Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786810 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

kimdi rakibi ANÇ'nin şu ANÇ yerine seçilmesi gerektiğini düşündüğünüz rakibi, unuttum da ben.
Anç'in seçimi kazandığı zaman rakibi Serdal Adalıydı. Önümüzdeki seçimde de Hasan Arat, Tevfik Yamantürk aday olacak gibi duruyor, Anç aday olmazsa Emre Kocadağ aday olacakmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Murat Özen: Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor maçından sonra bir basın toplantısı düzenleyecek; hem Mehmet Büyükekşi'ye hem de Fikret Orman'a cevap verecek. Aynı zamanda başkan adaylığını açıklayacak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

kimdi rakibi ANÇ'nin şu ANÇ yerine seçilmesi gerektiğini düşündüğünüz rakibi, unuttum da ben.
sorun orda zaten rakip yok çünkü anç hazırlanmışdı karşısına rakip çıkartılmadı bu kongre yapısıyla olmaz üstüne alınma bende kongre üyesi olsam anç ye verirdim oyu o zamanda söylemişdim sana olacaklarıda söylemişdim kazandığı taktirde yanıldığımı söyleyemezsin ben ekonomiyi daha iyi yöneteceğini düşünmüşdüm ama pandemi döviz krizi hesapları değiştirdi sportif olarak dibe vuracağımızı söylemişdim sana ama bir iki dönem borcu bitirme uğruna katlanılırdı ama ne borç bitti tersine büyüdü nede sportif olarak birşey oldu üstüne marka değerimizide sıfırladı

Çevrimiçi Necmi

Anç'in seçimi kazandığı zaman rakibi Serdal Adalıydı. Önümüzdeki seçimde de Hasan Arat, Tevfik Yamantürk aday olacak gibi duruyor, Anç aday olmazsa Emre Kocadağ aday olacakmış.
ty aday olacak gibi durmuyor olursa çebinin oyunu böler çebiye gidecek oyların bayağı bir bölümü ona gider ama kaypak davranıyor işin gerçeği aday olacak olan çıkar piyasaya ben adayım der ben duymadım ağzından anca birileri adını ortaya atıyor

Çevrimdışı Sefa Kara

Şenol Güneş geçen seneden beri bizi 3lü diziliş ile oynatıyor ve oynattığı oyun VI'inkinden çok geride.

Moldeye gelince valla ben hocayı bilmem, oynattığı oyunu söylüyorum. Adamın oynattığı oyunun mantığı çok güzel, bizimde böyle 2-3 pas ile rakip ceza sahasına gidebileceğimiz, fizik olarak ligin üzerinde performans gösterebileceğimiz bir ekip gelsin.

VI laf edenler başımıza Şenol Güneş'i musallat etti takım 10 kat geriye gitti. Ayrıca bir VI'in aldırdığı adamlara bak birde Şenol Güneş'in. Yani bu alınan adamlarda salt olarak yönetimi suçlamak da yersiz.

Vizyon vizyon deyip Sergeni ve Rızayı kulübe yakıştırıyorsun. :) Öneren sendin yanlış hatırlamıyorsam. Bizim lig öyle üst düzey bir lig değil. Az kafası çalışan bir hoca olsun ligin dinamiklerini hemen çözer.

Sağlam bir yönetim, akıllı transferle her türlü ligi götürürüz.

Şenol güneşin oynattığı oyundan memnun değiliz ki gönderdik adamı zaten.

oynattığı oyun molde de iş yapar ama bizde iş yapmaz anadolu takımları bize ölümüne kapanıyor top çevirmezsen zaman zaman set hücumuna dönmezsen ki öyle hocalar VI,Molde nin hocası vs bunu bilmiyorlar 3 lü oynatanlar topun hakimiyetini de rakibe verirsin set hücumu,pas oyunuda yapamazsan tam bir paket hoca bulmak gerekiyor set hücumu,pas oyunu,kontra atak vs bunların hepsini yapabilecek bir hoca.

Sergeni zamanında istedik geldi şampiyon yaptı yanlış bir şey göremiyorum :) Benim vizyonum ilk olarak yabancı hoca olmazsa sergen yada rıza diyorum Beşiktaşın evladı gidip ts li şenolu isteyenlerde vardı :) Ben bizim ligde başarı istemiyorum avrupada başarı istiyorum

Çevrimdışı Sefa Kara

Murat Özen: Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor maçından sonra bir basın toplantısı düzenleyecek; hem Mehmet Büyükekşi'ye hem de Fikret Orman'a cevap verecek. Aynı zamanda başkan adaylığını açıklayacak.

aday olursa kazanır hepimize geçmiş olsun hayat bitti.

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol güneşin oynattığı oyundan memnun değiliz ki gönderdik adamı zaten.

oynattığı oyun molde de iş yapar ama bizde iş yapmaz anadolu takımları bize ölümüne kapanıyor top çevirmezsen zaman zaman set hücumuna dönmezsen ki öyle hocalar VI,Molde nin hocası vs bunu bilmiyorlar 3 lü oynatanlar topun hakimiyetini de rakibe verirsin set hücumu,pas oyunuda yapamazsan tam bir paket hoca bulmak gerekiyor set hücumu,pas oyunu,kontra atak vs bunların hepsini yapabilecek bir hoca.

Sergeni zamanında istedik geldi şampiyon yaptı yanlış bir şey göremiyorum :) Benim vizyonum ilk olarak yabancı hoca olmazsa sergen yada rıza diyorum Beşiktaşın evladı gidip ts li şenolu isteyenlerde vardı :) Ben bizim ligde başarı istemiyorum avrupada başarı istiyorum
Rıza nedir Allahını seversen takımın başına sen geç daha iyi. :)

Çevrimdışı Sefa Kara

Rıza nedir Allahını seversen takımın başına sen geç daha iyi. :)

:D

Çevrimiçi Samet Demir

:D

İyi Beşiktaşlıdır bana göre seviyorum kendisini ama 1 yılımızı da ona heba etmeyelim.

Hangi hoca gelirse gelsin yönetimden isteyeceği ilk şey kaliteli topçular olsun, şu gözden düşmüş olanlardan uzak duracak bir hoca olsun yetti artık iyice rehabilitasyona döndük, oyuncu rehabilite et, emekli olmuş Şenol Güneş'i tekrar hoca olması için ikna et v.s. Yeter artık.

Çevrimiçi Necmi

aday olursa kazanır hepimize geçmiş olsun hayat bitti.
daha dur peşin konuşma köprünün altından çok sular akar basınada inanma bence çebinin aday olma ihtimali çok düşük aday olması için çok teşvik varda olmamasını sağlayacak bilenmiş taraftarda var o yüzden bekleyin şu an görünen yamantürk arat ikilisinin yarışacağı yönünde öyle fısıltılar geliyor bakalım ne kadar doğru

Çevrimiçi Samet Demir

daha dur peşin konuşma köprünün altından çok sular akar basınada inanma bence çebinin aday olma ihtimali çok düşük aday olması için çok teşvik varda olmamasını sağlayacak bilenmiş taraftarda var o yüzden bekleyin şu an görünen yamantürk arat ikilisinin yarışacağı yönünde öyle fısıltılar geliyor bakalım ne kadar doğru
İlk iç saha maçında Anç'ye de büyükekşiye de iyi tepki olacak.

Çevrimdışı Sefa Kara

bodoyu yenip,antebi yenersek gör bak nasıl adaylığını acıklayacak ben iyi tanıyorsam bu anc'ı.Renklileri doldurdu kongreyi seçilmeme şansı çok düşük.

Çevrimdışı Sefa Kara

ÖZEL | Serdar Saatçı, Braga-Real Madrid maçına ilk 11'de başlayacak.

📰 Yağız Sabuncuoğlu

Bizim 1.5 milyon € gönderdiğimiz adam real madrid maçında ilk 11 başlıyor.ANç senin yatacak yerin yok.

Çevrimdışı Sefa Kara

İyi Beşiktaşlıdır bana göre seviyorum kendisini ama 1 yılımızı da ona heba etmeyelim.

Hangi hoca gelirse gelsin yönetimden isteyeceği ilk şey kaliteli topçular olsun, şu gözden düşmüş olanlardan uzak duracak bir hoca olsun yetti artık iyice rehabilitasyona döndük, oyuncu rehabilite et, emekli olmuş Şenol Güneş'i tekrar hoca olması için ikna et v.s. Yeter artık.

Tekrar tekrar söylüyorum benim isteğim yabancı hoca ve yapılanma ve avrupada başarı iyi kadro kurarsak Türkiye liginde de başarı gelir.Yabancı hocalar ne kadar başarısız gibi gözükesede Türkiye liginde öyle değil.Doğru hoca ve doğru kadro ile olur o iş.İlk tercihim yabancı.

Çevrimiçi kartalizma190399

Beşiktaşın teknik direktörlük koltuğu bu kadar kolay olmamalı.İlhan palutun çapı yetmez oynattığı futbol vasatı aşamıyor.Çağdaş atan da keza öyle başakşehir de işler kötü gidiyordu emreyi yolladı çağdaşı getirdi bir değişim olmuyor bizde işler kötü gidince yine aynı şeyler devam edecek demek bu hoca reaksiyonu bile vermedi takımı.

Sergen yalçın anadolu takımlarında rüştünü ispat etti bir çok kez küme düşme potasında ki takımları ligde tuttu vasat takımlar ile 3 büyüklere her zmaan kafa tuttu.Bize geldi ve şampiyon yaptı ama ANÇ ve saz ekibi onuda yedi başarısını kıskandı sözleşme imzalamadı istemediği oyuncuları aldı biliyorsunuz zaten sizde.

Ama yinede benim ilk tercihim yabancı ama kaliteli bir isim sistemi olan teknik taktik bilen bir isim.

Antep'i kurtardi eyvallah. Diger calistirdigi takimlarda ne puan olarak ne oyun olarak  ne basari olarak hicbirsey yapmadi. Bunlar Besiktas antrenoru olmaya yetiyorsa gelsin Yilmaz Vural yonetsin takimi. O zaman Samet Aybaba, Riza Calimbay vs de olur, onlar hatta Sergen'den daha cok sey basardi Anadolu takimlarinda ve daha tecrubeli.

Çevrimiçi kartalizma190399

Daha önce 2 kere yazdım şimdi 3.ye bir daha yazıyorum
Benim teknik direktör adayım:

https://www.transfermarkt.com.tr/abel-ferreira/profil/trainer/23009

Uzun uzun analizini yapıp sebeplerini de yazarım ama zaten gündeme bile gelmez adı boşuna uğraşmıyım.

Tek bir şey söyliyim; taraftar profilimiz ile uyum sağlayamacak teknik direktör istemiyorum. Özellikle yaşlı hocalar uzak dursun bu kulupten. Sergen çok teknik taktik dehası bir hoca olmayabilir ama sampiyon senede taraftar ile takımı butunlestiren bir yapısı vardı, taraftar sosyal medyada atar yapıyorsa o da yapıyordu. Oyuncular-teknik ekip-yönetim- taraftar her grubun frekansi aynı olmalı basarimiz için. Anç ve şenol guneşle olan durum bunun tam tersiydi.

68 yasinda Bielsa,  78 yasinda lucescu filan uzak dursun.

Bu soyledigin seylerin hicbiri temel teknik direktor meziyeti degil. Teknik direktorun isi taraftari gaza getirmek, hakemleri elestirmek vs degil. Bunlara maalesef Turkiye'deki futbol sartlari geregi ihtiyac duyuluyor, ama cikip bir menajer veya iletisimden sorumlu yonetici bunu yapmali. Getir Sinan Engin'i yapsin.

Sergen benim gozumde berbat bir hoca, cunku Atiba-Mensah'li orta sahadan verim aldigi oyunun aynisini Pjanic-Teixeira'li orta sahadan bekleyecek kadar taktiksel olarak vasat.
Takima CL'ye hazirlayacagim diye sacma sapan sekilde kondisyon yukleyip 20 sakat verecek kadar bilgisiz.
CL'de her rakipten kopya kagidi gibi goller yiyecek, iyi denebilecek kurada BJK tarihinde gorulmemis sekilde 0 puan cekecek kadar hazirliksiz.

Bazi seyler ekibe bagli tabii, ama hoca geldigi zaman analiz ekibi, kondisyoneri, yardimcisiyla geliyor. Bu isler'in Sergen'in ekibiyle olamayacagini 2. senede gorduk zaten.
Tekrar ayni hatalara dusmeye gerek yok. O mucizevi sampiyonluk ANC yonetiminin gunahlarini orttugu gibi Sergen'in de gunahlarini ortuyor nedense. Taraftarin akillanmasi icin Senol Gunes'ten sonra birde Sergen'in de mi tekrar gelip takimin icine etmesi lazim?
Ben Besiktas'li antrenor falan istemiyorum.

Ben adam gibi kondisyoner ve calistirici ekibiyle gelecek ve kondisyon eksikliginden dolayi her mac 45 dakika dusuk tempo'da takimi oynatip 45 dakika cope atmayacak hoca istiyorum.
Ben adam gibi bir analiz ekibiyle gelecek, bu ise kafa yoracak, her Avrupa macinda, her derbide rakibe taktiksel olarak yenilmeyecek, karsilik verip sadece bireysel oyuncu performansina bagli kalmayacak bir hoca istiyorum.
Rakiplerin butun transferleri (son gun gelenler dahil) catir catir oynarken bizim oyuncu geldikten 1 ay sonra hazir olamamis olarak onumuze cikartmayacak bir hoca istiyorum.
Her mac cikip fiksturden hakemden sahadan carttan curttan sikayet edip aglamayacak, adam gibi analizini yapip gerekirse kendi hatalarini da soyleyecek dobra bir hoca istiyorum.

Istedigim seyler anormal seyler degil. Teknik direktorun temel ozellikleri. Ama buna bile o kadar uzak kalmisiz ki, liyakat o kadar uzak ki bize, su yazdiklarim bile utopik geliyor.

Çevrimdışı Sefa Kara

Antep'i kurtardi eyvallah. Diger calistirdigi takimlarda ne puan olarak ne oyun olarak  ne basari olarak hicbirsey yapmadi. Bunlar Besiktas antrenoru olmaya yetiyorsa gelsin Yilmaz Vural yonetsin takimi. O zaman Samet Aybaba, Riza Calimbay vs de olur, onlar hatta Sergen'den daha cok sey basardi Anadolu takimlarinda ve daha tecrubeli.

Ben derdimi anlatamıyorum yada insanlar mesajları okumuyor benim 1. önceliğim yabancı iyi bir teknik direktör ve yapılanma diyorum.Türk hoca son çare olarak mecbur kalırsak benim tercihim özellikle belirtiyorum benim tercihim sergen yalçın diyorum daha iyisi yok.Ancak ben Türkiyede başarıdan ziyade artık avrupada başarıda istiyorum ve iyi bir oyun görmek istiyorum o yüzden yabancı hoca istiyorum.Türk hocaların hiçbirisi teknik taktik hiçbir halt bilmiyorlar bu aksam canlı örneğini gördük gol yedikçe oyuncu değiştiren bir okan buruk ikinci planı olmayan bir sergen defansif oynatan rıza vs diye uzar gider milli takımın başında bile montella var yabancı neden misal biz almadık montellayı ? Ben montelladan bile daha iyisini istiyorum Beşiktaşa bir oyun planı getirsin karambola ataklar rastgele defans pozisyonu almayalım bir taktiğimiz olsun sahada bir sistem oturtalım alt yapıyada bunu aşılayalım uzun yıllar böyle sabredelim hem gelişelim hem şampiyon olalım hem avrupada başarı gelsin zor değil.

Çevrimiçi Necmi

bodoyu yenip,antebi yenersek gör bak nasıl adaylığını acıklayacak ben iyi tanıyorsam bu anc'ı.Renklileri doldurdu kongreyi seçilmeme şansı çok düşük.
çok ezbere konuşuyorsun 35 bin kongre üyesi var bizim kongreler öyle tetikçilikle çalışmaz kimse güç sağlayamadıki herkes oyunu gider kendi iradesiyle verir sandıklar belli dönem sırasına göre daha bu güne kadar öyle seçimde kendi döneminde üye olan kişilerden baskın oy alanı pek görmedim beşiktaş kongre yapısını bilmeden ezbere konuşmamak lazım genelde kulis yapılır insanlar ikna edilir ama eski üyeler ağırlıkla başkan adaysa ona veriyor ben seçime girip kaybeden başkan hatırlamıyorum neden aratın kazanması zor diyorum çünkü eski üyeler aratı tutmuyor kazanmasının tek yolu karşısına çok zayıf bir adayın çıkması olur eski üyeler divan üyesi ve çebiyi destekliyorlar aday olmazsa yamantürk aday olursa destekleri ona kayar bunların dışında zayıf bir aday olursa eğer aratın şansı artar onun dışında beşiktaş seçimlerinde manuplasyon olmaz iki üç yüzü geçen adamı olan bir aday olacağını sanmıyorum
Sergene gelince rüştünü ispat etmiş falan değil takım çalıştırmayı bilmiyor takımları çok sakat verir hiçbir oyuncu onunla çalışmak istemiyor yöneticilerde istemiyor o yüzden takımlarda fazla kalaöıyor sorumluluk duygusu hiç yok ne zaman bırakacağını asla bilemezsin ondan hoca olmaz rızaya gelince her beşiktaş maçından sonra tv leri dolaşıp ağlayan beşiktaşın hakemle kazandığı imajını yaratmaya çalışan biri ama renklilerin maçından sonra ağzını açmaz hak edip kazandılar der beşiktaş kapısı ona tamamen kapanmıştır büyük olasılıkla gelecekte fo gibi bir başkan gelirde sameti getirdiği gibi getirirse anca olur ama beşiktaş kalibresinde zaten değil
Beşiktaşın hassasiyetlerini bilmeden konuşuyorsun 😉
Aratın güçlü bir rakibe karşı seçim kazanması beni çok şaşırtır

Çevrimdışı Akil Emre

çok ezbere konuşuyorsun 35 bin kongre üyesi var bizim kongreler öyle tetikçilikle çalışmaz kimse güç sağlayamadıki herkes oyunu gider kendi iradesiyle verir sandıklar belli dönem sırasına göre daha bu güne kadar öyle seçimde kendi döneminde üye olan kişilerden baskın oy alanı pek görmedim beşiktaş kongre yapısını bilmeden ezbere konuşmamak lazım genelde kulis yapılır insanlar ikna edilir ama eski üyeler ağırlıkla başkan adaysa ona veriyor ben seçime girip kaybeden başkan hatırlamıyorum neden aratın kazanması zor diyorum çünkü eski üyeler aratı tutmuyor kazanmasının tek yolu karşısına çok zayıf bir adayın çıkması olur eski üyeler divan üyesi ve çebiyi destekliyorlar aday olmazsa yamantürk aday olursa destekleri ona kayar bunların dışında zayıf bir aday olursa eğer aratın şansı artar onun dışında beşiktaş seçimlerinde manuplasyon olmaz iki üç yüzü geçen adamı olan bir aday olacağını sanmıyorum
Sergene gelince rüştünü ispat etmiş falan değil takım çalıştırmayı bilmiyor takımları çok sakat verir hiçbir oyuncu onunla çalışmak istemiyor yöneticilerde istemiyor o yüzden takımlarda fazla kalaöıyor sorumluluk duygusu hiç yok ne zaman bırakacağını asla bilemezsin ondan hoca olmaz rızaya gelince her beşiktaş maçından sonra tv leri dolaşıp ağlayan beşiktaşın hakemle kazandığı imajını yaratmaya çalışan biri ama renklilerin maçından sonra ağzını açmaz hak edip kazandılar der beşiktaş kapısı ona tamamen kapanmıştır büyük olasılıkla gelecekte fo gibi bir başkan gelirde sameti getirdiği gibi getirirse anca olur ama beşiktaş kalibresinde zaten değil
Beşiktaşın hassasiyetlerini bilmeden konuşuyorsun
Aratın güçlü bir rakibe karşı seçim kazanması beni çok şaşırtır
Abi Hasan Arat’ın tutulmama sebebi nedir, ve sence başkan olursa bize ne katar?

Çevrimdışı Kenan000

Orta saha kurgumuz değişmeli rebic,ox ve rashica'yı artık oyuna katmalıyız bu adamlarla o kadar sözleşme yaptık takım zaten bitik bi kan değişikliği şart. Orta saha demir ege-gedson-ox olmalı. Sağda ghezzal solda rashica olmalı aynı zamanda orada rebic'i de kullanmak zorundayız artık.

Çevrimiçi Necmi

Abi Hasan Arat’ın tutulmama sebebi nedir, ve sence başkan olursa bize ne katar?
kongre üyesi değilim bilemem bildiğim şey tanıdığım hiç kimse oy veririm demiyor
Başkanlık kapasitesi ne olur bilemem ama çokta hoşlanacağımız şeyler katacağını düşünmüyorum beşiktaşa gönül vermiş biri seba döneminden beri beşiktaşın neresindeydi ona bakmak lazım o kadar sevmediğim eleştirdiğim samet bile arka planda sessiz sessiz beşiktaşa birşeyler kazandırmak için çabalıyor yıllardır
Arat seba döneminde yöneticilik yapmış eee başka ne yapmış ondan sonra beşiktaş için adalı bile beşiktaşta varlığını gösteriyor bu kadar büyük beşiktaşlı beşiktaşı kurtaracak başkan nerdeydi bu güne kadar ben böyle insanlara güvenmem sosyal medya gazıyla çebi getirdik sonuçlarını gördük ergenler oyuncu ister gibi başkan istiyor ama bu işin şakası yok oyuncudan dört m euro zarar eder kurtulursun başkan hasarını atlatamazsın
Referansı seba adayım o demiş bu iyi bir refarans değil bence seba yönetimine girmiş elle tutulur kaç kişi var seba istihbaratçıydı her tür insanı yanında tutar kullanırdı kongreye mafya korumasında geliyordu bazı yöneticileri ülke dışında kaçak
Genç arkadaşlar seba dönemini seri şampiyonluklar düzelmiş ekonomi olarak görüyorda ama esas onun altındaki derin beşiktaşa bakmak lazım
Kongre kurtları arata bakmıyorsa bunu birkez daha oturup düşünmek lazım neden diye

Çevrimdışı Talisca1903

kongre üyesi değilim bilemem bildiğim şey tanıdığım hiç kimse oy veririm demiyor
Başkanlık kapasitesi ne olur bilemem ama çokta hoşlanacağımız şeyler katacağını düşünmüyorum beşiktaşa gönül vermiş biri seba döneminden beri beşiktaşın neresindeydi ona bakmak lazım o kadar sevmediğim eleştirdiğim samet bile arka planda sessiz sessiz beşiktaşa birşeyler kazandırmak için çabalıyor yıllardır
Arat seba döneminde yöneticilik yapmış eee başka ne yapmış ondan sonra beşiktaş için adalı bile beşiktaşta varlığını gösteriyor bu kadar büyük beşiktaşlı beşiktaşı kurtaracak başkan nerdeydi bu güne kadar ben böyle insanlara güvenmem sosyal medya gazıyla çebi getirdik sonuçlarını gördük ergenler oyuncu ister gibi başkan istiyor ama bu işin şakası yok oyuncudan dört m euro zarar eder kurtulursun başkan hasarını atlatamazsın
Referansı seba adayım o demiş bu iyi bir refarans değil bence seba yönetimine girmiş elle tutulur kaç kişi var seba istihbaratçıydı her tür insanı yanında tutar kullanırdı kongreye mafya korumasında geliyordu bazı yöneticileri ülke dışında kaçak
Genç arkadaşlar seba dönemini seri şampiyonluklar düzelmiş ekonomi olarak görüyorda ama esas onun altındaki derin beşiktaşa bakmak lazım
Kongre kurtları arata bakmıyorsa bunu birkez daha oturup düşünmek lazım neden diye
yazılanlara göre herkes karşıymış Hasan Arata abi haklıymışsın sebebi nedir ki? Dediğin gibi kimse oy vermek istemiyor diyorlar Twitter’da🤔

Çevrimiçi gokhans

Geçen seneki kadro korunarak, üzerine yapılacak takviyeler ile nasıl olabilirdi? Bizimle ismi geçen 3 ismi çekip koysak şampiyonluğa oynarmışız. (saçılmış paralara falan girmiyorum.. yazık oldu)

--------------Mert---------------
Roiser---Nino----Saiss----Masuaku
-------------De souza-------------
Tadic---Gedson--Klaassen----Redmond
-----------Aboubakar-------------
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2023, 15:05:16 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

Geçen seneki kadro korunarak, üzerine yapılacak takviyeler ile nasıl olabilirdi? Bizimle ismi geçen 3 ismi çekip koysak şampiyonluğa oynarmışız. (saçılmış paralara falan girmiyorum.. yazık oldu)

--------------Mert---------------
Roiser---Nino----Saiss----Masuaku
-------------De souza-------------
Tadic---Gedson--Klaassen----Redmond
-----------Aboubakar-------------
üff kadroya bak Lig garanti,avrupada yarı final hatta final garanti.Belki kupa.

Etiketler: