2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1089396 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Rafa transferi tüm duyumcuları fena gaza getirdi. Herkesin kulağına çok acayip şeyler geliyo çok eğlenceli.

Önüne gelen sallıyor şu an ahahah

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Bilmiyorum, biraz buyutuyoruz sanki. FB 10 senedir sampiyon olamiyor, GS'nin 15 sene sampiyon olamadigi donem oldu. Bu kulupler buyuk kulupler, asla kuculmezler.
Taraftarin tepkisine bakmamak lazim, taraftar her zaman asiri tepki veriyor zaten. F. Orman doneminde de cok iyi donemler sonrasi Avci'yla 3-4 ay kotu gitti diye adama hirsiz dendi kacti gitti, iyi mi oldu yani? Taraftar her zaman bagirir, her zaman sabirsizdir zaten. Bilmemkac senedir Besiktas'liyim, hic taraftarin konsensus'e varip bu sene de kadro'ya yatirim yapalim, rebuilding senesi olarak gorelim, basari gelmese de olur dedigini duymadim. Ha, belki feda senesini diyebilirsin, o da yonetimin iletisimi sayesinde kabul edildi, taraftarin baslattigi birsey degil.
Istedigin kadar yatirim yap, basari garantisi zaten yok. Ben de su sekilde sorayim sana;

Di Maria, Hummels falan geldi, yani tatminkar bir kadro kuruldu.
Ama bir sekilde isler iyi gitmedi, ekim ayrinda 10 puan geriye dustuk, ne olur sence?
Taraftar iyi kadro kuruldugunu, yonetimin elinden geldigini yaptigini kabul edip kabul eder mi?
Yoksa antrenor secimini, yasli kadro tercihini elestirir de secimde degisiklik mi ister?
takımı kurmadan önce büyükekşi yi  postalamak lazım.iki maçta fişi çekerler.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1806420102755111004
e adama sorarlar niye paulista'yı getirdiniz apar topar

neyse bu sene minimum 50 maça çıkacağız elbet rotasyon gerekecek
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alparslan

Bilmiyorum, biraz buyutuyoruz sanki. FB 10 senedir sampiyon olamiyor, GS'nin 15 sene sampiyon olamadigi donem oldu. Bu kulupler buyuk kulupler, asla kuculmezler.
Taraftarin tepkisine bakmamak lazim, taraftar her zaman asiri tepki veriyor zaten. F. Orman doneminde de cok iyi donemler sonrasi Avci'yla 3-4 ay kotu gitti diye adama hirsiz dendi kacti gitti, iyi mi oldu yani? Taraftar her zaman bagirir, her zaman sabirsizdir zaten. Bilmemkac senedir Besiktas'liyim, hic taraftarin konsensus'e varip bu sene de kadro'ya yatirim yapalim, rebuilding senesi olarak gorelim, basari gelmese de olur dedigini duymadim. Ha, belki feda senesini diyebilirsin, o da yonetimin iletisimi sayesinde kabul edildi, taraftarin baslattigi birsey degil.
Istedigin kadar yatirim yap, basari garantisi zaten yok. Ben de su sekilde sorayim sana;

Di Maria, Hummels falan geldi, yani tatminkar bir kadro kuruldu.
Ama bir sekilde isler iyi gitmedi, ekim ayrinda 10 puan geriye dustuk, ne olur sence?
Taraftar iyi kadro kuruldugunu, yonetimin elinden geldigini yaptigini kabul edip kabul eder mi?
Yoksa antrenor secimini, yasli kadro tercihini elestirir de secimde degisiklik mi ister?
Bu kadroyu kurup da başarılı olamazsak zaten kulübü kapatıp gidelim. Ama ben hiç sanmam. Şampiyonluk gelmeyebilir ama en azından üst sırada oluruz. Şunu anlamak lazım. Taraftar yıldız oyuncu görmek istiyor. 500 bine getirilen adı sanı duyulmamış oyuncularla bu sene olmaz. Ayrıca daha önce dediğim gibi daha transfer dönemi yeni başladı. Toplama bir bakıp öyle değerlendirmek daha doğru olur.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/90PlusGoal/status/1806453721058128084

yaşanırsa mecbur çocukları daha doğmadan bahçeşehir'e yazdırcaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı annoca

bende şimdi gördüm de umutlanmak istemiyorum. yalnız olursa eyşandan sonra dört dörtlük forvet görmüş olucaz.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2024, 02:04:20 annoca ]

Çevrimiçi Samet Ç

10-15 arası maaş verirsen gelir bonserviside o civarlarda olur ben olsam En Nesyri'ye giderim

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu kadroyu kurup da başarılı olamazsak zaten kulübü kapatıp gidelim. Ama ben hiç sanmam. Şampiyonluk gelmeyebilir ama en azından üst sırada oluruz. Şunu anlamak lazım. Taraftar yıldız oyuncu görmek istiyor. 500 bine getirilen adı sanı duyulmamış oyuncularla bu sene olmaz. Ayrıca daha önce dediğim gibi daha transfer dönemi yeni başladı. Toplama bir bakıp öyle değerlendirmek daha doğru olur.

Taraftar'in yildiz oyuncu meraki sadece transfer doneminde olur. Yildiz ister, sonra o yildizlar is yapmadi mi herkese sover. Veya yildiz alinmadiktan sonra takim yine de bir sekilde yarismaci olursa olumune destekler. Demiroren doneminde 1 transfer doneminde Portekiz milli takiminin yarisi geldi, basarili olamayinca ne Demiroren kaldi ne Schuster.
Sergen Yalcin'la sampiyon oldugumuz sene bitik Aboubakar disinda kimseyi az bucuk tatmin edecek 1 kisi bile alinmadi, ama takim lige tutununca oyle veya boyle taraftar destek oldu.

Emin ol isler iyi gitmezse o yonetim kasim'da gider. Ve o zaman biraktiklari enkaz buyuk ihtimalle ANC enkazindan bile buyuk olur.

Mitrovic bence Icardi'nin cok da asagisinda olmayan bir futbolcu. Gelirse net Gomez etkisi yapar, hatta Icardi'dan daha motive ve hirsli oldugu icin onun etkisini gecebilir de. Gittigi her ligde absurt rakamlara oynamis adam. Championship'e kofti gozuyle bakiyoruz biz biraz, ama orada donen paralar bizim ligimizden fazla, tas gibi takimlar var.
Adam gelirse kafadan temiz 25 golu var, iyi beslenirse 30-35'i gorurse sasirmam. Ama Arabistan'da o kadar iyi oynuyorken ve o maasi aliyorken nasil getirebiliriz?
Kagit ustunde Talisca'dan daha zor transfer. Birde (simdilik) Semih, Muci, Rafa Silva varken net bir 'golcu' mu lazim yoksa mucadeleci pivot mu o da tartisilir.
Mitrovic'i o kadar zorlayacagima takima cok daha iyi uyacak Weghorst'u tertemiz getiririm, artan para'yi da baska seyler icin kullanirim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mitrovic bence Icardi'nin cok da asagisinda olmayan bir futbolcu. Gelirse net Gomez etkisi yapar, hatta Icardi'dan daha motive ve hirsli oldugu icin onun etkisini gecebilir de. Gittigi her ligde absurt rakamlara oynamis adam. Championship'e kofti gozuyle bakiyoruz biz biraz, ama orada donen paralar bizim ligimizden fazla, tas gibi takimlar var.
Adam gelirse kafadan temiz 25 golu var, iyi beslenirse 30-35'i gorurse sasirmam. Ama Arabistan'da o kadar iyi oynuyorken ve o maasi aliyorken nasil getirebiliriz?
Kagit ustunde Talisca'dan daha zor transfer. Birde (simdilik) Semih, Muci, Rafa Silva varken net bir 'golcu' mu lazim yoksa mucadeleci pivot mu o da tartisilir.
Mitrovic'i o kadar zorlayacagima takima cok daha iyi uyacak Weghorst'u tertemiz getiririm, artan para'yi da baska seyler icin kullanirim.

Championship e kofti gözüyle bakan net futbol cahilidir,

Keşke her sezon 3 tane oyuncu ingiltere fransa ve almanya alt liglerinden çok iyi analiz edip takıma uygun maliyetle katmayı alışkanlık yapsak 1 tanesi tutsa kafi olur benim için.

Mitrovic çok iyi forvet ama o maliyetler inanılmaz maliyetler Shorloth çekilir o para bence :)

Çevrimiçi Samet Demir

Championship'i ciddiye almıyor muyuz :) Sen bence bizim taraftarı fazlaca hafife alıyorsun. Renklilerle karıştırma bizimkileri. Bizim taraftarımız futbolu iyi takip eder. Futbolu bilir en azından. Şu kendi ütopyandan bir çıksan herşeyi daha iyi tahlil edeceksin ya neyse.

Mitrovic yerine Weghorstu forumda bir sen tercih ederdin. Yorumun yanıltmadı. Mitro kafadan 20-25 atar 30u bulur ama benim tercihim Wegho olur diyorsun. Kendi kendini taça atmışsın :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Championship e kofti gözüyle bakan net futbol cahilidir,

Keşke her sezon 3 tane oyuncu ingiltere fransa ve almanya alt liglerinden çok iyi analiz edip takıma uygun maliyetle katmayı alışkanlık yapsak 1 tanesi tutsa kafi olur benim için.

Mitrovic çok iyi forvet ama o maliyetler inanılmaz maliyetler Shorloth çekilir o para bence :)
Shorloth'un yolu kolay kolay buralara düşmez artık. Mitro yu getirmek daha kolay bence :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Shorloth'un yolu kolay kolay buralara düşmez artık. Mitro yu getirmek daha kolay bence :)

Keşke düşse ne iyi olur be ,  hem çok iyi son vuruş hem kafa hakimiyeti hem fuleli oyuncu gerektiğinde çalımını atıyor mükemmel bir oyuncu.

Mitrovic adamlar 50 küsür milyon bonservis verdi öyle çölde sıkıldın yol verelim diye yollamazlar bence gerekirse maaşını verir yatırırlar enayi yerine koydurmazlar kendilerini.

Çevrimdışı CemMert

Günaydın, kepçe kulaklı çirkin meleğim gelmedi mi henüz?

Çevrimiçi levitate

10-15 arası maaş verirsen gelir bonserviside o civarlarda olur ben olsam En Nesyri'ye giderim
1 yıl önce 52 milyon verilmiş adama 10-15 bonservis uygun bence...

5-8 maaş aralığına gelir diyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Günaydın, kepçe kulaklı çirkin meleğim gelmedi mi henüz?

Di Maria gibi disiplinli formdan düşmemiz ve inanılmaz bi kariyer son sezon istatikleri muazzam ligin en değerli oyuncusu 2 yıl burada hem iş yapar hem de ilkokul döneminde olan yeni nesil için idol Beşiktaş böyle oyuncuları ıskalamaması lazım İnşallah gelir izleriz Di Maria yı.

Çevrimiçi gokhans

Championship'i ciddiye almıyor muyuz :) Sen bence bizim taraftarı fazlaca hafife alıyorsun. Renklilerle karıştırma bizimkileri. Bizim taraftarımız futbolu iyi takip eder. Futbolu bilir en azından. Şu kendi ütopyandan bir çıksan herşeyi daha iyi tahlil edeceksin ya neyse.

Mitrovic yerine Weghorstu forumda bir sen tercih ederdin. Yorumun yanıltmadı. Mitro kafadan 20-25 atar 30u bulur ama benim tercihim Wegho olur diyorsun. Kendi kendini taça atmışsın :)
bende tercih ederim. Mitroya ayrılan bütçeyide ortasaha kanat stoperlere, scout transferlerine, genç avına harcarım. Wegho da bu ligin üzerinde keza adam hollanda santraforu 20dk da  dünya şampiyonu arjantini tek başına eliyordu, messi falan kudurdu ve çok uygun maliyeti mitrovic yanında. Tam bir f/p transfer he 2side aynı maliyet olsa tabiki mitrovic isterdim ama korkunç maliyeti var.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

bende tercih ederim. Mitroya ayrılan bütçeyide ortasaha kanat stoperlere, scout transferlerine, genç avına harcarım. Wegho da bu ligin üzerinde keza adam hollanda santraforu 20dk da  dünya şampiyonu arjantini tek başına eliyordu, messi falan kudurdu ve çok uygun maliyeti mitrovic yanında. Tam bir f/p transfer he 2side aynı maliyet olsa tabiki mitrovic isterdim ama korkunç maliyeti var.
Arkadaş maliyet hesabı yapsa zaten sesimi çıkartmam. Bana kalsa artık genç oyunculara yönelirdim. Di Maria dahil. Forvete de tecrübeli oyuncu alı geri kalan bölgelere 27 yaş altı oyuncu alırdım. Ama Di Maria deyince insanın aklını çeliyor. :)

Besiktas taraftarindan degil, Turk taraftarlarin genelinden bahsediyorum. Championship'ten oyuncu ceksek cogu kisi begenmez lig zayif diye.

Benim ne dedigimi anlamamissin maalesef. Ben Weghorst daha iyi oyuncu demedim. Aksine Mitrovic Weghorst'tan kat kat iyi oyuncu.
Ama bu daha iyi veya mantikli transfer olacagi anlamina gelmez.

Birinin mevcut maasi 40 milyon euro, kaca gelir Allah bilir, digeri 2.5 milyon'a gelir. Birinin bonservisini 5'e rahat alirsin, digeri icin kac odemen gerekir Allah bilir.
Biz Manchester City olmadigimiza gore ve tek ihtiyacimiz forvet olmadigina gore tabii ki isin maliyet kismina bakacagim.

O sadece maliyet kismi. Kaliteli oyunculari doldurunca takima hersey super olmuyor, tamamlayicilik ve uyum diye birsey var. Elimizde 3 tane bos alan isteyen teknik bitirici, ama ikili mucadele pek sevmeyen oyuncu var (Muci, Semih, Rafa). Sen kalkip bunlarin onune 1 tane daha bitirici ikili mucadele sevmeyen forvet koyarsan birbirlerinin alanini kapatirlar. Herkes topu ayagina ister, ceza alaninda bekler. Geride dizilip isi fiziksel savasa donduren takimlar bizi zorlar. Arkadakilere alan acacak mucadeleci bir pivot cok daha fazla isimize yarar.
Simao-Almeida-Quaresma kagit ustunde cok kaliteli uclu, ama birbirini tamamlamadiklari icin cok kotu oynadilar. Larin-Aboubakar-Ghezzal kagit ustunde kalite olarak eh iste, ama birbirlerini mukemmel tamamladiklari icin uctular. Mitrovic cok cok cok iyi oyuncu ama bize gelse beklentinin karsiligini asla vermez. Weghorst iyi oyuncu, mevcut takima gelse kendisini kat kat asar muthis katki verir.

[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2024, 10:55:27 kartalizma190399 ]

Etiketler: