Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786815 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi murat

yazılanlara göre herkes karşıymış Hasan Arata abi haklıymışsın sebebi nedir ki? Dediğin gibi kimse oy vermek istemiyor diyorlar Twitter’da🤔
altın tepside başkanlık sunuldu arata ama o milli olimpiyat komitesindeki 2. Başkanlık pozisyonunda kalmayı tercih etti.

Çevrimdışı Talisca1903

altın tepside başkanlık sunuldu arata ama o milli olimpiyat komitesindeki 2. Başkanlık pozisyonunda kalmayı tercih etti.
iyi o zaman kalsın orada zorla gelenin görüyoruz ANÇ de gönülsüzce baskıyla geldi sonuç ortada 2. Adamlardan başkanlık yapmasını bekleyemeyiz
2. Adam olarak kalsın kaldığı yerde hizmet vermeye devam etsin
Fo olsun modundayım olmadı Demirören en azından Fanatik hasta Beşiktaşlılar bunlar

Çevrimiçi Necmi

bence esas soru tercih etmesi değil neden tercih ettiği

Çevrimdışı Talisca1903

Adaylar kim şimdi net olarak Hasan Arat Emre Kocadağ başka var mı?

Çevrimiçi gokhans

Hasan arat istenmiyor falan demişsiniz ama şu anda en güçlü aday. Kendisini destekleyen çok fazla dernek var ve seçime kadarda destekleyecek dernek sayısını arttıracaktır, şu an seçim çalışmaları ve kulislerini yapıyor. Hem koç ailesinden hem de özyeğin ailesinden biri listesinde olacak, murat aksu, kazancı ve en önemlisi ibrahim altınsay gibi pl bağlantısı olan iyi bir futbol aklı listesinde olacak. %90 başkan olacaktır. Bu iş dernek bağlantıları ve liste işidir. Şu an arat’ı yenebilecek bir aday yok.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

yarın onana baba 11 başlıyormuş deniyor, maçı izlemek gibi bir planım yoktu ama bu haber sonrası kesin izleyeceğim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yarın onana baba 11 başlıyormuş deniyor, maçı izlemek gibi bir planım yoktu ama bu haber sonrası kesin izleyeceğim
Amirsiz oyunu da görmek lazım ama bu denemeyi yapacağımız maç bu maç mı olmalı bilemedim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Soguk Norvec deplasmaninda teknik yerine fizik tercih etmeyeceksek ne zaman tercih edecegiz merak ediyorum.
Onana-Ox-Gedson cok mantiksiz gozukmuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

buda gereksiz zamanında pepeyi aldık olmadı.4.5 milyon € stopere verilmez.
En nihayetinde 3 tane ne vereceği belli olmayan adam alacağına o maliyete 1 tane adam almak daha mantıklı.

Çevrimdışı Sefa Kara

En nihayetinde 3 tane ne vereceği belli olmayan adam alacağına o maliyete 1 tane adam almak daha mantıklı.

değil bence takımın maaş dengesini bozar bu olay bir stopere o paralar gereksiz ayrıca santrafor olsa neyse.Santror bu paraları alıp skor üretmezse o bile sıkıntıya düşüyor.Zamanında negredoya 4 milyon € maaş verdik gol atamıyordu etkisizdi babel sıkıntı yaratmıştı.

Pepeyi aldık 5 milyon € maaş verdik sadece şampiyonlar ligi maçlarında performans gösterdi ligi sallamadı içinden geçtiler pepe gibi oyuncunun.Vida misal 3.5 alıyordu iyiydi ama onun bile zaman zaman yaptığı hataları maaş yüzünden suratına vuruluyordu.

Marcelo guedes gibi adamlar lazım bize.uygun maaş iyi stoper.

Çevrimiçi Samet Demir

değil bence takımın maaş dengesini bozar bu olay bir stopere o paralar gereksiz ayrıca santrafor olsa neyse.Santror bu paraları alıp skor üretmezse o bile sıkıntıya düşüyor.Zamanında negredoya 4 milyon € maaş verdik gol atamıyordu etkisizdi babel sıkıntı yaratmıştı.

Pepeyi aldık 5 milyon € maaş verdik sadece şampiyonlar ligi maçlarında performans gösterdi ligi sallamadı içinden geçtiler pepe gibi oyuncunun.Vida misal 3.5 alıyordu iyiydi ama onun bile zaman zaman yaptığı hataları maaş yüzünden suratına vuruluyordu.

Marcelo guedes gibi adamlar lazım bize.uygun maaş iyi stoper.
Neden konuya sadece maaş olarak bakıyorsun ki. Onana gibi 3 oyuncuya 3 yıl maaş ve bonservisle birlikte toplam 20 milyon $ ödeyeceğine 10 milyonu direk bonservis kalanını maaşa verip, ligimize göre çok iyi bir oyuncu sahibi olabilirsin. Sürekli zar atacağımız adamlara para veriyoruz sonra bu borçlar nasıl bitecek diyoruz

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz vardır..

Çevrimiçi murat

o paralara ne vereceğini bileceğin adam da alırsın.ya becerisizlik ya da para indirme operasyonu başka bir ihtimal yok.ligden herhangi bir stoperi koy zaten amrtey kadar oynar yada onana hatta bahtiyar.

Çevrimiçi Samet Demir

o paralara ne vereceğini bileceğin adam da alırsın.ya becerisizlik ya da para indirme operasyonu başka bir ihtimal yok.ligden herhangi bir stoperi koy zaten amrtey kadar oynar yada onana hatta bahtiyar.
Kesinlikle abi, yazın tekrar gündeme geldiği zaman Taliscayı da istememiştim. Maliyeti bize ortalama 40 milyon olacaktı o para da çoktu bence.

Demir ege - Onana yerine oynuyor.
Necip - Amartey/Bailly
Tayfur da Bahtiyar performansını her türlü verir.
Redmond yerine de Rachica aldığımızı varsayıyorum.
Nkodou yerine de Rebic.

Totale baktığımız da geçen seneye göre kadro kalitesi olarak değişen pek bir şey yok.

Josef ve Sais kalitesinde oyuncumuz olmadığı gibi ortalama 20 milyon bonservis verip takıma hiç kalite katamamak para indirme ile açıklanamaz bence. Bunlar direk bize zarar vermeye gelmişler.

Çevrimdışı zubeyirbaya

maaş dengesini ramos gibi oyuncular bozmaz. bu tür oyuncular zaten uluslararası saygınlığı olan muhtemelen kadrodaki herkesin saygı duyacağı oyuncular. daha gençleri için daha yüksek tutarlara da çıkılabilir. gomez'in olduğu seneyi hatırlayın. gomez tam bilmesek de 5 civarında bir para alıyordu. o takımda diğer oyuncuların maksimumu 1.75mdu 2 alan yoktu. kimsenin gomez niye çok alıyor diye dert ettiğini düşünmüyorum. kimyası gayet düzgün bir takımdı. cvsi yüksek ve bu oranda katkı veren profilleri takım arkadaşları da sever. onlarla takım arkadaşı olmayı kıymetli görür zor zamanlarda onun enerjisinden güç alır. (mesela 15-16da çok iyi oynadığımız bir gs derbisi vardı olimpiyatta. önceki yıllarda çok kötü derbi karnemiz olduğundan takım olarak özgüvenimiz kırıktı. çok iyi oynarken mecburen oynattığımız günay hata yaptı sneijder orta sahadan yuvarladı geriye düştük. bütün taraftarlar bile kaderine sayar söverken gomez sahneye çıktı hiç kendinden bile beklenmeyecek mesafeden çaktı. takımı da herkesi de kendine getirdi. takım oynamaya devam etti maç geldi aslında ordan sonra o özgüvensizlik de atıldı.) kısacası böyle karakterlere para verirsin. maaş dengesini bozan profesyonellikten uzak yetenekli diye bilinen ama asla bunun karşılığını vermeyecek tiplerdir.

Çevrimiçi Samet Demir

maaş dengesini ramos gibi oyuncular bozmaz. bu tür oyuncular zaten uluslararası saygınlığı olan muhtemelen kadrodaki herkesin saygı duyacağı oyuncular. daha gençleri için daha yüksek tutarlara da çıkılabilir. gomez'in olduğu seneyi hatırlayın. gomez tam bilmesek de 5 civarında bir para alıyordu. o takımda diğer oyuncuların maksimumu 1.75mdu 2 alan yoktu. kimsenin gomez niye çok alıyor diye dert ettiğini düşünmüyorum. kimyası gayet düzgün bir takımdı. cvsi yüksek ve bu oranda katkı veren profilleri takım arkadaşları da sever. onlarla takım arkadaşı olmayı kıymetli görür zor zamanlarda onun enerjisinden güç alır. (mesela 15-16da çok iyi oynadığımız bir gs derbisi vardı olimpiyatta. önceki yıllarda çok kötü derbi karnemiz olduğundan takım olarak özgüvenimiz kırıktı. çok iyi oynarken mecburen oynattığımız günay hata yaptı sneijder orta sahadan yuvarladı geriye düştük. bütün taraftarlar bile kaderine sayar söverken gomez sahneye çıktı hiç kendinden bile beklenmeyecek mesafeden çaktı. takımı da herkesi de kendine getirdi. takım oynamaya devam etti maç geldi aslında ordan sonra o özgüvensizlik de atıldı.) kısacası böyle karakterlere para verirsin. maaş dengesini bozan profesyonellikten uzak yetenekli diye bilinen ama asla bunun karşılığını vermeyecek tiplerdir.
3 tane 5-6 lik oyuncu alacağına 2tane 8lik oyuncu almak daha mantıklı.

Çevrimiçi Sinan23

Rakipte gronbaek var. İnşallah maç sonu transfer listemize girmez.

Çevrimiçi gokhans

Kesinlikle abi, yazın tekrar gündeme geldiği zaman Taliscayı da istememiştim. Maliyeti bize ortalama 40 milyon olacaktı o para da çoktu bence.

Demir ege - Onana yerine oynuyor.
Necip - Amartey/Bailly
Tayfur da Bahtiyar performansını her türlü verir.
Redmond yerine de Rachica aldığımızı varsayıyorum.
Nkodou yerine de Rebic.

Totale baktığımız da geçen seneye göre kadro kalitesi olarak değişen pek bir şey yok.

Josef ve Sais kalitesinde oyuncumuz olmadığı gibi ortalama 20 milyon bonservis verip takıma hiç kalite katamamak para indirme ile açıklanamaz bence. Bunlar direk bize zarar vermeye gelmişler.
katılmıyorum. Geçen seneye göre redmond-wego-saiss-de souza yı bu takıma koysan şampiyonluk yarışında olurduk. Hiç hücum planın yoksa, hiç rakip sahaya yerleşemiosan at uzun top wegoya top tutup indirsin top dağıtsın, stoperlerlr boğuşsun, defanstan topla çıkamayıp amire muhtaç olmak yerine saiss ile miss gibi en geriden oyununu kurarsın, de souza gibi bir çapan varsa bu kadar rahat pozisyon vermezsin. Birebirde ve uzaktan şutlarıyla redmond çok şey katardı bu takıma. Yani geçen senenin kadrosu 3-4 gömlek üstün bu kadrodan. Resmen rezil bir kadro planlaması ile harakiri yaptık.

Çevrimdışı Sefa Kara

Neden konuya sadece maaş olarak bakıyorsun ki. Onana gibi 3 oyuncuya 3 yıl maaş ve bonservisle birlikte toplam 20 milyon $ ödeyeceğine 10 milyonu direk bonservis kalanını maaşa verip, ligimize göre çok iyi bir oyuncu sahibi olabilirsin. Sürekli zar atacağımız adamlara para veriyoruz sonra bu borçlar nasıl bitecek diyoruz

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz vardır..

konuya maaş olarak ben değil diğer oyuncular bakıyor takımda husuruzluk cıkıyor kaliteli bir santrafor alırsın gol atıyordur kimse onun aldıgı 5 milyon € laf etmez.Ama gidip misal vidaya 3.5 milyon € verdiğin zaman diğer oyuncularda husursuzluk hakim oluyor.Ayrıca ben stopere 5 milyon €verilmesine karşıyım stoper sana gol atıp maç mı kazandırıyor ? Yoksa top mu tutuyor yada kreatif bir 10 numara mı ? O parayı ona vermekten ise taliscayı 10 numara alırdım kimse laf edemezdi takır takır gollerini atan bir oyuncu 10 nuımara olmasın rağmen.

Çevrimdışı Sefa Kara

canlı örnek veriyorum fo döneminde pepe'ye 5 milyon € maaş ödedik imza parasına menejer ücretine girmiyorun ne yaptı bize 2 tane CL maçında iyi oynadı sadece ligde içinden geçtiler.

Ben ramosu almaktansa taliscayı alırım redmond,saiss takımda tutardım al sana kadro mühendisliği.

Aboubakar

x                    Talisca         Redmond

Gedson         x

Masuaku    Saiss           x          Rosier 

Mert

Çevrimiçi Samet Demir

katılmıyorum. Geçen seneye göre redmond-wego-saiss-de souza yı bu takıma koysan şampiyonluk yarışında olurduk. Hiç hücum planın yoksa, hiç rakip sahaya yerleşemiosan at uzun top wegoya top tutup indirsin top dağıtsın, stoperlerlr boğuşsun, defanstan topla çıkamayıp amire muhtaç olmak yerine saiss ile miss gibi en geriden oyununu kurarsın, de souza gibi bir çapan varsa bu kadar rahat pozisyon vermezsin. Birebirde ve uzaktan şutlarıyla redmond çok şey katardı bu takıma. Yani geçen senenin kadrosu 3-4 gömlek üstün bu kadrodan. Resmen rezil bir kadro planlaması ile harakiri yaptık.
Zaten bende onu söylüyorum sayı olarak aynı haldeyiz. Kalite konusuna değinmedim. Yani demem o ki dünya kadar adam aldık bize birşey katmadı. Giden paralara oldu.

Çevrimiçi levitate

anç son iki maçtır takım kazansa da aday olsam diye bekliyor ama takım inadına kaybediyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Bir dünya beddua ediyorum yönetiminden futbolcusuna kadar. Kumandayı ısırıyorum sinirden, 40 yıllık hayatımda bu kadar aciz, ruhsuz, plansız saçma sapan bir beşiktaş izlemedim ben taa ki bu seneye kadar. Tv kadrajında siyah formalı adam sayısı 4’ü geçmiyor, ilerdede, geridede. Adamlar atak yaparkende bizden kalabalıklar savunma yaparkende. Acı konuşcam biraz ama abou ve ghezzal bitmiş resmen. Diğerlerini saymıyorum zaten ama bu 2 isim umudumuzdu, onunda üzerine toprak atmış teknik ekip. Abou resmen halı sahaya çağırılan çok teknik ama koşmayan kilolu amcalar gibi eli belinde top bekliyor. Takım oyununda yok, 0. Ghezzal fiziken bitik, vizyon geniş ama yapacak dermanı yok. Ligi istenmeyen yerlerde bitirecez gibi malesef..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Etiketler: