2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089049 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

bize kakalamak istiyorlar herhalde cenkden gallice gibi duruyor

Cenk'ten hallice ise gelsin o zaman abi  :biggrinking:

Çevrimdışı CemMert

Kevin Carlos diye bi topcu almışız.

23 yaşında geçen sezon 36 maç 14 gol istatistiği var. Mulekada gidici sanırım.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı BlackEagle16

Hiç ismini duymadık medyada ama kaynak sağlam mıdır. Bencede mulekanin artık yeni bir yüzle değişmesi laizm
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı levitate

tanner tessmann demişler yine
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Musrati'yi satmayız bence ama satarsak hemen alalım

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Zor transfer bence. İnter, Bologna vb istiyor

Çevrimiçi Samet Ç

Skriniar ile ilgileniyormuşuz

Çevrimdışı Gürkan Aydoğdu

Bu haber doğru mu ?

Çevrimdışı CemMert

Hiç ismini duymadık medyada ama kaynak sağlam mıdır. Bencede mulekanin artık yeni bir yüzle değişmesi laizm

5-6 farklı kaynaktan gördüm Yağız Sabuncuda teklif yaptığımızı doğrulamış pazartesi gelecek diyorlar

Çevrimdışı İzmitlibjk

3 arkadaş toplandık kulübe destek olsun diye 10 forma siparişi de biz verecektik ama malesef "sold out"

Keşke kampanya öncesi hazırlık yapsalardı.

Bazılarınız itiraz edecek muhtemelen ama bence rafa silva profilindeki oyuncular geldikce satislar artacak ve bu sezon tüm ürünlerden toplam kartalyuvası geliri 1 milyar tl yi zorlar diye düşünüyorum. (Adidas ve diger tedarikci kesintileri dahil)

Çevrimiçi Necmi

5-6 farklı kaynaktan gördüm Yağız Sabuncuda teklif yaptığımızı doğrulamış pazartesi gelecek diyorlar
dün akşam biri salladı bugün herkes ona atlamıştır ben ihtimal vermiyorum gerçi hiç tanıdığım oyuncu değil

Çevrimiçi Necmi

3 arkadaş toplandık kulübe destek olsun diye 10 forma siparişi de biz verecektik ama malesef "sold out"

Keşke kampanya öncesi hazırlık yapsalardı.

Bazılarınız itiraz edecek muhtemelen ama bence rafa silva profilindeki oyuncular geldikce satislar artacak ve bu sezon tüm ürünlerden toplam kartalyuvası geliri 1 milyar tl yi zorlar diye düşünüyorum. (Adidas ve diger tedarikci kesintileri dahil)
çıkaracakları ürüne ve fiyat politikasına bağlı çebi dönemi kartal yuvalarına ürün göndermiyorlardı zaten üründe yapmıyorlardı öyle büyük beşiktaş düşmanlarının eline düştükki herşeyde bizi geri çekmeye dibe vurdurmaya uğraştılar bu yönetimin bu kadar kusa sürede dört yıllık yıkımı toparlamaları zor öyşe kar elde etmek için forma dışı ürün çeşidi olmadı lazım onlarda kar marjı yüksek olur

Çevrimiçi Necmi

Bakalım bu gece kimleri alacağız 😂

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bakalım bu gece kimleri alacağız 😂

Ferdi tayfur takasi? 😄

Çevrimiçi Necmi

Biraz kevin carlos videoları izledim elimizdeki tüm forvetlerden kesinlikle daha iyi zekadan çok fiziki güçle oynuyor ama küçük takımların kontratak golcüsü gibi geldi baskın oynayan takımda ne yapar bilemem anadolu takımlarından birine gelirse ortalığı kasıp kavurur gol krallığına oynar alınırmı derseniz kesinlikle alınır tam bu ligin bagı olacak adam ts deki forveti isteyenler buna hayran kalır bence kaleye vurmuyor bildiğin ateş ediyor hemde mesafe tanımadan oyunu olgunlaştığında adını çok duyarız sanki abunun daha hızlısı daha haraketlisi

Çevrimdışı mellfred

bu takım ilerde oynayacak hummels paolistanın yanında doğru transfermi yanlış demiyorum sadece doğrumu diye sorguluyorum pahalıya maal olacak ona verilecek parayla daha genç hızlı bir stoper bulunur hem geleceğe yatırım olur bana öyle geliyorki hummels olursa beklerimizin çok hızlı ve savunmacı olması gerekiyor bilemedim takımda yaşlanıyor bu sene idare edecekleri kesinde seneye ne olacak her sene böyle harcanmaz bu sene mecburuz böyle yapmayada
yazılan maliyetlere bakınca ne di maria ne de hummels içime sinmiyor

Çevrimiçi Samet Demir

Çok şükür bu günde Hummels aldık. Yarına da nasip et Allahım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Takım başarılı olur olamaz amaaaaaa benim başkan Hasan ARAT beyefendiye olan saygım ve sevgim arşa ulaştı. Fikret Orman da Beşiktaş seviyesini çok yukarılara çekmişti. Ama Hasan başkan bambaşka bir seviye bambaşka bir yolda vala billah helal olsun kendisine ! Rabbim işini gucunu rast getirsin umarım başarıyıda yakalar ve uzun yıllar klubu yönetir

Çevrimiçi Necmi

yazılan maliyetlere bakınca ne di maria ne de hummels içime sinmiyor
o paralara çok iyi yatırım yapılır ama bizim bunu yapacak zamanımız yok bir seneyi daha kaldıramayız yönetimin riske girmek istememesi çok doğal yanlış diyemeyiz imajımız o kadar kötü hale geldiki adı duyulmamış bir yeteneğe on m bonservis versen ne bu camia nede futbol camiası ona başarı şansı tanımaz tartışılmayacak isimler olmak zorunda önce takımı ayağa kaldır sonra yatırım yap şu anda tamamen tüm imkanlar futbol takımına yöneltilmiş durumda

Çevrimdışı BlackEagle16

o paralara çok iyi yatırım yapılır ama bizim bunu yapacak zamanımız yok bir seneyi daha kaldıramayız yönetimin riske girmek istememesi çok doğal yanlış diyemeyiz imajımız o kadar kötü hale geldiki adı duyulmamış bir yeteneğe on m bonservis versen ne bu camia nede futbol camiası ona başarı şansı tanımaz tartışılmayacak isimler olmak zorunda önce takımı ayağa kaldır sonra yatırım yap şu anda tamamen tüm imkanlar futbol takımına yöneltilmiş durumda
Nokta yorum imzamı atarım abi

Çevrimiçi Necmi

Takım başarılı olur olamaz amaaaaaa benim başkan Hasan ARAT beyefendiye olan saygım ve sevgim arşa ulaştı. Fikret Orman da Beşiktaş seviyesini çok yukarılara çekmişti. Ama Hasan başkan bambaşka bir seviye bambaşka bir yolda vala billah helal olsun kendisine ! Rabbim işini gucunu rast getirsin umarım başarıyıda yakalar ve uzun yıllar klubu yönetir
fikret orman stadı yapmayıp o parayı takıma harcasaydı avrupada kupa kaldırırdı onun başarıları ffp deyken yakalanmış başarıdır arat için önce dur bekle daha birşey yapmadı
Beşiktaş taraftarı hep bu kafada olduğu için kaybediyor camianın büyük çoğunluğu çebi için ölüp bitiyordu onu getirmek için fikret ormanı yediler bedelinide ağır ödedik transferle büyük başkan olunmaz üç gündede olunmaz geldiğinden beri kapalı kutu beşiktaş için ne yapıyor bilmiyoruz sadece fısıltıları duyuyoruz umutlanıyoruz hepsi bu ortada somut birşey yok adalıda gelse marka transferler yapardı konu transferse eyer ben başka şeylere bakarım mesela teknik kadro işi çok daha başarılı bir disiplin geldi ortada kimse dolanmıyor herkes işine bakıyor basınla flört etmiyorlar kulüp içinden bilgi sızmıyor zaman lazım methiye düzmek içinde tepki vermek içinde erken konuşmak doğru değil

Çevrimdışı BlackEagle16

fikret orman stadı yapmayıp o parayı takıma harcasaydı avrupada kupa kaldırırdı onun başarıları ffp deyken yakalanmış başarıdır arat için önce dur bekle daha birşey yapmadı
Beşiktaş taraftarı hep bu kafada olduğu için kaybediyor camianın büyük çoğunluğu çebi için ölüp bitiyordu onu getirmek için fikret ormanı yediler bedelinide ağır ödedik transferle büyük başkan olunmaz üç gündede olunmaz geldiğinden beri kapalı kutu beşiktaş için ne yapıyor bilmiyoruz sadece fısıltıları duyuyoruz umutlanıyoruz hepsi bu ortada somut birşey yok adalıda gelse marka transferler yapardı konu transferse eyer ben başka şeylere bakarım mesela teknik kadro işi çok daha başarılı bir disiplin geldi ortada kimse dolanmıyor herkes işine bakıyor basınla flört etmiyorlar kulüp içinden bilgi sızmıyor zaman lazım methiye düzmek içinde tepki vermek içinde erken konuşmak doğru değil
Ben zaten transfer işinde değilim kupa kaldirirlirken oraya girmemesi ben değil onlar kazandı deyip futbolcuları onure etmesi rafa Silva transferi da taşa 3 gün sonra konuşup aslan payını 2. Başkanına vermesi bunlar karakter işi duruş işi. Ben başkandan bugün bıraksa yine razıyım Beşiktaş vizyonuna layık hareket ediyorum gerçekten dolu dolu beyfendi bir başkanımız oldu umarım her işi rast duam onunla 🦅

Çevrimiçi Necmi

Ben zaten transfer işinde değilim kupa kaldirirlirken oraya girmemesi ben değil onlar kazandı deyip futbolcuları onure etmesi rafa Silva transferi da taşa 3 gün sonra konuşup aslan payını 2. Başkanına vermesi bunlar karakter işi duruş işi. Ben başkandan bugün bıraksa yine razıyım Beşiktaş vizyonuna layık hareket ediyorum gerçekten dolu dolu beyfendi bir başkanımız oldu umarım her işi rast duam onunla 🦅
buna önceki yönetimden iyi ders çıkartmışlar denir gayet açık işde beşiktaş taraftarının yoğun tepki verdiğini bildikleri için taraftarla ters düşecek adım atmıyorlar bu saydıkların başarı değil zaten olması gereken şeyler zaten herkes olmadı gerektiği gibi davransa sorunlarımızın yarısı düzelir ben buna bakmak mesela yönetim tepkileri taraftar tepkisiyle örtüşüyor atılan adımlar olması gerektiği gibi esas sorun arkasında durabileceklermi kadro dışıların arkasında duramadılar abuyu affettilerde ne oldu bütün gücleri rosieremi yetiyordu onana neden kadro dışı kaldı cenk neden kalmadı son maça kadar sahada beşiktaşa ihanet etti final maçında oynatmamalarından bunu bildikleri belli maçı riske etmediler
Neyse yanlışları çok fazla oldu ama kabul edilebilir yanlışı bile beşiktaş menfaatini düşünerek yapıyorlar kimse mükemmel değildir ama değerlendirme için erken bence

Çevrimiçi Samet Ç

Biraz kevin carlos videoları izledim elimizdeki tüm forvetlerden kesinlikle daha iyi zekadan çok fiziki güçle oynuyor ama küçük takımların kontratak golcüsü gibi geldi baskın oynayan takımda ne yapar bilemem anadolu takımlarından birine gelirse ortalığı kasıp kavurur gol krallığına oynar alınırmı derseniz kesinlikle alınır tam bu ligin bagı olacak adam ts deki forveti isteyenler buna hayran kalır bence kaleye vurmuyor bildiğin ateş ediyor hemde mesafe tanımadan oyunu olgunlaştığında adını çok duyarız sanki abunun daha hızlısı daha haraketlisi
anadolu topçusu menajer haberidir

Etiketler: