Ne Sergen'i yahu bizim taraftar harbiden akillanmiyor. Sergen'i tekrar getirmek Senol'u tekrar getirmekten farksiz.
Bu kadar bu analiz yeteneginden yoksun, skor taraftarisiniz? Sampiyonluk amma gozleri kor etmis.
O sampiyonlukta mucizevi bir sans faktoru var. Cogu maci ite kaka tek farkla aldik. Butun sezon son birkac hafta haric sakatlik yasamadik neredeyse.
Tek kulvarda gitmemizin avantajini kullandik, hatirlarsaniz sene basinda PAOK'tan 3 yiyip koy takimi Rio Ave'ye elenmistik. Takimin basinda istediginiz Sergen varken.
Ite kaka sampiyon olduk, ertesi sene takke dustu kel goruldu. Ligi gectim CL'de yasadigimiz o rezaleti E. Saglam'la, Diatta'li vs kadrolarla yasamadik.
Her sene gittigimizde 1 surpriz sonuc alirdik, en kotu 5-6 puan toplardik. Bir takimda 15 sakat oluyorsa o teknik ekibin beceriksizligi yadsinamaz.
Bir takim CL gibi kritik bir arena'da bir rakipten kopya 3 gol yiyorsa o teknik ekibin hazirsizligi yadsinamaz. Tek sampiyonlukla Sergen aklanacaksa yonetimi de elestirmeyin, o sampiyonlukta da ANC yonetimi vardi sonucta.
Artik liyakatsiz sacma sapan yerli hoca istemiyorum. Butcemiz kisitli o kesin. Transfere de para harcayamayacagiz. Bari transfere harcayamadigimiz parayi
iyi-kotu bir organizasyon kurup oyuncu portfoyu olan, oyuncu gelistirecek iyi bir teknik direktore verelim.
Valerien Ismael Pinheiro vs olmaz eyvallah. Conte de belki tuzlu gelir, ama ortasi birini bulabilmek o kadar zor olmamali.
Bielsa bence olur, ama yonetim adam gibi arkasinda durup medya'ya karsi korumali kendisini. Taraftar da medya'nin gazina gelmeyip bir zahmet aklini kullansin destek ciksin.