Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 772999 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gecenin acı haberi düştü. Umarım yabancı herhangi bir aday gelir.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1739366656260927698

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Ben baskanin bugunde dedigi gibi, klubun resmi sitesinden aciklanacak habere inanirim. Ama olurda Sergen gelirse, buyuk bir hayal kirikligi yasarim.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hasan Arat'in gidisati su ana kadar hic iyi degil bence.

Saf taraftar 2-3 selfie'ye kanmis olabilir, ama dedigim gibi tamamen sovmus.
1.5 senedir guyya plan ve hazirlik yapan, guyya cok iyi network'u olan adam Conte ve Flick diye yola cikti, ustunden 2 hafta gecmeden van Nistelrooij ve Solskjaer'den ret yemeye dustu.
Bu tur hocalara kadar dusmek ayri bir rezillik, bunlari bile ikna edememek ayri bir rezillik.
Bu tur hocalar plan ve para'ya bakar. Borcu 5 senede bitirecegini iddia eden biri Solskjaer'i ikna edecek maasi bile saglayamiyor.
Sen bu tur adamlara Samet Aybaba ve Feyyaz Ucar gibi no-name insanlarla gidersen tabii ki ret yersin.

Riza Calimbay'in kovulmasi cok dogru, ancak liyakat yerine romantik duygularla sacma sapan seylere onem vermeye devam edersek bu vasat'liktan cikamayiz.
C sinifi yabanci hoca bile getiremezsin, gidersin yine Sergen'e. Ve Senol Gunes ve Riza Calimbay'la yasadigimizin devami olur baska hicbirsey olmaz.

Benim icin su ana kadar Hasan Arat=Ahmet Nur Cebi. Allah askina soyleyin ne farki var? Sergen Yalcin'i ANC de getirirdi, getirdi de zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen'i getirirlerse kendi iplerini çekerler

Çevrimiçi levitate

sergen haberlerine inanmıyorum ve hala birilerinin zorla getirtmeye çalıştığını düşünüyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim bu taraftarın herhangi bir eski topçumuzdan fatih terim yaratma fantezisi ne zaman bitecek acaba 12 kişiyle şampiyon yaptı iyi hoca falan diyorlarda ertesi sene geniş kadroyla üst üste 10 mağlubiyet alıp Cl'de 0 çekince ben bu kötü gidişe çözüm bulamıyorum diyende kendisi ayrıcaa pandemi dönemindeki şampiyonluk tamamen oyunculara yazar.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2023, 22:39:57 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Adaylık sürecinde 204 ülkede istediğim kapıyı 10 dakikada açarım diyen kişi gün sonunda Sergen'i getirirse akşamına istifa etsin.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ya ne sergeni? Vizyon diyoruz sistem diyoruz boyle mi olacak hasan baskan?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ya ne sergeni? Vizyon diyoruz sistem diyoruz boyle mi olacak hasan baskan?

Profil mesaj uyumsuzluğu :)))

İşin şakası bir yana sergen gelirse ben herkesle görüştüm bulamadım bunu aldım anlamına geliyor. Yönetim rızayı göndermekte sınavı geçemedi birde antrenör hocasında hepten tüy dikerler.

Çevrimdışı Savaş

Ne Sergen'i aga. Hasbinallah ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi blackeagle35

Sergen gelirse yönetime oluşmuş olan sempati ve olumlu önyargı tersine döner. Sağlam bir yapı ile yabancı td getirilmeli. Bu tutmazsa zaten gidilecek kapı Sergen olacaktır. Ancak şu süreçte kesinlikle yanlış seçim olur. İnsanlar bi noktada size Sergen Yalçın mantalitesi gelmesin diye oy verdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen gelirse ile başlayan cümleler kurmak istemiyorum. Ama kurma ihtimalini ortaya çıkaran Feyyaz'ın acemiliği canımı sıktı. Arat isim dillendirmezken böyle saçma bir söylem yönetimi benim için eksiye götürdü.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen gelirse ile başlayan cümleler kurmak istemiyorum. Ama kurma ihtimalini ortaya çıkaran Feyyaz'ın acemiliği canımı sıktı. Arat isim dillendirmezken böyle saçma bir söylem yönetimi benim için eksiye götürdü.
Sergen'in gelmesini istiyordur acemilik falan olduğunu sanmıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Hasan Arat'in gidisati su ana kadar hic iyi degil bence.

Saf taraftar 2-3 selfie'ye kanmis olabilir, ama dedigim gibi tamamen sovmus.
1.5 senedir guyya plan ve hazirlik yapan, guyya cok iyi network'u olan adam Conte ve Flick diye yola cikti, ustunden 2 hafta gecmeden van Nistelrooij ve Solskjaer'den ret yemeye dustu.
Bu tur hocalara kadar dusmek ayri bir rezillik, bunlari bile ikna edememek ayri bir rezillik.
Bu tur hocalar plan ve para'ya bakar. Borcu 5 senede bitirecegini iddia eden biri Solskjaer'i ikna edecek maasi bile saglayamiyor.
Sen bu tur adamlara Samet Aybaba ve Feyyaz Ucar gibi no-name insanlarla gidersen tabii ki ret yersin.

Riza Calimbay'in kovulmasi cok dogru, ancak liyakat yerine romantik duygularla sacma sapan seylere onem vermeye devam edersek bu vasat'liktan cikamayiz.
C sinifi yabanci hoca bile getiremezsin, gidersin yine Sergen'e. Ve Senol Gunes ve Riza Calimbay'la yasadigimizin devami olur baska hicbirsey olmaz.

Benim icin su ana kadar Hasan Arat=Ahmet Nur Cebi. Allah askina soyleyin ne farki var? Sergen Yalcin'i ANC de getirirdi, getirdi de zaten.
şimdi bu kadar şey yazıp hüküm vermeyi sosyal medyadaki sallayan tiplerin lafıyla yaptığının farkındamısın daha dün başkan söylenen hiç bir şeye inanmayın hiç biri doğru değil dedi sen takipçi toplamak için sallayan insanların dümen suyunda konuşuyorsun
Dışardan bakınca çok şey söylenir planlar yapılır ama mutfağa girdiğinde iş o dışardan yaptığın plan gibi olmaz bakalım biliyormuydu çebinin bütün gelecekteki gelirleri kırdırıp paraları toplayıp çekip gideceğini takım sorunlu ama dışardan sorunu görürsün nedenlerini değil yönetimin rızayı getirmesi bile son anda kahpelikti rıza kolay getireceğin ama kolay gönderemeyeceğin bir isim mecbur şans tanımak zorundaydılar ne yapacaktı hocayla başkan olmadanmı anlaşacaktı babanla pazarlık yapsan bir ay sürer saydığın hocalar emir erimi çağırdığında koşarak gelecek aratı savunmuyorum adalıda olsa aynı şeyi söylerdim kara verme iradeleri ve karar hızları gayet iyi sosyal medyadaki üç tane ergene bakacağına onların sallamasıyla değerlendireceğine başkanı dinle bence hiç bir haber sızmıyor kim söyledi parada anlaşamadıklarını kimi getirmek istediklerini kabul etmediğini kim söyledi ben yönetimden bir yorum duymadım kimseyide yönetime yakın görmüyorum ergenlerin boştaki hocaların listesini yapıp herkes için uydurdukları hikayeye inanacaksak işimiz var

Çevrimiçi Necmi

bu yönetimin bu adama bilgi sızdıracağına inanıyormusunuz
Bence bekleyin gerçekse sergenle görüştükleri için değilde bu adama bilgi sızdırdıkları için verin tepkinizi çünkü bu daha vahim bir durum olur

Çevrimiçi levitate

sergen de gelecekse başkanın yıllık 25 milyon getirecek app projesi sweet bonanza olabilir mi acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

şimdi bu kadar şey yazıp hüküm vermeyi sosyal medyadaki sallayan tiplerin lafıyla yaptığının farkındamısın daha dün başkan söylenen hiç bir şeye inanmayın hiç biri doğru değil dedi sen takipçi toplamak için sallayan insanların dümen suyunda konuşuyorsun
Dışardan bakınca çok şey söylenir planlar yapılır ama mutfağa girdiğinde iş o dışardan yaptığın plan gibi olmaz bakalım biliyormuydu çebinin bütün gelecekteki gelirleri kırdırıp paraları toplayıp çekip gideceğini takım sorunlu ama dışardan sorunu görürsün nedenlerini değil yönetimin rızayı getirmesi bile son anda kahpelikti rıza kolay getireceğin ama kolay gönderemeyeceğin bir isim mecbur şans tanımak zorundaydılar ne yapacaktı hocayla başkan olmadanmı anlaşacaktı babanla pazarlık yapsan bir ay sürer saydığın hocalar emir erimi çağırdığında koşarak gelecek aratı savunmuyorum adalıda olsa aynı şeyi söylerdim kara verme iradeleri ve karar hızları gayet iyi sosyal medyadaki üç tane ergene bakacağına onların sallamasıyla değerlendireceğine başkanı dinle bence hiç bir haber sızmıyor kim söyledi parada anlaşamadıklarını kimi getirmek istediklerini kabul etmediğini kim söyledi ben yönetimden bir yorum duymadım kimseyide yönetime yakın görmüyorum ergenlerin boştaki hocaların listesini yapıp herkes için uydurdukları hikayeye inanacaksak işimiz var

Sergen'in adini bizzat Feyyaz Ucar soyledi. Sosyal medya ne alaka? Feyyaz Ucar futboldan sorumlu yoneticisi degil mi bu kulubun?
1.5 senedir hazirlaniyorsan hoca'yla coktan anlasmis olman lazimdi.
Sen goreve geldikten sonra bu gorusmeleri yapacaksan neyin 1.5 senelik hazirligi diye sorarlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Yabancı hocayı yemlemek için Sergeni söylediğini var sayıyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

aynı anda hem bruno genesio hem sergen yalçın'la görüşmek çok hoş gerçekten. neye göre bu isimlere gidildi acaba. ertesi gün gelsinler benle de bir kahve içsinler. bu ikisinin ortak noktası kadar benim de ortak noktam bulunur bunlarla.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bana da çok can sıkıcı göründü ama bir yandan da bir iki hocayla daha görüşeceğiz söylemi var. belki de başka bir niyetledir sürecin tamamlanmasını bekleyelim. sergen kesinlikle çok çok büyük bir hata olur orası kesin. hem de hasan arat'ın geliş tarzına iddialarına pek uymaz, bunun için miydi o kadar farklı vizyon lafları der insanlar. sergen'i adalı getirirdi yüzde 90

Çevrimiçi sEuL

Inanilmaz bir bilgi kirliligi var, basin birsey bulamayinca her saat basi yeni bir haber atiyor ortaya. Feyyaz Ucar'in aciklamalarini merak ettim ve kendim dinleyeyim dedim ne demis diye.

"Teknik direktorlerle ilgili calismalarimiz devam ediyor, en dogru karari vermek istiyoruz ama biliyoruz ki vaktimiz de cok fazla degil. Kasimpasa macina yeni hocamiz ile cikmak istiyoruz. Butun onceligimiz ve hedefimiz yeni hocamizi tespit etmek ve onunla anlasmak. Hoca arayislarimiz devam ediyor, bu hafta icerisinde birkac hoca ile daha gorusecegiz.

Bir gazetici de "Sergen Yalcin gundemde mi? diye sordu. Bu soruya cevap olarakta "Tabi ki Sergen Besiktas'in evladidir ve adaylarin arasinda Sergen'de vardir."

Ama bu serro basin mensuplari oyle bir haber yapiyorlarki kamera karsisinda soylenilen seyleri bile carpitip Besiktas'in yeni hocasi Sergen Yalcin diye lanse etme yuzsuzlugunu gosterebiliyorlar. En iyisi bu kasinti muhabirleri artik takmamak, kendi resmi sitemizden gereken aciklama bir kac gune yapilir buyuk ihtimalle.

Çevrimdışı Talisca1903

gensio ve sergen bayağı yüksek sesle dilleniyor o yada bu ikisini de getirecek olan bu yeni yönetim desek verilir Rıza gibi ANç son kazığı olmayacak

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: