Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785887 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

Hiçde güzel olmaz. Şenol güneşden pek bir farkı olmaz. İlhan Palut, Çağdaş Atan desen daha mantıklı olur. Sergen önce bir süper lig takımı çalıştırsın bakalım eski hatalarından ders almış mı ona göre gelip başlasın.

Antrenörleri de işin eğitimi almış kişilerden kurmalı. Hoca kim olursa olsun.

Beşiktaşın teknik direktörlük koltuğu bu kadar kolay olmamalı.İlhan palutun çapı yetmez oynattığı futbol vasatı aşamıyor.Çağdaş atan da keza öyle başakşehir de işler kötü gidiyordu emreyi yolladı çağdaşı getirdi bir değişim olmuyor bizde işler kötü gidince yine aynı şeyler devam edecek demek bu hoca reaksiyonu bile vermedi takımı.

Sergen yalçın anadolu takımlarında rüştünü ispat etti bir çok kez küme düşme potasında ki takımları ligde tuttu vasat takımlar ile 3 büyüklere her zmaan kafa tuttu.Bize geldi ve şampiyon yaptı ama ANÇ ve saz ekibi onuda yedi başarısını kıskandı sözleşme imzalamadı istemediği oyuncuları aldı biliyorsunuz zaten sizde.

Ama yinede benim ilk tercihim yabancı ama kaliteli bir isim sistemi olan teknik taktik bilen bir isim.

[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2023, 14:21:48 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Sefa Kara

sistemi, yapısı olmayan kaos ortamına gelen genç hıcayı yerler. Önce bielsa gibi bir futbol dehasına kurdur sistemini, genç hocayı bielsa yanında yetiştir. 5 yıl sonra devreder aynı sistem devam eder. Şu ortama conte gelse ne olur, hele hele rıza falan Allah korusun, bize vizyon lazım.

Bende böyle düşünüyorum o yüzden ilk tercihim yabancı ve uzun vadeli bir plan.İyi bir sportif direktör.(başkan herşeyin içinde olmamalı futbolu bilenlere bırakmalı işi),Scouting kurulmalı,Ajax modeli,Alt yapı hepsi kordine.Tabi ki yıldız oyuncularda olmalı ve savaşan komando askerler.Bunu yapabilecek tek isim hasan arat neden bilmiyorum güveniyorum kendisine.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaşın teknik direktörlük koltuğu bu kadar kolay olmamalı.İlhan palutun çapı yetmez oynattığı futbol vasatı aşamıyor.Çağdaş atan da keza öyle başakşehir de işler kötü gidiyordu emreyi yolladı çağdaşı getirdi bir değişim olmuyor bizde işler kötü gidince yine aynı şeyler devam edecek demek bu hoca reaksiyonu bile vermedi takımı.

Sergen yalçın anadolu takımlarında rüştünü ispat etti bir çok kez küme düşme potasında ki takımları ligde tuttu vasat takımlar ile 3 büyüklere her zmaan kafa tuttu.Bize geldi ve şampiyon yaptı ama ANÇ ve saz ekibi onuda yedi başarısını kıskandı sözleşme imzalamadı istemediği oyuncuları aldı biliyorsunuz zaten sizde.

Ama yinede benim ilk tercihim yabancı ama kaliteli bir isim sistemi olan teknik taktik bilen bir isim.
Ben ilhan palutu, çağdaşı istediğim için yazmadım, Rıza hoca yerine yazdım. Ben yerli hoca istemiyorum. Kaliteli vizyonlu kim gelecekse o gelsin. Futbol izletsin yeterli. Stoperler arası 55bin paslaşma izlemek istemiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

sistemi, yapısı olmayan kaos ortamına gelen genç hıcayı yerler. Önce bielsa gibi bir futbol dehasına kurdur sistemini, genç hocayı bielsa yanında yetiştir. 5 yıl sonra devreder aynı sistem devam eder. Şu ortama conte gelse ne olur, hele hele rıza falan Allah korusun, bize vizyon lazım.
önce adam gibi bir başkan seçelim hele.teknik direktörü vs sini de o bulsun.

Çevrimiçi levitate

Bielsa'ya Türkiye'de 1 ayda teneke bağlarlar sonrada geri gönderirler adam Türkiye'de 3-3-1-3 falan oynatsa adama neler söyleneceğini şimdiden tahmin edebiliyorum.
+41903
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bielsa 4-2-3-1 oynatıyor genelde. Türkiye için ideal bir diziliş ama oyun içinde dizilişle lego gibi oynuyor gidişata göre, 5-3-2-1'ye de dönebiliyor, 4-4-2'ye de, 4-2-4'e de dönebiliyor. maçı yaşıyor kenarda adeta satranç ustası gibi. Bielsa'yı eleştirebilecek cüret yoktur heralde türkiye'de yahu, zeki uzundurukan ve türevleri gibi futbol bilgisi olmayan ruh hastası yazarlar ancak eleştirir onlarda kaale alınmaz. Bielsa'yı getirip 2 yıl altyapı, üstyapı, transfer tüm sorumluluğu verip, gözünü kapatacaksın. Taraftarada fo döneminin başında dediği gibi 2 yıl yapılanma için zaman isteyeceksin, gerçi bielsa 6 ayda oturtur sistemi 2 yılada gerek kalmaz.
4-2-3-1 sözde ama ne olursa olsun 3-3-1-3'e dönüyor mevzu :D

inatçı adam burada yapamaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

fonseca treni fena kaçtı ya adamın eline ne verseler bir şey uyduruyor

3-4 milyon civarı bir şey istemişti galiba vermemişlerdi. vi, şenol hoca vs. diye diye o paraların fazlası tazminatlarla ya da farklı bir şeylerle verildi bile
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2023, 16:19:07 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2023, 16:42:35 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Sefa Kara

4-2-3-1 sözde ama ne olursa olsun 3-3-1-3'e dönüyor mevzu :D

inatçı adam burada yapamaz

Her 3'lü oynatan güzel oynatamıyor misal avcı bielsanın 3'lü oynatması defans onunde gıcık gıcık paslaşmalar bunlar gereksiz.Contenin 3'lü sistemi daha güzel direk hızlı atak dikine.

Çevrimiçi gokhans

bielsa ball

conte ball

conte yıldızlarla oynar. Bielsa yıldızlar yaratır.. Ve bielsa hep bir kül kedisi masalı misali mucizeler yazar.. Videolar adaletsiz, biri ligi domine eden ve bireysel yetenekleri üst düzey oyunculardan kurulu inter, diğerinde deplasmanda stoke city gibi tempolu ve eforlu güçlü stoke karşısında leeds videosu. Bielsa=yüksek tempo, geçişli oyunlar. Altta kısa bir özeti var leeds kariyerinin.. Sıradan adamları ep'nin en değerli oyuncuları haline nasıl getirdiği, nasıl ing milli takımına çıkardığına bak. Bielsa dünya futbolunun, futbol tanrılarından biridir. Conte dahil her hocaya tek tek sor %50 dan fazlasının idolü bielsa'dır. guardiola bile gördüğüm en iyi menajer diyor yani, bielsa'yı beğenmemek biraz abese iştigal :)

[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2023, 16:59:39 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

conte yıldızlarla oynar. Bielsa yıldızlar yaratır.. Ve bielsa hep bir kül kedisi masalı misali mucizeler yazar.. Videolar adaletsiz, biri ligi domine eden ve bireysel yetenekleri üst düzey oyunculardan kurulu inter, diğerinde deplasmanda stoke city gibi tempolu ve eforlu güçlü stoke karşısında leeds videosu. Bielsa=yüksek tempo, geçişli oyunlar. Altta kısa bir özeti var leeds kariyerinin.. Sıradan adamları ep'nin en değerli oyuncuları haline nasıl getirdiği, nasıl ing milli takımına çıkardığına bak. Bielsa dünya futbolunun, futbol tanrılarından biridir. Conte dahil her hocaya tek tek sor %50 dan fazlasının idolü bielsa'dır. guardiola bile gördüğüm en iyi menajer diyor yani, bielsa'yı beğenmemek biraz abese iştigal :)

VI futbolu bu :) Bizim taraftar sevmez.

Defans oyuncusu şöyle bir topu alacak önce, 4-5 sn. sağına soluna bakacak sonra diğer defans oyuncusuna atacak topu falan. Bu şekilde yüksek yüzdeli topla oynama oranına sahip bir taktiği olan hoca lazım bize. :)

Bana soracak olursan ben hiç sevmiyorum Şenol Güneş tarzı oyunları. Ligimizdeki takımların oynadığı maçlara bakacak olursak Molde çok hoşuma gitmişti. Adamlar da biraz yetenek olsa gsyi madara ederlerdi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

su attınız video da bile valorant ismaili gördüm don dun ileriye şişirilen toplar.Valorant ismail bunu denedi noldu sizce başarı oldu mu hayır ?

3'lü savunma oynatıp hücumu en iyi oynatan contedir aksine idda eden futbol cahilidir gözümde kusura bakmayın.

Conte sadece iyi takımları çalıştırmadı.

Arezzo takımını çalıştırdı 1.80 MBP (3.lig takımı İtalya)
Bari takımı çalıştırdı 1.76 MBP (2.lig takımı italya)
Siena 1.82 MBP
Juventus 2.28 MBP
İtalya milli takımı 2.00 MBP
Chelsea 2.12 MBP
İnter 2.11 MBP
Tottenham 1.78 MBP

Böylesine büyük tkaımları çalıştırmış teknik adam büyük düşünür Beşiktaşta büüyk takım böyle büyük hoca yakışır.Yoksa valorant ismail gibi birini getirirsin rezil eder.

Bielsa kötü demiyorum ama conteden iyi değil Arjantin milli takımını çalıştırmış kimler kimler var arjantin milli takımında bizim türk teknik direktörleri koysan onlarda başarılı olur :)

2.07 MBP Arjantin milli takımı
1.80 MBP şili milli takımı

Lig takımlarında cuvallamış

1.42 MBP Atletico bilbao
1.68 MBP marsilya
1.07 MBP Lille
1.61 MBP Leeds

Çevrimdışı Sefa Kara

Ne konuşuluyor toplantıda bu kadar halen açıklanmadı karar ? Seçim kararı almamak için mi tekrar aday olmak için mi çırpınıyor bu aNç ?

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Besiktas/status/1716476440483377294?t=MzC1mum43KbJ3Z7y8crIRQ&s=19

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk
Bu yönetim kesinlikle ibra edilmemeli. Üyeler kesinlikle ibra edecekler. Ama bir umuttur yaşamak...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/Besiktas/status/1716476440483377294?t=MzC1mum43KbJ3Z7y8crIRQ&s=19

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk
afrika şampiyonası ne zaman tam o sırada yeni hoca getirip hocayı harcamasak bari

Çevrimdışı Necmi

Bu yönetim kesinlikle ibra edilmemeli. Üyeler kesinlikle ibra edecekler. Ama bir umuttur yaşamak...
sebepsiz yere ibra etmemek olmaz gidip mahkemede kazanıyorlar olan beşiktaş kongresinin güvenilirliğine oluyor
Gerçi çebiyi seçen kongreye ne kadar güvenilir oda ayrı

Çevrimdışı Sefa Kara

Beşiktaşı Beşiktaşlı biri yönetsin de yeterli artık

Çevrimdışı zubeyirbaya

ya ne conte'si arkadaşlar. bielsa'yı da zaten ikna edebileceğimizi sanmıyorum da conte dediğimiz arkadaş transfer bütçesini beğenmeyip inter'le yönetimiyle sorun yaşamış bir arkadaş. şu an top seviyede talipler buluyor bir ara yine bulur. buralara gelmesini ihtimal dahilinde görmüyorum. hadi arabistan gibi saçma sapan paralar saçıyor olsak neyse diyeceğim de o da yok. transfer bütçesi de doğru düzgün yok. conte niye gelsin :)

türkiye eskisi kadar a-level hoca getirebilecek popülaritede değil. eskiden de zaten çaptan düşmüşü gelirdi. şimdi bence şöyle avrupa'nın büyük 6-7-8. liginde şampiyonluk mücadelesi deneyimi olan oralarda iyi sınav vermiş ama a seviyeye de çıkamamış hocalara bakmamız gerekecek. pinherio filan gibi orta seviye takımlar dışında iş yapmışlığı olmayanlar da yetmez şöyle portekiz-ukrayna-rusya vb buralarda başarılı kafaya oynama deneyimi bakmamız iyidir.

Çevrimiçi Samet Demir

İş yapar mı bilmiyorum ama moldenin oyunu çok hoşuma gitti benim. Hocası hakkında yorum yapabilecek var mı?

Çevrimdışı Sefa Kara

İş yapar mı bilmiyorum ama moldenin oyunu çok hoşuma gitti benim. Hocası hakkında yorum yapabilecek var mı?

3-5-2 oynatıyor molde hariç başka hiçbir takımı çalıştırmamış :)

Valorant ismailin yan charı abi vizyon tam olarak bu değil yanlış anlamayın.

Anadolu takımı hocasını getirmekten farksız.

Çevrimiçi Samet Demir

3-5-2 oynatıyor molde hariç başka hiçbir takımı çalıştırmamış :)

Valorant ismailin yan charı abi vizyon tam olarak bu değil yanlış anlamayın.

Anadolu takımı hocasını getirmekten farksız.
Şenol Güneş geçen seneden beri bizi 3lü diziliş ile oynatıyor ve oynattığı oyun VI'inkinden çok geride.

Moldeye gelince valla ben hocayı bilmem, oynattığı oyunu söylüyorum. Adamın oynattığı oyunun mantığı çok güzel, bizimde böyle 2-3 pas ile rakip ceza sahasına gidebileceğimiz, fizik olarak ligin üzerinde performans gösterebileceğimiz bir ekip gelsin.

VI laf edenler başımıza Şenol Güneş'i musallat etti takım 10 kat geriye gitti. Ayrıca bir VI'in aldırdığı adamlara bak birde Şenol Güneş'in. Yani bu alınan adamlarda salt olarak yönetimi suçlamak da yersiz.

Vizyon vizyon deyip Sergeni ve Rızayı kulübe yakıştırıyorsun. :) Öneren sendin yanlış hatırlamıyorsam. Bizim lig öyle üst düzey bir lig değil. Az kafası çalışan bir hoca olsun ligin dinamiklerini hemen çözer.

Sağlam bir yönetim, akıllı transferle her türlü ligi götürürüz.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Daha önce 2 kere yazdım şimdi 3.ye bir daha yazıyorum
Benim teknik direktör adayım:

https://www.transfermarkt.com.tr/abel-ferreira/profil/trainer/23009

Uzun uzun analizini yapıp sebeplerini de yazarım ama zaten gündeme bile gelmez adı boşuna uğraşmıyım.

Tek bir şey söyliyim; taraftar profilimiz ile uyum sağlayamacak teknik direktör istemiyorum. Özellikle yaşlı hocalar uzak dursun bu kulupten. Sergen çok teknik taktik dehası bir hoca olmayabilir ama sampiyon senede taraftar ile takımı butunlestiren bir yapısı vardı, taraftar sosyal medyada atar yapıyorsa o da yapıyordu. Oyuncular-teknik ekip-yönetim- taraftar her grubun frekansi aynı olmalı basarimiz için. Anç ve şenol guneşle olan durum bunun tam tersiydi.

68 yasinda Bielsa,  78 yasinda lucescu filan uzak dursun.

Çevrimiçi levitate

marcelo gallardo hala boştaymış ama adam marsilya'yı falan reddetmiş

kafadan kırık birisi gibi bizle uyum sağlar diye düşünüyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi sozkul

sebepsiz yere ibra etmemek olmaz gidip mahkemede kazanıyorlar olan beşiktaş kongresinin güvenilirliğine oluyor
Gerçi çebiyi seçen kongreye ne kadar güvenilir oda ayrı

kimdi rakibi ANÇ'nin şu ANÇ yerine seçilmesi gerektiğini düşündüğünüz rakibi, unuttum da ben.

Etiketler: