Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 789998 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

yaşım gereği 3 tane yönetim gördüm bilgili dönemini hayal meyal hatırlıyorum saymıyorum o yüzden, Demirören'den daha kötüsü gelmez diyordum daha daha kötüsü geldi. Affet Demirören
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu maçla beraber fizik kalite ve antreman eksiği de net gözükmüstür sezon öncesi ne çalıştık biz merak ediyorum
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi kartalizma190399

Burak hoca da burak hoca yeter ya. 3 aylik antrenorluk kariyeri olmayan adama hoca da hoca hoca da hoca, sinir oldum tv basinda. Teknik sorumlu Burak Yilmaz falan de bari. Sanki yillarin tecrubesi taktik dehaymis gibi hoca da hoca, gorduk zaten hoca'yi. Yerli antrenor falan istemiyorum artik. Birsey bu kadar kotu giderken en azindan birsey degistirmeyi denersin.
Atiyorum 3'lu oynayim belki ekstra bir sigorta'yla defans rahatlar, Mauaku sol stoper Necip sag stoper bir liberoyla daha iyi cikariz belki. Veya 4-4-2 dene Demir Ege'li tempolu bir orta saha dene, belki ileride cogalmam cift santrforla daha iyi olur rakip stoperleri daha iyi sikistiririm de. Dene be arkadas.

Formasyon o kadar da mi onemsiz? Zico'lu FB 4-4-2'den 4-2-3-1'e donup sampiyon oldu. Terim 4-3-3'ten 4-4-2'ye donup sampiyon oldu. Biz Luce doneminde hazirlik maclarinda 4-4-2'yle berbatken lige 3-5-2 ile girip sampiyon olduk. Conte Chelsea'de 4-3-3'le yapamazken 3-4-3 gibi ucuk bir sisteme donup sampiyon oldu.
Dene arkadas ne kaybedersin? Kariyerinde Tigana'dan tut Terim'e kadar kac antrenorle calistin, daha 3-4 sene evvel Lille'de 4-4-2'yle sampiyon oldun. Bir dene be arkadas.

Su maclari kaybetmek koymuyor. Ama tepkisizlik, kabullenmislik koyuyor be. Hedeflerden koptuysan en azindan su taraftari haftada 90 dakika olsun mutlu etme, bir heyecan yasatma borcun var be arkadas. Insan biraz kafa patlatir, dener bari. Liyakatsizlik her yerimizden akiyor, cildiracagim artik.

Çevrimdışı levitate

ekim ayında iki kulvara veda ettik şaka gibi ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

yaşım gereği 3 tane yönetim gördüm bilgili dönemini hayal meyal hatırlıyorum saymıyorum o yüzden, Demirören'den daha kötüsü gelmez diyordum daha daha kötüsü geldi. Affet Demirören

Bilgili,demirören,fikret orman,anç bu dönemleri gördüm.Demirören ve anç en felaket dönemler.Fo sevmeme rağmen en başarı dönemimiz onun dönemiydi.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1717645538391167203

maçı kaybettiğimiz gibi adamlarına şöyle haberler yollatıyorlar, üç gün sonrada hala kararsız olduğunu okuyacağız :D

hadi bu haber doğru diyelim, adaylık için cidden şu maçları mı bekliyordun hiç mi utanman yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bilgili,demirören,fikret orman,anç bu dönemleri gördüm.Demirören ve anç en felaket dönemler.Fo sevmeme rağmen en başarı dönemimiz onun dönemiydi.
demirören bunlardan daha iyiydi etrafında en azından futbol bilgisi olan adamları alıyordu Beşiktaşlydı en önemlisi
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu adamlar Beşiktaş'ı bitirmeye gelmiş bir maşa
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

demirören bunlardan daha iyiydi etrafında en azından futbol bilgisi olan adamları alıyordu Beşiktaşlydı en önemlisi

sen karıştırıyorsun kardeşim.Fenerbahçemiz diye demeci var demirörenin taraftarın tepkisi var.Tabataya 8 milyon € ferrariye 5 milyon € zapotocny vs bir sürü işe yaramaz oyuncu aldı Beşiktaş bugün bu haldeyse onun katkısı etkisi büyük borcsuz aldıgı Beşiktaşı bir yığın borc ve başarısızlıkla bıraktı.Antepe başkan olsana diye tezahürat yaptık

Çevrimiçi Umutcan Kaya

sen karıştırıyorsun kardeşim.Fenerbahçemiz diye demeci var demirörenin taraftarın tepkisi var.Tabataya 8 milyon € ferrariye 5 milyon € zapotocny vs bir sürü işe yaramaz oyuncu aldı Beşiktaş bugün bu haldeyse onun katkısı etkisi büyük borcsuz aldıgı Beşiktaşı bir yığın borc ve başarısızlıkla bıraktı.

demek istediğim o değil hocam örnek demirören 8 senede 40 tane kötü transfer yaptıysa bu adamlar 3 senede ulaştı bu rakamlara
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı zubeyirbaya

yd başarısızdı bunlar direk kötü niyetli

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

hiç bir ciddi bilgi, tespit vs emaresi gösteremeyen burak'la kongreye kadar bi ton maça çıkacak olmayı da gayet sağlıksız buluyorum. şenolun şutlandığı gün de söylemiştim burak caretaker manager olmak için de yeterli bir geçmişe sahip değil. asistanlık geçmişi bile olmayan bir adam. dünya kadar maça çıkacağız demiştim. kendi takımımızı çok küçümsüyoruz.

Çevrimiçi gokhans

1 ay kaldı arkadaşlar. Kralı gelse bundan fazlası olmayacak. Yeni gelen başkan bir hoca, bir proje ile gelecek. Burakla devam etmek bir tercih değil zorunluluk şu dönem.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Valla şuan ki durumun en büyük suçlusu önce hoca sonra yönetim. Şenol Güneş şuan takımın başında olsaydı sıralamada en büyük pay yönetimin derdim. Adam kendi karizmasını düşündü ilk fırsatta kaçıp gitti. Giderken de üç beş süslü laf  etti taraftarın da gözünü boyadı ama hesap edemediği birşey vardı milli takımda ilk düşünülen kişi montellaydı. İyi de oldu yaylalarda torun sevsin artık. Bir daha da bu mecralara uğramasın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

hiç bir ciddi bilgi, tespit vs emaresi gösteremeyen burak'la kongreye kadar bi ton maça çıkacak olmayı da gayet sağlıksız buluyorum. şenolun şutlandığı gün de söylemiştim burak caretaker manager olmak için de yeterli bir geçmişe sahip değil. asistanlık geçmişi bile olmayan bir adam. dünya kadar maça çıkacağız demiştim. kendi takımımızı çok küçümsüyoruz.

Rıza çalımbay gelsin 1.5 ay idare eder.

Çevrimdışı zubeyirbaya

ghezzal maç sonu açıklamasında ön alan baskısı yapmaya çalıştık demiş. evet gördük de bodo gibi belki de alameti farikası hızlı çıkış ve atletizm olan bir takıma gidip norveçte önde basmak hem de zaten iki deparda orası burası çeken bir ton oyuncuyla bunu yapmaya çalışmak gerçekten acınası. yani şunu azıcık bari hocalık deneyimi olan kısa sürede kendini göstermeye çalışacak herhangi birinin eline verseniz yapmaya çalışmaz, saçmalık bu oyun. denenen oyundan bahsediyorum sonuçtan değil. plan saçmalık. denersin zaten o da olmaz önemli değil ama bir fikrin olduğunu görürüz değerlendirirz. gs deplasmanında da öyleydi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Rıza Çalımbay Beşiktaşlı o yüzden kulüpten içeri giremez kritere uymuyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı zubeyirbaya

bence boştayken geçici hoca olarak gayet olurdu. hocalığını beğenmem ama geçici hoca olarak böyle bi profil gayet ok. en azından doğru düzgün savunma yaptırır uçup kaçmasa da temiz şekilde gemiyi kongreye yanaştırırdı. bu gece ki gibi rezillikler için hiç hoca olmamak lazım.

Çevrimdışı Sefa Kara

Rıza Çalımbay Beşiktaşlı o yüzden kulüpten içeri giremez kritere uymuyor

doğru dedin başımıda tsli oldugunu unutmusum.

Çevrimdışı Sefa Kara

bence boştayken geçici hoca olarak gayet olurdu. hocalığını beğenmem ama geçici hoca olarak böyle bi profil gayet ok. en azından doğru düzgün savunma yaptırır uçup kaçmasa da temiz şekilde gemiyi kongreye yanaştırırdı. bu gece ki gibi rezillikler için hiç hoca olmamak lazım.

a sporda rıza hocanın acıklaması var.kongreye kadar gel derlerse gelirim diyor.

Çevrimiçi Samet Demir

a sporda rıza hocanın acıklaması var.kongreye kadar gel derlerse gelirim diyor.

ANÇ'de bu ego varken çağırmaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

ANÇ'de bu ego varken çağırmaz.

ego değil Beşiktaşlı o yüzden çağırmaz tsli biri lazım ona.Neyse az kaldı kurtuluyoruz bitecek bu eziyet 1.5 ay sonra sene sonuna kadar kötü gidişat devam eder ondan sonra düzeleceğiz inşallah.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Alınan duyumlara göre yönetim fb maçını bekliyor galibiyet gelirse aday olacaklar
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

ego değil Beşiktaşlı o yüzden çağırmaz tsli biri lazım ona.Neyse az kaldı kurtuluyoruz bitecek bu eziyet 1.5 ay sonra sene sonuna kadar kötü gidişat devam eder ondan sonra düzeleceğiz inşallah.
Zaten kulübü düşünen biri olsa kongre tarihini erkene alırdı.  Herif giderkende kazık atıp gidecek. İnşallah aynı yaşattıklarını kendi şirketlerinde de yaşar.

Etiketler: