Futbolun basina Feyyaz ve Samet capsizini getirirsen boyle sacmaliklarla ugrasirsin.
Kimse salak degil. Belli ki yabanci hoca pesinde kostuk, kaliteli isimlerle gorustuk. A sinifindan B sonra C sinifina kadar dustuk, onlari bile maddi ve plan-proje olarak ikna edemedik.
Mecburen Sergen de listeye girdi. Sergen'le ilgili bir dusunce kesinlikle olmasa adini zikretmezdi, net bir sekilde yalanlarlardi. Hadi yedegin yedegi nolur nolmaz opsiyonu olarak dusundugum icin yalanlamak istemiyorsun, o zaman isim tartismaya gerek yok vs de diyebilirsin. Sen net bir sekilde listede var diyorsan bunun meali belli, kimse aptal degil.
Belli ki Hasan Arat'in ve ekibinin gram plani projesi yok. Bu kaniya nasil mi variyorum?
1 Listede konusuyoruz denilen adamlarin hicbirinin birbiriyle alakasi yok. Kariyer, disiplin, basari, ekol anlaminda birbiriyle tamamen zit isimlerle gorusuluyor. Almani var Fransizi var Hollandalisi var Italyani var altletik futbol oynatani var pas futbolu oynatani var defansifi var ofansifi var hepsi var masallah.
2 Listedeki herkes bosta. Eger bir plana proje'ye gore kafamizda bir hoca profili belirlemis olsaydik gerekirse fesih bedeli odeyip su an bir takimin basinda bulunan hoca'ya da gidebilirdik.
Meydanda kim bosta varsa en yuksek profilli/cafcafli isimden baslayip hicbir mantik dusunce olmadan tek tek deniyorlar iste. Bos sekilde adamlara gidersen hepsi teker teker reddeder, ortada dimdizlak kalip Sergen ismini zikretmek zorunda kalirsin iste boyle. Yani su yonetim seklinin ANC yonetiminden ne farki var anlatsin biri bana. O da bosta kim varsa yuksek profilli takima uyar mi performans verir mi vs bakmadan hepsini getirirdi. Ayni sey.
Yani iki bilemedin uc hafta oldu yeni yonetimin klubun basina gecmesi ama bok atmaya yer ariyoruz resmen.
Her kafadan bir ses cikiyor ve basin mensuplari hergun baska birsey uyduruyor hicbir haber alamadiklari icin - dun aksam bazilari lafi neredeyse Besiktas Sergen ile anlastiya getiriyordu. Sirf bu (
Hakaret Yasak)₅ tweetlerine falan kalmayalim diye gidip Feyyaz Ucar'in aciklamalarini kendim dinledim ve forumda paylastim, adam gorusmelerimiz devam ediyor dedi ve isim vermedi. Gazeticiler Sergen Sergen diye ciklayincada Sergen Besiktas'in evladidir ve adaylar arasindadir diye cok politik ve yerinde bir aciklama yapti aslinda. Ama biz bok atmaya yer ariyoruz.
Bu kaniya nasil mi vardim diye birde yazmissin oraya. Sonra'da listeden bahsediyorsun, hangi listeden?
Listeden kastin Transfermarkt'ten bostaki TD'lerin isimlerini cikartip haber uyduran basin mensuplarini kastediyorsan bilemem tabi.
Iki gun once bir tanesi cikti Besiktas Ole ile anlasti dedi, 1 saat gecmeden haberi kaldirip Besiktas Genesio ile anlasmak uzere dedi.
Ntvspor'dakiler bi bok bilmediklerinden dun Depotivo Mundo Besiktas'in yeni hocasini acikladi diye haber girdiler(Quique Setien). Deportivo Mundo sitesine girip Setien ve Besiktas'i aratiyorum hicbir sey yok. Bugun'de Besiktas'ta Sergen Yalcin sesleri diye haber girmisler. Yarina eminim baska bir isim icin haber yapiyorlardir.
Levitate'de paylasmis yukarda, herifler bugun yazdiklarini yarin kendileri yalanliyor.
Yani ortada olmayan bir listeden bir kaniya varip gereksiz elestiriyorsun yonetimi.
Biraz sabir, dort sene basiretsiz ANC ve yonetimine maruz kaldik uc haftada yeni yonetimi karalamaya baslamis herkes.
Sosyal medyaya pek bakmiyorum ama arada paylasiliyor coluk cocuk ya Hasan Arat'tan olmaz falan filan. Basin mensuplari haber alamadiklari icin pusuda bekliyor bi yerden bok atalim diye zaten, rakip taraftarlarin dilinde ya bu Arat varya Burak Elmas volume 2 falan.
Bari siz yapmayin Allah askina.