Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 781125 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı sEuL

trtspor da da yayın var.

Iyi hazirlanmislar, 12'de baslayacak dendi ve tam 12'de yayin basladi. Youtube, Twitter, Facebook, Tiktok, Instagram'da da yayinlaniyor ayrica. Trtspor'da veriyormus - sag alt kosede isaret dili tercumanida eklenmis - sadece su organizayon bile ne yalan soyleyeyim umut veriyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir Serdal Adalı nin adaylığını açıkladığı toplantıya bakiyorum birde buna.
Arada çok ciddi siklet farki var.

Çevrimdışı levitate

adam söylediği şeylerin altını cidden dolduruyor, spor salonu falan gösteriyorlar şimdide bayağı hazırmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Bunları yapmak için devletin beşiktaşı bayağı bir sevmesi lazım

Çevrimiçi Necmi

adam söylediği şeylerin altını cidden dolduruyor, spor salonu falan gösteriyorlar şimdide bayağı hazırmış
kesit göstermek kolayda onu yapacak finansmanı sağlamak zor iş fo nun projesiydi zaten ömrü yetmedi umarım başkan olursa hayata geçirir

Çevrimiçi murat

fikret ormanın hitabetini ve yapıklarını gördükten sonra bu iki aday da beni tatmin etmiyor.konuşmayı dinlediğim kadarıyla vaatler var ama nasıl yapılacak hiçbir proje yok.tek söyleyebildiği tanıdıklarım var ,devlet verecek vs.

Çevrimdışı levitate

yönetim kurulunu göremedik bir türlü neyi bekliyorsun daha yaw
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

fikret ormanın hitabetini ve yapıklarını gördükten sonra bu iki aday da beni tatmin etmiyor.konuşmayı dinlediğim kadarıyla vaatler var ama nasıl yapılacak hiçbir proje yok.tek söyleyebildiği tanıdıklarım var ,devlet verecek vs.
Yönetimdeki arakadaşlarını açıklamalarını bekleyeceğiz. Ekibe bakıp neleri başarabileceklerini daha iyi görürüz. Şu anda Hasan Arat önde gibi görünüyor. Ama kongre için kimin kazanacağını bilemem.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

yapmayı planladıkları spor salonu projesi iftar çadırından hallice.proje buysa salon nasıl olur acaba.

Çevrimiçi Necmi

devlet neden versin bende onu merak ediyorum devlet beşiktaşı severmiş o yüzdenmi bu güne kadar neyse söylemeyimde egosla uğraşmayayım şimdi
Hem devletten birşey istemiyoruz adil olsun yeter gerisini o zaman zaten biz hallederiz

Çevrimiçi Necmi

yapmayı planladıkları spor salonu projesi iftar çadırından hallice.proje buysa salon nasıl olur acaba.
herhalde daha sağlam birşey olur yoksa arayı taraftar ilk maçta yıkar çizim prefabrik gibi duruyordu 😳
Neyse yaparsa işin içine girince düzgün birşey çıkar

Çevrimdışı sEuL

Ustune basarak soyledi aslinda, bakin biz vaat etmiyoruz biz goreve geldigimizde bunlari yapacagiz diye. Bazi projeleri anlatirkende biz gerekli hukuki ve mimari etc. arastirmalarimizi yaptik diye.

Olimpiyat komitesi baskanligi doneminde devlet kurumlari ile de buyuk ihtimalle yakin calismalari olmustur. Bazi projeleri devletten yada tanidiklarindan yardim alarak yapacaksa ne ala - TR'de maalesef isler boyle yuruyor. Rakiplerimiz bedava arsalarr alip islerini gorurken iyi... yapacak birsey yok.

Serdal bey baskan adayligini aciklarken Guti, Quaresma, Simao'lardan bahsediyordu. Hic olmazsa Hasan bey kurumsal iletisimden digital uygulamalara, kombine/bilet satislarindan Kartal yuvalarina, cogumuzun haberi olmayan gayrimenkullerden stad catisina kadar birseyler icin hazirlik yapmislar. Arada ciddi bir fark var iki baskan adayi arasinda - ne kadari yapilir bende bilemiyorum ama vizyonlari hakkinda biraz fikir sahibi olabiliyoruz hic olmazsa.

Fikret Orman'da keske baskan adayi olsaydi ama maalesef iki baskan adayimiz var suan icin.
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2023, 21:40:55 sEuL ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Herkese merhaba tekrardan uzun zaman sonra aranızdayım.
Malum başkandan dolayı küfürler hakaretler etmemek adına siteden uzaklaştım.
Ama kendisinden kurtuluyoruz.
Baştan söyliyim hem Hasan Arat'ın hemde Serdal Adalı değerli kişiler ve en azından vizyon sahibi insanlar. Ama oyum Hasan Arat'a.

Çevrimdışı ferdi1903

ben ikna oldum oyum hasan arat beye, tabi kongre üyesi olsaydim :lol:

Çevrimdışı levitate

Herkese merhaba tekrardan uzun zaman sonra aranızdayım.
Malum başkandan dolayı küfürler hakaretler etmemek adına siteden uzaklaştım.
Ama kendisinden kurtuluyoruz.
Baştan söyliyim hem Hasan Arat'ın hemde Serdal Adalı değerli kişiler ve en azından vizyon sahibi insanlar. Ama oyum Hasan Arat'a.

ooo reyiz hoşgeldin be

ançsiz hayat daha güzel, artık 7/24 buradasın aksini kabul etmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yapımı ciddi olursa bir elden geçirirler ya, ihtiyaç olduğu kesin ama konser geliri falan iyi olurdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı zubeyirbaya

ben arat'ın lansmanını olumlu bulanlardanım. rakibine göre daha dikkate değer noktalara değindi. adalı'yı mevcut anlayışın daha popülist bir versiyonu olarak görmek mümkün. arat'ın gelmesini hala zor görüyorum ama gelirse daha dikkate değer değişimler bekleyebiliriz.

Çevrimiçi murat

yapımı ciddi olursa bir elden geçirirler ya, ihtiyaç olduğu kesin ama konser geliri falan iyi olurdu
zaten bu proje olamz.alelacele birşeyler çizip koymuşlardır ama dah düzgün birşey beklerdim yinede.

Çevrimdışı levitate

zaten bu proje olamz.alelacele birşeyler çizip koymuşlardır ama dah düzgün birşey beklerdim yinede.

doğru dedin ama niyet önemli bence, hatta stat sonrası bu işe girmek lazımdı

stat yapılmadan öncede saçma sapan projeler gösterilirdi, yapım aşamasına gelince mimara falan verirler bir şeye benzer herhalde
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

adalı simao, quaresma, fernandes dönemi hikayeleri anlatıyor. yahu o dönem aynı zamanda julio alves, sidnei, bebe dönemi değil mi? adamın referans verdiği döneme bak bu kadar mı akli melekeler, hafızalar zayi oldu bu camiada. julio alves transferi dümdüz dolandırıcılık tarihimizde örneği yoktur.

Çevrimdışı mellfred

adalı simao, quaresma, fernandes dönemi hikayeleri anlatıyor. yahu o dönem aynı zamanda julio alves, sidnei, bebe dönemi değil mi? adamın referans verdiği döneme bak bu kadar mı akli melekeler, hafızalar zayi oldu bu camiada. julio alves transferi dümdüz dolandırıcılık tarihimizde örneği yoktur.
o sezonu antenin arkasında bitirmişiz

Etiketler: