Neden olmasın ki? Fb maçına kadar kayıpsın gidelim direk potadayız. 2.lik de başarı olur. Bizim ne yapıp edip seneye şampiyonlar ligi en kötü uefaya gitmemiz lazım.
Cok fazla iyimsersin Samet, kosmayi denemeden once bi emeklemeye baslayalim, ayakta durmayi ogrenelim ve bakalim yureyebiliyor muyuz diye - hemen kosmaya odaklanirsak cok cabuk uzuluruz.
Konu 6-9 puan falan da degil, biz gercekten cok ama cok kotuyuz. Taktik teknik konularini tartismayi birakali uzun zaman oldu, takimin fizik kondisyonu sifir - kocaman bir SIFIR. Sanirsin takimdaki butun oyuncular yaz tatilinden gecen hafta gelmisler - oyle boyle degil. Bu takima fizik kondisyon asilasan bile bu oyuncu grubunu birde mental olarak hazirlaman gerekecek. Butun oyuncularda lig haftaya bitecek ben kendimi zorlayamam havasi var.
Biz derbi macini bir sutla tamamladik ya, Ts 3 tane sallayip bu oyuncu grubunu Ist'a gonderdi. O rezil performanstan sonra takimdan bir reaksiyon bekledik ama daha rezil bir oyun vardi bir sonraki Brugge macinda. Sonra Adana'dan 4 yedik, lig bitti tutunacak tek dalimiz Avrupa kaldi belki orada bir reaksiyon verir takim kendi taraftarinin onunde dedik adi sani duyulmamiz Lugano'dan 3 tane yedik. Bu rezilliklerden sonra TD def olup gitti, takimin onunde bu degisiklikten sonra bir derbi maci vardi - tam oyuncularin isteyecegi turden ve kendilerini affettirebilecekleri macta yine yenildiler. Bodo maclarina yada Antalya macina girmiyorum, bugun yine buyuk bir kan degisikliginin ardindan - taraftarin ittirmesi ile birseyler oynamaya calistilar ama nafile - golu attiktan sonra acaba bir iki kirmizi karti mi kacirdim diye saga sola bakmaya basladim - sanki sahada eksik kalmis 9 kisilik Besiktas vardi. Resmen yenilmeye gelmis Basaksehir'e ozguven asilayip bu macida verecektik. Bireysel performanslari, sakatliklari, karaktersizlik yapan bazi oyunculari, Afrika kupasini falan daha hesaba katmiyorum bile.
Uzun lafin kisasi, 2. doneminin sonunda Senol yine toparlamasi inanilmaz zor olan bir enkaz daha birakti arkasinda. Yonetimin yatacak yeri yok zaten, sabah aksam kulaklarini cinlatiyoruz o haysiyetsizlerin. Yani bir iki galibiyetle sampiyonluk falan konusulmaya baslanirsa burada sonumuz yine husran olur.