Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786613 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı uğur07

aslında siyasi partiler basta olmak üzere. futbol takımları kongre sistemi de şöyle olacak.

en son yapılan secim de illere düşen milletvekili sayısı kadar her il kongre üyesi çıkaracak. bunların da il teşkilatlar kendi arasındaki seçimlerde belirleyecekler.oy kullanacaklarda resmi uye olan insanlar olacak su an binlerce kongre üyesi yok mu. bunlar yerel kongre üyesi olsun adi.  başkanın herkesi satın alma şansı olmayacak. nası olsa bir suru kisi istanbula değişik sebeplerden gelemiyor. ama kendi ilinde yakından takip eder. keşke bu demokratik hareketi Beşiktaş'ımız yapsa. hani bir ihtimal ülkeye de demokrasi gelir belki.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zubeyirbaya

ANÇ den kurtulsak, Hasan Arat gelse, şu listeden iyi bir isim çekse

https://www.transfermarkt.com.tr/trainer/verfuegbaretrainer/statistik

Glassner, Marsch, Hasenhüttl, Flick

Hepsi çok iyi ama asıl ne yapmak istediğimiz önemli

ben abi orta avrupalı hocalara biraz mesafeliyim. hepsi çok iyi hocalar ama burada başarılı olmaları çok zor geliyor. avusturya ekolünden gelenler olsun leipzig-salzburg filan menşeililer, hatta yeni nesil almanlar da. bunlar her şeyin çok düzgün yönetildiği kulüplerde çalışmaya alışık tipler. işin taktiksel kısmına çok kafa yoruyorlar ve bu konuda zirvedeler son yıllarda ama bizim gibi ülkelerdeki kaotik duruma pek yanıt üretemiyorlar. adapte olmaları çok zor geliyor. o eski daum tipi alman hocalar da yok artık onların futbolu çok değişti, altyapı ve idari açıdan büyük atılım yaptılar. farklı dünyaların insanlarıyız artık. hollandalılar da öyle mesela. gelir çat çat her şeyi suratımıza vururlar iki şey canlarını sıkar uğraşmazlar basar giderler.

ha ama bence de taktiksel açıdan parlak ama biraz da sosyal açıdan buralara yatkın bi kombinasyon bulmalıyız. italya-portekiz bu açıdan bence daha doğru ülkeler. son derece ortalama italyan hocalar türkiye'de son yıllarda gayet başarılı oldular. italya'da öyle kavganın kamplaşmanın stresin eksik olduğu ülke değil. portekizlilerde de ben dünyanın her yerine adapte olacak potansiyel görüyorum. şu an free uygun italyan hoca göremedim. portekizlilerden de büyük takım çalıştırma deneyimi olan birini tercih ederdim. pinherio filan gibi de değil en azından ülkesinin büyüklerinde başarmışlığı olan bir tip.

Çevrimdışı zubeyirbaya

farioli ve montella gözümüzün önünden kaçıp gittiler gayet iyi hocalardı bence. farioli şu an psg, monaco, marsilya tokatlaya tokatlaya gidiyor nicede.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ben abi orta avrupalı hocalara biraz mesafeliyim. hepsi çok iyi hocalar ama burada başarılı olmaları çok zor geliyor. avusturya ekolünden gelenler olsun leipzig-salzburg filan menşeililer, hatta yeni nesil almanlar da. bunlar her şeyin çok düzgün yönetildiği kulüplerde çalışmaya alışık tipler. işin taktiksel kısmına çok kafa yoruyorlar ve bu konuda zirvedeler son yıllarda ama bizim gibi ülkelerdeki kaotik duruma pek yanıt üretemiyorlar. adapte olmaları çok zor geliyor. o eski daum tipi alman hocalar da yok artık onların futbolu çok değişti, altyapı ve idari açıdan büyük atılım yaptılar. farklı dünyaların insanlarıyız artık. hollandalılar da öyle mesela. gelir çat çat her şeyi suratımıza vururlar iki şey canlarını sıkar uğraşmazlar basar giderler.

ha ama bence de taktiksel açıdan parlak ama biraz da sosyal açıdan buralara yatkın bi kombinasyon bulmalıyız. italya-portekiz bu açıdan bence daha doğru ülkeler. son derece ortalama italyan hocalar türkiye'de son yıllarda gayet başarılı oldular. italya'da öyle kavganın kamplaşmanın stresin eksik olduğu ülke değil. portekizlilerde de ben dünyanın her yerine adapte olacak potansiyel görüyorum. şu an free uygun italyan hoca göremedim. portekizlilerden de büyük takım çalıştırma deneyimi olan birini tercih ederdim. pinherio filan gibi de değil en azından ülkesinin büyüklerinde başarmışlığı olan bir tip.

Ben Glassner  a biraz farklı bakıyorum.
Frankfurtta oynattığı 3 lü sistem muhteşemdi, şu kaotik düzende hocanın elini rahatlatacak pis işleri de halledecek birilerini de yanına koymak lazım
Hiç hazzetmesem de Sinan Engin tarzı biri

Çevrimiçi Necmi

Mert oynadığı son 3 maçta falan ortaya etti bıraktı. Ersin'den nefret ediyor olabilirsin ama yerine oynayan kaleciden de bi halt olmaz. İlk golü el ele yedirdiler colley ile birlikte üstüne gitti kırmızı yedi. Kaçıncı bu mert'in gereksiz özgüveniyle yedirdigi gol tek laf etmiyorsun şu çocuk yedirse demediğin laf kalmaz abi. Burak eğer hocaysa her maça ersinle çıkar kusura bakmasın kimse
mertin kurtardığı kamyon dolusu maç var bana ersinin kurtardığı maç söyleyebilirmisin ben ersinden neden nefret edeyim tanımam etmem benim değerlendirmem beşiktaş üstüne olur mert kabul edin yada etmeyin iyi kaleci iyi kaleciler pis gol yer sen gs maçında baskı yerken her topu uzaklaştıracağına kalecine gönderirsen ceza sahası içinde dört beş riskli pas yapmadan topu uzaklaştırmak aklına gelmezse kaleci hata yaptı diyemezsin hızlı oyuncularının olduğu rakibe karşı sen ceza sahanda paslaşıyorsun mertin kurtarmasına alışmışsınız kurtaramayınca batırdı oluyor kalecide öz güven olmalı iki şut geldi üstüne ersinin ikiside hızlı ve zor değildi ama iki şutuda ceza sahası içine sektirdi neden biliyormusun tutmaya çalıştı ama tutamadı ceset gibi atıyor kendini top çarpıp bir tarafına geri gidiyor kaleci olsa tutamayacağı topu kornere falan gönderir kendini topun önüne çuval gibi bırakıp topun sekip ceza sahası içinde kalmasına sebep olmaz ersin hiç bir kaleci özelliği taşımıyor yapılan nerdeyse her atak golle sonuçlanıyor bak 30 dakikalık mert performansına çıkardığı toplara birde ersine bak sonra konuşalım bunu mert sana göre kötü kaleci olabilir eyvallah saygı duyarım düşüncene ama kötü kaleciyi kaleci bile olmayan birine tercih ederim
Ben sezon başı iki şey istedim biri forvet diğeri iyi bir kaleci iki konudada sıkıntılıydık atanın tutanın iyi olacak gerisi idare edilir kırmızıda mertin hiç suçu yok esas suç mertin müdahale etmek zorunda olduğu yerde aslında stoperlerin müdahale etmesi gerektiği ve yerde duran destek eline çarpıyor top o kurmızı falan değil öyle kurmızı sadece derbide bize gösterilir tetikçi hakem yüzünden kendi oyuncunu suçlama bence hakemi aklamış olursun muslera o topu bilerek elle kesse en fazla sarı görürdü

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mertte bir konu dikkatimi çekiyordu ama şu an cok daha eminim.
Sağına gelen toplarda refleksi düşük kalıyor. Geç harekete geçiyor.

Çevrimiçi Necmi

Yarın yönetim kurulu toplanıyormuş.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yönetimmi varda toplansın

Çevrimiçi Necmi

ne suçu olacak ya konuşmak suç olur mu sen öyle olduğunu düşünüyorsun bu kadar transferin hepsini hoca mı ayarladı yani
sözleşmesi olan bir oyuncuyla kulübünden izinsiz transfer görüşmesi yaptım demenin bedeli kulübü şikayet ederse transfer yasağı almamızdır evet beşiktaşın sözleşmeli hocasının konuşması suçtur araplar uyardı fifaya gideceğiz diye gitselerdi işimiz biterdi hocanın tv karşısında söylediği o laflar yüzünden transfer yasağı alırdık herkes mutlu olurdu taraftar yasak kalkana kadar başarı beklemezdi yönetim oyuncu almayarak ekonomiyi rahatlatırdı gerçekten şenol tecrübesinde bir hocanın o lafları iyi niyetle söylediğine inanmıyorum resmen beşiktaşı dar ağacına çıkardı ipi boynuna taktı arapların ayağımızın altındaki sandalyeye tekme vurmasına kalmıştı iş allahtan yapmadılar

Çevrimdışı Sefa Kara

- Szymanski: 10 bonservis, 2.5 maaş
- Tadic: 4.2 maaş
- Dzeko: 4.2 maaş

Total: 20.9 milyon euro

- Bailly: 2.5 maaş + 1 imza parası
- Amartey: 2 maaş
- Onana: 4 bonservis, 1.2 maaş
- Zaynutdinov: 4.5 bonservis, 1.2 maaş
- Tayfur: 1 bonservis

Total: 18 milyon euro

(Alıntı)

Anç : ben ekonomistim

Çevrimiçi gokhans

farioli ve montella gözümüzün önünden kaçıp gittiler gayet iyi hocalardı bence. farioli şu an psg, monaco, marsilya tokatlaya tokatlaya gidiyor nicede.
abi bırakın onu bunu bielsa diye bir gerçek var. Çakması değil, filozof’un orjinali, patentlisi. 2 ayda türk futbol sistemini çözüp bug unu bulur. Tıkır tıkır işleyen bir makine yaratır. Altyapı, üstyapı komple ver sorumluluğu, tüm yapıyı en temelden inşa etsin yıllarca kaymağını yersin. Sağlam scootlarla, scoot şirketleriyle, sağlam menajerlerle anlaşırsın. Biraz vizyonist hamleler lazım bize, ne gs ne de fb gibi para ve lobilerimiz yok malesef, türk futbolunda devrim yapacak bir profesöre ihtiyacımız var, doğru adreste bielsa.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

abi bırakın onu bunu bielsa diye bir gerçek var. Çakması değil, filozof’un orjinali, patentlisi. 2 ayda türk futbol sistemini çözüp bug unu bulur. Tıkır tıkır işleyen bir makine yaratır. Altyapı, üstyapı komple ver sorumluluğu, tüm yapıyı en temelden inşa etsin yıllarca kaymağını yersin. Sağlam scootlarla, scoot şirketleriyle, sağlam menajerlerle anlaşırsın. Biraz vizyonist hamleler lazım bize, ne gs ne de fb gibi para ve lobilerimiz yok malesef, türk futbolunda devrim yapacak bir profesöre ihtiyacımız var, doğru adreste bielsa.
İyide para yok deyip bielsa istiyorsun. :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

bielsa sistem hocası çünkü. Sağlam bir scoot sistemi ile, ucuz ve potansiyel oyunculardan muhteşem bir makine yaratabilir. Bielsa, tüm yükü sırtlanabilecek, taraftarların bağırışlarını arkasına alabilecek, oyuncuları bir amaç etrafında birleştirebilecek, belli bir duruşu ve karakteri olan bir hoca. Bielsa takımına inanarak ve onları hem teknik hem fiziksel açıdan geliştirerek oyuncularına bağlılık aşılıyor. Leeds’in başına geçerken Liam Cooper, Stuart Dallas ve Kalvin Phillips’i Championship’teki en iyi oyunculardan yapacağını söylediğinde bunu birçok insan güldü. Ama Bielsa’nın teknik direktörlük hünerleri ve onun transfersiz de başarılı olabilen bir teknik adam olduğu gerçeğine bıraktı. Kalbin ingiltere milli takımına kadar yükseldi. Bielsa’nın bir çok efsane hikayesi vardır, leeds’de bunlardan biri. Yoktan var eden filozofdur bielsa. Gelse varya çok çılgın olur çoook..

Çevrimdışı Atkar

Abi düzgün hoca bulamıyorsak,tutacaksın kolundan yaşlı falan demeyeceksin.20m avro civarıda bonservis bütçesi verip Lucescu ile 1.5 yıllık bir sözleşme imzalayacaksın.
1.5 senede bizi bir düzlüğe çıkart,oyuncu porföyünden bir iki adam da getir,takımı gençleştir,oyununu geliştir vb vb söyleceksin.
Lucescu’nun en yeteneksiz kadrolarla bile oyunu çok güçlüdür,genç oynatmaktan korkmaz.Siyaset gerekiyorsa kralını yapar.Kendisi de iyi kadrolu Fb ve Gs’ye karşı heyecan arıyorsa gelir.
Taraftarda bağırına basar,çok sever. 12 yaşından beri hayalim idi Lucescu,şimdi yaşımız oldu 25-26.
Artık çok yaşlı ama 1.5 sene bir düzen kurmak için çok iyi olur gibi düşünüyorum hala. Asıl FO 2019 yılında Avcı yerine Luce getirebilseydi çok farklı olabilirdi

Çevrimdışı zubeyirbaya

güzel olurdu ama bielsa'yı ikna etmemiz biraz zor. uruguay prestijli milli takım. para işi önemli değil de onu ikna edecek projeyi türkiye'den üretmek zor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bielsa'ya Türkiye'de 1 ayda teneke bağlarlar sonrada geri gönderirler adam Türkiye'de 3-3-1-3 falan oynatsa adama neler söyleneceğini şimdiden tahmin edebiliyorum.

Çevrimiçi gokhans

Bielsa'ya Türkiye'de 1 ayda teneke bağlarlar sonrada geri gönderirler adam Türkiye'de 3-3-1-3 falan oynatsa adama neler söyleneceğini şimdiden tahmin edebiliyorum.
Bielsa 4-2-3-1 oynatıyor genelde. Türkiye için ideal bir diziliş ama oyun içinde dizilişle lego gibi oynuyor gidişata göre, 5-3-2-1'ye de dönebiliyor, 4-4-2'ye de, 4-2-4'e de dönebiliyor. maçı yaşıyor kenarda adeta satranç ustası gibi. Bielsa'yı eleştirebilecek cüret yoktur heralde türkiye'de yahu, zeki uzundurukan ve türevleri gibi futbol bilgisi olmayan ruh hastası yazarlar ancak eleştirir onlarda kaale alınmaz. Bielsa'yı getirip 2 yıl altyapı, üstyapı, transfer tüm sorumluluğu verip, gözünü kapatacaksın. Taraftarada fo döneminin başında dediği gibi 2 yıl yapılanma için zaman isteyeceksin, gerçi bielsa 6 ayda oturtur sistemi 2 yılada gerek kalmaz.

Çevrimdışı Sefa Kara

69 yaşında adam.

Yaşlı istemiyorum şahsen alzaymır ve demans belirtileri gösteriyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

69 yaşında adam.

Yaşlı istemiyorum şahsen alzaymır ve demans belirtileri gösteriyorlar.
Kimi istiyorsun? Yabancı olmasın, yaşlı olmasın? O zaman Burak Yılmazdan devam
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Kimi istiyorsun? Yabancı olmasın, yaşlı olmasın? O zaman Burak Yılmazdan devam

İsteğimi daha önce söyledim yabancı olacaksa kaliteli ve genç biri olmalı.

Hasan aratta bu isimle görüşmüş.

https://www.transfermarkt.com.tr/antonio-conte/profil/trainer/3517

Yerli olarak Sergen Yalçın veya Rıza çalımbay isteyebilirim yardımcıları ibrahim üzülmez vs olurlar güzel olur.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2023, 13:40:53 Sefa Kara ]

Çevrimiçi Samet Demir

Yerli olarak Sergen Yalçın veya Rıza çalımbay isteyebilirim yardımcıları ibrahim üzülmez vs olurlar güzel olur.
Hiçde güzel olmaz. Şenol güneşden pek bir farkı olmaz. İlhan Palut, Çağdaş Atan desen daha mantıklı olur. Sergen önce bir süper lig takımı çalıştırsın bakalım eski hatalarından ders almış mı ona göre gelip başlasın.

Antrenörleri de işin eğitimi almış kişilerden kurmalı. Hoca kim olursa olsun.

Çevrimiçi gokhans

sistemi, yapısı olmayan kaos ortamına gelen genç hıcayı yerler. Önce bielsa gibi bir futbol dehasına kurdur sistemini, genç hocayı bielsa yanında yetiştir. 5 yıl sonra devreder aynı sistem devam eder. Şu ortama conte gelse ne olur, hele hele rıza falan Allah korusun, bize vizyon lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

sistemi, yapısı olmayan kaos ortamına gelen genç hıcayı yerler. Önce bielsa gibi bir futbol dehasına kurdur sistemini, genç hocayı bielsa yanında yetiştir. 5 yıl sonra devreder aynı sistem devam eder. Şu ortama conte gelse ne olur, hele hele rıza falan Allah korusun, bize vizyon lazım.
Kesinlikle, ben isimlere takılmıyorum pek. Yabancı hoca gelirse Eski futbolcularımızdan birisi teknik ekipte olsun kafi.

Çevrimiçi Samet Demir

Anç aday olmayacak diyorlar. Hadi bakalım 17-18 saatlerinde herşey netleşmiş olur gibi.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ne Sergen'i yahu bizim taraftar harbiden akillanmiyor. Sergen'i tekrar getirmek Senol'u tekrar getirmekten farksiz.
Bu kadar bu analiz yeteneginden yoksun, skor taraftarisiniz? Sampiyonluk amma gozleri kor etmis.
O sampiyonlukta mucizevi bir sans faktoru var. Cogu maci ite kaka tek farkla aldik. Butun sezon son birkac hafta haric sakatlik yasamadik neredeyse.
Tek kulvarda gitmemizin avantajini kullandik, hatirlarsaniz sene basinda PAOK'tan 3 yiyip koy takimi Rio Ave'ye elenmistik. Takimin basinda istediginiz Sergen varken.
Ite kaka sampiyon olduk, ertesi sene takke dustu kel goruldu. Ligi gectim CL'de yasadigimiz o rezaleti E. Saglam'la, Diatta'li vs kadrolarla yasamadik.
Her sene gittigimizde 1 surpriz sonuc alirdik, en kotu 5-6 puan toplardik. Bir takimda 15 sakat oluyorsa o teknik ekibin beceriksizligi yadsinamaz.
Bir takim CL gibi kritik bir arena'da bir rakipten kopya 3 gol yiyorsa o teknik ekibin hazirsizligi yadsinamaz. Tek sampiyonlukla Sergen aklanacaksa yonetimi de elestirmeyin, o sampiyonlukta da ANC yonetimi vardi sonucta.

Artik liyakatsiz sacma sapan yerli hoca istemiyorum. Butcemiz kisitli o kesin. Transfere de para harcayamayacagiz. Bari transfere harcayamadigimiz parayi
iyi-kotu bir organizasyon kurup oyuncu portfoyu olan, oyuncu gelistirecek iyi bir teknik direktore verelim.
Valerien Ismael Pinheiro vs olmaz eyvallah. Conte de belki tuzlu gelir, ama ortasi birini bulabilmek o kadar zor olmamali.

Bielsa bence olur, ama yonetim adam gibi arkasinda durup medya'ya karsi korumali kendisini. Taraftar da medya'nin gazina gelmeyip bir zahmet aklini kullansin destek ciksin.

Etiketler: