Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784321 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Farkli dusunuyoruz bu konuda agabey, pek katilamiyorum sana.

Sampiyonluktan bahsetmeyin demiyorum ama biraz realite...takim bi yavas yavas kendine gelsin, biraz toparlansin, iki uc mac ustuste kazanip bir hava bulsun. Puan cetvelinde ne bileyim TS ile falan arayi bi acalim, ilk iki ile puan makasini biraz daha kiralim bi momentum yakalayalim ondan sonra hep beraber yuksek sesle sampiyonluktan bahsederiz.

Avrupa kuralari cekildigindede bircok arkadas ya biz Besiktas'iz biz soyleyiz boyleyiz, bu grubu lider bitirecegiz kupa bile gelebilir diye diye grubu o koy takimlarinin arkasinda maalesef sonuncu bitiriyoruz.

Yoksa bu yazilanlarin ANC'nin biz bu sene %99 sampiyonuz demesinden farki kalmiyor benim icin. Daha Besiktas'i kimin yonetecegini bile bilmiyoruz, Serdal Adali ile ayni dongunun devamini mi izleyecegiz yoksa Arat ile farkli bir soluk icerisine mi girecegiz - hepsi muamma.

Kume dusme hattinda gezinen bir takimi zoraki yendigimiz macin ardindan sampiyonluk hesaplari yapmaya baslarsak ilk yenilgide takimi ve teknik heyeti afedersin ama seyin bi tarafina sokup cikaririz.

Tabiki realiteyi kaybetmememiz gerekiyor fakat şu tükenmişlik sendromundan da çıkmalıyız. Seçime kadar daha doğrusu fb maçına kadar tüm maçları almalıyız ve o zamana kadar da takımı desteklemeliyiz.

Takım oyunu yok, oyuncular formsuz, hakemler lime lime doğruyor elde bir taraftar kalıyor. Biz de gardımızı düşürmemeliyiz. O zaman herşey biter.

Bir kaç üst mesajımda da yazdım. Kim oynuyor, oyunumuz nasıl falan bunları bir kenara bırakıp 3 puana odaklanmalıyız. Oyuncu satmak içinde para kazanmak içinde avrupa şart çünkü.

Tribünde olsun sosyal medyada olsun yönetime tepkimizi gösterdik, çok geçde olsa seçime gidiyoruz ve Anç aday olmuyor. Şu dakikadan sonra takımı desteklemeliyiz diye düşünüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Farkli dusunuyoruz bu konuda agabey, pek katilamiyorum sana.

Sampiyonluktan bahsetmeyin demiyorum ama biraz realite...takim bi yavas yavas kendine gelsin, biraz toparlansin, iki uc mac ustuste kazanip bir hava bulsun. Puan cetvelinde ne bileyim TS ile falan arayi bi acalim, ilk iki ile puan makasini biraz daha kiralim bi momentum yakalayalim ondan sonra hep beraber yuksek sesle sampiyonluktan bahsederiz.

Avrupa kuralari cekildigindede bircok arkadas ya biz Besiktas'iz biz soyleyiz boyleyiz, bu grubu lider bitirecegiz kupa bile gelebilir diye diye grubu o koy takimlarinin arkasinda maalesef sonuncu bitiriyoruz.

Yoksa bu yazilanlarin ANC'nin biz bu sene %99 sampiyonuz demesinden farki kalmiyor benim icin. Daha Besiktas'i kimin yonetecegini bile bilmiyoruz, Serdal Adali ile ayni dongunun devamini mi izleyecegiz yoksa Arat ile farkli bir soluk icerisine mi girecegiz - hepsi muamma.

Kume dusme hattinda gezinen bir takimi zoraki yendigimiz macin ardindan sampiyonluk hesaplari yapmaya baslarsak ilk yenilgide takimi ve teknik heyeti afedersin ama seyin bi tarafina sokup cikaririz.
takımın toparlanmasının birinci koşulu taraftarın inanmasından geçer biz kötü olduğumuz için bu durumda değiliz saha dışı etkenler yüzünden bu durumdayız bunu toparlamak hızlı olur şöyle düşün bu kadar kötü durumdayken bile burak efendinin yerli seviciliği olmasa antalyayı yenerdik şimdi başka şey konuşuyor olurduk öve öve bitiremedikleri fenerin forveti bizim beğenmeyip gönderdiğimiz batsuayi  biz abartmayı seviyoruz akşam rebiçi izledinmi iki maç sonra bu oyuncu tutulmaz olacak beşiktaştaki değişime inanmış göreceksin oxda gelecek baliyde bir çok oyuncuda düzelme olacak şu anki durum teknik kadroya güvenmeme durumuydu bunu ligin başından beri söylüyorum akşam muleka bile farklıydı sahanın her yerinde savaştı bu her oyuncuya yansıyacak biz dibi gördük artık yükseliş başladı oyunu beğendimmi hayır hiç beğenmedim ama baktığım oyun değildi ben oyuncuları izledim birşeyler farklıydı takım kazanmak istiyordu iki maç kazanalım sen takımı ondan sonra izle mertin son anlarda çıkardığı top hariç pozisyon vermedik bunuda stoperde en korktuğumuz ikili ile başardık milli ara ilaç olacak rıza hoca maç oynayacağımızı söyledi bu tamamen takımı kazanmaya alıştırma işi psikolojik tedavi
Bu halimizle bile kötü yerde değiliz bundan daha kötüde olmayızdaha iyi olacağız buda yükseleceğiz demektir gerisini zamana bırakalım şurda dişimizi sıkacağımız iki maç kaldı yönetimle takıma inanıp bunları hasarsız geçersek samsun ankaragücü sanırım ondan sonra yolu düzlemiş oluruz

Çevrimdışı Sefa Kara

masuaku diye topcumuz vardı bizim noldu oldu mu bu adam ?

Çevrimiçi Samet Demir

masuaku diye topcumuz vardı bizim noldu oldu mu bu adam ?
Bunları birbir not defterine kayıt ettik. Kötü düşünmek istemiyorum ama afrika kupasında şuan sakat olanlar takır takır top oynarlarsa bunlarla en yakın zamanda vedalaşmak gerekir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1724031993086664876?t=bVOf5ah5oqQyUqtA3pMpXw&s=19

Bu söylemlerini hiç beğenmedim. Yıldız transferlerine karnımız epey doydu.
taraftarın kuklası olmak içinmi geliyor bu anlamadım

Çevrimdışı Unnamed

Biz seni istiyoruz @Necmi abi başkanlığa  :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Demir

taraftarın kuklası olmak içinmi geliyor bu anlamadım
Emre Kocadağın Serdal Adalı adaylığı sonrası aday olmakdan vazgeçmesi boşuna değilmiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/Bogazin_kartal/status/1724057110307115240?t=7hiCZI-umODKOifKImgjgw&s=19

çoğu ANÇın yönetim kurulundaydı.matruşka diye boşa demiyorlar anç v2 uptade.Röpteşambırda bilerek seçimden çekildi oy bölmedi hepsini serdala akıtacaklar oyların.

Çevrimdışı ferdi1903

çoğu ANÇın yönetim kurulundaydı.matruşka diye boşa demiyorlar anç v2 uptade.Röpteşambırda bilerek seçimden çekildi oy bölmedi hepsini serdala akıtacaklar oyların.
O zaman tek çare sayın hasan arat

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Emre Kocadağın Serdal Adalı adaylığı sonrası aday olmakdan vazgeçmesi boşuna değilmiş.
her ağzını açtığında batıyor yd kafası bu
Taraftar ister alırım ne demek taraftar herşeyi ister transfer bir plana programa göre yapılır
Çok ilginç bir seçime gidiyoruz yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal artık seç birini seçebiliyorsan

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdar Adalı iyi bir ikinci adam olur ama asla lider olamaz
Kaldı ki TJK başkanlığını da birlikte yuruturum demesi abesle iştigal.
Talisca falan ise sadece taraftar populizmi kokan hiçbir plan kırıntısı dahi olamayacak spontane göz boyamalar

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca falan ise sadece taraftar populizmi kokan hiçbir plan kırıntısı dahi olamayacak spontane göz boyamalar
Tjk ile başkanlığı birlikte yürütmek için yol arıyoruz diye konuyu kendi gündeme soktu. Bu konudan bahsetmese çoğu kişi didiklemez bu mevzuyu. Demekki sıkıntı olabilecek durum var kendisi çözüm arıyor. Sözde bulmuşta. Neyse ben kendisinden epey umutluydum ama şuan bende hiç heyecan yaratmıyor.

Çevrimiçi Necmi

Tjk ile başkanlığı birlikte yürütmek için yol arıyoruz diye konuyu kendi gündeme soktu. Bu konudan bahsetmese çoğu kişi didiklemez bu mevzuyu. Demekki sıkıntı olabilecek durum var kendisi çözüm arıyor. Sözde bulmuşta. Neyse ben kendisinden epey umutluydum ama şuan bende hiç heyecan yaratmıyor.
heyecan arıyorsan hız trenine falan git biz en şanslı taraftarız o heyecanı stadın yapımında yaşadık yıllarca yedi yirmidört canlı yayında stad yapımı izleyen kaç manyak vardır 😂
Başkanlar gelir gider oyuncular hocalar gelir gider bunlar rutin işler bizde gerçek heyecan bu saatten sonra avrupada kupa kaldırmak olur daha aşağısı kurtarmaz

Çevrimiçi Necmi

lider kimliğinde bir insan oturup kalkarken bunu hissettirir popülizm yapmaz iki adayda sınıfta kaldı bence
Aratta hem burda hem almanyada konuştuklarıyla kimsede soru işareti yaratmadı ilginç burda devlet beşiktaşı sever dedi almanyada devlet destek verecek dedi kesin konuştu
Kimden ne garanti aldında bu kadar iddalısın diyen olmadı seni buraya beşiktaşa başkan olman için birimi gönderdi demedi devlet sana niçin garanti versin vergi afları falansa sana bir veriyorsa renklilere on veriyor devlet karar aldığında her kulüp için alır beşiktaşa özel birşey neden yapsın yapacaksa neden yapacak
Hiç bir aday hakkında sallamak istemiyorum ama bunları söyleyen arat ben değilim imada etmiyorum sadece söylediklerini açması lazım güvence almış gibi konuşuyor hiç hoş şeyler değil bunlar
İki adayda kendi ayaklarına sıkıyor 

Çevrimdışı MUSTAFA_

lider kimliğinde bir insan oturup kalkarken bunu hissettirir popülizm yapmaz iki adayda sınıfta kaldı bence
Aratta hem burda hem almanyada konuştuklarıyla kimsede soru işareti yaratmadı ilginç burda devlet beşiktaşı sever dedi almanyada devlet destek verecek dedi kesin konuştu
Kimden ne garanti aldında bu kadar iddalısın diyen olmadı seni buraya beşiktaşa başkan olman için birimi gönderdi demedi devlet sana niçin garanti versin vergi afları falansa sana bir veriyorsa renklilere on veriyor devlet karar aldığında her kulüp için alır beşiktaşa özel birşey neden yapsın yapacaksa neden yapacak
Hiç bir aday hakkında sallamak istemiyorum ama bunları söyleyen arat ben değilim imada etmiyorum sadece söylediklerini açması lazım güvence almış gibi konuşuyor hiç hoş şeyler değil bunlar
İki adayda kendi ayaklarına sıkıyor
Serdar Adalı konusunda net bir görüşüm olsa da Hasan Arat hala kapalı kutu. Lansmandan sonra konuşmanın daha doğru olacağını düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi NioHH

Bunları birbir not defterine kayıt ettik. Kötü düşünmek istemiyorum ama afrika kupasında şuan sakat olanlar takır takır top oynarlarsa bunlarla en yakın zamanda vedalaşmak gerekir.

Kabul etmek lazım bu işin böyle olacağını hepimiz biliyorduk. Bütün Afrika Kupasına gidecek oyuncuların patır patır sakatım hastayım çekmesi boşuna değil. Bu Kadroda Beşiktaş aidiyetı olan yabancı oyuncu yok.

Çevrimiçi gokhans

Burak'ın istifa sonrası röportajını okudum biraz önce. Aboubakar, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş, ödeme yapılmadığı sürece ağrılarının devam ettiğini söylüyormuş. Sergen zamanı yaşananlarda ortada. Bu gerçekse devre arası satılsın, alıcısıda olan bir oyuncu.. 
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

Burak'ın istifa sonrası röportajını okudum biraz önce. Aboubakar, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş, ödeme yapılmadığı sürece ağrılarının devam ettiğini söylüyormuş. Sergen zamanı yaşananlarda ortada. Bu gerçekse devre arası satılsın, alıcısıda olan bir oyuncu..
Bence durum sadece Abubakar özelinde dğil, afrika kupası için oynamayan kim varsa yollayabilirler. Zaten bu problemlerin yaşanacağı çok belliydi bizde gidip 8 afrikalı topçuyla sezona başladık şaka gibiyiz. Devre arası ne gerekiyorsa yapılmalı gerekirse gemileri yakıp en az 5 transfer ve yerlilerde dahil büyük bir temizlik şart duruyor.

Çevrimiçi gokhans

Bence durum sadece Abubakar özelinde dğil, afrika kupası için oynamayan kim varsa yollayabilirler. Zaten bu problemlerin yaşanacağı çok belliydi bizde gidip 8 afrikalı topçuyla sezona başladık şaka gibiyiz. Devre arası ne gerekiyorsa yapılmalı gerekirse gemileri yakıp en az 5 transfer ve yerlilerde dahil büyük bir temizlik şart duruyor.
Diğer oyuncularında mutlaka eyilimi vardır, var hatta bariz belli de. Ben özellikle Aboubakar özelinde söyledim.. Seba'nın çok doğru bir sözü var. Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz, Bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, Ama herkesi her zaman aldatamazsınız!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

bence intikam almak için yapılmış açıklama burak kaynaklı hiç bir şeyi dikkate almam rızanın söylediği bir şey var oyuncuların hepsi aynı noktalardan sakat buda çalışmalarda bir hata olduğunu gösteriyor dedi yani teknik kadroyu suçladı şimdi peşinden rızanın sağlamaya çalıştığı bütünleşmeyi bozacak bu açıklamanın gelmesi sabotaj değilmi burakın spor hayatına bakınca zaten dikkate almamak gerektiği ortaya çıkıyor sen maç sonu yabancı hocaya türk oyuncuyu ezdirmem üç puan umrumda değil dediği anda bundan sonra söylediği ve söyleyeceği herşey benim için yok hükmündedir rızaya saldırmış şenola saldırmış oyunculara saldırmış yönetime saldırmış herkes suçlu burakmı masum bu bize ders olsunda bir daha kalitesiz insanları beşiktaşın içine sokmayalım

Çevrimiçi COB

Burak Yılmaz'dan mevcut kafa yapısında teknik direktör falan olmaz, şaşırtıcı şekilde acemi açıklamalar yapmış. En iyisi gitsin yorumculuk yapsın.

Çevrimiçi Samet Demir

Burak Yılmaz'dan mevcut kafa yapısında teknik direktör falan olmaz, şaşırtıcı şekilde acemi açıklamalar yapmış. En iyisi gitsin yorumculuk yapsın.
Beyazspora uygun kafa yapısı var ya da Batuhan karadenizin programıda uygun. İkiside birine atıfta bulunurlar hem.

Etiketler: