2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089255 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ne kadar gereksiz bir tartışma ya
Kimse miteovice 50 bonservis 25 maaş vermez neyi kafanıza takıyorsunuz anca göze alabildikleri rakama çekerlerse getirirler weghorst ve mitrovic aynı cümle içinde tartışılacak oyuncular değil
İşin bürcesine gelirse biz renkliler kadar harcıyoruz borçlara bakılırsa ama onların harcadığı oyunculara gidiyor bizim harcadığımızın nereye gittiği belli değil bari nereye gittiği belli olsun
Bu insanlar aptal değilki mitroviçin maliyetini düşünmek bizemi kaldı bizmi ödeyeceğiz minareyi çalan kılıfınıda uydurur
Bu güne kadar kısmak için ne kadar boş oyuncu varsa topladık günün sonunda bakıyoruz hem kısılmış birşey yok hem avrupanın rehabilitasyon merkezi olmuşuz
Ben artık ismi ne olursa olsun net olmayan kafada acaba denilen oyuncu görmek istemiyorum takımda en azından 25 maaşı bırakıp buraya yatmaya gelmez kimse geliyor olacaksa maksimum verim vereceği kesin bir ihtimal varsa sonuna kadar zorlanır olmazsada neden olmadı demeyiz böyle oyuncuyu elinde bonservisi varken almak daha zordur ben rafaya verilen rakamdan sonra forvet için artı iki minimum rakam olur diye düşünüyorum
Takıma böyle yatırım yapan yönetim forvette 18-20 yaşında adam oynatmaz rota zaten belli
Forvet arkasına rafa alanın forvete kimi alacağını düşünüyoruz
Bence hazırlanın forvete verilecek maaş 10-15 arası olur
Bu transfer dönemi ben çok rahatım renklerini ocak ayında belli ettiler kimi getirirlerse getirsinler gelen beşiktaş taraftarını tatmin edecek ben sadece basının çaresizliğini izleyip eğleniyorum kendilerini duyumcu canavarı gibi satanlarda şimdi miyavlıyor 😂

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1806601099626868925
şu rosieri motive edip listeden çıkarabilseler gerisi mühüm değil masuakuyada yazık olacak ama hocanın tarzı değil kalırsa çok sıkıntı çekeriz

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/90PlusGoal/status/1806635814593429945

Oh be Mojica istemiyordum ben. Hem yaşı hemde özellikleri nedeniyle. O bölgeyi sadece idare edebilecek biriydi. Yaşını da düşününce olumlu düşüncem yoktu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

Araplarin alip elinden cikaracaklari oyuncuya zaten kimse ayni bonservisi/maasi vermez. Bence kendileri de, oyuncular da bunun farkinda. Arabistan da verilen bonservisi tekrar kazandirabilecek tek oyuncu Gabri Veiga, ama ona dahi ilk once kiralik opsiyonlu olmadan vermezler cunku bir cok mac kacirdi.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/90PlusGoal/status/1806635814593429945

Oh be Mojica istemiyordum ben. Hem yaşı hemde özellikleri nedeniyle. O bölgeyi sadece idare edebilecek biriydi. Yaşını da düşününce olumlu düşüncem yoktu.
allah hocadan razı olsun

birisi wjindal demiş farklı bir sayfa meijer diye birini demiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Parasına felan bakmaya gerek yok en kralını al geç adamlar alacak ona da laf söylüyoruz yönetim daha ne yapsın rahat bırakalım adamları kendilerince bir yoğurt yesinler devamke

Çevrimdışı celiker1

Türkiye liginde kendini ispat etmiş, 20+ gol atacağına şüphem olmadığı ONUACHU'ya fit olurum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Wijndal gelecegine Mojica gelsin, cok ciddiyim.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/90PlusGoal/status/1806635814593429945

ortaya bir isim atıyorlar sonra biraz pişirip hoca istemedi yalanını öne sürüp başka isim atıyorlar sanırsın hoca yönetim dakka başı bunlara bilgi veriyor sonra bir oyuncu gelince apışıp kalıyorlar
Mesela di maria diyelim şu an milli takımda turnuvada diye biliyorum ama bizim duyumcular uçağı hazır bekletiyor on gündür bırak yönetimi menejeri bile zor görüşür şu an zaten ülkesinde oynamak istediğini açıklamış arapların üç yıllığına yüz m dolarını reddetmiş yani işin özeti gerçekten ilgileniyorsak bile mitrovicden bile zor transfer
Ha istermiyim kesinlikle taraftar olarak isterim ama gerekli transfermi bence değil sadece şov transferi ona vereceğin parayı forvete ayırdığın paraya ilave et git mitroviçe yürü direk şampiyon yapacak oyuncu getirirsin ha bu iş sonraya kalmaz mitroviç getireceksen kampa yetiştirmek zorundasın yoksa bir sene unutyüzde elliyle oynatamazsın

Çevrimiçi Necmi

Wijndal gelecegine Mojica gelsin, cok ciddiyim.
o zaman ikiside gelmesin terettüd ediyorsan istemeyeceksin bize terettütsüz net oyuncu lazım para sağlam ödeniyor riske girilmez

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı Mehmet57

Slovakya'da ki su Lukas Haraslin'i yoklasalar. Cok dikkat cekici bir oyuncu, gecen sezon Gs macinda da adamlari hallac pamuguna cevirmisti. Baris Alper'i semazen gibi dondermisti.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Heralde cenk ile de sözleşme uzatacağız

Çevrimdışı Alparslan

Besiktas taraftarindan degil, Turk taraftarlarin genelinden bahsediyorum. Championship'ten oyuncu ceksek cogu kisi begenmez lig zayif diye.

Benim ne dedigimi anlamamissin maalesef. Ben Weghorst daha iyi oyuncu demedim. Aksine Mitrovic Weghorst'tan kat kat iyi oyuncu.
Ama bu daha iyi veya mantikli transfer olacagi anlamina gelmez.

Birinin mevcut maasi 40 milyon euro, kaca gelir Allah bilir, digeri 2.5 milyon'a gelir. Birinin bonservisini 5'e rahat alirsin, digeri icin kac odemen gerekir Allah bilir.
Biz Manchester City olmadigimiza gore ve tek ihtiyacimiz forvet olmadigina gore tabii ki isin maliyet kismina bakacagim.

O sadece maliyet kismi. Kaliteli oyunculari doldurunca takima hersey super olmuyor, tamamlayicilik ve uyum diye birsey var. Elimizde 3 tane bos alan isteyen teknik bitirici, ama ikili mucadele pek sevmeyen oyuncu var (Muci, Semih, Rafa). Sen kalkip bunlarin onune 1 tane daha bitirici ikili mucadele sevmeyen forvet koyarsan birbirlerinin alanini kapatirlar. Herkes topu ayagina ister, ceza alaninda bekler. Geride dizilip isi fiziksel savasa donduren takimlar bizi zorlar. Arkadakilere alan acacak mucadeleci bir pivot cok daha fazla isimize yarar.
Simao-Almeida-Quaresma kagit ustunde cok kaliteli uclu, ama birbirini tamamlamadiklari icin cok kotu oynadilar. Larin-Aboubakar-Ghezzal kagit ustunde kalite olarak eh iste, ama birbirlerini mukemmel tamamladiklari icin uctular. Mitrovic cok cok cok iyi oyuncu ama bize gelse beklentinin karsiligini asla vermez. Weghorst iyi oyuncu, mevcut takima gelse kendisini kat kat asar muthis katki verir.

Weghorst ile Mitrovic'i kıyaslamam bile. Arap ülkesinde 40milyon alıyor diye bizimde o kadar ödeyebileceğimizi düşünmüyorsun herhalde. Zaten o paraları kimse veremez. Sen bir şansını denersin. Olurda gelmek isterse gelir. Ama param yok diye gidip de Weghorst almam. Weghorst uzun boylu ama pivot santrafor değil bence. Bağlantı oyununda yok. Rafa alıp da sonra üstüne bu alınmaz. Forvet alacaksan imkanlar dahilinde olabilecek en iyisi olacak. Emin ol bugünkü borcumuzun temel sebebi çok para harcamamız değil. Az harcayıp iyi olmayan oyuncuyu almamız. İyi oyuncu seni her türlü başarıya ulaştırır ve takım kazandıkça para kazanırsın. Bizim hedefimiz artık Türkiye ligini kazanmak olmamalı. Avrupa kupası hedeflemeliyiz. En azından forvetin iyi olacak bunun için. Bak mesela bugün Belçika'lı sol bek haberi düştü. 23 yaşında. İnanılmaz potansiyelli bir çocuk. Ama sana gelmeyecek maalesef. Kariyer planında bu tarz oyuncuların hedefi Türkiye ligi asla olmaz. Olursa yapana helal olsun derim. Sana zaten en az 20 milyona satarlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Weghorst ile Mitrovic'i kıyaslamam bile. Arap ülkesinde 40milyon alıyor diye bizimde o kadar ödeyebileceğimizi düşünmüyorsun herhalde. Zaten o paraları kimse veremez. Sen bir şansını denersin. Olurda gelmek isterse gelir. Ama param yok diye gidip de Weghorst almam. Weghorst uzun boylu ama pivot santrafor değil bence. Bağlantı oyununda yok. Rafa alıp da sonra üstüne bu alınmaz. Forvet alacaksan imkanlar dahilinde olabilecek en iyisi olacak. Emin ol bugünkü borcumuzun temel sebebi çok para harcamamız değil. Az harcayıp iyi olmayan oyuncuyu almamız. İyi oyuncu seni her türlü başarıya ulaştırır ve takım kazandıkça para kazanırsın. Bizim hedefimiz artık Türkiye ligini kazanmak olmamalı. Avrupa kupası hedeflemeliyiz. En azından forvetin iyi olacak bunun için. Bak mesela bugün Belçika'lı sol bek haberi düştü. 23 yaşında. İnanılmaz potansiyelli bir çocuk. Ama sana gelmeyecek maalesef. Kariyer planında bu tarz oyuncuların hedefi Türkiye ligi asla olmaz. Olursa yapana helal olsun derim. Sana zaten en az 20 milyona satarlar.
hadi diyelim gerçek değerine sattılar oda 10 m olur bir beke o kadar para verilirmi bekinin fiyatı o olursa forvetinde mitroviç olur bazı mevkilerde makul olmak lazım bizde şu an kritik yer sekiz ve forvet para buralara dökülmeli

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sercan Dikme: Angel Di Maria, ya Rosario'ya geri dönecek, ya da Beşiktaş'a gelecek.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

şu 15-20 günde kaç  defa aldık bunu 😂

Dormund'dan yürüyerek gelse gelmişti şuanda  :biggrinking:

Etiketler: