Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 772813 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/EKGedik/status/1739392013974290772?t=6YQjN2xy1V5RpJ-3eGersw&s=19

Şu çocuğu koca devre kulübede oturttuk.
video çok açıklayıcı olmuş Semih skills yanında Mulekada her pozisyonda nasıl sahanın içine bırakmış net gözüküyor

Çevrimiçi Necmi

video çok açıklayıcı olmuş Semih skills yanında Mulekada her pozisyonda nasıl sahanın içine bırakmış net gözüküyor
şu mücadelenin milyonda birini cenk vermiyor ve her maç forma giyiyor mulekaya gelince bu maç beş dakikayı al herhangi bir beş dakika mulekanın o sürede koştuğu kadar cenk sezon başından beri toplamda koşmuypr

Çevrimdışı Talisca1903

şu mücadelenin milyonda birini cenk vermiyor ve her maç forma giyiyor mulekaya gelince bu maç beş dakikayı al herhangi bir beş dakika mulekanın o sürede koştuğu kadar cenk sezon başından beri toplamda koşmuypr
Cenk net satıyor güç felan de yok direk yoola tamam ama abi de buda çok kazma yeteneksiz

Çevrimiçi Necmi

Cenk net satıyor güç felan de yok direk yoola tamam ama abi de buda çok kazma yeteneksiz
valla yeteneğini bilemem yaşı genç oyunculardan bu kadar kolay kurtulmayı doğru bulmuyorum geldiğinden beri takım karma karışık bu kadar satıcı oyuncu içinde mücadele etmeye çalışanlara her zaman şans veririm iyimi kötümü birde iyi takım içinde görülmesi gereken oyuncular var mulekada bunlardan biri amiride harcamam raşitsayıda harcamam salihide harcamam birde gelecek hocanın takımında görmek isterim

Çevrimiçi Samet Demir

Konumuz Muleka değil Semih. Onu Necmi abi ile aranızda halledin :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/futbolkulisicom/status/1739399726129090701
Glasner gelecek bence. En kötü herkes ters köşe olacak ama Sergen gelmeyeceğine kalıbımı basarım. Gelirse bu yönetimin söylediği hiç bir şeyi ciddiye almam.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Konumuz Muleka değil Semih. Onu Necmi abi ile aranızda halledin :)
hata bende hiçbir şey halledemeyiz ben şenola hoca diyenle muleka tartışıyorum başta yaptım hatayı 😂

Çevrimiçi Necmi

Glasner gelecek bence. En kötü herkes ters köşe olacak ama Sergen gelmeyeceğine kalıbımı basarım. Gelirse bu yönetimin söylediği hiç bir şeyi ciddiye almam.
kim gelir bilmemde sergenle görüşeceklerine bende inanmıyorum sergen isteyen tayfaya yemde olabilir zaman kazanırlar

Çevrimiçi Samet Demir

hata bende hiçbir şey halledemeyiz ben şenola hoca diyenle muleka tartışıyorum başta yaptım hatayı
:) Şenol g. ve Talisca kırmızı çizgimiz. Onun harici anlaşılabilir bence.

Çevrimiçi Necmi

cık çizgi falan yok etrafına kırmızı daire çizmiş hangi yöne dönse önünde kırmızı bir hat var 😂

Çevrimiçi Necmi

g. Bunun anlamını doğrumu çözdüm acaba 😂

Çevrimiçi Samet Demir

kim gelir bilmemde sergenle görüşeceklerine bende inanmıyorum sergen isteyen tayfaya yemde olabilir zaman kazanırlar
Twitter da 2 gündür Sergen yalçın yangını yapıyorlar. Bunu yapan şahıslar da yani kendilerince sosyal medyadaki kanaat önderi abilerimiz şenol hocayı istediler zamanında o yetmedi seçimde serdal adalıyı desteklediler. Şimdi de Sergen Yalçının en doğru hoca olduğunu karar vermişler. Zaten işler kötüye giderse yazın Şenol g. Getirirlermiş.

Çevrimdışı Talisca1903

yönetici çıkmış Sergen diyor sen taraftara yürüyorsun Şenol Güneş ve SY paranoya yapmış sende😎

Çevrimdışı Talisca1903

Twitter da 2 gündür Sergen yalçın yangını yapıyorlar. Bunu yapan şahıslar da yani kendilerince sosyal medyadaki kanaat önderi abilerimiz şenol hocayı istediler zamanında o yetmedi seçimde serdal adalıyı desteklediler. Şimdi de Sergen Yalçının en doğru hoca olduğunu karar vermişler. Zaten işler kötüye giderse yazın Şenol g. Getirirlermiş.
kimsenin yangın yaptığı yok iki başkan adayının da kafasında vardı Sergen hoca gelir gelmez bilemem
Çıtayı yükselten yönetim kendisi Conte Flick diye açıklayıp para yok Nistelrooy solksajer yoklayıp veto yersen
Sergen nabzı kontrol edersen inandırıcılığın kalmaz taraftarın zerre suçu yok burada

Çevrimiçi Necmi

zaten sergen istemelerinin nedeni odur biliyorlarki uzun süreli durmaz göndermesi kolay olur şenolu hafızalardan silip yeniden parlatacak zaman kazandırır yabancı gelirse doğru işlerde yaparsa göndermek kolay olmaz ben aratın bunların dümenine gireceğini sanmam adalı olsaydı parmaklarında oynatırlardı
Aratda biliyor bunların oyuyla değil evinde oturan gerçek taraftarın oyuyla geldiğini ilk defa ırtada dolanan beşiktaşın sahibiyiz diyen tiplerin oyuyla beşiktaş başkanı seçilmedi gerçek beşiktaş taraftarının oylarıyla seçildi şimdi zıplayıp dursunlar desteğini aldığı taraftar arat çizgisinden sapmadığı sürece arkasında durur bu sefer bunların karşısında bilmedikleri bir rakip var 😂 ve yaptıkları bütün algıları yerle bir etti beşiktaşın başkanını ilk defa kongre seçmedi daha doğrusu kongre kurtları seçmedi üye olup seçime gelmeyen insanlar üstelik kendi iradeleriyle gelip olaya müdahale ettiler bu öyle bir güçki aratın yanında duran
Arat nasıl seçildiğini asla unutmamalı bu taraftar bütün o dinazorları paket edip sokağa koydu aslında başkan seçilmedi bu seçim gerçek taraftar tribüne çıkıp kulübü sahiplenecek iradeyi koydu ortaya

Çevrimdışı murat baltacı

Sergene neden bu kadar karşı çıkıliyor anlamıyorum Şenol Güneş bile ikinci şansı haketti Sergen tek başına kısıtlı kadro ile olmayacak şampiyonluk aldı tamam ertesi sezon çuvalladı ama batman golleri atsa pjanic asistleri yapsa belkide farklı bir kariyer olacaktı istediği oyuncular alındı deniyor çoğu geç alındı kendisiyle geç anlaşıldı Hulk istedi alınmadı Avrupa'ya odaklandı skorlar gelmeyince motivasyon kayboldu hakemler bizi doğradı tüm yükü hocaya yüklememek lazım iyi bir yapilanma iyi bir ekip kurulursa hocanın yüküde alınmış olur transferide tamamen hocaya bırakmamak lazım tabi elinde patlatacagi genç oyuncularda var kısıtlı kadroyla düşük potansiyel yabancı ile uğraşacağıma Sergen Yalçın olabilir bence en azından Kasım'da ligden kopmayiz iki renkliye karşı psikolojik üstünlükde olur Sergen güçlü figür
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Sergene neden bu kadar karşı çıkıliyor anlamıyorum Şenol Güneş bile ikinci şansı haketti Sergen tek başına kısıtlı kadro ile olmayacak şampiyonluk aldı tamam ertesi sezon çuvalladı ama batman golleri atsa pjanic asistleri yapsa belkide farklı bir kariyer olacaktı istediği oyuncular alındı deniyor çoğu geç alındı kendisiyle geç anlaşıldı Hulk istedi alınmadı Avrupa'ya odaklandı skorlar gelmeyince motivasyon kayboldu hakemler bizi doğradı tüm yükü hocaya yüklememek lazım iyi bir yapilanma iyi bir ekip kurulursa hocanın yüküde alınmış olur transferide tamamen hocaya bırakmamak lazım tabi elinde patlatacagi genç oyuncularda var kısıtlı kadroyla düşük potansiyel yabancı ile uğraşacağıma Sergen Yalçın olabilir bence en azından Kasım'da ligden kopmayiz iki renkliye karşı psikolojik üstünlükde olur Sergen güçlü figür
Sergeni ben çok seviyorum bu arada. En azından Beşiktaşın büyüklüğünü iliklerine kadar hem hisseder, hemde hissettirir. Ama şu yapılanma dönemini onunla geçirmek istemem şahsen. Ghezzalı 5 dklık videodan aldırması, pandemi zamanı oyuncuların durumunu soran spikere oyunculardan bihaber olduğunu falan söylemesi bence azımsanacak olay değil.

Ama şuda var onunla kazandığımız şampiyonluk kolay unutulacak cinsten değil. Benim karşı geldiğim şey Sergen hoca bir anda herşeyi bırakabiliyor. Birde avrupa karnesi çok çok kötü.

Çevrimiçi Samet Demir

kimsenin yangın yaptığı yok iki başkan adayının da kafasında vardı Sergen hoca gelir gelmez bilemem
Çıtayı yükselten yönetim kendisi Conte Flick diye açıklayıp para yok Nistelrooy solksajer yoklayıp veto yersen
Sergen nabzı kontrol edersen inandırıcılığın kalmaz taraftarın zerre suçu yok burada

Senin takip ettiğin kişilerin hepsi yangın yapıyor. İsim vermek istemiyorum girip twittera bakabilirsin.

Çevrimiçi Necmi

sergen güçlü figür değil evet zor bir dönemde mucize bir şampiyonluk aldık doğru ama konu segen olunca git anlaş ama beşiktaşta tek kişi bulamazsın sergen sezonu tamamlayacakmı yoksa yoksa herşeyi yıkıp çekip gidecekmi herşey iyi giderken bile sergenin bir sonraki hafta maça çıkıp çıkmayacağını sen bile söyleyemezsin sergen futbolu iyi biliyor lakin hocalığı bilmiyor sorunda bu üstelik hiç sorumluluk duygusu yok bende isterim bir gün gelsin takımın başına geçsin ama önce tecrübe sahibi olsun sorumluluk alacak duruma gelsin takım çalıştırmayı öğrensin şu anda kaosun içine sergeni atmak intihar olur hem beşiktaş için hem sergen için sergen iyi beşiktaşlı bu camianın evladı yanlışlarıda herkes tarafından telöre edilir ama sergen hoca değil önce hoca olsun beşiktaşı ondan sonra çalıştırsın kendinide bizide yakmasın

Çevrimiçi Samet Demir

zaten sergen istemelerinin nedeni odur biliyorlarki uzun süreli durmaz göndermesi kolay olur şenolu hafızalardan silip yeniden parlatacak zaman kazandırır yabancı gelirse doğru işlerde yaparsa göndermek kolay olmaz ben aratın bunların dümenine gireceğini sanmam adalı olsaydı parmaklarında oynatırlardı
Aratda biliyor bunların oyuyla değil evinde oturan gerçek taraftarın oyuyla geldiğini ilk defa ırtada dolanan beşiktaşın sahibiyiz diyen tiplerin oyuyla beşiktaş başkanı seçilmedi gerçek beşiktaş taraftarının oylarıyla seçildi şimdi zıplayıp dursunlar desteğini aldığı taraftar arat çizgisinden sapmadığı sürece arkasında durur bu sefer bunların karşısında bilmedikleri bir rakip var ve yaptıkları bütün algıları yerle bir etti beşiktaşın başkanını ilk defa kongre seçmedi daha doğrusu kongre kurtları seçmedi üye olup seçime gelmeyen insanlar üstelik kendi iradeleriyle gelip olaya müdahale ettiler bu öyle bir güçki aratın yanında duran
Arat nasıl seçildiğini asla unutmamalı bu taraftar bütün o dinazorları paket edip sokağa koydu aslında başkan seçilmedi bu seçim gerçek taraftar tribüne çıkıp kulübü sahiplenecek iradeyi koydu ortaya
Bende böyle düşünüyorum açıkçası amaç tekrar Şenol Güneş.i bir şekilde takımın başına getirmek. Artık ben bu kısır döngüden epey sıkıldım. 6 numara ihtiyacı var josef gelsin, kanat lazım redmond gelsin ya da keşke nkodou gitmeseydi. 10 numara lazım Talisca almalıyız. Hoca kötü mü Şenol hoca gelsin ya da Sergen Hoca gelsin. Sürekli birbirini tekrarlar oldu bu durum. Yeniliğe kapalı olmak hiç de iyi bir şey değil.

Az kafası çalışan yabancı hoca burada her türlü işi götürür. Yeterki taraftar arkasında dursun.

Çevrimiçi Necmi

Bende böyle düşünüyorum açıkçası amaç tekrar Şenol Güneş.i bir şekilde takımın başına getirmek. Artık ben bu kısır döngüden epey sıkıldım. 6 numara ihtiyacı var josef gelsin, kanat lazım redmond gelsin ya da keşke nkodou gitmeseydi. 10 numara lazım Talisca almalıyız. Hoca kötü mü Şenol hoca gelsin ya da Sergen Hoca gelsin. Sürekli birbirini tekrarlar oldu bu durum. Yeniliğe kapalı olmak hiç de iyi bir şey değil.

Az kafası çalışan yabancı hoca burada her türlü işi götürür. Yeterki taraftar arkasında dursun.
başkanın matruşka tesbiti doğru bunu adalıya laf sokmak sandı insanlar ama anlatılan şey bu değildi birbirini tekrarlayan ve her tekrarda kulübü biraz daha aşağı çeken bir yapıdan bahsetti
Denenmişi tekrar denemek sürekli hata yapıp doğru yola çıkacağını sanmak gibide değil bu yapıştıkları konumu kaybetmeme hırsı vadedilen değişim yaşanırsa bu insanların suratına bile tükürülmez
Yönetimle alakalı benim çok çekincem var ama hiç biride bu zihniyetin kafasındaki sebepler değil çekindiğim konular beşiktaşın faydasına kullanılacaksa amenna sindirmeye çalışırız artık 🥺

Çevrimiçi Samet Demir

başkanın matruşka tesbiti doğru bunu adalıya laf sokmak sandı insanlar ama anlatılan şey bu değildi birbirini tekrarlayan ve her tekrarda kulübü biraz daha aşağı çeken bir yapıdan bahsetti
Denenmişi tekrar denemek sürekli hata yapıp doğru yola çıkacağını sanmak gibide değil bu yapıştıkları konumu kaybetmeme hırsı vadedilen değişim yaşanırsa bu insanların suratına bile tükürülmez
Yönetimle alakalı benim çok çekincem var ama hiç biride bu zihniyetin kafasındaki sebepler değil çekindiğim konular beşiktaşın faydasına kullanılacaksa amenna sindirmeye çalışırız artık

Yaza kadar ak koyun kara koyun çıkar piyasaya. İnşallah şu durumu düzeltir.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada hazır 10 numaramız yokken Demir Egeyi o bölgede denemeliyiz. Yeni hoca ile kadromuz Transfer / Transfer - gedson / Amir - transfer / Demir ege olmalı. Bu çocuk bence 6 numarada harcanıyor.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2023, 05:46:41 Samet Demir ]

Etiketler: