Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 781119 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

şenolsporlular bunu kaldıramaz daha amarteyin transferini kabul etmediler
Artık bu tavrı bırakmamız lazım. Şenol güneş gitti. Anç de gidiyor. Artık öncelikle taraftar olarak birleşmemiz lazım. Şuncu buncular bizi ayrıştırıyor. Nacizhane..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@Fikret güzel özetlemişsin. Eline Sağlık  :super:

Çevrimiçi gokhans

Bu arada, serdal adalı’nın yönetim listesinde bulunan doğan küçükemre’nin beşiktaş ve beşiktaş taraftarına hakaret ve büyük terbiyesizlik yaptığı tweet’i görünce şok oldum. Kardeşim böyle insanları siz neden yönetim listesine alırsınız? Beşiktaşlı olmayan insanların, Beşiktaş yönetiminde ne işi var?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada, serdal adalı’nın yönetim listesinde bulunan doğan küçükemre’nin beşiktaş ve beşiktaş taraftarına hakaret ve büyük terbiyesizlik yaptığı tweet’i görünce şok oldum. Kardeşim böyle insanları siz neden yönetim listesine alırsınız? Beşiktaşlı olmayan insanların, Beşiktaş yönetiminde ne işi var?
Ne yazmış, göremedim ben
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

ondan önce böyle insanların beşiktaş kongre üyeliğinde ne işi var neden ihraç edilmemiş bugüne kadar diye soralım olay patladıktan sonra listeye girebileceğini sanmam öyle isimler seçim kaybettirir

Çevrimdışı ferdi1903

ondan önce böyle insanların beşiktaş kongre üyeliğinde ne işi var neden ihraç edilmemiş bugüne kadar diye soralım olay patladıktan sonra listeye girebileceğini sanmam öyle isimler seçim kaybettirir
Bülent uslu Serdal adaliyla telefon da görüşmüş bu şahıs hakinda konuya değinmiş, bu arkadaş özür isteyerek yönetime girmekten vazgeçmiş. Yani işin kısası kaçmış. Benim anlamadığım yanınızdaki ve yönetime yer vermek istediğiniz kişilerin kim oldunu bilmiyormusunuz tanimiyormusunuz? Bunlar Serdal Adalıya eksi yazıyor

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Bülent uslu Serdal adaliyla telefon da görüşmüş bu şahıs hakinda konuya değinmiş, bu arkadaş özür isteyerek yönetime girmekten vazgeçmiş. Yani işin kısası kaçmış. Benim anlamadığım yanınızdaki ve yönetime yer vermek istediğiniz kişilerin kim oldunu bilmiyormusunuz tanimiyormusunuz? Bunlar Serdal Adalıya eksi yazıyor

bilmeyebilir herkes herşeyi bilemez önemli olan bilenlerin ikaz etmesi sonrası alacağı tavır
Örnek millet yaygara kopardı burakı sokmayın kulübe diye dinlemediler soktular aldılar ağızlarının payını üstüne birde bizi utandırdılar burakın adamcılık yaptığına yerli oyuncu kolladığına yabancı oyuncuları dışladığına şaşıran kimse varmı
Ben bekliyordum ama bu kadar çabuk olacağını beklemiyordum burda burakı beşiktaşta görmek şsteyen iyi beşiktaşlı olduğunu söyleyen bazı arkadaşlar vardı izlesinler iyi beşiktaşlı burakı

Çevrimiçi gokhans

Ne yazmış, göremedim ben
Tinersiz hava sahası özetli bir karikatür. Tam bir komposto çocukluğu ürünü bir karikatür.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cevabı basit, sana şu kadar oy getiririm diyen kim olursa yönetime girer
Asıl şu dernek yapısından acilen kurtulmamız lazim.
Bu arada Serdal Adalı nin listesine girecek tahmini isimleri görünce eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yagarmis sözü aklıma geldi.
Tamamen matruska yönetim gibi

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı zubeyirbaya

Cevabı basit, sana şu kadar oy getiririm diyen kim olursa yönetime girer
Asıl şu dernek yapısından acilen kurtulmamız lazim.
Bu arada Serdal Adalı nin listesine girecek tahmini isimleri görünce eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yagarmis sözü aklıma geldi.
Tamamen matruska yönetim gibi

valla bugün üç kongre üyesi abiyle oturdum. az çok kongre havasına hakimler. kendileri hasan arat'a verecek ama kongre dinamiklerinin adalı'yı gösterdiğini listede büyük sürprizler gelmezse arat'ın çok şansı olmadığını düşünüyorlar.

Çevrimdışı zubeyirbaya

https://twitter.com/kartalismus_/status/1725034614857568299?t=1y7VnGYKjcrZWg7bx1L9fA&s=19

bu orta avrupa menşeili hocalar yapamaz burda. bunlar her şeyin tıkır tıkır işlediği sistemlerden çıkmış adamlar sudan çıkmış balığa dönüyorlar. kendini beğenirim ama daha güneyli bir hocaya bakalım derim. italya-portekiz daha kolay adapte olabilecek yerler, tabi deneyimleri yapmışlıkları da önemli.

Çevrimiçi murat

bu orta avrupa menşeili hocalar yapamaz burda. bunlar her şeyin tıkır tıkır işlediği sistemlerden çıkmış adamlar sudan çıkmış balığa dönüyorlar. kendini beğenirim ama daha güneyli bir hocaya bakalım derim. italya-portekiz daha kolay adapte olabilecek yerler, tabi deneyimleri yapmışlıkları da önemli.
uyum sağlaması kolay olur kendimize benzetiriz,mi daha mantıklı yoksa bizi bir düzene oturtacak birisi mi olsun, önemli bir tercih.

Çevrimdışı ferdi1903

valla bugün üç kongre üyesi abiyle oturdum. az çok kongre havasına hakimler. kendileri hasan arat'a verecek ama kongre dinamiklerinin adalı'yı gösterdiğini listede büyük sürprizler gelmezse arat'ın çok şansı olmadığını düşünüyorlar.
Benim tahminimde Adalı seçilecek yönünde ama doğru isim sayın arat gibi duruyor

Çevrimdışı blackeagle35

Niye herkes Adalı kazanacak diye düşünüyor? Yakın dönemde iki kere seçime girip kaybetmiş biri sonuçta. Ahmet Nur Çebi’nin Hasan Arat’tan daha fazla karşılığı olduğunu sanmıyorum camiada. Hasan Arat da iki defa seçim kaybetti sanırım ancak büyüklerimiz daha iyi bilir ama Serdar Bilgili’ye karşı olan daha çok Seba'ya karşı gelenlerin zaferiydi diye hatırlıyorum. Adalı’nın şu anda çok fazla bi rüzgar aldığını da düşünmüyorum. Bence Arat kazanacak. Adalı da kazansa üzülmem ama Arat seçime daha hazır gibi duruyor. Bugün daha da iyi anlayacağız Hasan Arat’ı.

Çevrimdışı zubeyirbaya

uyum sağlaması kolay olur kendimize benzetiriz,mi daha mantıklı yoksa bizi bir düzene oturtacak birisi mi olsun, önemli bir tercih.

burda bizi düzene oturtacak uzun vadeli kurucu profilde bir tip seçilirse kritik olan arkasında durulacak mı sorusu olur bence. bu tür hocalar kısa vadede başarılı gözükmez çünkü hızlı çözümlerin peşinde olmaz bir taktiksel anlayış oturtmak için uzun süre çalışmak gerektiğini düşünürler, ilk başta sahada tablo çok daha olumsuz görünür. çünkü genelde bizim liglerde öyle mental kapasitesi yüksek oyuncular olmaz bunlar azınlıktadır. takımın hocanın dilini anlaması bir oyun anlayışı oturtması uzun sürer.

tam da bu aralıkta bir takım sosyal medya hesapları, bir takım taraftarın sesi haberciler ötmeye başlarlar. niyetleri genelde kendi işlerine de gelecek bir türk hocayı getirmektir, lobileri zaten hazırdır. hoca beden hocası ilan edilir. türkiye ligini bilme mavalları başlar. antremanda fazla çalışmaktan sıkılan bir kaç türk oyuncu da içerden olumsuz haberler sızdırmaya başlar, saçma sapan ropörtajlar verir. işte o noktada acaba yönetim güçlü durup hocaya sahip çıkar mı? geçilmesi gereken kritik eşik burası olur. taraftar da bu rüzgardan etkilenip iki başarısız sonuç üstüste gelince takım ne oynamaya çalışıyor, nereye gidiyor bunu unutur. hocaya sırt çevirir. sağlam, planına inanan bir yönetim bu havayı elbette tersine çevirebilir. masaya yumruğunu vurur, gerekirse basını susturur. papazlık yapmaya kalkanı kadro dışı bırakır. ben uzun vadeli plan yaptım x hocayla iki sene arkasındayım der. ancak ben türkiye'de bunun yapılabildiği çok az örnek gördüm.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Niye herkes Adalı kazanacak diye düşünüyor? Yakın dönemde iki kere seçime girip kaybetmiş biri sonuçta. Ahmet Nur Çebi’nin Hasan Arat’tan daha fazla karşılığı olduğunu sanmıyorum camiada. Hasan Arat da iki defa seçim kaybetti sanırım ancak büyüklerimiz daha iyi bilir ama Serdar Bilgili’ye karşı olan daha çok Seba'ya karşı gelenlerin zaferiydi diye hatırlıyorum. Adalı’nın şu anda çok fazla bi rüzgar aldığını da düşünmüyorum. Bence Arat kazanacak. Adalı da kazansa üzülmem ama Arat seçime daha hazır gibi duruyor. Bugün daha da iyi anlayacağız Hasan Arat’ı.

ben de hasan arat'a daha sıcağım. adalı'nın açıklamalarında pek parlak detaylar görmedim. adalı'nın daha yakın görülmesinin nedeni sanırım kaybettiği dönemlerde karşısında olan anlayışların bugün adalıyı öne çıkartması aslında o ekiplerin devamı gibi görülmesi. ama kimse de net konuşamıyor, bizim kongre gayet sürprizlere açık bir yapıda.

Çevrimiçi Monza

burda bizi düzene oturtacak uzun vadeli kurucu profilde bir tip seçilirse kritik olan arkasında durulacak mı sorusu olur bence. bu tür hocalar kısa vadede başarılı gözükmez çünkü hızlı çözümlerin peşinde olmaz bir taktiksel anlayış oturtmak için uzun süre çalışmak gerektiğini düşünürler, ilk başta sahada tablo çok daha olumsuz görünür. çünkü genelde bizim liglerde öyle mental kapasitesi yüksek oyuncular olmaz bunlar azınlıktadır. takımın hocanın dilini anlaması bir oyun anlayışı oturtması uzun sürer.

tam da bu aralıkta bir takım sosyal medya hesapları, bir takım taraftarın sesi haberciler ötmeye başlarlar. niyetleri genelde kendi işlerine de gelecek bir türk hocayı getirmektir, lobileri zaten hazırdır. hoca beden hocası ilan edilir. türkiye ligini bilme mavalları başlar. antremanda fazla çalışmaktan sıkılan bir kaç türk oyuncu da içerden olumsuz haberler sızdırmaya başlar, saçma sapan ropörtajlar verir. işte o noktada acaba yönetim güçlü durup hocaya sahip çıkar mı? geçilmesi gereken kritik eşik burası olur. taraftar da bu rüzgardan etkilenip iki başarısız sonuç üstüste gelince takım ne oynamaya çalışıyor, nereye gidiyor bunu unutur. hocaya sırt çevirir. sağlam, planına inanan bir yönetim bu havayı elbette tersine çevirebilir. masaya yumruğunu vurur, gerekirse basını susturur. papazlık yapmaya kalkanı kadro dışı bırakır. ben uzun vadeli plan yaptım x hocayla iki sene arkasındayım der. ancak ben türkiye'de bunun yapılabildiği çok az örnek gördüm.

Sistemi olan akıllı  bir yabancı hoca ekibini getirip, bir sitem kurabilecek, bunun içinde gerekirse 2 sene hocasını kendi mamasının peşindeki medya  kaşarlarına veya sosyal medya trollerine karşı savunabilecek bir yönetim lazım. Bu kişi de Hasan Arat gibi görünüyor.

Adalı açıklamalarıyla korkutuyor. Sanki eski sistem aynen devam edecek gibi. 30 yaş üstü yıldız eskilerini baba maaşlarla getir ver hocaya, oldu oldu, olmadı hocayı gönder başkasını getir. Biz de bekleyelim, kuş taşa çarpsında şampiyon olalım diye. Hasbelkader olsakda sonrası 3-5 yıl rezillik. Adalı gerçek Beşiktaşlı, bu iyi. Ama yanındaki destekleyen mamacı tayfa büyük tehlike. Bunu geçenlerde Arat da söyledi 'rakibimiz daha programa başlamadan her yerde haber oluyor' dedi.

Bu akşamki Arat'ın lansmanının içi doludur diye umutla bekliyoruz.

Çevrimiçi Monza

Konudan bağımsız bir görüşüm; ANÇ, yönetim, ropdöşambır :) , Şenol Güneş, BY derken futbolculara sıra gelmiyor.

Oyuncuların da çok sert eleştirilmesi lazım. Artık para mevzusu mu var, gruplaşma mı, gece hayatı mı muamma ama kardeşim kaç milyonluk topçularsınız başında hoca olmasa bile Bodo ya iki maçta ezilmezsin. Koşacak dermanları yok. Sorun tespit edilip, gerekiyorsa kadro dışı cezası verilmeli.

Rıza hoca geldiğinde dünya kupası arasında Antalya'ya kampa gideceğiz demişti. Söylenti o ki futbolcular istememiş gitmeyi. İnşallah söylentidir ama doğruysa hoca veya yönetim değişikliği bu işi kısa vadede düzeltemez.

Çevrimiçi kartalizma190399

Su video'nin 14:00 ile 25:00 arasindaki kismi izlerseniz neden bizim camia'dan birsey olmayacagini soyledigimi anlarsiniz.
Soylenenlerden bazi basliklar:

"Riza Calimbay 4'te 4 yaparsa nasil gondereceksin"
"Iki tarafin da Riza Calimbay ile hemen yollari ayirma dusuncesi yok, takimin durumuna bakacaklar"
"Turkiye kupasini kazandi, ligi fena bir yerde bitirmedi, nasil gondereceksin?"

Iste bu yuzden bizden birsey olmaz. Daha gecen sene ayni seyleri yasamamis gibi hala ayni sacmaliklari goruyoruz.
Einstein'in ayni seyleri yapip farkli sonuc bekleyenler icin soyledigi birsey var da, neyse.
Cikip adaylar Riza Calimbay'a saygi duruyoruz, ama yeni antrenorle anlasma durumuna gore belki devre arasi, en kotu ihtimalle sezon sonu yollari ayiracagiz, simdiden bilinsin demedikleri surece benim icin tamamen boslar.
Riza Calimbay'in daha onceki Besiktas ve Trabzon facialarini bilmiyormusuz gibi konusuyor herkes. Ustelik efendilik, Besiktaslilik gibi kaliteli liyakat sahibi teknik direktorlukle alakasi olmayan seylerden bahsedilerek ovuluyor.
Olacaklar bence cok basit, nostradamus olmaya gerek yok. Ligden kopmanin rahatligi ve rakiplerimizin bizi kucumsemesiyle lig sonuna kadar kor-topal gideriz, 1-2 mac carpici sekilde kazaniriz. Ligi tertemiz 3. bitirirz, kupa'da kura'ya ve gunluk form durumuna bagli. Bu performans yeterli gorulur, sonra gelecek sene Riza Calimbay vizyonuyla gelsin vasat topcular. Lig basinda kalabalik fikstur, stresli maclar derken ekim-kasim ayindan ligden ve Avrupa'dan kopus ve kapanis. Bunun boyle olacagini gormek icin bu sene'ye bakmak, hatta bir evveli sene'ye bakmak yeterli. ANC'nin getirdigi antrenoru bize layik goren zihniyet ANC yonetiminin devamidir, bu kadar basit.

Çevrimiçi Necmi

Konudan bağımsız bir görüşüm; ANÇ, yönetim, ropdöşambır :) , Şenol Güneş, BY derken futbolculara sıra gelmiyor.

Oyuncuların da çok sert eleştirilmesi lazım. Artık para mevzusu mu var, gruplaşma mı, gece hayatı mı muamma ama kardeşim kaç milyonluk topçularsınız başında hoca olmasa bile Bodo ya iki maçta ezilmezsin. Koşacak dermanları yok. Sorun tespit edilip, gerekiyorsa kadro dışı cezası verilmeli.

Rıza hoca geldiğinde dünya kupası arasında Antalya'ya kampa gideceğiz demişti. Söylenti o ki futbolcular istememiş gitmeyi. İnşallah söylentidir ama doğruysa hoca veya yönetim değişikliği bu işi kısa vadede düzeltemez.
başlarında hoca olmasaydı zaten iki maçıda kazanırlardı esas sorun başlarında kötü niyetli bir hocanın olmasıydı
Söylenti dediğin şeye gelince söylenti değil rıza hoca kendi söyledi oyuncular gitmek istemedi diye oyuncularada çok fazla birşey dememek lazım birşeyleri kırarsan onarması kolay olmaz burakın ne olduğu belliydi bunu bilerek takımın içine soktuğunda sonuçlarınada katlanırsın bir günde düzelmez hiçbir şey bir sürü oyuncu var herkesmi suçlu yoksa kendilerine karşı işlenen bir suça tepkimi bunu iyi okumak lazım antalyada maç çıkışında burak kovulsaydı oyuncuları kazanırdı yönetim ama tuttu buda arkasında durdu demektir bu yönetim durdukça o oyunculardan performans beklenmez sadece burak değil şenolunda adamcılık yaptığını zaten geçmişdende biliyoruz herşey çabuk unutuluyor oyunculara küfür ettiği geçmişdede söyleniyordu burak lafıyla konuşmam ama senolla alakalı söyledikleride şaşırtmadı beni zaten öncede kulağımıza geliyordu

Çevrimiçi Monza

başlarında hoca olmasaydı zaten iki maçıda kazanırlardı esas sorun başlarında kötü niyetli bir hocanın olmasıydı
Söylenti dediğin şeye gelince söylenti değil rıza hoca kendi söyledi oyuncular gitmek istemedi diye oyuncularada çok fazla birşey dememek lazım birşeyleri kırarsan onarması kolay olmaz burakın ne olduğu belliydi bunu bilerek takımın içine soktuğunda sonuçlarınada katlanırsın bir günde düzelmez hiçbir şey bir sürü oyuncu var herkesmi suçlu yoksa kendilerine karşı işlenen bir suça tepkimi bunu iyi okumak lazım antalyada maç çıkışında burak kovulsaydı oyuncuları kazanırdı yönetim ama tuttu buda arkasında durdu demektir bu yönetim durdukça o oyunculardan performans beklenmez sadece burak değil şenolunda adamcılık yaptığını zaten geçmişdende biliyoruz herşey çabuk unutuluyor oyunculara küfür ettiği geçmişdede söyleniyordu burak lafıyla konuşmam ama senolla alakalı söyledikleride şaşırtmadı beni zaten öncede kulağımıza geliyordu

Söylenti dediğim futbolcular gitmek istemediği için kampın iptal edilmesi durumu. Rıza hocanın kamp istediğini söylediğini biliyorum. Kamp herhangi başka bir sebeple iptal edildiyse okey ama futbolculara zor geldi de gitmek istemedilerse bu sıkıntı. İlerde problem çıkartır bu durum.

Bunlar profesyonel adamlar, ortalama yaşlar 30, kazanıyorlar 0,5 -3 milyon euro para. Kötü çalıştırılıyorsa ki kötü çalıştırılmışlardır yani hiç demezler mi benim bir ismim var bir kariyerim var neden 20 dk da dilim dışarı çıkıyor, kendime bakayım kondüsyonumu arttırayım, ayıp oluyor. Demiyorlar demek ki.

Yanlış anlaşılmasın Şenol Güneş, BY, ANÇ vs onların kusurunu azaltmaz hatta arttırır. Ama bence, futbolcu kısmı da suçlu. Ayakta durabiliyor diye neredeyse Muleka fanı olacağız  :)

Çevrimiçi Necmi

Söylenti dediğim futbolcular gitmek istemediği için kampın iptal edilmesi durumu. Rıza hocanın kamp istediğini söylediğini biliyorum. Kamp herhangi başka bir sebeple iptal edildiyse okey ama futbolculara zor geldi de gitmek istemedilerse bu sıkıntı. İlerde problem çıkartır bu durum.

Bunlar profesyonel adamlar, ortalama yaşlar 30, kazanıyorlar 0,5 -3 milyon euro para. Kötü çalıştırılıyorsa ki kötü çalıştırılmışlardır yani hiç demezler mi benim bir ismim var bir kariyerim var neden 20 dk da dilim dışarı çıkıyor, kendime bakayım kondüsyonumu arttırayım, ayıp oluyor. Demiyorlar demek ki.

Yanlış anlaşılmasın Şenol Güneş, BY, ANÇ vs onların kusurunu azaltmaz hatta arttırır. Ama bence, futbolcu kısmı da suçlu. Ayakta durabiliyor diye neredeyse Muleka fanı olacağız  :)
rıza hoca söyledi iki gün öncede söyledi bugünde söyledi oyuncular istemediği için antalya kampı iptal edilmiş bugün istanbul hazırlık maçının iptal edildiğinide söyledi
Bireysel çalışmayla tekniğini yükseltirsin kondüsyonunu yükseltemezsin insan doğası izin vermez buna birinin seni doğru şekilde zorlaması gerekiyor bizim en büyük sorunumuz kondüsyon değil yanlış çalışma uygulanması üstünede aşırı yükleme yapıldığı için zincirleme sakatlıklar oluştu bunuda rıza hoca söyledi bütün oyuncular aynı yerlerinden sakatlanıyorlar buda çalışmanın yanlış yapıldığına işaret eder dedi sonrada aşırı yüklenince arka arkaya sakatlıklar çıkmış dedi
Bir takımda komple sorun varsa kabahat oyuncuda değildir necip bile sakatlandı düşün artık gedson sakatlandı bunlar en sağlam oyuncularımız
Bu sorunları daha şenolun adı geçtiği anda söylemiştik herkes unutmuş takımın önceki şenol dönemindeki rezil halini sonuçta iki maçta burak bu hale getirmedi takımı

Çevrimdışı sEuL

Hasan Arat'in lansmani vardi sanirim bugun, takip edebilecegimiz bir yer var mi?

Edit - Youtube'ta cikti Besiktaslilarin yolu diye aratinca.

Takip etmek isteyen olursa -
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2023, 20:02:04 sEuL ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Etiketler: