Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780712 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Gecen sene'den kadro bariz daha iyi.

Saiss belki yok (gerci Saiss niye satiliyor, kendisini kullanmayip yedek birakip gonderen S. Gunes degildi sanki), ama yerine hem Colley hem Bailly var. Bu arada Amartey>Wellinton.

Josef yok, yerine Hadziahmetovic var ve 4.2 milyon euro'luk transfer yapildi.

Chamberlain var, Redmond yok. Gerci Redmond o kadar gec gelmisti ki V. Ismael nerdeyse hic kullanamadi.

N'Koudou'nun yerinde Rebic, Rashica var. 5 milyon euro odedigin Bahtiyar da bonus.

Ve Weghorst gitti Aboubakar geldi, kiyaslanamaz bile.

Bu seneki kadro net olarak daha iyi.

Kaldi ki Kayserispor macinin zaten aciklamasi kadro kalitesi olamaz. Adamlarin as orta sahasi bizde ilk 6 orta saha'ya giremiyor.
Bu sene karsilastigimiz hicbir takim (Brugge ve Trabzon dahil) bizden daha pahali, daha iyi kadro'ya sahip degil.
Hadi Brugge ve Trabzon'u gectim, bu takimin Pendik, Karagumruk, Kayseri'ye karsi sikinti yasamasini da bari kadro kalitesiyle aciklamayin yahu.

Çevrimiçi Necmi

onların 5-6 transferi oynayamıyormuş
ya farkedermi bugün transfer yasağı olan takımla oynadık bizden çok daha iyi oynadılar 20-25 dakika ikinci yarıda biz daha iyi oynadık bunun nedenide onlar erken golü bulunca koruma dürtüsü yaşadılar buda bize avantaj oldu o kadar erken gol bulmasalar bizden puanı kapar giderlerdi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Salih Uçanın saha uyarısına resmi siteden cevap verilmiş.
Zaytung haberi değil geçek bu.

Çok şükür bugünleri de gördük.

Çevrimdışı aunt minnie

ADS şu Beşiktaş’ı yedekleriyle yener.Ligin en kısır takımlarından biriyiz çok erken kopacağız bu sene yarıştan kasımı bulmaz bu işin bitişi

Çevrimiçi annoca

bugün febe ofsayttan gol attı alanyanın penaltısı verilmedi kazandı, dün gese olmayan penaltıyla kazandı, senin nizami gollerin iptal ediliyor rakipler biçiyor hakemler görmezden geliyor ama tek sıkıntı şenol hoca.

Çevrimdışı Talisca1903

ADS şu Beşiktaş’ı yedekleriyle yener.Ligin en kısır takımlarından biriyiz çok erken kopacağız bu sene yarıştan kasımı bulmaz bu işin bitişi
yavaş yensin geçen senede yenseydi ya 4 tane salladık geldik ads kim ya ne kadar büyütüyorsunuz gözünüzde ölümüz tabut çiviler bizim

Çevrimdışı sEuL

bugün febe ofsayttan gol attı alanyanın penaltısı verilmedi kazandı, dün gese olmayan penaltıyla kazandı, senin nizami gollerin iptal ediliyor rakipler biçiyor hakemler görmezden geliyor ama tek sıkıntı şenol hoca.

Guzel kardesim ortaya lafi atiyorsunda hani kim "sadece" sikinti SG'te demis? Forumda zaten herkes bu basiretsiz yonetimi Allah'a havale etmis durumda.

Bahsettigin konu da yenir birsey mi? 30 senedir zaten Gs'ye ve Fb'ye verilen olmayan penaltilardan dem vurup duruyoruz - sanki gecmis yillarda hakemler ve TFF cok iyiydide birden bire bu sene is zivanadan cikmis gibi yaziyorsun.

Gecen sene ligin basinda dogranmadik mi? Ama o zaman ne hakemler konusuldu ne de sus pus olan yonetime iki kelam edildi. Tek suclu belliydi ve ligin 10. haftasinda kellesini aldik adamin.

Ama bu sene rezil futbola ragmen teknik kadroya hic ses cikarmayalim, cunku hakemler rakipleri kolluyor ve yonetim kotu.

Çevrimiçi gokhans

geçen sene tarihin en banko penaltılarının verilmediği (örn : karagümrük ve başakşehir maçları) ve hakemlerin çatır çatır doğradığı, rakiplere verilmeyen kırmızıların havada uçuştuğu(örn: emrecan) maçlardan sonra nasıl tek sıkıntı VI ise şu andada hocadır ozaman aynı tarifede dimi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

geçen sene tarihin en banko penaltılarının verilmediği (örn : karagümrük ve başakşehir maçları) ve hakemlerin çatır çatır doğradığı, rakiplere verilmeyen kırmızıların havada uçuştuğu(örn: emrecan) maçlardan sonra nasıl tek sıkıntı VI ise şu andada hocadır ozaman aynı tarifede dimi?
geçen senede hakemleri eleştiriyordum bu senede eleştiriyorum. ismailin geçmişte başarısı yok haliyle eleştirisi fazla, şenol hocanın da geçmişte yaptıkları ortada, hataları var mı tabiki de var ama başarılı olabilecek biri. cenkide rebicide görüyoruz solda 2 metre önündeki topa yetişemiyorlar. muleka ve bahtiyar solda tam olmuyor, ortadan oynayacak kreatif 10 numara alınmadı. oyundan bende memnun değilim  ama bakınca oyuncularda eksik kalıyor. şenolun 3. sezonunu  hatılayın elde bi caner bi de q7 vardı paso orta açıyorduk mecbur açıyorduk çünkü eldeki oyuncularla ancak bu yapılabilirdi. gomezi abou sosa töre gibi oyuncuları o dönemki yönetim elde tutamayınca mecburiyetler bu şekilde oluşmuştu.

Çevrimiçi annoca

Guzel kardesim ortaya lafi atiyorsunda hani kim "sadece" sikinti SG'te demis? Forumda zaten herkes bu basiretsiz yonetimi Allah'a havale etmis durumda.

Bahsettigin konu da yenir birsey mi? 30 senedir zaten Gs'ye ve Fb'ye verilen olmayan penaltilardan dem vurup duruyoruz - sanki gecmis yillarda hakemler ve TFF cok iyiydide birden bire bu sene is zivanadan cikmis gibi yaziyorsun.

Gecen sene ligin basinda dogranmadik mi? Ama o zaman ne hakemler konusuldu ne de sus pus olan yonetime iki kelam edildi. Tek suclu belliydi ve ligin 10. haftasinda kellesini aldik adamin.

Ama bu sene rezil futbola ragmen teknik kadroya hic ses cikarmayalim, cunku hakemler rakipleri kolluyor ve yonetim kotu.
geçen sene de ligin 2. haftası yasin koldan sonra yangın yeri olmuştu. yukarda da yazdım hataları muhakkak var laz inadı falan var ama eldeki oyunculara göre de değerlendirmek lazım. yardıran oyuncu yok. cenk ve rebic çok yavaş bu arkadaşlarla nasıl yapıcan. eldeki kreatif adam bi ghezzal bi masu. masu açılınca arka taraf şenlik oluyor. bunlar tabikide yüzde yüz bahane olmamalı ama bunlarıda göz önüne alalım.

ayrıca şenol hoca yerine tavsiyeniz kimdir kim gelebilir? bu yönetimi göz önüne alıp cevaplayın

Çevrimdışı sEuL

tmm mert yoktu ama hocaysan ersinin kaleci olmadığını anlayıp kaleci istemen lazım en büyük harası oydu herşeyin kötü görünme nedeni ersin faktörü ondan sonra oynadığımız maçların dörtte üçünü mert kurtardı her hafta en iyi oyuncumuz oldu bir tane maç yok mert yüzünden verdik diyebileceğimiz yönetimin vi ye en büyük kazığıdır ersin city kalesine koysan city küme düşer onu kimse istemez futbol hayatı boyuncada bakarız ona birşeymiş gibi her transfer dönemi geldiğinde uzatılır ama bugün serbest bırak üçüncü ligde takım bulamaz kendine

Ersin'de sonucta sampiyon olan bir takimin kalecisiydi ve bir ara nasil olduysa Ajax ve Fransiz takimlari ile adi anilmaya baslanmisti. Adama hamle hareketi olarak Kenan Karaman ve Tyler Body'u veren bir yonetim gidipte yeni bir kaleci alir miydi? Ben pek sanmiyorum. Kaleye gelen bir suttan iki gol yiyen Ersin'in kaleci olmadigini bence o da anladi, hatta zorlugu yuksek olan bir iki deplasman macinda Ersin'i kesip alt yapidaki Emre Bilgin'i oynatti ama Emre'de pek guven vermedi kadroda. Bence o da anladi Ersin'den bir cacik olmayacagini ama is isten gecmisti anladiginda  :)

Çevrimdışı Talisca1903

Ersin'de sonucta sampiyon olan bir takimin kalecisiydi ve bir ara nasil olduysa Ajax ve Fransiz takimlari ile adi anilmaya baslanmisti. Adama hamle hareketi olarak Kenan Karaman ve Tyler Body'u veren bir yonetim gidipte yeni bir kaleci alir miydi? Ben pek sanmiyorum. Kaleye gelen bir suttan iki gol yiyen Ersin'in kaleci olmadigini bence o da anladi, hatta zorlugu yuksek olan bir iki deplasman macinda Ersin'i kesip alt yapidaki Emre Bilgin'i oynatti ama Emre'de pek guven vermedi kadroda. Bence o da anladi Ersin'den bir cacik olmayacagini ama is isten gecmisti anladiginda  :)
Yönetim zaten rezil de transferdeki hedeflerimde Kebin gönderip kenny fascnaht almak isteyen bir adam VI Mert Cenk Gedson oynatmamasınıda kimse açıklayamaz
Ghezzal Josef Rosierden başlamıştık sayesinde yemeye her hafta bir futbolcuyu

Çevrimdışı KartalınGücü

vı beş maçta 13 puan almış kötü şenol 10 puan alınca formsuz ismail in avrupaya bile gidemeyeceğini nerden biliyorsun falmı baktın şenol için bir başarı bulamayınca takımı avrupaya götürdü lafınımı buldun geldiğinde kaybettiği puanları saçma sapan kadrolar çıkardığı için şenol yaptı ismail yarışta bir takım bıraktı kupada ankaragücüne elenmemizin ismaille bir ilgisi yok geçen yıl şampiyonluğun gitmesini ismaile bağlayanlar bu sene ne yapacak bakalım yine şampiyonluk ortalamasını tutturdu dersiniz artık bu arada ismail kalsın diyenlerden değilim ama ismail bundan iyi oyun oynatıyordu adama nefes aldırmadı şenolu getirmek için bazı kesim
İsmail çok kötü hoca olabilir ama şenoldan on gömlek daha iyiydi bence bazı arkadaşlar ismaille dalga geçmek için ingilteredeki sonuçları gösteriyor ama unuttukları şey burdan ayrılır ayrılmaz ing de takım buldu şenol rüyasında bile ing de takım çalıştıramaz o yüzden dalga geçerken dikkat etsin arkadaşlar

Fala gerek yok gidişat ortadaydı. Nasıl Ersin kaleci değil diyorsun ya, VI de hoca değil. Gözün gördüğü bu. Watforda gitmiş 3. Lige düşürmeye çalışıyor bunu mu övelim yani?

Ismael de burada mutlu değildi zaten Beşiktaş onun neyine? ne öyle taraftar şampiyonluk falan bekliyor. Ona vereceksin düşme adayı takım koşturup duracak düşürmezse tura çıkar düşürürse de ezilmeye alışmış taraftarı avutur kendini zaten ama ne pres yapıyoruz be diye.

Şenolu gömüyor musunuz sövüyor musunuz naparsanız yapın bence de kötü gidiyor zaten ama Ismael övmeyin abi komik oluyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen senede durum birebir aynıydı. Aynı yönetim, aynı hakemler aynı TFF vardı. Ben o zaman yönetim ve hakemlerden dert yanarken sosyal medya VI nefreti ile çalkalanıyordu...

Takke düştü kel göründü. İşin kötü tarafı bu sene şampiyon olamazsak suçlanacak VI'de yok.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı KartalınGücü

Yönetim zaten rezil de transferdeki hedeflerimde Kebin gönderip kenny fascnaht almak isteyen bir adam VI Mert Cenk Gedson oynatmamasınıda kimse açıklayamaz
Ghezzal Josef Rosierden başlamıştık sayesinde yemeye her hafta bir futbolcuyu

Geçen sene Fassnatchı alamadılar bu sene intikam için 2 tane Fassnatch aldılar 9 milyon euro bonservis ödeyip.   Rashicanın sonradan girip yorulan rakibe karşı oynadığı süre boyunca rakibi birebirde zorlayıp attığı bir şut var onu da kaleciye vurdu. Bahtiyarın o da yok. Bu adamlar Beşiktaş'ta kanat oynuyor. Ha bir de Muleka var.

Çevrimdışı sEuL

geçen sene de ligin 2. haftası yasin koldan sonra yangın yeri olmuştu. yukarda da yazdım hataları muhakkak var laz inadı falan var ama eldeki oyunculara göre de değerlendirmek lazım. yardıran oyuncu yok. cenk ve rebic çok yavaş bu arkadaşlarla nasıl yapıcan. eldeki kreatif adam bi ghezzal bi masu. masu açılınca arka taraf şenlik oluyor. bunlar tabikide yüzde yüz bahane olmamalı ama bunlarıda göz önüne alalım.

ayrıca şenol hoca yerine tavsiyeniz kimdir kim gelebilir? bu yönetimi göz önüne alıp cevaplayın

Bak iste tam o macta'da hakemden cok oyuncu degisiklikleri ile VI elestirilmisti burada.
Hakem (Hakaret Yasak)₅ daha 8. saniyede cat diye N'Koudu'ya aninda sari karti gostermisti. Ardindan Weghorst'a faul yapildiktan sonra bize faul verilecegi yerde Weghorst'a sari gelmisti. Faul bile olmayan iki pozisyonda Emrecan iki sari gorup sanirim daha 30. dakikada kirmiziyi yemisti.

O macta Ghezzal sakatlik gecirip uzun bir sure takimdan ayri kaldi ama herkes VI nasil olurda Ghezzal'i cikartir diye yuklenmisti. Daha 8. saniyede sari yiyen N'Koudu'yu cikardi diye yerden yere vurulmustu. Kimse cikipta ulan bu nasil bir kadro, yedek klubesinden Kenan Karaman, Boyd, Necip, Oguzhan Akgun yada Kartal mi gelip oyunu tutacak dememisti - sakat Ghezzal ve sari karti cebinde olan N'Koudu neden cikti diye VI'e girilmisti. Salih'te cikmisti sanirim o konuda hakli bir elestiri olabilirdi. Ayrica inan o macta kendi kalemize macin sonlarina dogru golu biz atmasak Alanya alamayacakti o maci. 70 dakika 10 kisi oynamamizia ragmen dogru duzgun pozisyonlari yoktu adamlarin - sahane bir frikik golu attilar, savunmamiz pozisyon yokken kendi kalemize golu atti, ustunede Masuaku sanirim pozisyon yokken gidip penalti yaptirmisti.

Neyse, o mactan sonra mesela bir Ist maci yasadik, kalemize bir sut gelmisti o macta ama sagolsun Ersin bir sekilde 2 gol yemeyi basarmisti. Adamlarin 1. yada 2. golunden once topu bizden elle aldiktan sonra golu attilar - VAR - devreye girmedi ve bir kisi bile cikip iki kelam etmedi.

Basaksehir macinda daha skor 0-0 iken adamin teki denize baliklama atlar gibi yapip ayagina gelen topu iki eliyle hakemin gozleri onunde kesti - kimse cikip iki kelam etmedi ve VI sucluydu o mactada.

Hatayspor macinda 1-0 onde ve iyi giderken, rakip ceza sahasi icerisinde sanirim N'Koudu'ya arkadan darbe ile indirdiler - 100'de yuzluk penaltiyi vermediler. Ustune sanirim yine o macta - nizami bir gol attik ama iptal edilmisti - gol neden iptal oldu ne maci anlatan spiker anladi nede bizler. Yine cikip kimse iki kelam etmedi ve hemen macindan ardindan VI'ye yol verildi.

Aklima suan gelen sadece bu dort macta hakemler tarafindan tami tamina 10 puanimiz calinmisti ama neyse...

Eldeki oyuncular diyorsun guzel kardesim, o konuda kendimi durmadan tekrar etmek istemiyorum... o konudaki dusuncelerimi uc bes mesaj oncesinde detayli olarak yazdim onlara bakabilirsin. O konuda da sana kesinlikle katilamiyorum, su ana kadar ligde ve Avrupa'da oynadigimiz hicbir takimin bizden daha kaliteli bir kadroya sahip oldugunu dusunmuyorum ve oyun olarak hicbirine karsi net ustunluk kuramadik.

Son olarak, bu yonetimi goz onunde bulundurarak demissin guzel kardesim - biri kalsin yada digeri gitsin seklinde degil - ben baska klupte yoneticilik yapmis ve o klubun basarisi icin ter dokmus olan baskan ve yonetiminin, ve ayni sekilde baska takimda gonlu olan TD'nin el ele verip Besiktas'imizdan gitmesini istiyorum.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2023, 00:21:45 sEuL ]

Çevrimiçi gokhans

Fala gerek yok gidişat ortadaydı. Nasıl Ersin kaleci değil diyorsun ya, VI de hoca değil. Gözün gördüğü bu. Watforda gitmiş 3. Lige düşürmeye çalışıyor bunu mu övelim yani?

Ismael de burada mutlu değildi zaten Beşiktaş onun neyine? ne öyle taraftar şampiyonluk falan bekliyor. Ona vereceksin düşme adayı takım koşturup duracak düşürmezse tura çıkar düşürürse de ezilmeye alışmış taraftarı avutur kendini zaten ama ne pres yapıyoruz be diye.

Şenolu gömüyor musunuz sövüyor musunuz naparsanız yapın bence de kötü gidiyor zaten ama Ismael övmeyin abi komik oluyor.
ilk 5 hafta baz alırsak daha kötü kadro ile daha iyi top oynuyormuydu VI takımı? Oynuyordu. Şu haftada lidermiydi? Liderdi. Kalede mert gibi birçok maçı kurtaran kalecisi varmıydı? Yoktu çünkü sakattı. Her geleni hatta gelmeyeni yiyen ersin vardı. Tarihin en büyük hakem katliamına, tüm basının itibarsızlaştırma operasyonuna maruz kaldı. Neyse bitti gitti. Bana kalsa ben bielsa, luce gibi bir taktisyen ve proje adamı getirir ve bir scout&gençleşme projesi başlasın isterdim, VI’ci değilim ama o yönetime tek laf etmeden tüm suçu VI üzerine yıkıp Şenol Güneş savunuyorsunuz ya sürekli, insanları VI savundurtuyorsunuz. Adam aldırdığı wego, saiss, redmond, masuaku ile yönetime transfer başarısı bile sağlattı üstelik.

Çevrimiçi Necmi

yok tek sıkıntı yönetim kulübün düştüğü durumun sorumlusu şenol değil ama oynanan maçın sorumlusu şenol kimse şenolu beşiktaşın hakkını neden savunmuyor diye eleştirmiyorki bu takımın hali ne diye eleştiriyor kuşüpden yönetim sahadaki takımdan hoca sorumludur

Çevrimiçi gokhans

Bak iste tam o macta'da hakemden cok oyuncu degisiklikleri ile VI elestirilmisti burada.
Hakem (Hakaret Yasak)₅ daha 8. saniyede cat diye N'Koudu'ya aninda sari karti gostermisti. Ardindan Weghorst'a faul yapildiktan sonra bize faul verilecegi yerde Weghorst'a sari gelmisti. Faul bile olmayan iki pozisyonda Emrecan iki sari gorup sanirim daha 30. dakikada kirmiziyi yemisti.

O macta Ghezzal sakatlik gecirip uzun bir sure takimdan ayri kaldi ama herkes VI nasil olurda Ghezzal'i cikartir diye yuklenmisti. Daha 8. saniyede sari yiyen N'Koudu'yu cikardi diye yerden yere vurulmustu. Kimse cikipta ulan bu nasil bir kadro, yedek klubesinden Kenan Karaman, Boyd, Necip, Oguzhan Akgun yada Kartal mi gelip oyunu tutacak dememisti - sakat Ghezzal ve sari karti cebinde olan N'Koudu neden cikti diye VI'e girilmisti. Salih'te cikmisti sanirim o konuda hakli bir elestiri olabilirdi. Ayrica inan o macta kendi kalemize macin sonlarina dogru golu biz atmasak Alanya alamayacakti o maci. 70 dakika 10 kisi oynamamizia ragmen dogru duzgun pozisyonlari yoktu adamlarin - sahane bir frikik golu attilar, savunmamiz pozisyon yokken kendi kalemize golu atti, ustunede Masuaku sanirim pozisyon yokken gidip penalti yaptirmisti.

Neyse, o mactan sonra mesela bir Ist maci yasadik, kalemize bir sut gelmisti o macta ama sagolsun Ersin bir sekilde 2 gol yemeyi basarmisti. Adamlarin 1. yada 2. golunden once topu bizden elle aldiktan sonra golu attilar - VAR - devreye girmedi ve bir kisi bile cikip iki kelam etmedi.

Basaksehir macinda daha skor 0-0 iken adamin teki denize baliklama atlar gibi yapip ayagina gelen topu iki eliyle hakemin gozleri onunde kesti - kimse cikip iki kelam etmedi ve VI sucluydu o mactada.

Hatayspor macinda 1-0 onde ve iyi giderken, rakip ceza sahasi icerisinde sanirim N'Koudu'ya arkadan darbe ile indirdiler - 100'de yuzluk penaltiyi vermediler. Ustune sanirim yine o macta - nizami bir gol attik ama iptal edilmisti - gol neden iptal oldu ne maci anlatan spiker anladi nede bizler. Yine cikip kimse iki kelam etmedi ve hemen macindan ardindan VI'ye yol verildi.

Aklima suan gelen sadece bu dort macta hakemler tarafindan tami tamina 10 puanimiz calinmisti ama neyse...

Eldeki oyuncular diyorsun guzel kardesim, o konuda kendimi durmadan tekrar etmek istemiyorum... o konudaki dusuncelerimi uc bes mesaj oncesinde detayli olarak yazdim onlara bakabilirsin. O konuda da sana kesinlikle katilamiyorum, su ana kadar ligde ve Avrupa'da oynadigimiz hicbir takimin bizden daha kaliteli bir kadroya sahip oldugunu dusunmuyorum ve oyun olarak hicbirine karsi net ustunluk kuramadik.

Son olarak, bu yonetimi goz onunde bulundurarak demissin guzel kardesim - biri kalsin yada digeri gitsin seklinde degil - ben baska klupte yoneticilik yapmis ve o klubun basarisi icin ter dokmus olan baskan ve yonetiminin, ve ayni sekilde baska takimda gonlu olan TD'nin el ele verip Besiktas'imizdan gitmesini istiyorum.
caner’in eliyle uçarak kurtardığı topa penaltıda çalınmamıştı, parça parça geldikçe editlerim. Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık, okudukça gözümde canlandı, yine gerildim. Şu 5 haftada yaşadığımız adaletsizlikler, geçen yıl yaşadıklarımızın 10da biri etmez..

Çevrimdışı Karabay

Yahu tamam sen de o şekilde yenebiliyorsan kulübende gökhan keskin bile iş yapar. O şekilde yenemediğin için iyi hoca istiyoruz ama o da yok. Artık bi karar verseniz de ben de neyi savunacaksam onu savunsam. Bir zihniyet her halukarda bu kadar mı hem mağdur hem de haklı olur.

Çevrimiçi Necmi

şenol ismailden on gömlek daha kötü demek ismaili övmek değilki tam tersi oluyor 😉
Şenola yer açmak için ismaile hazırlık maçlarında bile saldırdılar beşiktaş üçlü oynamazmış al işde oynuyor iki stoper arasına amiri sokuyor bek dediğin oyuncular kanat oynuyor doksan dakika böyle geçiyor kimsede beşiktaş üçlü oynamaz demiyor biz aslında 3.4.3 oynuyoruz bazı anlatdada 2.5.3 gibi oynuyoruz amirde kötü görünmeye başladı o yüzden ismail benim için birşey ifade etmiyor sadece ikisi arasında mukayese ediyorum ismail şenoldan kat kat daha hoca belki başarılıda olurdu ama hiç şans verilmedi belkide olmazdı bilemem ama bildiğim şey giderken şampiyonluk iddası olan bir takım bıraktı şenolla kaç haftada iddasız duruma geldik ve bütün fatura vi ye yıkılıyor vi üzerinden şenol aklanıyor tepki veren herkes buna tepki veriyor beş yıl takımda kaldı hoca ve beş yıl ilk yarıları çöpe attık sonrada ikinci yarı debelen dur maçı kurtarmak için takım koşamıyor yürüyerek oynuyoruz pres yapan her takım bizi dağıtıyor bu sene oynadığımız hiç bir takım bizden kaliteli değil hiç bir maçta üstünlük kuramadık rezil hakemler var bu akşamda kazandığımıza en fazla hakem üzülmüştür ama öyle kötü oynuyoruzki hakeme bile çemkiremiyoruz işi biraz götürebiliyorsak oda formanın hatırı yoksa rezalet ötesiyiz bu takım koşamıyor daha şimdiden ligin ırtasını düşünüyorum karnıma kramp giriyor biz çoktan kamp yorgunluğunu atıp fişek gibi olmalıydık herkes kamp yapıyor bir bizmi hazır olmakta zorlanıyoruz

Çevrimdışı KartalınGücü

ilk 5 hafta baz alırsak daha kötü kadro ile daha iyi top oynuyormuydu VI takımı? Oynuyordu. Şu haftada lidermiydi? Liderdi. Kalede mert gibi birçok maçı kurtaran kalecisi varmıydı? Yoktu çünkü sakattı. Her geleni hatta gelmeyeni yiyen ersin vardı. Tarihin en büyük hakem katliamına, tüm basının itibarsızlaştırma operasyonuna maruz kaldı. Neyse bitti gitti. Bana kalsa ben bielsa, luce gibi bir taktisyen ve proje adamı getirir ve bir scout&gençleşme projesi başlasın isterdim, VI’ci değilim ama o yönetime tek laf etmeden tüm suçu VI üzerine yıkıp Şenol Güneş savunuyorsunuz ya sürekli, insanları VI savundurtuyorsunuz. Adam aldırdığı wego, saiss, redmond, masuaku ile yönetime transfer başarısı bile sağlattı üstelik.

Yoo yönetimi de eleştiriyorum, Şenol Güneşi de eleştiriyorum, VI de hoca moca değil, Beşiktaşa  Barnsleyle aynı topu oynatmaya çalışan adamdan biz3 hoca  olmazdı, olmadı da.

Elmayla armutu karıştırmayalım. VI kendi dedi Beşiktaşta baskı çok herkes hep kazanmak istiyor diye. Adamın mentalitesi bize uygun değil. Herifi 3 5 haftada da bitirmedi kimse 18 resmi maça çıktı hazırlık maçlarına çıktı, 18 maçın 8 ini kazanmış, bir tane derbi alamamış gelip bunu bana öven Beşiktaşlının Allah 1 dediğine inanırım başka sözüne inanmam. Süper ligde Ismael ile kazanma yüzdemiz %44, Şenol Güneşle tüm sezonlarda %66. Geçen sezonu baz alırsak %70 hatta. Az vicdan yav bu istatistikleri nasıl kıyaslıyorsunuz?

Argümanını savunmak için Ismael öven adam haklıysa da haksız duruma düşer kusura bakmayın.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2023, 02:01:29 KartalınGücü ]

Çevrimiçi Necmi

Yoo yönetimi de eleştiriyorum, Şenol Güneşi de eleştiriyorum, VI de hoca moca değil, Beşiktaşa  Barnsleyle aynı topu oynatmaya çalışan adamdan biz3 hoca  olmazdı, olmadı da.

Elmayla armutu karıştırmayalım. VI kendi dedi Beşiktaşta baskı çok herkes hep kazanmak istiyor diye. Adamın mentalitesi bize uygun değil. Herifi 3 5 haftada da bitirmedi kimse 18 resmi maça çıktı hazırlık maçlarına çıktı, 18 maçın 8 ini kazanmış, bir tane derbi alamamış gelip bunu bana öven Beşiktaşlının Allah 1 dediğine inanırım başka sözüne inanmam. Süper ligde Ismael ile kazanma yüzdemiz %44, Şenol Güneşle tüm sezonlarda %66. Geçen sezonu baz alırsak %70 hatta. Az vicdan yav bu istatistikleri nasıl kıyaslıyorsunuz?

Argümanını savunmak için Ismael öven adam haklıysa da haksız duruma düşer kusura bakmayın.
iyide ismailin sezon sonu aldığı takımla sezon başı oynattığı takımı şenolla mukayese ediyorsun bu doğrumu burda kimse valerian ı övmüyor valerian şenoldan daha iyi hoca demek valerian süper demek değil tersine şenol berbat demek tr ligini bilmeyen hoca tr liginin kurtu olmuş biriyle sezon sonu sezon önü maçlarıyla mukayese edilmez üstelik valerian sezona çok daha iyi başladı ingilteredeki performansını ortaya koyup şenolla mukayese edemezsin o beğenmediğin ingiltere ikinci ligi takımları burda oynasa galibiyet yüzü göremeyiz biz değil ligdeki bütün takımlar bahsederken afrika liginden bahseder gibi konuşuyorsunuz üstelik orda bile şenolu tercih edecek takım yok valerianı beğenmiyorsun ama orda iş buluyor ben mukayese etmiyorum zaten bana göre tribünden bir taraftar insin takımı çalıştırsın şenola tercih ederim hoca bile olmasına gerek yok ama işi söylediğiniz şeylere getirince bence valeriana haksızlık ediyorsunuz ben biliçide istemedim çok iyi taktisyendi o kadroyla mucizeler yarattı ama beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamamıştı
Şenolun taktik bilgisi yok sürekli aynı şeyleri yapıyor rakip kim olursa olsun farketmiyor bazı takımlarda tutuyor bazı takımlarda içimizden geçiyor rakip analizi yok herkese aynı tarife gidiyor egosu yüksek kolay adam harcıyor demirege mulekayı kurtarjcı diye sahaya sürüyor cenk on dakikada bitiyor bunu görmüyor yada görüyorda işine gelmiyor eskiden 14 oyuncu seçer kendine diğerlerini yok sayardı şimdi 16 oyuncuyla yapıyor bunu ama daha 16 yı belirleyemedi belirlediğinde diğerlerini yok sayacak teknik taktik bilgisi olmayan biri zaten birbirinden farklı çok adamı kontrol edemez yakında bazı oyuncular tukaka olacak bekleyin görün yine oyuncular suçlu olacak

Çevrimdışı podgorica

Yahu geçen sezon ilk 5 hafta iyi diye VI övülüyor. VI, Şenol Güneş' in getir götürünü yapar.

Fb ve Gs yine 13-14 maçlık seriler yapacaklar. Türkiye Kupası çok daha gerçekçi bir hedef şu an.

Çevrimdışı podgorica

o zamanın kadrosunu hatırlıyor musun ? Dün kalede mert olmasa 6-7 yiyecektik daha rezil bir duruma düşecektik.

Ayrıca hiç öyle ezilme filan olmamıştı tolga zengin yüzünden giden bir maç olmuştu.

Brugge 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş 1-3 Brugge

Ezilme böyle olur.

Bilic lige 4/4 başladı valorant ismail bile 4/4 başladı.Şenol hoca 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet ile başladı.

Yahu amma abarttınız yahu. Trabzon ve Brugge gibi zor 2 deplasmanda kazanamamak bu kadar anormal bir şey değil ya. Abartmayın nolur.

Etiketler: