fikret ormanın hitabetini ve yapıklarını gördükten sonra bu iki aday da beni tatmin etmiyor.konuşmayı dinlediğim kadarıyla vaatler var ama nasıl yapılacak hiçbir proje yok.tek söyleyebildiği tanıdıklarım var ,devlet verecek vs.
Ustune basarak soyledi aslinda, bakin biz vaat etmiyoruz biz goreve geldigimizde bunlari yapacagiz diye. Bazi projeleri anlatirkende biz gerekli hukuki ve mimari etc. arastirmalarimizi yaptik diye.
Olimpiyat komitesi baskanligi doneminde devlet kurumlari ile de buyuk ihtimalle yakin calismalari olmustur. Bazi projeleri devletten yada tanidiklarindan yardim alarak yapacaksa ne ala - TR'de maalesef isler boyle yuruyor. Rakiplerimiz bedava arsalarr alip islerini gorurken iyi... yapacak birsey yok.
Serdal bey baskan adayligini aciklarken Guti, Quaresma, Simao'lardan bahsediyordu. Hic olmazsa Hasan bey kurumsal iletisimden digital uygulamalara, kombine/bilet satislarindan Kartal yuvalarina, cogumuzun haberi olmayan gayrimenkullerden stad catisina kadar birseyler icin hazirlik yapmislar. Arada ciddi bir fark var iki baskan adayi arasinda - ne kadari yapilir bende bilemiyorum ama vizyonlari hakkinda biraz fikir sahibi olabiliyoruz hic olmazsa.
Fikret Orman'da keske baskan adayi olsaydi ama maalesef iki baskan adayimiz var suan icin.