Burak hoca da burak hoca yeter ya. 3 aylik antrenorluk kariyeri olmayan adama hoca da hoca hoca da hoca, sinir oldum tv basinda. Teknik sorumlu Burak Yilmaz falan de bari. Sanki yillarin tecrubesi taktik dehaymis gibi hoca da hoca, gorduk zaten hoca'yi. Yerli antrenor falan istemiyorum artik. Birsey bu kadar kotu giderken en azindan birsey degistirmeyi denersin.
Atiyorum 3'lu oynayim belki ekstra bir sigorta'yla defans rahatlar, Mauaku sol stoper Necip sag stoper bir liberoyla daha iyi cikariz belki. Veya 4-4-2 dene Demir Ege'li tempolu bir orta saha dene, belki ileride cogalmam cift santrforla daha iyi olur rakip stoperleri daha iyi sikistiririm de. Dene be arkadas.
Formasyon o kadar da mi onemsiz? Zico'lu FB 4-4-2'den 4-2-3-1'e donup sampiyon oldu. Terim 4-3-3'ten 4-4-2'ye donup sampiyon oldu. Biz Luce doneminde hazirlik maclarinda 4-4-2'yle berbatken lige 3-5-2 ile girip sampiyon olduk. Conte Chelsea'de 4-3-3'le yapamazken 3-4-3 gibi ucuk bir sisteme donup sampiyon oldu.
Dene arkadas ne kaybedersin? Kariyerinde Tigana'dan tut Terim'e kadar kac antrenorle calistin, daha 3-4 sene evvel Lille'de 4-4-2'yle sampiyon oldun. Bir dene be arkadas.
Su maclari kaybetmek koymuyor. Ama tepkisizlik, kabullenmislik koyuyor be. Hedeflerden koptuysan en azindan su taraftari haftada 90 dakika olsun mutlu etme, bir heyecan yasatma borcun var be arkadas. Insan biraz kafa patlatir, dener bari. Liyakatsizlik her yerimizden akiyor, cildiracagim artik.