Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 774329 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu arada hazır 10 numaramız yokken Demir Egeyi o bölgede denemeliyiz. Yeni hoca ile kadromuz Transfer / Transfer - gedson / Amir - transfer / Demir ege olmalı. Bu çocuk bence 6 numarada harcanıyor.
bence bahtiyarın denenmesi lazım önce
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2023, 05:46:31 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

bence bahtiyarın denenmesi lazım önce
Böyle giderse mulekada olduğu gibi ona da 10 numara özelliklerini unuturacağız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Feyyaz amatörlük yaptı. Yönetici açıklamasına dikkat etmeli. Umarım böyle şeyler yaşamayız.

https://twitter.com/caglaryu/status/1739405327219544189

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Glasner'i çok çabuk harcarlar burada Genesio iyidir
Genesio lyon dışında pek varlık gösterememiş kupa kazanamamış bir hoca, bizdeki beklentiyi umarım sağlar, forumda çok kişinin istediği favre durumu olsa nasıl olur.

Çevrimdışı Talisca1903

gnesio da Sergende hücum futbolu oynatıyor ikisi de olumlu bence ama şu aşamada bende Sergenin gelmesini istemem.Kafa  yapısı ne durumda çalışmak istiyor mu bilmiyoruz bizden çok Sergenin gelmeyi istiyor olması lazım eğer kafaya koyduysa yapar yok saldıysa da hiç çekilmez futbolcuykende böyleydi TD ikende böyle.Bizde gördük işte kafasına koyduğunda  13 kişi ile şampiyon yaptı salınca 2. sene yapacak bir şey yok gibi  felan söylemleri vardı o zamn da yazmıştım salınca hiç çekilmez istifa etsin diye çok sevmeme rağmen

Genesio da Fr dan hiç çıkmamış bir  hoca hücum futbolu oynatması olumlu fransız olması da çünkü takım afrikalı fransızca konuşan futbolcu dolu.Hiç şampiyon olamamış ama karşısında PSG gibi bir dev var bu kabul edilebilir lyon daki kadrosunda da genç oyuncuların yanında kaliteli 6-7 ayak vardı bizim raşit yedek kalıyordu o kadroda.

Genesioya da gelir gelmez 3-4 net iyi adam vermek lazım ki adam takımı birazcık rayına oturtabilsin

Çevrimiçi Samet Ç

Genesio lyon dışında pek varlık gösterememiş kupa kazanamamış bir hoca, bizdeki beklentiyi umarım sağlar, forumda çok kişinin istediği favre durumu olsa nasıl olur.
Favre 1 ay dayanamaz istifa eder bu ülkede o hayallere hiç girmeye yok Genesio bu ülkeye en uygun hoca adı geçenler arasında.

Çevrimdışı zubeyirbaya

genesio iyidir hoştur. taş gibi takımlar yarattı çok oyuncu parlattı. işin mutfağından gelmiş birisi uzun yıllar lyon altyapısında hatta daha küçük takımların altyapılarında çalışmış. asistanlık yapmış. bulunduğu yere kazıya kazıya gelmiş bir isim öyle ünlü futbolcular gibi direk eline takım verilen biri değil. çalışkan bir adam olduğu izlenimi var bende fazlasıyla.

ancak şu önemli bu adamın takımları çok atletik olmuştur her zaman. biz ise tam ters noktadayız. geçiş hiç kolay olmaz. acılar çekeriz. bunu göze alıp sabırlı olmak lazım. üç hafta sonra türkçe konuşamayan iki tane tipin ağzıyla genesio da boş çıktı yeaa diye gezmeye başlayacaksak hiç başlamaya gerek yok böyle hikayelere.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

genesio iyidir hoştur. taş gibi takımlar yarattı çok oyuncu parlattı. işin mutfağından gelmiş birisi uzun yıllar lyon altyapısında hatta daha küçük takımların altyapılarında çalışmış. asistanlık yapmış. bulunduğu yere kazıya kazıya gelmiş bir isim öyle ünlü futbolcular gibi direk eline takım verilen biri değil. çalışkan bir adam olduğu izlenimi var bende fazlasıyla.

ancak şu önemli bu adamın takımları çok atletik olmuştur her zaman. biz ise tam ters noktadayız. geçiş hiç kolay olmaz. acılar çekeriz. bunu göze alıp sabırlı olmak lazım. üç hafta sonra türkçe konuşamayan iki tane tipin ağzıyla genesio da boş çıktı yeaa diye gezmeye başlayacaksak hiç başlamaya gerek yok böyle hikayelere.

O tiplere meydan kalmadığı için Hasan A. başkan oldu. Beşiktaş kongrede büyük bir baş kaldırı yaptı. Bu nedenle o kendini taraftarın abisi olduğunu zanneden space tayfaya kolay kolay pabuç bırakılacağını zannetmiyorum. Hala Sergen isteyenlerin de amacı belli Şenol g.'e ortam hazırlamak. Bu olmayacak işte. Hatta Sergen olayı cortlayınnca büyük bir çoğunluk isyan etti, a(+) hocadan Sergene dönüyorsan hani başkanın vizyonu diye. Ayrıca bugün görüşme olacağı söylenmişti oda olmamış. Bu nedenle hem yönetim tarafı olsun hemde taraftar profilinin değişiyor olması nedeniyle böyle bir şey olacağını zannetmiyorum.

Sergeni neden istemiyorsun diye soranlarda Candaş t. İle yaptığı röportajı izleyebilirler. 2 senedir boş boş oturan, bir tane maç izlemeyip kendini geliştirme çabasında olmayan birini hele şu yapılanma zamanı kesinkez kesin istemiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Herkes bir isim yazıyor kimsenin birşey bildiği yok

Çevrimiçi kartalizma190399

Feyyaz amatörlük yaptı. Yönetici açıklamasına dikkat etmeli. Umarım böyle şeyler yaşamayız.

https://twitter.com/caglaryu/status/1739405327219544189

Futbolun basina Feyyaz ve Samet capsizini getirirsen boyle sacmaliklarla ugrasirsin.
Kimse salak degil. Belli ki yabanci hoca pesinde kostuk, kaliteli isimlerle gorustuk. A sinifindan B sonra C sinifina kadar dustuk, onlari bile maddi ve plan-proje olarak ikna edemedik.
Mecburen Sergen de listeye girdi. Sergen'le ilgili bir dusunce kesinlikle olmasa adini zikretmezdi, net bir sekilde yalanlarlardi. Hadi yedegin yedegi nolur nolmaz opsiyonu olarak dusundugum icin yalanlamak istemiyorsun, o zaman isim tartismaya gerek yok vs de diyebilirsin. Sen net bir sekilde listede var diyorsan bunun meali belli, kimse aptal degil.

Belli ki Hasan Arat'in ve ekibinin gram plani projesi yok. Bu kaniya nasil mi variyorum?

1 Listede konusuyoruz denilen adamlarin hicbirinin birbiriyle alakasi yok. Kariyer, disiplin, basari, ekol anlaminda birbiriyle tamamen zit isimlerle gorusuluyor. Almani var Fransizi var Hollandalisi var Italyani var altletik futbol oynatani var pas futbolu oynatani var defansifi var ofansifi var hepsi var masallah.

2 Listedeki herkes bosta. Eger bir plana proje'ye gore kafamizda bir hoca profili belirlemis olsaydik gerekirse fesih bedeli odeyip su an bir takimin basinda bulunan hoca'ya da gidebilirdik.

Meydanda kim bosta varsa en yuksek profilli/cafcafli isimden baslayip hicbir mantik dusunce olmadan tek tek deniyorlar iste. Bos sekilde adamlara gidersen hepsi teker teker reddeder, ortada dimdizlak kalip Sergen ismini zikretmek zorunda kalirsin iste boyle. Yani su yonetim seklinin ANC yonetiminden ne farki var anlatsin biri bana. O da bosta kim varsa yuksek profilli takima uyar mi performans verir mi vs bakmadan hepsini getirirdi. Ayni sey.

Çevrimiçi sEuL

Futbolun basina Feyyaz ve Samet capsizini getirirsen boyle sacmaliklarla ugrasirsin.
Kimse salak degil. Belli ki yabanci hoca pesinde kostuk, kaliteli isimlerle gorustuk. A sinifindan B sonra C sinifina kadar dustuk, onlari bile maddi ve plan-proje olarak ikna edemedik.
Mecburen Sergen de listeye girdi. Sergen'le ilgili bir dusunce kesinlikle olmasa adini zikretmezdi, net bir sekilde yalanlarlardi. Hadi yedegin yedegi nolur nolmaz opsiyonu olarak dusundugum icin yalanlamak istemiyorsun, o zaman isim tartismaya gerek yok vs de diyebilirsin. Sen net bir sekilde listede var diyorsan bunun meali belli, kimse aptal degil.

Belli ki Hasan Arat'in ve ekibinin gram plani projesi yok. Bu kaniya nasil mi variyorum?

1 Listede konusuyoruz denilen adamlarin hicbirinin birbiriyle alakasi yok. Kariyer, disiplin, basari, ekol anlaminda birbiriyle tamamen zit isimlerle gorusuluyor. Almani var Fransizi var Hollandalisi var Italyani var altletik futbol oynatani var pas futbolu oynatani var defansifi var ofansifi var hepsi var masallah.

2 Listedeki herkes bosta. Eger bir plana proje'ye gore kafamizda bir hoca profili belirlemis olsaydik gerekirse fesih bedeli odeyip su an bir takimin basinda bulunan hoca'ya da gidebilirdik.

Meydanda kim bosta varsa en yuksek profilli/cafcafli isimden baslayip hicbir mantik dusunce olmadan tek tek deniyorlar iste. Bos sekilde adamlara gidersen hepsi teker teker reddeder, ortada dimdizlak kalip Sergen ismini zikretmek zorunda kalirsin iste boyle. Yani su yonetim seklinin ANC yonetiminden ne farki var anlatsin biri bana. O da bosta kim varsa yuksek profilli takima uyar mi performans verir mi vs bakmadan hepsini getirirdi. Ayni sey.

Yani iki bilemedin uc hafta oldu yeni yonetimin klubun basina gecmesi ama bok atmaya yer ariyoruz resmen.

Her kafadan bir ses cikiyor ve basin mensuplari hergun baska birsey uyduruyor hicbir haber alamadiklari icin - dun aksam bazilari lafi neredeyse Besiktas Sergen ile anlastiya getiriyordu. Sirf bu (Hakaret Yasak)₅ tweetlerine falan kalmayalim diye gidip Feyyaz Ucar'in aciklamalarini kendim dinledim ve forumda paylastim, adam gorusmelerimiz devam ediyor dedi ve isim vermedi. Gazeticiler Sergen Sergen diye ciklayincada Sergen Besiktas'in evladidir ve adaylar arasindadir diye cok politik ve yerinde bir aciklama yapti aslinda. Ama biz bok atmaya yer ariyoruz.

Bu kaniya nasil mi vardim diye birde yazmissin oraya. Sonra'da listeden bahsediyorsun, hangi listeden?
Listeden kastin Transfermarkt'ten bostaki TD'lerin isimlerini cikartip   haber uyduran basin mensuplarini kastediyorsan bilemem tabi.
Iki gun once bir tanesi cikti Besiktas Ole ile anlasti dedi, 1 saat gecmeden haberi kaldirip Besiktas Genesio ile anlasmak uzere dedi.
Ntvspor'dakiler bi bok bilmediklerinden dun Depotivo Mundo Besiktas'in yeni hocasini acikladi diye haber girdiler(Quique Setien). Deportivo Mundo sitesine girip Setien ve Besiktas'i aratiyorum hicbir sey yok. Bugun'de Besiktas'ta Sergen Yalcin sesleri diye haber girmisler. Yarina eminim baska bir isim icin haber yapiyorlardir.
Levitate'de paylasmis yukarda, herifler bugun yazdiklarini yarin kendileri yalanliyor.
Yani ortada olmayan bir listeden bir kaniya varip gereksiz elestiriyorsun yonetimi.
Biraz sabir, dort sene basiretsiz ANC ve yonetimine maruz kaldik uc haftada yeni yonetimi karalamaya baslamis herkes.

Sosyal medyaya pek bakmiyorum ama arada paylasiliyor coluk cocuk ya Hasan Arat'tan olmaz falan filan. Basin mensuplari haber alamadiklari icin pusuda bekliyor bi yerden bok atalim diye zaten, rakip taraftarlarin dilinde ya bu Arat varya Burak Elmas volume 2 falan.

Bari siz yapmayin Allah askina.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hoca ve oyuncu transferleri noktasında klüpten hiçbir haberin sızmamasını ciddi takdir ediyorum. Ayrıca içerden haber kaynakları bıçak gibi kesilen sözde habercilerin çırpınışlarını ve bir yerlerinden uydurdukları elementleri de keyif ve ibretle izliyorum.  :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Hoca ve oyuncu transferleri noktasında klüpten hiçbir haberin sızmamasını ciddi takdir ediyorum. Ayrıca içerden haber kaynakları bıçak gibi kesilen sözde habercilerin çırpınışlarını ve bir yerlerinden uydurdukları elementleri de keyif ve ibretle izliyorum.  :ok:
o uydurma haberleri ciddiymiş gibi alıp burda yönetime sallayanlara ne demeli yakında hiç alakası olmayan bir isimle anlaştık diye açıklarlarsa çok kişi taça gider başkan çıkıyor piyasada dolanan isimlere inanmayın uyduruyorlar diyor millet pazarlık masasına bile oturmuş hani bu gün sergenle görüşme vardı 😂

Çevrimdışı Savaş

İçerden o kadar bilgi alamıyorlar ki Sergen tarafını arayıp sizi aradılar mı diye soruyorlar ahahaha çok eğlenceli.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

İçerden o kadar bilgi alamıyorlar ki Sergen tarafını arayıp sizi aradılar mı diye soruyorlar ahahaha çok eğlenceli.

Bilgi alamayanlar dört koldan baskı yapıp sergen hoca gelsin istiyor. Yoksa işleri kesat :)
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2023, 23:15:21 Samet Demir ]

Çevrimdışı Sefa Kara

genesio olur yeni hocamız öyle duruyor.

Çevrimdışı Savaş

Bilgi alamayanlar dört koldan baskı yapıp sergen hoca gelsin istiyor. Yoksa işleri kesat :)
Beter olsunlar :)

Çevrimdışı murat baltacı

sergen güçlü figür değil evet zor bir dönemde mucize bir şampiyonluk aldık doğru ama konu segen olunca git anlaş ama beşiktaşta tek kişi bulamazsın sergen sezonu tamamlayacakmı yoksa yoksa herşeyi yıkıp çekip gidecekmi herşey iyi giderken bile sergenin bir sonraki hafta maça çıkıp çıkmayacağını sen bile söyleyemezsin sergen futbolu iyi biliyor lakin hocalığı bilmiyor sorunda bu üstelik hiç sorumluluk duygusu yok bende isterim bir gün gelsin takımın başına geçsin ama önce tecrübe sahibi olsun sorumluluk alacak duruma gelsin takım çalıştırmayı öğrensin şu anda kaosun içine sergeni atmak intihar olur hem beşiktaş için hem sergen için sergen iyi beşiktaşlı bu camianın evladı yanlışlarıda herkes tarafından telöre edilir ama sergen hoca değil önce hoca olsun beşiktaşı ondan sonra çalıştırsın kendinide bizide yakmasın
Abi yapma tamam umursamaz tarafı var ama hocalığı futbolculugundan çok daha ciddi şampiyon olduğu sezon nelerle mücadele etti gördük hemde pasif yönetime rağmen senin dediğin gibi olsa ben bu kaosla uğraşamam der giderdi sonraki sezon işler istediği gibi gitmedi hem onun hem oyuncuların motivasyonu kayboldu gs nin okana yaptığını yapamadık erkenden anlaşıp kaliteli oyuncular alamadık batsu yerine weghort almış olsak yada icardi gibi kilit çözecek oyuncu alabilsek skorlar gelir hocada başka bir yola girerdi herkes diyorki Sergen şuanda olmaz bana göre tamda şuanda olur hem yapilanma hem hedefe gitme konusunda Sergenden iyisini bulamayız hem yerli hem yabancı gördük geçirdik Lucescu del bosgi shuster tigana Biliç valerin vs son zamanda yerli hocalarda gelişim olmadığı için taktik konularda ilerleme göstermedikleri için çoğunluk yabancı gelsin diyor bende istiyorum a kalite yabancı gelsin ama gelmiyorsada alt sınıf hocalarla uğraşıp diplerde debelenmeyelim anc yönetimi bizi fikret orman öncesine götürdü üçüncü büyük muhabbeti başlar bir iki seneye o yüzden ne yapıp edip önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamalı ve olmalıyız sonra dediğiniz gibi olur Sergen sıkılır giderse o günün şartlarında bir yabancı hoca bakarız ama ben olası bir şampiyonluk sonrası doğru hamlelerle Avrupa'dada başarılı olacağını düşünüyorum. Yine belirtiyorum transferi tamamen hocaya bırakmamaliyiz ekibinde yabancı olarak taktik teknik kondisyon işlerinde işini kolaylaştıracak kaliteli isimler olmalı terzic gibi tafarel gbi.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Abi yapma tamam umursamaz tarafı var ama hocalığı futbolculugundan çok daha ciddi şampiyon olduğu sezon nelerle mücadele etti gördük hemde pasif yönetime rağmen senin dediğin gibi olsa ben bu kaosla uğraşamam der giderdi sonraki sezon işler istediği gibi gitmedi hem onun hem oyuncuların motivasyonu kayboldu gs nin okana yaptığını yapamadık erkenden anlaşıp kaliteli oyuncular alamadık batsu yerine weghort almış olsak yada icardi gibi kilit çözecek oyuncu alabilsek skorlar gelir hocada başka bir yola girerdi herkes diyorki Sergen şuanda olmaz bana göre tamda şuanda olur hem yapilanma hem hedefe gitme konusunda Sergenden iyisini bulamayız hem yerli hem yabancı gördük geçirdik Lucescu del bosgi shuster tigana Biliç valerin vs son zamanda yerli hocalarda gelişim olmadığı için taktik konularda ilerleme göstermedikleri için çoğunluk yabancı gelsin diyor bende istiyorum a kalite yabancı gelsin ama gelmiyorsada alt sınıf hocalarla uğraşıp diplerde debelenmeyelim anc yönetimi bizi fikret orman öncesine götürdü üçüncü büyük muhabbeti başlar bir iki seneye o yüzden ne yapıp edip önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamalı ve olmalıyız sonra dediğiniz gibi olur Sergen sıkılır giderse o günün şartlarında bir yabancı hoca bakarız ama ben olası bir şampiyonluk sonrası doğru hamlelerle Avrupa'dada başarılı olacağını düşünüyorum. Yine belirtiyorum transferi tamamen hocaya bırakmamaliyiz ekibinde yabancı olarak taktik teknik kondisyon işlerinde işini kolaylaştıracak kaliteli isimler olmalı terzic gibi tafarel gbi.
Şimdi yapılanmaya giriyoruz başımızda ki hoca Sergen. 5 adet futbolcu lazım. Başkan hocaya geldi dedi bana isim ver alıp gelicem hemen. Bu durumda Sergene tamamen güvenebiliyor musun?

Daha sayayım aklıma gelenlerden pandemi (maçların oynanmadığı zamanlar) zamanı spiker oyuncuları soruyor hocaya durumları nasıl, antrenman yapıyorlar mı diye hocanın cevabı hayır bilmiyorum oluyor. Düşündükte bu tarz onlarca örnek bulabilirsin.

Sergen hoca ile belkide son 50 yıllın en vurucu şampiyonluğunu yaşadık. Ama bir sonraki senede şampiyonlar liginde sıfır çektik. - 16 averaj yapmışız. Bunun nedeni açık hoca bir üst level için hazır değil. Hazır olmak için çalışıyor mı oda hayır.

Sergeni çok severim ama gelmesini de bir o kadar istemiyorum. Hele şuan hiç istemem. Beşiktaşı gerçekten çok istiyorsa bunu ispat etmeli. Kanıtlamalı.

Etiketler: