Championship'i ciddiye almıyor muyuz
Sen bence bizim taraftarı fazlaca hafife alıyorsun. Renklilerle karıştırma bizimkileri. Bizim taraftarımız futbolu iyi takip eder. Futbolu bilir en azından. Şu kendi ütopyandan bir çıksan herşeyi daha iyi tahlil edeceksin ya neyse.
Mitrovic yerine Weghorstu forumda bir sen tercih ederdin. Yorumun yanıltmadı. Mitro kafadan 20-25 atar 30u bulur ama benim tercihim Wegho olur diyorsun. Kendi kendini taça atmışsın 
Besiktas taraftarindan degil, Turk taraftarlarin genelinden bahsediyorum. Championship'ten oyuncu ceksek cogu kisi begenmez lig zayif diye.
Benim ne dedigimi anlamamissin maalesef. Ben Weghorst daha iyi oyuncu demedim. Aksine Mitrovic Weghorst'tan kat kat iyi oyuncu.
Ama bu daha iyi veya mantikli transfer olacagi anlamina gelmez.
Birinin mevcut maasi 40 milyon euro, kaca gelir Allah bilir, digeri 2.5 milyon'a gelir. Birinin bonservisini 5'e rahat alirsin, digeri icin kac odemen gerekir Allah bilir.
Biz Manchester City olmadigimiza gore ve tek ihtiyacimiz forvet olmadigina gore tabii ki isin maliyet kismina bakacagim.
O sadece maliyet kismi. Kaliteli oyunculari doldurunca takima hersey super olmuyor, tamamlayicilik ve uyum diye birsey var. Elimizde 3 tane bos alan isteyen teknik bitirici, ama ikili mucadele pek sevmeyen oyuncu var (Muci, Semih, Rafa). Sen kalkip bunlarin onune 1 tane daha bitirici ikili mucadele sevmeyen forvet koyarsan birbirlerinin alanini kapatirlar. Herkes topu ayagina ister, ceza alaninda bekler. Geride dizilip isi fiziksel savasa donduren takimlar bizi zorlar. Arkadakilere alan acacak mucadeleci bir pivot cok daha fazla isimize yarar.
Simao-Almeida-Quaresma kagit ustunde cok kaliteli uclu, ama birbirini tamamlamadiklari icin cok kotu oynadilar. Larin-Aboubakar-Ghezzal kagit ustunde kalite olarak eh iste, ama birbirlerini mukemmel tamamladiklari icin uctular. Mitrovic cok cok cok iyi oyuncu ama bize gelse beklentinin karsiligini asla vermez. Weghorst iyi oyuncu, mevcut takima gelse kendisini kat kat asar muthis katki verir.