmamaliydik o zaman, yapmadik da ne oldu?
Goruyoruz enkazi iste.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

eğer talhayı falan 40-45 maç kulübede oturtacak performans göstereceklerse zaten doğru transfer yapmışız demektir senin genç oyuncun o formayı kapamıyorsa zaten hak etmiyor demektir formayı hak eden giyer burda avrupa diye bir senedir kafamızı ğtüledin getirdiğin adamlar avrupa takımlarında takır takır oynuyor onlar oynatınca yaşlı olmuyorda biz oynatıncamı yaşlı oluyor
Amaç ne bir takım sahaya neden çıkar kazanmak için değilmi işde bana kazandıracak oyuncu sahada olmalı yemişim yaşını dün akşam izledinmi maçı ardanın nasıl zayıf kaldığını gördünmü genç oyuncu oynatırsında bazı şeyler fizik kurallarına aykırı bir takım en fazla bir yada iki genç oyuncu kaldırır bir oyuncuyu parlatman gerekiyor satman için parlatmak içinde maçı kazanman gerekiyor semih mesela kendini arkasında rafa sağında di maria solunda o ayarda biri varkenmi kendini daha iyi gösterir yoksa arkasında demirege sağında hekimoğlu solunda terzi varkenmi daha iyi gösterir
İyi bir takım 26-27 yaş ortalamasında olur o takımda bir tane genç tecrübesiz oyuncu kaldırabilir
Biz Avrupalı değiliz. Carlo Ancelotti de değilmiş.  Gidip Carlo Ancelotti'ye futbol, vizyon dersi versinler biraz neden genç Arda'yı oynatmıyormuş. Hemen mazeretler de hazırdır Real Madrid ile fener'i, Türk takımlarını Milli takımı mı karşılaştırıyorsun demeler başlar. Sonra yine aynı döngüye gir yine anlat. İstediğin kadar anlat ; anlatabildiğin karşıdakinin anlayabildiği kadardır. Halen mesele futbolcunun yaşına indirgenmeye çalışılıyor.

Çevrimiçi levitate

yoo senle aynı fikirdeyim, biz ffp’ye uyup bütçe kasarken adamlar daha çok borçla dünya kadar adam aldılar, resmen enayi olduk. Biraz adaletli, ahlaklı, dürüst bir düzende yaşıyor olsak gençleşelim, bütçeye önem verelim diyeceğim ama bu ülkede seveni döverler, dövenide severler..

samet hoca yeni yönetimle ilk geldiklerinde paramız var diğer büyük kulüpler nasıl yapıyorsa bizde öğrenir o şekil yaparız demişti :D

limit ffp falan boş bir şekilde etrafından dolanıyor, kurulların gücü de anca küçük takımlara yetiyor bu konularda
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Muci gedson Semih satış diğer adamlardan bonservis almadan çıksan 80 milyon euro eder.
+ maaşlarından çıkıyoruz

amartey 1.7 ox 3 onana 1.2 şekli gidiyor...
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

leipzig demir ege'ye 9 milyon vermeyi düşünüyormuş hmmmmmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı doganay

cok guzel olurdu ama bunlarin dogru haber oldugunu sanmiyorum. Demir Ege en cok Umraniye'ye kiralik gider  :D ama uefa listesinde alt yapi kontenjani avantaji oldugu icin kadroda tutarlar muhtemelen. Yoksa gidecegi yer Umraniye olmazsa Karagumruk vs olur .

Çevrimiçi levitate

cok guzel olurdu ama bunlarin dogru haber oldugunu sanmiyorum. Demir Ege en cok Umraniye'ye kiralik gider  :D ama uefa listesinde alt yapi kontenjani avantaji oldugu icin kadroda tutarlar muhtemelen. Yoksa gidecegi yer Umraniye olmazsa Karagumruk vs olur .
ohaaa o kadar da değil be hocam
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

euro 2024 bitince højbjerg ile görüşeceğimizi iddia ediyorlar İNŞŞŞŞŞ diyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Necmi

artık leipzig in düşüncelerinimi okumaya başlamışlar

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Brad Friedel, Lorenzo Insigne için Toronto ile görüşme gerçekleştirecek. (Habertürk)

Çevrimiçi sEuL

Benim hala merak ettigim nokta; diyelim ki kasim ayinda yonetim secilemedi, veya Huseyin Yucel herhangi bir nedenden dolayi yonetime giremedi, Rafa Silva'nin maasi ne olacak? Odemeye devam mi edecek yoksa bir sonraki yonetime enkaz mi kalacak? Eger kendisi odeyecekse niye sponsorluk adi altinda el altindan odenmedi de Besiktas 6m euro maas acikladi?

Transferi sponsor karsilayacak diye birsey cikardilar, her transfer doneminde konusulur ama yonetim degistiginde klubun kasasindaki senetleri bozdurarak herkes parasini alip cekip gidiyor. O yuzden hic inanmiyorum "sponsor parasini verecek" transferlerine. O para bu klubun kasasindan bir sekilde cikar.

Ha Rafa haberini yapanlar, daha ilk gunden yillik maliyetini ve imza parasini aciklamislardi. 10M Euro imza parasi ve 6M Euro'da yillik maliyeti diye - belkide 6M garanti maasin yanindaki 10M Euro'luk imza parasini el altindan vermislerdir.

Çevrimiçi Samet Ç

Sercan'a göre Hojbjerg'in bonservisi 7 milyonmuş hemen alırım

Çevrimiçi sEuL

Brad Friedel, Lorenzo Insigne için Toronto ile görüşme gerçekleştirecek. (Habertürk)

Di Maria - Rafa Silva - Insigne

Bunlarin arkalarinda Musrati olursa orta sahamiz yol gecen hani olur. 5 atiyorsak en bi 5 tanede yeriz.
Kesin birsey yok tabi henuz, ama ismi gecen oyunculari gordukce Musrati'de gidici heralde demekten kendimi alikoyamiyorum.
On tarafta bu tur oyunculara yoneliyorsak arkalarina iki tane Atiba gerekir.

Edit: Derken Musrati haberleride dusmeye basladi  :icool:
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2024, 19:47:23 sEuL ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Önemli Bir Bilgi:

Türkiye'nin Çekya'yı yendiği her senenin sonrası Beşiktaş şampiyon olmuş. 😊

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sercan Dikme: Gedson ile Zenit’in ilişkisi yılan hikayesine döndü. Bakhtiyar gitmeyi hiç istemiyor. Beşiktaş iki oyuncuyu toplam 20-25 milyon euro’ya vermek istiyordu. Gedson satışı gerçekleşirse Hojbjerg listedeki oyunculardan biri.

Çevrimiçi gokhans

Sporting’de gyökeres’in gollerini izliyorum, adam portekiz’de sezonun en iyilerindenmiş. Öyle böyle değil golün envayi çeşidini atıyor. Bir baktım 2022’de  championship’den 1.2milyona almışlar, şu an değeri 65 milyon gözüküyor. Bu tip adamları bizde yakalamayız işte yahu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

Sercan'a göre Hojbjerg'in bonservisi 7 milyonmuş hemen alırım
olsa ben veririm valla hemen gelsin
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Sporting’de gyökeres’in gollerini izliyorum, adam portekiz’de sezonun en iyilerindenmiş. Öyle böyle değil golün envayi çeşidini atıyor. Bir baktım 2022’de  championship’den 1.2milyona almışlar, şu an değeri 65 milyon gözüküyor. Bu tip adamları bizde yakalamayız işte yahu.
sporting 1.2 vermedi ya coventy'den aldılar minimum 20 falandı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yağız musrati'ye araplardan teklif gelebilir demiş minimum 20 + mitrovic arabistandan çok sıkılmış demiş :)

sercanda muçi'ye teklifler var demiş satsatsat
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Önemli Bir Bilgi:

Türkiye'nin Çekya'yı yendiği her senenin sonrası Beşiktaş şampiyon olmuş. 😊
bak işde bana böyle haberle gel

Çevrimiçi gokhans

sporting 1.2 vermedi ya coventy'den aldılar minimum 20 falandı
aynen coventry city, brington dan 1 e alıp 21 e sporting e satmışlar. Şu an 65 gözüküyor değeri.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: