Farkli dusunuyoruz bu konuda agabey, pek katilamiyorum sana.
Sampiyonluktan bahsetmeyin demiyorum ama biraz realite...takim bi yavas yavas kendine gelsin, biraz toparlansin, iki uc mac ustuste kazanip bir hava bulsun. Puan cetvelinde ne bileyim TS ile falan arayi bi acalim, ilk iki ile puan makasini biraz daha kiralim bi momentum yakalayalim ondan sonra hep beraber yuksek sesle sampiyonluktan bahsederiz.
Avrupa kuralari cekildigindede bircok arkadas ya biz Besiktas'iz biz soyleyiz boyleyiz, bu grubu lider bitirecegiz kupa bile gelebilir diye diye grubu o koy takimlarinin arkasinda maalesef sonuncu bitiriyoruz.
Yoksa bu yazilanlarin ANC'nin biz bu sene %99 sampiyonuz demesinden farki kalmiyor benim icin. Daha Besiktas'i kimin yonetecegini bile bilmiyoruz, Serdal Adali ile ayni dongunun devamini mi izleyecegiz yoksa Arat ile farkli bir soluk icerisine mi girecegiz - hepsi muamma.
Kume dusme hattinda gezinen bir takimi zoraki yendigimiz macin ardindan sampiyonluk hesaplari yapmaya baslarsak ilk yenilgide takimi ve teknik heyeti afedersin ama seyin bi tarafina sokup cikaririz.
Tabiki realiteyi kaybetmememiz gerekiyor fakat şu tükenmişlik sendromundan da çıkmalıyız. Seçime kadar daha doğrusu fb maçına kadar tüm maçları almalıyız ve o zamana kadar da takımı desteklemeliyiz.
Takım oyunu yok, oyuncular formsuz, hakemler lime lime doğruyor elde bir taraftar kalıyor. Biz de gardımızı düşürmemeliyiz. O zaman herşey biter.
Bir kaç üst mesajımda da yazdım. Kim oynuyor, oyunumuz nasıl falan bunları bir kenara bırakıp 3 puana odaklanmalıyız. Oyuncu satmak içinde para kazanmak içinde avrupa şart çünkü.
Tribünde olsun sosyal medyada olsun yönetime tepkimizi gösterdik, çok geçde olsa seçime gidiyoruz ve Anç aday olmuyor. Şu dakikadan sonra takımı desteklemeliyiz diye düşünüyorum.